~ KAOS TILL DAG? JA!

Kaos till dag är bara förnamnet haha. Men har inte tid att skriva just nu. För nu är det lite förändring i håret som gäller. Hörs senare ist :)


~ SVAG KROPP!

Känner mig jätte svag i kroppen igen och allmänt hängig för tillfället. Får hoppas att det går över snart. Varit en sväng till sjukhuset idag, men det var väl inget att ha direkt. Aldrig tyckt om sjukhus och kommer nog heller aldrig att göra det. Ska duscha nu sen blir det faktiskt sängen med en gång. Känns som om jag kommer somna rätt omgående ikväll faktiskt.

Sammanfattar denna dag som - Ingen bra dag alls!

~ SVAR PÅ KOMMENTAR!

Anonym - åhhhhh vad kul att du kan börja blogg igen :D har väntat på de ett tag nu :D kan du inte ta lite bilder på din lägenhet & vad du gör om dagarrna & så med bilder :D

Svar - Vad roligt att du tycker jag börjat blogga igen :) Jo men absolut ska jag göra det, kanske kommer ta ett litet tag då jag har rätt mycket att göra. Men ska göra det bästa! :) Så håll utkick!


Mår mycket bättre idag. Så ska strax kila iväg mot T-banan sen blir det jobb hela dagen och till slut att gymma! :) Helt ok dag faktiskt :) Bäst att kila nu så jag hinner.

~ DUSCH, IDOL OCH SÖMN!

Just precis :) Duscha kolla på idol och sen en massa sömn det är det som behövs just nu tror jag. Får inte glömma att jag ska prata i telefon sen heller, om jag orkar och inte har somnat hihi.


~ NU ÄR JAG TILLBAKA!

Hej och hå alla bloggläsare :) Nu är jag tillbaka med mitt bloggande efter en liten kort paus. Efter all flytt och allt hit och dit är jag nu med på rätt spår igen. Trivs i Stockholm så jag inte kan beskriva hur underbart det är. Fått deltidsjobb också. Allt går hela tiden framåt så att säga, underbart är ordet! Gymmar varje dag. Livet är mer än bra! :)

Har varit hemma idag då jag mått dåligt. Men det börjar bli bättre faktiskt :) Så imorgon blir det jobb igen. Ser fram emot helgen något otroligt mycket, Towe, Rebecka och Emilia kommer på besök. Himla skoj ska det bli!

Pappa var här i helgen, fick ny dator och ny mobil. Lite väl gutt måste jag säga! Världens bästa pappa? JA! Puss på han :) Annars har helgen bestått av kalas för syster och sen en himla massa speedway ;)

Ska fixa min blogg ikväll hade jag tänkt eller blir det i veckans slut. När jag har lite tid över :)


Igår kväll/inatt jag säger bara - Magiskt, obeskrivligt och underbart.
Det finns människor som är värda att kämpa för och du är den jag skulle göra allt för ♥


~ BACK IN VIMMERBY!

Har som sagt ingen dator i Stockholm ännu är därför jag inte bloggat. Är iaf hemma i Vimmerby över helgen för att hälsa på alla saknade människor :) Igår satte jag mig på tåget och hamnade bredvid 2 stört sköna damer. Berit och Elsa, dom satt och drack vin med mig och drog en massa historier så vi grät av skratt haha. En mycket bra hem resa må jag säga :) Väl framme i Vimmerby blev det lite fest med Malin Amanda och Linda, himla trevligt. Sen bar det iväg till Harrys. Sen hände det som hände haha. Mycket lyckad kväll med tjejerna.

Ska snart fixa till mig sen blir det att gå ut och gå en sväng och lite, ikväll blir det kanske pumpen. Var tydligen premiär där ikväll :) Och det kommer ju bli otroligt mycket folk tror jag. Kanske är värt att gå :) Får som sagt se vad som händer. Blir bra vad som än händer, får ju umgås med mina saknade nära och kära. Det är lycka.

