~ HEJDÅ FOTBOLLEN!

Blev förlust i fotbollen, men alla kämpade på otroligt bra. Nu har jag spelat klart min sista match i Rosenfors IK. Lägger nu mina fotbolls skor på hyllan ett tag framöver. Kommer sakna alla i laget hur mycket som helst, men jag önskar er all lycka till. Ni är så himla bra! Tack för allt :) Känns sjukt att inte spela mer. Men jag kommer komma tillbaka. Det lovar jag :)

Min syster ringde förut och.... JAG HAR FÅTT EN EGEN LÄGENHET PÅ SÖÖÖÖÖÖÖDER! Lite glad jag blev. Kvällen kunde inte sluta på nått bättre sätt :) Vill ha lördag NU! Åkte förbi mamma en stund förut, himla fint hon fått i sin nya lägenhet :) Blev bjuden på lite kebabtallrik, smarrigt! Nu ska jag slänga i hårfärg i håret och se hur det blir :) Bilder kommer imorgon under dagens gång :)

JAG ÄR GLAAAAAAAAAD!!!


~ ALL KÄRLEK!

Fikat på Epok med Amanda :) Himla trevligt var det. Epok 2 dagar i rad, jag klagar inte. Smarrigt värre! Bäst att passa på att gotta sig lite nu, för i Stockholm blir det hårdträning med syster, ser jag fram emot. Inget festande. Kommer bli en helt annan värld jag kommer leva i en innan :) I LIKE IT! Träffade Max en stund förut, han är ju som han är om man säger så haha. Inte klok någonstans ;)

Har köpt hårfärg idag med. "Jag vill inte vara blond i Stockholm" HAAAHA Amanda kollade på mig som om jag vore dum i huvudet. Blev en ljus blond/brun av nått slag. Hoppas det blir snyggt. Ska färga det sen ikväll hade jag tänkt :)

Nu ska jag tagga inför min sista fotbollsmatch i Rosenfors IK! Ska stå i målet ikväll, var ju ett par veckor sedan då jag varit sjuk. Men det ska väl gå det med :) Ska iaf göra det bästa! 3 poäng skulle inte sitta fel.

LÄNGTAR TILL FREDAG!


~ FAAAAAEN!

Hade inte någon större energi till att blogga igår kände jag då allt verkligen blev skit och jag fick mer och mer bevisat. Men det känns bra att få allt bevisat och visa vad vissa människor går för faktiskt, herregud säger jag bara.

Idag ska jag packa lite smått, sen fika med Amanda om jag hinner med det och slutligen ska jag åka och spela min sista match i Rosenfors IK! Har spelat fotboll i hela mitt liv så det kommer kännas sjukt att inte spela mer sen. Kommer sakna alla i laget till 1000 :(

Fick ett glädjande besked ifrån pappa igår då jag fällde några tårar efter att vi hade lagt på. Jag bara rös i kroppen och blev alldeles varm och glad :)))))


Pappa, mamma, syster - KÄRLEK!




~ ILLA BEHANDLAD!

Är trött åp att bli illa behandlad. Hur mycket man än ställer upp för folk och hela tiden är snäll och gör nästan allt får man ändå bara skit tillbaka. Man kanske helt klart är för snäll. Jag är trött på att när jag väl behöver prata med någon finns det ingen där. Jag är trött på detta falska spel från alla håll och kanter. Jag vill bara bort, bort här ifrån. Jag ska stå ut dom sista dagarna. Sen lämnar jag Vimmerby och börjar om på nytt. Det ska bli så otroligt skönt, jag känner redan nu hur en sten kommer släppa från magen.

Jag är också en människa med känslor!


~ VARFÖR SPELAR DU!

Fikat på stan med Malin, var otroligt kul! Pratade om allt och jag kommer sakna henne som fan :( Usch. Sen åka till Hultsfred och hämta Towe, Rebecka, Millan och Eve :) Umgås med Towe lite och även Nikita. Ska snart hoppa i mina träningskläder och dra och träna i regnet, underbart eller hur? Haha rätt så iaf. Men innan dess blir det One tree hill :) BÄST!


~ DET NÄRMAR SIG!

- Ont i ryggen.
- Fika med Malin.
- Träna.
- Börja packa lite smått.
- :*

Typ sådär ser min dag ut :) Jag klagar inte på den, eller jo... På att jag har ont i ryggen bara :( Det suger! Men får helt klart göra det bästa av allt även att jag knappt kan gå haha. Det är redigt ILLA! Men får väl skylla på Rebecka och Towe som drog med mig i karusellen ;) Det var värt det till en början, men jag börjar nog ångra mig nu haha.


Det kostar inget att lyssna på någon, men om man inte lyssnar kan det kosta sig en förlust av en människa. Livet är för kort för att bråka med varandra och att inte ta vara på det man har. Behandla människor som du själv vill bli behandlad och ta vara på det du har. Du vet aldrig när du kan förlora det....


~ VINST!

Vann matchen förut mot Högsby med 1-2 lite gutt måste jag säga att det var. Spelade ute som anfallare som jag inte gjort sen typ 3 år tillbaka, det kändes helt fel men det var otroligt kul :) Märks att jag stårr i mål halva säsongen typ, stor skillnad på att stå i målet och sen spela ute. Men som sagt gutt med seger :)

Ska lägga mig i sängen nu och kolla på film sen lär jag somna rätt omgående. Är helt slut i kroppen. Och min rygg ska vi inte tala om haha. Världens blåmärke sen igår då vi åkte karuseller. Men det var det värt :)


Man inser inte vad man har förän... man förlorat det.
Alla går vi bakom ryggen någon gång i livet.
Men vissa lär sig också av sina misstag, medans andra inte gör det.


~ BESVIKEN!

Igår blev det förfest hos Engis, otroligt kul måste jag säga. Endast tills vi körde ölspelet, haha det var då det gick utför rejält utför. Drog till Hultsfred sen. Vilket jag ens inte fattar varför vi egentligen gjorde. Det absolut roligaste var när vi åkte karusell och Towe var livrädd x typ 1000 haha. Sen spårade allt ur mer och mer kände jag. Fick iaf träffa Linus en stund igår :)

Kan inte säga mer än att jag är otroligt besviken på vissa människor...

Nu ska jag tagga inför matchen. Och nu är allt lätt räknat på en hand, 5 dagar kvar!


~ NATTEN DEN ÄR LÅNG!

Igår blev det Linköping med Towe, Haha helt sjukt vad kul vi hade. Speciellt på hemvägen jag höll verkligen på att dö av skratt, fick kramp i magen så det bara sjöng om det haha. TA UT SNORGUBBEN, TA UT DEEEN! HAAAHA! Hittade lite i Linköping iaf, men inte överdrivet mycket så att säga :)

Förfest här hemma igår med Towe, Anton och Adam. Då vi skulle göra ett försök att supa ner dom haha. Gick väl lite sådär måste jag säga, sen kom Max, Chrille och Martin. Haha det var DÅ allt spårade ur ;) Sjukt sjukt sjukt. Sen blev det att kolla läget på stan lite. Men var inget direkt att ha, speciellt inte vissa människor! HA! Pizza på Palma, sen hem och sova. GRYMT KVÄLL IAF!

