~ ÄCKEL KVÄLL!

Kvällen började hur bra som helst, men den slutade verkligen i katastrof. Fy fan säger jag bara om man nu får svära. Men det var rätt tillåtet just nu faktiskt känner jag. Förfest hos Matilda, himla trevligt :) Sen bar det iväg till Rookie, där allt började. Kändes ju himla lyckat att betala 100 kr för typ 10 min, bra kämpat haha. Back to Vimmerby för att gå på Harrys med Malin. Gjorde entré med att ramla på dansgolvet haha. Lyckat det med. Sen sen sen... Spårade allt ur. Och jag har bara 1 person att tacka! För studen kändes det helt sjukt bra, men idag ångrar jag mig som in åt skogen! Men det sägs ju att man lär sig av sina misstag. Och jag själv hoppas att jag verkligen gjort det nu! Som sagt kvällen började med glada miner men slutade i tårar. Kom i sängen runt 5 inatt. Sitter hemma hos Carro nu :) Mysunge! Väntar på att Malin ska vakna så vi kan åka till systemet och sedan blir det att käka pizza! GOTT! Inte käkat det på 2 månader. Bra jobbat av mig, men nu är det dags :) Kvällen ser ut att bli grym, blir att dricka med tjejerna sen kanske en tripp till Harrys :) Får se vad kvällen tar oss :)


Jag hör inte hemma i Vimmerby. Det är för mycket skit och drama. Jag klarar inte av sånt längre. Tycker bara allt är pinsamt! Jag har hittat där jag hör hemma och jag trivs med det. Imorgon åker jag hem till Stockholm igen och då får jag träffa världens sötaste! Det ser jag fram emot. Jag fick se en annan värld där det inte är som här. Jag är glad att jag tog steget. Men det känns att jag saknar mina nära och kära för mycket ibland. Dom som verkligen är äkta. Men jag är stark och klarar det. Jag vet vart jag har er! Ni är dom bästa och er håller jag hårt om!

~ EN!

Det finns bara en som kan få mig att känna på det där speciella sättet. Du har tagit en stor plats och större kommer du att ta. Du är helt underbar måste jag säga. Du får mig att le. Puss!

~ IBLAND BARA!

Ja... Vad ska man säga? Haha. Satt och sydde förut. Var bara det att nu när jag skulle lägga mig  var det knappt nån luft i luftmadrassen. Hum.. Undra varför? Tänkte inte på det förut, men NU! Har satt nålen i luftmadrassen flera gånger, du är så smart Michaela. inte undra på att det läcker ur masssa luft. Haha jaja så går det. Får väl bjuda på det. Nu har jag försökt laga det med... Spackel och karlssons klister haha. Man tager vad man har.

Ibland bara undrar jag hur jag står ut med mig självfaktiskt haha.

~ NÖJD TJEJ!

Dagen har i stort sätt varit katastrof tror jag att jag skulle vilja säga hehe. Men har faktiskt tagit mig igeniom hela dagen. Starkt jobbat ;) Håller på att packar för fullt. Men vet inte vad jag ska ta med mig eller nått. JOBBIGT! Packa är tråkigt, otroligt tråkigt! Men sen väntar det roliga :) Ska fortsätta packa så jag blir klar någon gång. Sen ska jag ringa till sötnosen och prata lite :) Mysigt! Hinner nog skriva lite imorgon innan jag drar till jobbet, annars skriver jag väl en liten truddelutt senare :)


~ REGN OCH DEPP!

Syster har klippt mig idag, inte mycket dock. Men det blev otroligt bra :) Och nu håller jag på att färga mitt hår. Typ blont. Får hoppas på att det blir bra. Lär bli en lång natt känner jag om det ska bli fint! Men det är det väl värt får jag hoppas på :) Annars har dagen varit helt ok. Men det har börjat regna nu ikväll och då blir det lite depp sådär. Men tur att det finns massa underbara och fina människor som lyser upp allt. Långt borta, men ändå på nära håll. Man ska inte klaga. Hoppas bara det inte regnar imorgon. Gillar inte alls regn. Usch. Imorgon blir det nytt löshårs köp också :) Skedde ju en liten olycka med mitt haha.