Över till Stockholm, jag trivs som handen gör i handsken, allt är helt otroligt underbart bra. Lägenheten är jätte bra och jag trivs på jobbet till 110% :) Alla barn är så söta och all personal är jätte bra. Jag trivs verkligen. Så där finns det inget att klaga på alls. Imorgon åker jag hem till Stockholm igen :) Är en lättnad att vara där uppe, men visst saknar man alla nära och kära tyvärr, men det rer sig alltid :)

Utsikt från min lägenhet :) Inget att klaga på!




~ BÖRJAR TA PLATS!

Gått lite vilse idag sen varit på AF, hälsat på förskolan där jag ska ha min praktik :) Detta kommer bli så otroligt braaaaa. Jag är så glad och känner verkligen att livet är underbart och att det går åt rätt håll. Är helt slut i kroppen så det blir sängen när som. Ska bli skönt. Imorgon ska jag hälsa på igen sen på onsdag börjar jag att jobba, SKOJ! :) Träningen drar igång på onsdag också, helt perfekt. Finns inget att klaga på :)

Hade fått en anonym kommentar om vart på söder jag ska flytta och det är vid stenskull tror jag det heter, är tyvärr inte helt insatt i allt ännu, men hoppas du förstår vad jag menar iaf :)

Hoppas ni mår bra och sådär, saknar alla nära och kära där hemma. Godnatt :)

Så fort jag fixat klart i lägenheten och sådär så ska jag slänga in lite kort och sådär så ni får se hur det ser ut.


~ BÖRJAN PÅ NÅTT NYTT!

Slockande som en stock inatt efter mys med syster :) Otroligt skönt att vakna upp idag utan världens baksmälla. Gick upp vid 9 och gick då ut och gick en promenad på 1 timma, duktigt! :) Sen blev det mysig och god frukost med syster och Johan. Strax blir det dusch och fix sen ska vi åka till söder och skirva på lägenhetskontraktet :DD Lite nervös är jag allt, men det kommer gå bra.

Detta var verkligen början på något nytt och det känns så himla bra :)


~ FRAMME I STOCKHOLM!

Lite strul med tåget då jag hoppade på fel tåg haha. Chauffören fick backa och bara frågade mig vad jag höll på med och skrattade åt mig haha. PINSAMT! Iaf hoppade jag på rätt tåg sen och kom till Stockholm. Ätit mat med syster på indisk restaurang, himla mysigt och över fett gott måste jag säga :) Kollat på film och pratat massa. Detta kommer bli otroligt bra känner jag på mig!

Ska träna stenhårt med syster nu i 3 månader och börja äta regelbundet och massa, jag är så himla glad att jag tog denna chans :) Man måste våga för att komma någonstans i livet, JAG ÄR GLAD!

Nu ska vi kolla på tv och bara ha det bra. Ha en bra lördag alla fulla och nyktra människor, för det ska jag ha i nyktert tillstånd :) Vet inte när jag senast var nykter på en lördag haha, men lika bra att vänja sig för nu är det hejdå alkohol!


~ HEJDÅ VIMMERBY!

Festade lite igår med Towe och Carro, pratade mest och spelade kort mycket trevligt :) Sen bara kom tårarna och föll mer och mer och mer.. Säga hejdå till alla nära och kära, det kan ha varit den jobbigaste dagen på otroligt länge :( Men ni alla vet vad jag sagt till er :)

Linus ringde och väckte mig förut, gullig han är. "VI ÅKER BÅÅÅÅÅÅT" haha. Sötunge :) Ska börja göra mig iordning snart, sedan vänta på att mamma ska komma och köra ner mig till stationen sen vid 12.20 lämnar jag Vimmerby och flyttar till Stockholm. Tror inte jag själv ännu har fattat det, men det kanske är dags att inse att idag så flyttar jag ifrån allt.. Jag ska göra det bästa av allt :)

Vet inte när jag kommer få tag i en datorn igen, det lär dröja ett tag kanske. Men så fort jag får tag i en ska jag skriva, det lovar jag :) Ni får ha det så bra alla mina söta läsare, ta hand om er och era nära och kära :)

Kram


~ PUUUUUUUSCH!