Ikväll blir det nog lite fest, fast blir lugnt för ska spela match imorgon :) Och måste vara pigg tills dess! Ska iaf hoppa i mina mjukisbyxor nu och hämta Towe och bege mig till systemet, sen blir det mat på stan med Towe. Smarrigt det ska bli!

Mitt liv är rätt underbart måste jag säga! 6 DAGAR KVAR sooooom jag längtar nu


~ LINKÖPING!

Har inte knappt fått någon sömn alls inatt, legat och tänkt på allt mellan himmel och jord och fällt en tår då och då. Men det är väl sånt som tillhör livet ibland tydligen. Somnade halv 5 imorse och gick upp nu vid halv 9. Inte alls många timmars sömn där inte :(

Ska hoppa in i duschen nu, sen fixa mig. Åka till Hultsfred och hämta Towe, sen sen sen.. Drar vi till Linköping :D En hel dag med henne. Kan inte bli så mycket bättre och ikväll ska vi ha otroligt skoj också. Redigt taggad!

Har inte tid att sitta här mer nu. Kanske slänger in en bild sen om jag hinner. Annars hör vi senare. Ha en jätte bra fredag alla läsare :) Kram på er.


~ FÖRLUST!

Har varit i skolan idag hos Towe och hälsat på haha. Rätt skoj måste jag säga. Jag skulle också klara av skolan om man bara satt vid datorn hela tiden haha. Towes lärare hatade henne och det var rätt tydligt. Du kanske ska förklara detta sen då Towe, nej jag kan inte! HAAAHA! In till stan sen då bilen började lukta bränt och jag var livrädd då jag hade drömt att min bil började brinna. Usch. Men som tur var kom pappa precis och sa att det var lugnt, eller ja haha rätt lugnt. In till stan och träffa Max en stund. Hämta Carro och åka på match. Vet ens inte varför jag egentligen var med. Hostade så jag inte fick luft och typ spydde, det var läskigt :( Nu är jag hemma. Ska hoppa in i duschen nu sen lägga mig.

Imorgon taggar jag och Towe Linköping på dagen och på kvällen ja precis ;) hihihi.

Fick hemma mina kläder idag och maammmiii så snygga! Imorgon ska jag shoppa ännu mer, LOVE IT!


~ TAGGA MATCH!

Somnade inte förän runt 2 inatt tror jag. Då jag blev smsbombad hela tiden när jag skulle sova av jaa just det haha ;) Efter mycket om och men somnade och då tror jag verkligen att jag sov i min djupaste sömn. För har varken hört att det ringt eller att jag fått et antal sms haha. Sov gärna lite djupt Michaela!

Ska spela match idag, jag är inte alls taggad eftersom jag är så otroligt sjuk och går på oencilin, jag tycker lite synd om mig själv faktiskt! Men jag ska börja tagga nu hade jag tänkt och göra det bästa av allt. Får kanske spela ute idag som jag inte gjort sen förra året haha. Undrar egentligen hur detta ska sluta.. LÄSKIGT!

Kändes skönt att få allt sagt, och att du till och med gav mig ett svar det var glädjande. Jag hoppas hoppas hoppas verkligen på det absolut bästa nu :) Jag är glad tjej. För alla bitar verkar falla mer och mer på plats.


~ TRÖTT TJEJ!

Har inte hunnit sitta vid datorn så mycket idag, varit på möte med AF allt är när som klart inför Stockholm GAAAAH or somwthing ;) hihi. Sen har jag varit hos mamma och hjälpt henne flytta lite. Men vart så trött efter ett tag så åkte hem och la mig. Har kollat på tv nästan hela dagen. One tree hill sen rena rama rolf och nu fångarna på fortet. Har varit skönt att bara varit hemma ikväll och tagit det lugnt för en gångs skull. Det behövdes verkligen :)

Får inte spela fotboll nu när jag går på pencilin, men... Jag tänker spela imorgon iaf. Det är en lagsport och jag tänker ställa upp för mitt lag och göra mitt bästa. Nu ska jag krypa ner i sängen och sova och tagga inför imorgon. Vinst är det ända som gäller!




~ 9 DAGAR KVAR!

Har varit på AF nu. Och allt börjar närma sig mer och mer för varje dag som går. Har nog inte själv ännu fattat det att om 9 dagar är jag bort från Vimmerby och befinner mig i Stockholm. Sjukt nervös är jag kan jag lova. Men.. Man måste faktiskt ta vara på dom chanser man får i livet och man måste våga för att komma någonstans :) Så det känns bra på ett sätt men på ett sannat känns det piss. Men det rer sig med tiden som går. Jag tror på detta!

Ska bege mig bort till mamma nu och hjälpa henne med lite flyttsaker. Snäll jag är fast jag borde ligga i sängen och bli frisk. Kommer nog aldrig bli det haha. Jag bara far omrking över allt. Kan verkligen inte vara still, det är inte min grej har jag kommit på!


Jag tar det jag vill ha ;)


~ FÖRBANNAD TJEJ!

Var och åt på Monte Carlo idag med Towe och Ida :) Var himla trevligt, fläskfile och pommes guuud så gott. Var så gott så jag trodde jag nästan skulle dö haha. Mums. Sen blev det att åka mot Målilla för jobb on the G&B arena on the V.I.P var inget kul alls idag, usch. In till stan och prata lite med Towe! Tur jag har henne. Är en aning förbannad just nu med känner jag det bara kokar om mig. Så ska lägga mig i sängen nu. Lika bra det.


~ HÄNG & JOBB!

Ska hoppa in i duschen nu, sen fixa mig. Möta upp Towe och gå en runda på stan och kolla lite, KULIGT! :) Sen ikväll väntas det jobb på G&B arena, känner inte alls för att jobba idag. Men får helt klart ta mig igenom det :) Hörs sen ikväll, har inte tid att sitta här mer nu.

Tänker på dig... Och undrar vad det var som gick fel. För några månader sen var allt hur bra som helst. Men sen.. Det bara försvann, du försvann lika fort som du kom. Jag ångrar att jag inte tog chansen när jag hade den. Man vet inte vad man har förän man förlorat det.


~ FÖR MYCKET TANKAR!

Ja det är för mycket tankar och saknad som spökar omkring i huvudet :( Sömn är nog bara att glömma..




~ LÄSKIG!