För en gångs skull är det inte bara tomma ord, allt har en mening nu faktiskt.

~ ONSDAG!

Sa ju att jag skulle somna och sova som en gud inatt ocu vad har jag också gjort :) Hehe. Magiskt!Sjukt att man kan koppla av så lätt för 1 ända sak :) Skönt på samma gång. Så man inte ligger vaken hela nätterna och låter hjärnan gå på högvarv. Ska hoppa in i duschen nu. Sen blir det jobb och jag avslutar dagen med att gå en promenad med syster och klippa mig och slutligen färga håret :) Slänger kanske in en bild sen ikväll när allt är klart :) Beror på hur det blir och när det är klart :)


~ IDAG ÄR DET 3!

Nu ska jag äntligen efter mycket om och men krypa ner i sängen och lägga mig :) Kolla på tv lite och prata i telefon också. Rätt så viktigt ;) Jag kommer somna som en gud inatt! Och då ljuger jag inte hihi. Tror jag bestämt mig för att bli mörk blond imorgon på nått sätt :) Det känns helt ok. Sen nästa månad slänga in en liten ljusare färg av nått slag. Tror det kommer bli skit bra. Men hinner ändra mig tusen gånger innan imorgon :) Får väl sova på saken :)

Allt kommer på en och samma gång haha, inget kan komma i omgångar. Det bara öser in! Men det är bara att le och se glad ut, för jag kan inte klaga på det iaf. Det bevisar bara så mycket :) Skönt!


Just shoppat lite, en snygg rosa klänning och ett vitt linne på lite billig Mikaela shopping. Niiiiice!

~ INGET VACKERT!

Jag som skulle tvätta ikväll det gick ju bra och sådär haha. Fanns inte en ända tvätt tid förän på torsdag vid... SJU PÅ MORGONEN! Var bara att se nöjd ocg glad ut och ta den. Jobbigt värre, men man måste väl lära sig att tvätta på morgonen också tror jag hehe. Sitter just nu och kollar på Paradise Hotel och längtar efter nått. Och jag vet precis vad också :) Och det känns helt otroligt bra! Det känns även bra för mig att du tycker att det betyder nått och att det känns bra. Det får mig att le :)

Imorgon ska vi på utflykt och jag ska äta pannkakor, GOTT!


~ KAN INTE BESTÄMMA MIG!

Det är just precis vad jag inte kan angående min härfärg. Ska färga håret imorgon och klippa mig. Men kan inte välja färg. Varför ska det vara så otroligt svårt? Haha ja det kan man verkligen undra faktiskt! Men får väl se vad det blir för färg till slut imorgon. Lutar åt lite ljusare men ändå behålla det mörka kanske, men med nån annan nyans. Men ja som sagt det märks :)

Ska snart springa ner till tvättstugan och hoppas på att det finns någon tvätt tid :) Annars blir kvällen cool lugn. Är helt slut så kommer väl lägga mig rätt tidigt, känner att jag behöver det.



Jag är ens inte förvånad.. Planer kan ändras rätt fort nu faktiskt. Allt blir ju vad man gör det till :)


~ KALLT!

Somnade rätt omgående inatt faktiskt :) Till skillnad från natten innan.. Och nu när jag vaknar är det hur kallt som helst. Burr. Man vill bara ligga kvar i sängen. Men att veta att man kommer få träffa världens sötaste barn varje dag och dom bästa jobbkollegor det får en att vilja gå upp  :) Nu ska jag duscha sen fixa mig och dra och jobba! Imorgon blir det att klippa sig och färga håret :) Snart helg! Sjukt taggad trotts alla hot, tycker bara det är patetiskt :)


Det var kärlek vid första ögonkastet

~ ROSA SNEA KEPS!