Sitter och taggar inför en sista festkväll med mina favvo tjejer. Kommer tjuta som en idiot sen ikväll men det är en helt annan sak haha.

Har nyss klippt lugg också :O HJÄLP!

Nu ska jag dricka lite bäääääärs och göra så att alla i Vimmerby minns mig för den jag var och är haha skål och hejdå!




~ DU FÅR ALLT!

Sagt hejdå till farmor och till pappa, kan ha varit det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv :'( Trodde verkligen inte det skulle bli såhär jobbigt faktiskt, men det är jobbigare än vad man tror. Har tjutit som en idiot nu i sådär 1 timma. Och dagen/kvällen har ens inte börjat. Det kommer bara bli jobbigare och jobbigare, usch :( Detta är inget jag vill vara med om någon mer gång iaf.

JAG ÄLSKAR ER!


~ FARVÄL!

Vet inte vart jag ska börja eller vad jag ska säga. Har legat hela natten och försökt funderat ut något bra, men jag har bara fällt mer och mer tårar så fort jag tänkt på att imorgon lämnar jag alla och idag ska jag säga hejdå till alla. Det känns helt overkligt på något sätt. Jag kommer gråta hur mycket som helst idag känner jag.. Men får väl se det som så att det är sånt som tillhör. Jag önskar bara att alla bodde i samma område, att man slapp lämna någon, men så lätt är det inte. Jag ska åka iväg massa mil härifrån, bort från mina bästa vänner, min underbara familj och min söta släkt. Jag kommer inte få se dom på hur länge som helst.

Insåg igår att alla dessa småbråk och allt man haft med allt och alla har inte varit värt ett skit. Livet är för kort för att bråka och vara sura på varandra. Man vet verkligen aldrig vad som kan hända. För vi lever i en otroligt sjuk värld. Behandla människor som du själv vill bli behandlad. Alla människor har samma värde även att vi är från olika världar. Ingen är bättre än någon annan.

Vad som än händer och sker vill jag bara att ni alla nära och kära ska veta att jag finns för er när som helst, vad det än är och vad det än gäller. Jag är aldrig längre än ett samtal bort. Även att ni inte ser mig och att jag är tusen mil ifrån er är jag även med er vid er sida för varje steg ni tar i erat liv, jag kommer aldrig någonsin att lämna er, ALDRIG! Jag kommer sakna er så det inte finns ord att förklara saknaden, saknar er redan nu även att jag ens inte åkt. Det kommer bli jobbigt. Men jag vet att tillsammans är vi oslagbara och vi klarar allt. Tillsammans är man starkast. Jag älskar er alla och glöm verkligen inte allt jag sagt. Finns för er på samma sätt som alltid bara att jag är lite längre bort.


Har bara några sista ord att säga..
Ta vara på varandra och det du får du vet aldrig vad som väntar på nästa sida, säg till att varje dag räknas. Kolla upp på himmlen mina vänner och tänk på oss, tillsammans är vi starkast.

Säg till och gör Vimmerby osäkrare än vad jag gjort det under denna tid mina vänner ;) Och säg till att leva livet, det liv ni vill leva låt ingen få förstöra det. Va er själva, ni är bra som ni är.


~ BLANDAT

Tror jag har hittat min absolut favvo låt.

The red jumpsuit apparatus - face down (acoustic) - KÄRLEK!
Får mig att tänka på allt genom åren som gått, allt som hänt, allt jag gjort och ja.. Allt helt klart. Sen hur otroligt mycket jag kommer sakna alla mina vänner, min pappa, min mamma, min farmor. Känns helt sjukt att jag imorgon kommer säga hejdå till alla. Jag kommer tjuta något så gud förbannat rent ut sagt. Känns så hemskt. Egentligen vill jag bara plocka ner alla i en liten katong och ta med mig alla. Men det går inte :(

Nu ska jag lägga mig i sängen och samla lite krafter till imorgon, det lär behövas.