Spenderat kvällen med Towe, Adam och Anton :D Mycket skoj. Har kollat på skräck film så alla varit liv rädda haha. Sen blev det en liten svängeling på stan och även till Storebro! Och dessa Västerviksbor ska vi inte tala om haha, den ena är värre än den andra. Linus satt och åt pizza på taxi utan bestick helt plötsligt kommer det, JAG SKÄÄÄÄR MED MIN NAGEL, HAAAAHAHA! Varit en mycket rolig kväll. Tydligt att vissa människor har stora feta problem också ussssssh! Nu ska jag sova och försöka bli piggare. Inte alls roligt att gå på pencilin :( IT SUCKS! Jobb imorgon väntar på G&B sen match på torsdag med min hosta undrar jag hur det ska gå..


~ DET ÄR SVÅRT UTAN DIG!

Jag kan inte neka det längre, jag saknar dig så det gör ont..... :(


APELSIN VECKA!

Har kommit in i någon slags apelsingrej(?) haha. Käkar apelsiner hela tiden, otroligt gott måste jag säga att det är, mums. Sen ett stort glas vatten med is kan det bli så mycket bättre? no no NO! :)

Ska snart ta och hoppa in duschen och sedan fixa till mig. Spendera dagen med Towe såklart ;) Skulle tränat ikväll men tror jag hoppar det då jag ännu inte är helt frisk faktiskt. Har fortfarande ont i halsen och näsan bara rinner och jag nyser hela tiden, ussssh. Så är bättre att hoppa träningen och bli frisk tills nästa match tror jag :) Jag kör på det iaf!




BRA HELG!

Jag har haft en hel grym helg speciellt med Towe haha. Kan inte sluta skratta åt tjejen alltså. Igår blev det lite fest igen. Var himla trevligt måste jag säga och det blir bara värre och värre för varje helg som går, SJUKT! Har spenderat kvällen med Towe och Adam :) Jag är helt döds trött nu. Så ska strax krypa ner i sängen och sova.

Kanske är dags att inse att jag om 12 dagar lämnar Vimmerby med hemkomst på obestämd tid. Kanske aldrig mer? Kanske en vecka, ett år? Det är mycket som snurrar omkring i skallen för tillfället. Men jag ska ge det en chans och se hur det går. Det känns jobbigt på ett sätt men samtidigt ska det bli så otroligt kul. Men insåg ikväll att jag kommer sakna alla mina vänner som jag inte vet vad, usch! Kommer bli jobbigt. Men.... Jag är ju aldrig längre än 1 samtal bort!

Har tänkt och saknat en viss person hela kvällen, jag vet inte varför egentligen. Men det bara kom upp en saknads tid. Jag borde inte egentligen men det blir bara så svårt vissa stunder att stå emot även att man själv sagt att man ska kämpa, man bara faller tillbaka ibland, men man måste ta sig upp lika fort. Jag vet inte om jag ska ta kontakt med dig eller inte, det återstår att se... Jag ska sova på saken. Jag har så mycker jag vill säga dig egentligen, men jag vet inte om det är värt det.








GRYM KVÄLL!

Igår kom Towe och Lina hit :) Vi satt och pratade om allt och drack lite, sen när vi skulle gå säger Towe - NEJ LINA, vi sitter här ett litet tag till det var roligt, hahaha visst! Efter mycket om och men gick vi över till grannhuset till Engdahl på förfest. Blev att köra ölspelet där Jonis gjorde ett nytt försök med att supa ner mig, men lyckades dock inte ;) haha. Så ingen hemkomst för mig vid 10 denna gång haha. Var himla trevligt iaf. Sen pallade vi ner oss mot stan. Var meningen jag skulle gå på Harrys, men blev inte så då Towe och Lina inte tyckte jag skulle gå dit, så jag var snäll och var med dom. Sen skrattade jag mig igenom resten av kvällen då allt och inget hände haha. Avslutade kvällen på Palma där det blev lite kaos, haha herregud!  Var en grymt bra kväll med massa skratt och roligheter, måste helt klart göras om tjejer :D

Idag mår jag väl sådär så att säga haha. Men jag lever. Har inte en aning om vad jag ska göra idag förutom att vara med bästa Towe :D Får se vad vi ska hitta på för roligt. Blir iaf nått som vanligt. Nu ska jag trycka i mig lite godis och piggna till :)
2 veckor kvar nu tills jag sticker till STOOOOOOCKHOLM BABY!

Du är fin och jag tänker på dig fast jag inte borde..






DET HÄR!

Har precis diskat, det behövdes verkligen. Så nu är det snyggt! Har plockat ordning lite i lägenheten med :) Nu väntar jag på Lina, hon kommer snart hit :) Blir att fixa till sig då, sen är det bara att vänta på att klockan ska gå och invänta fest med Towe, Lina, Mikaela och Malin troligen :) Det här kommer bli en bra kväll!


JAG HAR TRÖTTNAT!

Du lever i en fantasi värld där dina drömmar är samlade du ser inte verkligehten. Du ser det du vill se helt klart, allt är bara en stor lögn. Jag har tröttnat på dig och ditt betende och insätt att du inte är värt något. Jag har haft många bra stunder med dig, det nekar jag absolut inte. Men du har gått över gränsen, tyvärr så vill jag inte ha nått med dig att göra. Det är över, det är slut. För du vet väl själv om att varje början har ett slut. Det var inte meningen det skulle bli såhär emellan oss, men du gav mig inget annat val. Och jag kan inte hela tiden ge och ge och ge och inte få något tillbaka det funkar inte så. Du vet inte vad ordet vett betyder, du är inte väluppfostrad. Jag börjar mer och mer undra vad du egentligen är för en människa.. Och jag tror jag hittat mitt svar, du är en ouppfostrad människa, som lever i sin drömvärld där allt hela tiden handlar om dig gång på gång på gång, du överdriver om saker och ting och du inser inte vad du har förän du kanske förlorat det som du just nu gör. Jag bara undar. NÄR SKA DU EGENTLIGEN BÖRJA LEVA I VERKLIGHETEN? Du försöker vara någon du inte är. och du är otroligt pinsam så det är skrattretande så att jag till och med skäms.

Tack för den vänskap vi hade eller ja... Falska vänskap ska jag nog säga!


MÅNGA NAMN!

Gårkvällen blev otroligt bra som vanligt i Towe, Fille och Linas sällskap :) Alltid lika kul och spännande. Men jag var liiiiite rädd igår när vi åkte ut till stallet och skulle berätta spöhistorier för varandra och speciellt när Erik var med, läskig kille haha. Träffade även Max en stund med, tror han hade lite överenergi igår haha. Kunde inte vara still och far omkring som en stutsboll haha.  Det var en grym kväll iaf :) Somnade med en gång när jag la mig.

Idag ser det ut att bli lite fest med mina tjejer. Får väl se hur mycket jag orkar ikväll med tanke på att jag har feber och näsan bara rinner och det typ värker i halsen. Hemskt. Men ska göra det bästa av kvällen :) Får se om det blir Vallåkra imorgon, verkar inte som det just nu men allt kan ju ändra sig :) Återstår att se. Nu har jag lite att göra, duscha, diska, städa, välja kläder inför ikväll, fixa en ny frisyr.. Bäst att sätta fart. Hörs sen :) SKÖNT MED LITE SOL IDAG!