När du ser på mig faller jag så lätt så lätt. Du är unik och speciell..

~ ALLT SOM JAG VILL!

Vad ska man säga om dagen? Bra? Nej! Bäst? JA! Glad tjej, fjärilar i magen, en underbar och obeskrivlig känsla i kroppen och... JAG HAR FÅTT HELTIDSJOBB schalalallaaa. Har firat det med att käkat en kanelbulle och kollat på paradise hotel! :) Har inte så mycket mer att säga om dagen.

Nu ska jag krypa ner i sängen, för imorgon blir det jobb redan vid 8! :) Men jag klagar inte. Känns kulö att folk ser en förändring i allt också, det gör mig glad. Och snart är det helg igen! Och det ser jag verkligen fram emot :)

LIVET ÄR UNDERBART! Och till alla som alltid sagt att man MÅSTE gå i skolan för att få jobb. Jag säger bara ta er i röven. Jag har inte gått i skolan men jag har lyckats att få jobb iaf. Grym som man är ;)

~ VILL INTE!

Har haft problem att somna inatt och jag vet inte alls vad det beror på, legat och snurrat på mig hur länge som helst. Kunde bara inte koppla av och sova. Helt lustigt. Efter mycket om och men somnade jag iaf. Men det har dock inte blivit mycket sömn. Jag vill inte gå upp ur sängen på morgonen. Speciellt inte när det är så himla kallt. Man vill bara ligga kvar :) Men får ta och gå upp nu. För det är jobb som väntar om någon timma ungefär :) Sen ska jag palla mig iväg till gymmet.


Du är underbar!

~ BÄST!

Har en underbar känsla i kroppen, det är fjärilar i magen och jag kan inte annat än att somna med ett otroligt brett leende på läpparna ikväll! Så underbart. Och du är så himla fin och bra. Längtar efter dig. Och tänker på dig. Jag säger bara LYCKA!

Godnatt :) Imorgon är det dags för en ny jobb vecka och jag ska träna lite smått också. Får inte glömma att jag ska färga mitt hår också som kommer bli grymt snyggt. Fy vad allt bara flyter på nu och går som det ska!


GLAD TJEJ!

~ ALLT BARA KOMMER!

Jag vill känna din kropp emot min.
Ha dina armar om mig.
Känna hur du håller om mig.
Känna dina läppar emot mina.
Känna hur du kysser mig.
Det finns människor man skulle kunna göra allt för.
Och du är den jag skulle göra allt för.
Var inte orolig.
Du är den ända.
Även om himlen faller ner.
Vi har hela världen framför oss älskling.

Åldern är bara en siffra.. Det är inte åldern som räknas. Det är hur människorna trivs ihop!

~ KANELBULLE!

Har spenderat min helg med Johanna :) Började fredagen med att gå om varandra haha. Men till slut hittade vi varandra. Hem till mig och fixa lite, inta lite öl och vin också. Mot Väsby med pendeltåg. Men 2 tjejer bredvid oss som hade lite väl kul åt oss, men vem har inte det? Hehe. Träffade Jocke och sen några andra som jag inte minns namnet på. Är ju rätt dålig på namn, dåligt minne tror jag det kallas. Sen blev det hem och sova efter mycket om och men. Seg lördag och vi sov otroligt länge. Sen fixade vi oss och drog till Märsta och fixade lite. Sen till Väsby för att möta upp Jocke, Simon och Marcus :) Hem till Marcus och dricka lite. Och jag satt mest och skrattade och bara njöt av sällskapet och stämningen! Sammarfattar denna helg med - Glosjuka, bussåk, t-banaåk, pendeltågsåk, skratt, alkohol, underbara  människor, den knäppaste och roligaste helgen på länge, uppraggade, en bitchsida, automat köp och 35 mil bort och lite bättre ;) Grym helg helt klart.