~ ÄNTLIGEN KLAR!

Jag är äntligen klar med all mitt packande och städande. Redigt tomt i lägenheten nu måste jag säga, men huuu så bra detta känns :) Hjälpt mamma lite idag också. Och hon har tvättat åt mig, himla snällt! Börjar bli smått nervös inför lördag nu känner jag, iiih. Men det kommer bli grymt bra hoppas jag.

Imorgon ska jag ta farväl av mina tjejer och den ena och den andra, kommer kännas helt sjukt och jag kommer tjuta som en idiot känner jag på mig, men... Det tillhör väl kanske lite.

Nu ska jag snart krypa ner i sängen och ringa pappa. Sen ska jag bara kolla på tv och koppla av och börja tagga inför imorgon :)


~ BILD!

Slänger in en liten bild på håret. Inte den bästa men den får duga just nu :)




~ VILL NI FÖLJA MED!

Somnade med en gång igår när jag hade lagt mig, det sa bara smack haha. Skulle kollat klart på någon film, men jag hann nog ens inte se 5 minuter. Trött tjej var det! Var otroligt skönt att somna tidigt för en gång skull. Är ju lika bra att börja vänja sig vid det nu, för nästa vecka blir det uppstigning vid 07.30 känns väl lite sådär. Men det ska bli skönt med lite omväxling måste jag säga :)

Idag ska jag verkligen packa hela dagen sen städa hela lägenheten så allt är klart. Måste även tvätta, får antingen åka hem till pappa eller så åker jag till mamma :) Finns typ aldrig några tvätt tider i min tvättstuga. Rätt dåligt.

Det börjar närmar sig mer och mer nu, endast 2 dagar kvar nu tills jag säger adjö och lämnar Vimmerby. Jag har nog inte själv fattat det än. Men det känns i kroppen att det är något som är på gång, kan inte koppla av som vanligt och det bara snurrar omkring i skallen. Meeeeen... DETTA SKA BLI DET BÄSTA SOM HÄNT MIG PÅ OTROLIGT LÄNGE!

Insåg igår att jag kommer sakna ihjäl mig efter mina kompisar :(

Nu måste jag sätta fart så jag kommer någonstans och blir klar någon gång, börjar känna lite press. Vi hörs sen alla gulliga läsare :) Ha en jätte bra torsdag i solen som, idag tittar fram, UNDERBART! :)


Du har haft dina chanser, det finns inga fler!


~ KINA!

Har ätit på Kinan idag med Towe, himla mysigt och trevligt :) Var otroligt gott kan jag lova, muuuums! Spenderat resten av kvällen med henne. Varit ute i Marstad bland annat hos Max haha. Mer behöver jag nog inte säga nej ;) Är så otroligt trött just nu så jag knappt vet vad jag heter. Ska krypa ner i sänegn och kolla på film och vänta på nått bra, tror jag iaf.

Är fett nöjd med mitt hår, eller ja... Ganska haha. Slänger in bild imorgon, har inte hunnit med det idag redigt då det varit fullt upp hela dagen, kommer bli värre imorgon känner jag på mig :(


I nöden sätts allt på prov, och man inser vad man har och inte har!


~ EHHHHH!

Ja just precis så känner jag just nu, EHHHH! Haha, fick ju för mig att färga mitt hår igår. Och jag kan ha valt helt fel hårfärg. Det skulle bli sådär lite brun/blont men blev ist nån helt konstig färg som jag aldrig sätt och det ser rent ut sagt för jävligt ut. Tur nog färgade jag bara löshåret. Så har legar typ hela natten och funderat på om jag ska bli rödhårig igen eller om jag ska blondera löshåret. Har inte bestämt mig ännu så det återstår att se :)

Ska till AF om ungefär 1 timme. Sen ska jag hem och packa hela dagen och fixa i lägenheten. Ska även kolla på lite möbler och sådär med :) Känns som detta kommer bli hur bra som helst.


RSS 2.0