EN HEL DAG PÅ ÖLAND!

Har varit en hel dag på Ölands djurpark med Denise och Carra. Jag har haft en helt grymt bra dag, matat getter, åkt karusell, vunnit nalle, skrattat så jag hostat ihjäl mig och massa annat kul! Avslutade dagen med att åka och käka på donken. Jag klagar verkligen inte. Men nu är jag helt slut kan jag lova. Hade bara tänkt ta det lugnt nu ikväll, men jag ska TYDLIGEN umgås med Towe och Fille :D Sen hoppas jag på att Max är med oss sen också hihi! nu ska jag fixa mig. Slänger in alla bilder imorgon :) Har inte redigt tid just nu!

Det finns känslor som aldrig suddas ut...




MOT ÖLAND!

Emma kom hit igår, vi drack lite. Fast det slank verkligen inte ner allt för mycket. Var inte helt pepp på att dricka med tanke på min feber och allt, fy fy. Sen hostade jag ihjäl mig flera gånger om och Emma kollade på mig som om jag vore dum i huvudet haha. Blev sängen rätt så tidigt, men fy hundan så skööööönt det var :) Fick iaf träffa det viktigaste en stund igår, och det var ju helt klart det viktigaste ;) hihi.

Har egentligen inte tid oh sitta här, då jag ska åka till Målilla om sådär 30 min och jag har ens inte gjort mig iordning ännu haha. Kanske dags att göra det? JA! Hämta Carra och Denise sen styr vi mot Ölands djurpark! Kommer bli en otroligt rolig dag med kusinvitamin och knasiga Denise :D Ikväll blir det nog att umgås med Towe och kanske Max :)

Livet är allt underbart när det bara flyter på.
Och jaaa... Jag hoppas på det bästa :) hihi. PUSS


TAGGA!

Sitter och rensar min gamla mobil då lilla Max ska låna den eftersom han verkar förstöra precis allt han har och äger haha, knaaasunge! Ska hoppa in i duschen nu, sen vänta på att Emma ska komma. :) Blir lite fest ikväll. Men ingen större mängd så att säga då jag ska till Ölands djurpark imorgon :DD Om jag kommer upp vill väl säga haha. Men jag har lovat lilla Denise att följa med så ska inte svika henne.

Nu är det dussssch som gäller sen tagga tagga. Är inte redigt pepp på att dricka då febern tar över min kropp. Men ska göra det bästa av kvällen :)


INGEN KOLL!

Känns som jag inte har någon koll på något för tillfället faktiskt. Men det tillhör väl när man är sjuk. Har hostat ihjäl mig inatt typ, hostat slem som jag inte vet va :( Fyyyy. Sen vaknar jag vissa stunder av att det är as tjockt i halsen och att jag knappt kan andas. Läskigt :( Borde besöka sjukan, men jag gär ju helst inte det. Men får väl ta min röv och palla mig dit. Eller ja.. Det märks hihi.

Emma ska ju komma hit ikväll, vet inte vad vi ska göra men blir väl att va med Towe också, eller ja... Läskiga Towe haha. Jag känner fest suget suger sig i min kropp haha. Men festa och vara sjuk är ingen bra kombination faktiskt. Ska träffa Max en stund idag också :) Han är knaaaas! Ska köpa Emmas gamla telefon ikväll med, soooooft! Jag tror seriöst det står KÖP i mitt huvud haha. Pappa gillar det inte, men det gör jag :)))


SVÄÄÄÄÄNG!

Kunde inte vara still idag trots att jag är sjuk. Hade någon slags överenergi haha. Inte fullt så normalt nej, men är jag normal? NEJ haha. Så det passade ju rätt bra! Kan ha haft världens roligaste och läskigaste kväll! Har spenderat min kväll med Max :) Lite läskigt förut. Var en gubbe som gick runt med typ rör och slog sönder massa saker, och när vi skulle kolla efter han står han plötlsigt mitt i vägen. Fyfan vad läskigt. USCH! Jag vart lite skakis efter. Kom hem för ett litet tag sen. Ska lägga mig i sänegn nu och sova, för jag är verkligen fett trött. Och min hals ska vi inte tala om :( Får nog besöka sjukan imorgon faktiskt. Sen kommer Emma :) KUL!

Jag är glaaaaaaaaaaaaaaaaad!

Erik Grönvall - 18 and life.
Låten får mig att tänka på allt. Allt som jag borde och allt som jag inte borde. Idag kom det en sån där stund då jag satt och kollade igenom alla bilder och fick mig en återställare. Fällde en tår och insåg att jag saknade dig. Men jag borde ändå inte sakna dig inte efter allt... Men det är väl så, du är speciell för mig. Men jag har lovat mig själv att jag ska klara detta utan dig och det ska jag också göra, jag tänker inte ge upp på något sätt. JAG ÄR STARK!


LÄSKIGT!

Jag tycker min kompis Towe börjar bli mer och mer läskig för varje dag som går, haha. Hon pratar hela tiden om spöken och massa konstiga saker, fast på samma sätt som hon är läskig, är hon vädligt rolig haha. Jag tror ändå hon borde söka hjälp! ;)

Har kommit upp ur soffan nu faktiskt. Kan inte vara still även att jag har feber och typ hostar sönder mig. Tror jag har nån slags överenergi även att jag är sjuk, det låter inte helt normalt haha. Men jag är ju som jag är så det säger väl allt! Solen har kommit fram också, underbart :) Beställde lite nya kläder förut, för det är jag ju såååå i behov av haha. Men nytt är alltid bra! Ska köpa Emmas gamla telefon med. Greeeeeat! För känner inte för att lägga ut fler tusen på en telefon eftersom jag typ har sönder dom stup i kvarten hehe.

Ser ut att bli en bra kväll, med mycket bra sällskap :) hihihihi. FINA DU! puuuss.


SJUK!

Igår blev det att umgås med Lina på dagen, shoppade lite kläder och sådär. En ny rosa mjukisdress, I LOVE IT! På kvällen blev det att umgås med Lina, Towe Max och Fille :) Vi skulle leta efter läskiga saker haha. Så vi drog ut i skogen där Max visste vägen, fast sen visste han den inte längre. Tror jag och Towe höll på att dö! Haha jag skakade av rädsla till sist och bad Lina sova hos mig haha.

Idag är läget inte alls stabilt. Jag hostar så jag knappt inte får luft. Det gör ont i halsen och jag är typ död. Har feber så det bara sjunger om det :( Så lär ligga i soffan hela dagen faktiskt. Ska inte röra mig ur fläcken. Känner att jag måste bli frisk nu. För har som sagt inte lång tid kvar i Vimmerby. Och vill inte vara sjuk nu dom sista veckorna innan jag sticker. GÖR MIG FRISK!