Johanna åkte hem för några timmar sen. Sen dess har jag inte gjort ett skit. Sitter i sängen och lyssnar på musik och tänker en hel del med ja, men på ett bra sätt faktiskt :) Ska slänga i mig äpple och vatten nu och kolla lägenheter och sen blir det nog sängen. Är rätt trött känner jag. Slänger in några bilder! Låter dom tala för sig själva :)


Igår insåg jag att det... Finns andra än du faktiskt! Underbar känsla..







~ BRA FREDAG!

Min fredag började i katastrof, men slutade hur bra som helst! :) Blev lite öl och vin och otroligt bra sällskap. Känner att jag är en aning för trött så låter bilderna tala för sig själva ist ;)

VAD ÄR DET VI ÅKER FÖR TÅG?? PENDELTÅG MICHAELA PENDELTÅG!





~ INTE HELT HUNDRA!

Har tagit mig igenom hela dagen. Men det känns att det inte är helt hundra ännu. Men bra jobbat av mig. Idag har det varit sol men ändå kallt sen soppkväll på jobbet och sen har jag fått höra att jag är världens bästa förskolelärare av alla gulliga barn,m söta dom är :) "du får aldrig sluta här Michaela för då gör vi med det" MAN BLIR JU FASEN RÖRD! Nu ska jag krypa ner i sängen hade jag tänkt. För mitt huvud sprängs när som och mitt hjärta det slår nog i 6472627 just nu. Lite vila och sömn och lite mys med så löser sig nog det mesta ;)

~ JOBBA!

Äntligen äntligen ÄNTLIGEN.. Får gå och jobba idag, helt underbart! Men håller typ på att hosta ihjäl mina lungor. Så får väl se hur det går. Jag är glad och känner en magisk längtan i kroppen. Och det har inte kommit någon snö i Stockholm ännu. Otroligt bra början på en torsdags morgon måste jag säga :) Nu ska jag pysa iväg. Hade sovmorgon idag med. Och kan ha haft världens konstigaste dröm inatt!

~ SNÖ OCH HALKA!

Jag vill inte ha snö. Halt, blaskigt, kallt. Nej usch fy och blä säger jag för det. Jag tycker att det ska vara sommar året om faktiskt. Skinande sol, lättklädda killar och värme, det gillas så otroligt mycket mer! Men tydligen är det någon som inte håller med mig. Och han skulle jag gärna vilja ha tag i för att det är klart det är en HAN! ;) Haha inte är det en hon iaf, det är jag helt 100 på.

Har varit en lugn och skön kväll. Allt kan förändras på 1 sekund har jag också märkt :) Men det gör inte mig nått hihi. Nu ska jag faktiskt krypa ner i sängen och försöka få lite sömn. Sen imorgon blir det jobb och gymmmmmm :D LYCKA!

Funderar starkt på att ljusa upp mitt hår lite nästa vecka, och jag är sjukt pepp! Ska jag? YES!


~ YOU YOU YOU!

Jag vann inget när jag träffade dig.
Jag bara förlorade.
Jag förlorade mig själv.
Jag var kär, dum och blind.
Jag såg inte ditt falska spel.
Jag var fast.
Jag ångrar allt idag.
Jag har lärt mig av mina misstag.
Jag tänker inte begå samma misstag en gång till.
Jag säger STOPP!

~ EN KÄNSLA!

Känner mig mycket piggare idag faktiskt :) Har stäat och diskat idag och gjort fint. Så imorgon ska jag jobba igen, underbart! Ska springa bort till hemköp nu hade jag tänkt och köpa lite kanelbullar och mjölk, kanske lite pepparkakor också :) Det är jag värd efter idag tycker jag! Paradise hotel sen ikväll med :) Hoppas att mr X har det trevligt ikväll. Stör mig att jag inte kunde följa med :( Men får träffa han i helgen! MYS!


~ VEM ÄR JAG!