FETT BRA!

Har städat hela lägenheten nu, mycket bra gjort av mig. Är bara disken kvar. Men den tar jag imorgon! :) Ska fixa mig lite nu, sen möta upp Lina och umgås med henne lite. Sen blir det träning. Och avslutar kvällen med att umgås med Towe, Fille och Max :DD hihi. Nu är det bäst att sätta fart så jag kommer iväg!

Livet blir helt klart vad man gör det till..


REGN!

Har sovit otroligt bra inatt :) Förutom då jag vaknade vid 7 av att Fille ringde mig, har inte en aning om vad tusan han ville. DUMUNGE! Somnade om lika fort och gick upp för ett tag sen. Har otroligt ont i min hals och hela min kropp. Vet inte vad det är som händer med mig redigt. Tror jag börjar bli sjuk :( Vill verkligen inte bli sjuk nu, det är inte rätt tid. Annars är läget helt stabilt :) Ska nog kolla på film med Amanda sen när hon slutat. Och ikväll blir det träning. Känner inte alls för att träna men får göra det bästa av allt, försöka iaf :) Ikväll blir det nog mys, hoppas iaf hihi :) Ska försöka komma på benen nu och åka och hämta mitt hm paket :)

Ser ut att bli en otroligt bra vecka :) Match, träning, umgås med otroligt bra folk, Öland, fest och i helgen ser det ut att bli Vallåkra med Thesan & Pella :) JAG KLAGAR INTE!

IDIOT!

Har träffat Malin en sväng idag, det var otroligt skoj. Vi tog en glass på Sibylla och snackade i stort sätt om allt. Som sagt redigt skoj :) Sen blev det att umgås med Amanda ett litet tag, käkade kebabtallrik på Palma där det blev kaos haha. Jag fick knappt luft efter ett tag, den ena är värre än den andra haha. Resten av kvällen har jag umgåtts mest med Towe Adam Erik Max Pella och Thesan! Grymt bra måste jag säga :) Och jag har skrattat i stort sätt åt allt och alla haha. Kan bara inte sluta le, måste säga att livet är UNDERBART!

Sanningen kommer alltid fram på något sätt, så det är ju lika bra att hålla sig till sanningen från första början, men vissa människor har visst stora problem med det och kommer aldrig att lära sig! Ja herregud vilket skämt. Det är tur att jag nu insett och fått allt bevisat vem fan du är och vad du går för. Jag säger bara.. Du är en stor jävla idiot! En klump har just släppt från magen nu ska jag glömma dig och gå vidare :)


LOCKIGT HÅR!

Kul att vakna upp med världens lockar och krull i håret haha. Mitt vanliga ja liksom. Men det är inte jag brukar visa då jag hatar lockarna och krullet haha. Är hes som en jude idag, men det har sin förklaring speciellt efter igår sjöng och skrek som en gud sen åka cab med tak gjorde inte saken bättre. Ja herregud vilken kväll jag hade igår, en kväll utan massa problem för en gångs skull. Kvällen igår lär bli otroligt svår slagen. Vaknade för en stund sen. Har inte en aning om vad jag ska göra idag faktiskt. Ska kanske träffa Malin. Annars vet jag som sagt inte. Borde städa lägenheten, men det är ju inte direkt kul :) Får helt klart se vad dagen har att erbjuda.

VILKEN DAG/KVÄLL!

Började dagen med att åka till Söderköping och äta glass, sen vidare till Norrköping och köra lite fel och sådär, sen slutligen Linköping för att käka, helt otroligt bra resa med fett bra sällskap! :) Åter tillbaka i Vimmerby runt 7, kollade på GP:T på tvn sen beslöt sig jag och Amanda för att vi skulle tagga Målilla! Åka till statoil och köpa lite energi korv haha, hämta Linetta sen var det bara raka vägen ner till Målilla. Och ja... Så ursäkta ordet nu men så jävla kul som jag haft ikväll vet jag inte när jag hade senast. Vi har dansat röven av oss, skrattat åt alla fulla människor, gubbar har stött på oss, fixat in minderåring, åkt cab med tak och till slut skrattat så vi tjutit och fått skrattmuskler. Har varit en helt obeskrivlig galen rolig kväll med mina tjejer! Måste helt klart göras om :) Nu har jag så ont i mina fötter men det var det verkligen värt. Nu ska jag lägga mig i sängen och sova. Jag lär somna med en gång :)


DRAMA DRAMA DRAMA!

Jaaa.. Vad ska man säga om gårdagen. Marre kom hit, sen gick vi till Amanda så kom Emma Linda och Wilma :) Satt och drack lite, spelade lite kort och sådär. Sen bara flög klockan iväg, trippade ner lite lätt mot Harrys. Sen var resten av kvällen ett stort SKÄMT! Drama på drama på drama. Mer behöver jag nog ens inte säga tror jag. Hemkomst vid 4 imorse. Kan inte redigt sova idag känner jag, och ett under har nog skätt i och med att jag inte är bakis, redigt bra måste jag säga :) "Men vad fan den där bruden är ju överallt. Hallå Micka chilla lite nu" Tror att både jag och Amanda höll på att dö av garv där ett tag. Nu finns det väl bara en sak kvar att säga... Jag skäms över det som hände igår!


Allt här i livet är lättare sagt än gjort.
Men.. jag tänker klara detta utan
dig.


OM DU STANNAR HOS MIG!

Var på banken förut och hämtade ut mina skattepengar, lite väl över gutt gutt måste jag väl säga att det var :) Åkte hem till pappa en sväng och hämtade hem all min tvätt med, pappa är bäst! Tillbaka till Vimmerby igen och fixa allt som jag skulle. Äntligen köpt nya högtalare till datorn, så nu ska det dunkas musik. Vet inte vad jag köpte för nått men det vart iaf helt fel haha. Men vem bryyyyyyr sig liksom! Ska hoppa in i duschen nu sen tagga tagga tagga! Emma Linda och en tjej till kommer hit senare, sen bär det iväg till Amanda på förfest och slutligen Harrys vad som händer sen under kvällens gång det skiter jag i, jag säger bara SKÅÅÅÅÅÅÅÅL! :)

Ska det bli lika galet som förra helgen? HAAHA!




SAKNADEN TAR ÖVER!

Att veta att jag inte kommer kunna få hålla om dig längre, eller pussa dig eller vara i din närhet gör mig så ledsen. Jag trivdes verkligen med dig och trodde på oss. Hand i hand skulle vi vandra genom allt och hjälpa varandra, men var allt bara snack rent av? Det är för många frågor utan svar just nu. Det kanske inte syns på utsidan att jag är ledsen, men om du bara visste hur allt är innerst inne, längst där inne. Mitt hjärta är i tusen bitar, det skriker efter dig. Jag brukar ofta tro på hoppet, hoppet om att du ska komma tillbaka. Men det kanske är dags att inse att det inte finns något hopp längre, att allt det vi hade är över, över för alltid. Är det nu man ska säga... Livet måste gå vidare utan dig vare sig jag vill det eller inte. Just nu suger allt och jag finner verkligen ingen lycka. Jag vill bara ha dig tillbaka, som jag hade dig förut. Jag saknar dig! ♥ Så fort jag sluter mina ögon hoppas jag att du ska vara tillbaka hos mig när jag öppnar ögonen, men allt är bara en dröm. För du är inte här. Och jag vet heller inte om du kommer komma tillbaka, jag hoppas det mer än något annat. Jag tänker på dig varje sekund, minut, timma, dag, vecka. Och allt precis allt det påminner om dig hela tiden, vart jag än vänder mig. Allt vi gjort allt vi gått igenom. Jag vet inte hur jag ska klara. Du var min mening med livet, du gjorde mig glad det var med dig.. Som jag var världens lyckligaste!


DET DU FÅR!

Har kunnat sova lite sådär inatt, vaknat flera gånger om och varit klar vaken. Usch jag hoppas det inte kommer bli såhär jämt framöver för då kommer jag bryta ihop totalt. Har nog sovit 4 timmar samanlagt inatt. Det är inte helt okej, men allt har ju sin förklaring så att säga men men..

Idag ska jag hämta mina skattepengar, liiiiiite nice då! Sen spendera lite tid med Lina på stan, mys mys :) Och ikväll då smäller det. Fest med mina tjejer! Grymt säger jag bara :) Är ju bäst att passa på nu dom sista dagarna innan jag sticker till Stockholm, endast 19 dagar kvar! Är ju gp i helgen i Målilla men har inte bestämt mig ännu om jag ska ännu eller inte. Det är sånt som märks :) Men är iaf sjukt taggad inför ikväll. Ska bara släppa allt och jaaa.. Det som händer det händer! NU KÖR VI BRUDAR!

Får väl se det som så..
Att det är din förlust och inte min.
Det är en jobbig tid
:(


DET RINGER!

Dagen har i stort sätt varit skit skit skit skit och skit. Det är slut mellan mig och Rasmus, jag vet inte vad jag ska säga om det mer än att jag är otroligt ledsen och inte vet vart jag redigt ska ta vägen. Får väl hoppas på att det löser sig eller nåt. Skulle kunna sitta i flera timmar och bara skriva hur mycket som helst om han nu men det kommer inte tjäna något till det iaf. Så ist får jag somna gråtandes ikväll, men kärlek är tydligen inte lätt och det har jag fått bevisat.

Blev en rätt bra kväll iaf, då jag spenderat lite här och var med *snäll människa*. Himla tur att jag har dig ibland måste jag säga då allt är tufft och jobbigt. Stort TACK! Sen blev det att spendera massa tid med Lina. Det är alltid lika kul haha. Har skrattat så jag tjutit. Så ja.. Skrattmuskler finns det gott om vill jag lova. Tycker inte redigt om att Lina ska åka iväg imorgon, vill ha med henne imorgon när vi ska festa. Men det kommer en ny fest snart igen :)

Imorgon laddar vi eller ja... Jag inför en dyngfest med mina tjejer, alltid lika kul och spännande. Det kommer bli en grym kväll och ingen ska få förstöra den på något sätt :)

Nu ska jag lägga mig och försöka sova. Kommer bli en jobbig och tuff natt men det är väl lika bra att vänja sig.

Du var mitt allt.
Du var hela min värld...


DET ÄR ÖVER NU!

Det man trodde skulle vara för alltid och man skulle kämpa för kärlekens skull var ett stort skämt..

:'(


MORGON MYS!

Serum? Vad tusan är det för nått Malin? Haha jag är bruden med 0 koll märker jag. Och har du nått bra råd för blondering är det mycket välkommet, då mitt hår inte redigt blir så blont som jag vill.

Har precis vaknat upp hos mitt fina hjärta :) Det bästa som finns är att somna bredvid dig och vakna upp bredvid dig, det gör liksom min dag till något bättre, blir så glad av att ha dig bredvid mig hihi. Ska fixa till mig nu, sen blir det AF en sväng och sen har jag fullt upp resten av dagen känns det som. Blir ingen utgång för mig ikväll, då jag inte alls känner för det :) Bra val av mig!



STEGET ÖVER LINJEN!

Har varit och tränat, gick mycket bra måste jag säga, men jag är helt slut nu. Har precis duschat så ska klä på mig nu, sen åka ner till Rasmus och mys med han och bara släppa allt jävla skit rent ut sagt. Det har gått till överstyr och jag orkar inte mer. Kommer bli svårt att ta stegt över linjen, men jag gör detta för min skull för att för första gången på många många år ska jag för en gång skull tänka på mig själv. Man ska ju följa sitt hjärta har jag hört :) Imorgon ska jag färga mitt hår, ännu blondare! Har köpt 3 förpackingar med blondering så nu ska det väl ta och bli blont någon gång :)

Hellre få åka vänner än många oäkta..

TIDSFÖRDRIV!

Har du hittat den rätta killen? absolut :)
Har du en kille just nu? ja, världens bästa.
Hur ska den rätta va? precis som min är!
Om du har/hade, skulle du tillåta honom ta på dig? ja.
På rumpan? ja.
På brösten? ja.
Kyssa dig på halsen? ja.
Kyssa dig på munnen? ja.
Kyssa dig på kinden? ja.
Har du vart ihop med någon för inte så längesedan? om man räknar bort Rasmus så är det 2 år sen sist.
Vem var du ihop med senast? joel.
Går du i skolan? nej.
Har du någon gång skolkat? ja.
Har du varit i skolan idag? nej.
Hur mår du just nu? Braaa, fast kommer må bättre ikväll :)
Har du mer än 2 bh:ar/toppar? ja.
Har du piercat dig? yes.
I så fall, vart?  öronen, tungan och läppen
Vem ringde du senast? pappa
Vem ringde dig senast? rasmus
Vem sms:a till dig senast? joel
Vem sms:a du till sen
ast? simon
Är du hungrig just nu? nej blä.

Uppsatt hår eller hängande? hängande
Plattar/lockar du håret varje dag? platta is the shit!
Duschar du varje dag? yees
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? ne
Smörjer du in hela kroppen varje dag? ja
Målar du naglarna? oftast.
har du pojkvän/flickvän? JA
har du hånglat med någon? ja.
har du kramat någon? ja
har du hatat någon? om jag har
har du sagt "jag älskar dig" till någon? yes
har du varit kär? ja
är du kär nu? om jag är, helt galet kär
i vem? rasmus :)
kan du vissla? halvt om halvt haha
äger du mer än 20 par string? ja.

är du brunett? nopp.
är du blond? yes sir
hur gammal var den senaste du hånglade med? 22
vem pussade du senast? rasmus
vem kramade du senast? rasmus

Nu ska jag klä på mig och sticka iväg till Amanda en sväng :)


VART ÄR SKATTEPENGARNA!

Har haft lite väl mycket problem att sova inatt. Vaknat titt som tätt och varit klar vaken, har verkligen inte kunnat koppla av på något sätt. Att sova själv är helt klart värdelöst. BLÄ säger jag bara! Men inatt behöver jag inte sova själv som tur är, då får jag ha min sötnos bredvid mig, lycka :) Ska träna ikväll hade jag tänkt, men först hem en snabbis till pappa. Funderar på vart mina skattepengar har tagit vägen, tycker verkligen dom borde komma snart då jag är i behov av dom fett mycket just nu, ska inhandla en systemkamera, för den kommer användas flitigt när jag sticker till Stockholm!

Känns som det händer något varje helg nu framöver faktiskt.
13-15 GP i Målilla.
20-22 Vallåkra.
27-29 Marknadsfest Hultsfred, Öltält? Och hejdå fest för mig.



LITE NYTT!

Var ute och gick förut, rensade huvudet lite det behövdes verkligen. Vet dock inte om jag kommit på bättre tankar, men det kommer märkas :) Har precis beställt lite nya kläder, hittade inte allt för mycket men lite iaf, alltid något :) Funderar på att köpa en ny mobil också, då min är helt sönder ja just det haha.

Nu ska jag snart krypa ner i sängen och kolla på tv. Får sova själv inatt and that sucks... :( Men är väl lika bra att vänja sig vid att sova själv nu också eftersom jag kommer få göra det i en hel månad snart, BLÄ! Ska kolla lite gaddningar först hade jag tänkt, är redigt sugen på att gadda mig. Men jag vet bara inte vad, hoppas jag hittar något läckert :)




HELGEN SOM VARIT!

Har varit en helg med alkohol, bråk, skratt, bilåkande, ja den har nog innehållt det mesta faktiskt. Har varit lite blandade känslor under hela helgens gång tror jag. Men allt börjar väl re upp sig mer och mer hoppas jag på. Jag är bara en aning förvirrad för tillfället. Men alla bitar faller väl på plats förr eller senare, det är ju sånt som märks helt klart.

Har mysdag med Amanda idag, kollat på film och käkat tacos :) Nu ligger jag i soffan och hon i sängen tror vi lär somna snart, man blir ju trött av att äta och skratta tar på musklerna. Annars är läget rätt stabilt förutom att jag börjat få lite ont i halsen och har skit svårt för att andas. Får hoppas att det inte fortsätter för då får jag åka till läkaren och det vill jag verkligen inte! Så jag håller alla tummar jag kan :)

Jag vet inte vem jag försöker lura, mig själv tydligen.... :( Hoppas en dag att du kommer förstå vad jag egentligen menar med allt.


FÄRGAT HÅR OCH REDO FÖR FEST!

Fick för mig att jag skulle blondera mig lite förut, och jag blev hel nöjd! Nu bär det snart iväg bort till Amanda för musik, kortspel, alkohol och otroligt bra sällskap! Detta kommer bli en grym kväll :)




FREDAG, SOL OCH ALKOHOL!

Blev en myskväll hemma hos Amanda igår. Vi kollade på film käkade godis och massa annat gott! Var himla kul. Sen skrattade vi så vi tjöt, haha den ena är värre än den andra det bara är så liksom! Hade lite problem att sova imorse som vanligt hos Amanda då alla barn förde ett himlans liv. Och Amanda som ligger och snarkar haha så söt så. Drog till systemet och inhandlade alkohol till kvällens partaj med mina tjejer. Får träffa mitt hjärta ikväll med, det är nog det bästa av allt :) Nu ska jag hoppa in i duschen sen fixa mig och tagga inför ikväll! Jag säger bara...

UPP MED KLACKARNA I TAKET PÅ MED BIKININ NU KÖÖÖÖÖR VI, SKÅÅL!




DET ÄR EN JOBBIG TID!

Det bara snurrar runt runt runt runt i skallen och hjärnan är på hörvarv hela tiden. Får hoppas att det kommer bli bättre med tiden som går, för just nu är läget inte stabilt alls. Min värld är just nu upp och ner eller ner och upp den är iaf inte som den ska vara. Och det finns rätt många anledningar till det. Jag vet inte hur man går vidare, men jag jobbar på det så gott det bara går. Får väl försöka säga som jag brukar göra... Se framåt var stark allt har en lösning.

Försöker tagga så gott som det går inför imorgon. Dyngfest med mina tjejer! Det ser jag verkligen fram emot :) Ska hoppa in i duschen nu, sen får jag se vad dagen/kvällen har att erbjuda. Sov ända till 2 idag. Det var kanske behövligt eller något. Men jag är fortfarande ap trött.


.....

Jag vet inte vad jag ska säga, för jag finner inga ord det bara rinner tårar mer och mer. Jag vet inte vart jag ska ta vägen jag vet inte vad jag ska göra, jag vet verkligen inte något för tillfället. Jag vill bara ha dig ingen annan, jag är så glad att du kom in i mitt liv, även att det tog flera år för oss att hitta varandra. Men jag ångrar det inte en sekund för det är det bästa som hänt mig. Jag tänker på dig jämt, kan verkligen inte släppa dig. För jag kommer aldrig någonsin släppa taget om dig, ALDRIG! Jag har gjort mycket dumt, men jag har ändå lärt mig av mina misstag. Och nu vet jag precis vart jag står och vad jag vill. Mitt liv det vill jag dela med dig, för du är världens snällatse, finaste, bästaste, underbaraste, sötaste, vackraste, gulligaste, omtänksamaste, du är verkligen allt. Mitt allt. Jag vill inte vara utan dig på något sätt. För världen är du någon men för mig, för mig är du hela världen. Jag finner inga ord som kan förklarar hur mycket du betyder för mig, du kan räkna alla sandkorn, alla regndroppar, alla grässtrån, alla snöflingor, alla löv och du kommer ändå inte förstå. Det är dig jag är kär i det är dig jag tycker om det är bara dig jag vill ha ingen annan. Jag kommer aldrig någonsin att lämna dig..

JAG ÄLSKAR DIG RASMUS BLOM ♥


MANGO TANGO!

Var på AF förut idag i hela 5 minuter haha. Hade ju så mycket att prata om och sådär eller inte. Kunde lika gärna legat kvar i sängen några extra minuter men inte! Helt onödigt att gå dit idag iaf. Men man måste ju tydligen sköta sig och det är väl bäst man gör det :) Har varit hos mamma och fikat en sväng, var himla trevligt. Så nu sitter jag hemma hos mig för en gångs skull och bara inväntar att få åka och träna. Är inte alls pepp på det, men jag behöver träna! Ikväll blir det lugnt för min del :) Kan behövas faktiskt.

Tror Rasmus mamma och pappa kan ha världens gulligaste kattungar, naaaw!

<3




LINKÖPING!

Igår blev det att åka till Linköping med hjärtat, och 2 nötter haha. En himla trevlig resa med lite blandade känslor hit och dit haha. Men vi kom iaf dit och hem så jag överlevde hela resan :) Gick på Ikano och hittade lite 2 nya tröjor 3 linnen 3 öronhängen 1 halsband 2 pannband 1 bh 2 trosor tror det var allt :) Jag är mycket nöjd med mina köp! Var meningen vi skulle gått på speedway på kvällen men blev aldrig så. Umgicks lite med Amanda sen åkte jag hem till Rasmus och sov. Otroligt bra tisdag!

Är helt förvånad över att jag ännu inte fått någon träningsvärk, typ kors i taket haha. Träning ikväll igen. Men först ska jag till AF, vet ens inte vad jag ska göra där egentligen men ja. Sen får jag se vad jag ska göra resten av dagen tills jag ska åka och träna. Tur det är lite sol idag, alltid härligt! :)

Älskling, du är det finaste jag vet.
Alltid du och jag.
DU ÄR BÄST! ♥


Taggad som fääääen inför fredag då det blir party med tjejerna!


JAG ÖVERLEVDE!

Har tvekat typ hela dagen på om jag ska träna eller inte träna. Men efter mycket om och men gav jag mig iväg och tränade. Jag trodde inte jag skulle överleva faktiskt i och med att jag inte har tränat ett skit under sommaren för det har verkligen stårr FEST i mitt huvud haha. Men tro det eller ej jag tog mig igenom hela träningen, redigt stolt över mig själv :) Men nu är jag helt slut måste jag erkänna och jag vet att jag kommer få världens träningsvärk! Men tur jag har en snäll pojkvän som kan massera mig tralalla hihi :)

Ska hoppa in i duschen nu hade jag tänkt :) Sen fixa till mig lite och åka ner till Rasmus och se vad han har för sig. Om han inte är i sitt andra hem vill säga, garaget haha. Sen lär ju jag somna rätt omgående ikväll. Och sömn lär jag behöva om jag ska stå ut en hel dag imorgon med Amanda, Rasmus och slutligen hemligmänniska så ja... Sömn behövs verkligen haha.


MALEET, DET ÄR DET SOM GER!

Har ni mött MALEET? Micka Amanda Lina Emma Elin Towe! Nej tänkte väl det, men nu gör ni. Det är vi som en gång i tiden hatat varandra och bråkat som jag vet inte vad. Som idag gjort att vi har den vänskap vi har. Och jag  ångrar det inte en sekund att ni kom in i mitt liv. Ni är sjukt bra och jag skulle aldrig byta bort er mot något tjejer :) TACK FÖR ATT NI FINNS OCH FÖR ALLT NI GÖR! ♥ Ni är guld värda.




DUKTIG TJEJ!

Har vilat lite nu, så nu är jag på bättre humör :) Skönt skulle jag vilja säga. Nu är det endast bara 30 dagar kvar tills jag sticker till Stockholm! Nice or nice? Jag vet inte hur jag tolkar det just nu. Jag ser fram emot det, men ändå inte. Men jag ser det som så att man måste ta dom chanser man får i livet för att komma någonstans. Vill inte lämna mina vänner och speciellt inte min pojkvän :( Det kommer suga! Men får helt klart göra det bästa av allt :)

Ska ta tag i mitt städande nu hade jag tänkt, sen åka ner till posten och posta iväg brev till Stockholm så allt blir klart :) Sen ikväll är det träning som gäller, jag kommer inte orka ett piss! Sämst kondition? JA! Haha men jag bjuder på det. Spenderar resten av kvällen hos Rasmus :)

Imorgon blir det Linköping med Amanda, ska shoppa lite. Åker direkt ner till Målilla sen för att gå på speedway. Var sjukt länge sen jag var på speedway förutom då jag jobbat. Så det ska bli kul :) Undrar mest om Amanda kommer fatta något, haha hon är ju redan knäpp så chansen är väldigt liten :) Kommer bli en bra dag tror jag.


INGET VETTIGT ALLS!

Varken sjukhuset eller polisen har något vettigt att komma med.
Det är heeeelt skandal tycker jag.
Lägger mig en stund och vilar och kommer på bättre tankar.
Hörs sen.


INGEN RUBRIK!

Det blir bara jobbigare och jobbigare för varje dag som går... Godnatt
:(


I´AM READYYYYY!




JAG ÄR INTE KLOK FÖR JAG ÄR EN TOK!

HAAHAHA!
Tror det stämmer in oltroligt bra på mig måste jag säga.
Eftersom..
Jag letat på 3 parkeringar efter min bil utan att hitta den.
Skriver i panik till Emma och får en förklaring på allt.
Hahaha tur jag har mina vänner.
Dom har mer koll på mig än vad jag själv har haha.
Min bil är hittad sådär några meter ifrån mig.
Bra Michaela BRAAAA!
Det går bra som vanligt för mig och sådär haha.
Men jag bjuuuuder på det.

Nu blir det plattning på håret.
Sen häng med Amanda :)


KVÄLLEN IGÅR!

Blev fest igår @ Amanda med Lina och Amanda :)
Sen kom Elin, Emma och Towe!
Tror allt spårade ur mer och mer med tiden som gick haha.
Pizza på Palma där det var vatten på hela golvet.
Amanda fick pommes i huvudet.
Och Lina och jag fick glas på köpet haha.
Sjukt skulle jag vilja säga!
Åka bil med Emma och ha häng på taxi?
Haha ja vad säger man.
Fly gärna när jag kommer, booomschakalacka RESPEKT! hahaha.
Jag hade iaf en grymt galen och rolig kväll.
Med helt klart världens bästa tjejer :)
VAD GÖR VI NU KÖR VI VAD GÖR VI, VI KÖÖÖR 123 FANTA OCH ROSÉ!
Tror alla kan den låten efter igår haha.
Taggar inför fredag nu.
Då är det dags för nya äventyr med tjejerna!
Det gillas STARKT!

Idag var det inte lika kul att vakna upp.
Då jag hade världens baksmälla.
Och sen hade jag  as svårt för att andas, ush.
Har haft svårt att andas hela dagen.
Så får väl se om jag behöver åka iväg sen.
Hoppas inte på det iaf.
Blir att vila hela dagen.

Slänger in bilder sen helgen.
Dock inte så många men.... En bild säger mer än tusen ord haha.

Jag heter Amanda och jag är en fiiiiiiiiiiisk!

Asså fett tjena vet ni någon fest eller? HAAHA!

Ingen är proffs på att ta kort på fyllan!

Pizza tiiiiiiime!

HEJ JAG HETER DORIS TORRTROSAN OCH JAG ÄR TORRSUR! HAAAHA!



RSS 2.0