Hade helt glömt bort att jag hade fått en kommentar för lite sen att jag skulle berätta lite om mig själv. Och vad passar inte bättre än att göra det idag när jag ligger hemma och är sjuk så.. Lets gooooo :)

Vem är jag - Michaela Karlsson är mitt namn men även kallas för Micka.
Bor - Jag är uppvuxen i en liten ort som heter Emmenäs ligger en liten bit utanför Hultsfred. Där har jag bott i en längre tid tillsammans med min pappa. I mars 2010 flyttade jag till egen lägenhet i Vimmerby. Men i september tyckte jag det var dags att flytta. Så jag tog mitt pick och pack och flyttade till Stockholm där jag iag bor och trivs som fisken gör i vattnet.
Civilstånd - Har för tillfället ingen kille. Har varit singel sen ja nu ska vi se här hm.. Ungefär 2 år tillbaka tror jag det blir, har inte så stor koll på det där. Jag vet bara att jag är singel och att jag trivs med det. Men visst det finns väl kanske en liten mr sötnos som spökar i det hela. Men det låter jag tiden får avgöra hur det blir med det.
Hur är jag - Jag är en glad, sprallig och hel galen tjej. Som gör det jag vill och säger det jag tycker och tänker. Får oftast höra att folk får ett första intryck av mig att jag är en bitch. Men som jag alltid säger.. Lär känna en person innan man bildar uppfattning. Det som syns på utsidan behöver inte betyda att det är så på insidan. Jag är inte så elak som jag verkar faktiskt. Men om du jävlas med mig har du själv gett dig in i leken och får då också leken tåla. Jag tar ingen skit! Bryr mig om alla mina nära och kära och till och med foilk som jag ens inte känner. Jag är väldigt godhjärtad och vill att alla människor ska må bra. Och tycker att man ska behandla människor som man själv vill bli behandlad. Och lögner och svek är nått som inte ingår i mitt liv. Det har jag fått lära mig efter alla åren som gått. Sanning och ärlighet är det som gäller. Det vinner man mest på och kommer längst på.
Vad gör jag - Jag är förskolelärare. Gymmar. Shoppar gärna och spenderar pengar på helt onödiga saker. Umgås med dom underbara människor jag känner här uppe. Festar då jag får tid till det. Vilket nu längre inte händer så ofta.
Vad jag vill bli - Just nu trivs jag som handen passar i handsen på förskolan jag är på. Det är verkligen nått jag vill fortsätta med och hoppas också på att det blir så. Sen utanför det vill jag bli fotograf och kanske till och med bartender. Har lite olika planer på det hela faktiskt. Så det känns redigt bra att jag äntligen vet vad jag vill.

Jag lever det liv jag vill leva helt klart. Jag gör det jag vill. Jag har dom människor jag vill ha i mitt liv. Världens bästa familj, släkt och vänner och världens goaste jobbkollegor. Jag måste säga att just nu kan inte mitt liv bli så mycket bättre faktiskt. För..... Allting som jag vill kan jag göra a a aa a aa a aa.. Om man är positiv som fan så går allting bra! ;)


Ta vara på det du har och det du får du vet aldrig vad som väntar på nästa sida. Man måste våga och chansa för att komma någonstans i livet. Det är bättre att ge det ett försök än att aldrig försökt. Se framåt, det är framåt du ska. Va stark och kämpa. Tala sanning och var ärlig. Och... Var den du är. Hitta dig själv. Då kommer du komma långt i livet! TA INGEN SKIT ♥


~ NÄR NATTEN TAR ÖVER!

Kunde inte koppla av inatt när jag skulle sova. Det flög omkring säkert tusentals olika tankar. Om allt och inget. Låg och snurrade på mig hur länge som helst innan jag kunde börja koppla av. Ta bort lika saker här och var det var det som behövdes. Ett problem mindre iaf, känns skönt :)

Är hemma idag också som sagt :( Och jag är redan rastlös och håller på att typ döda min hosta. Har börjat hosta jätte mycket nu ist och det kittlas oi halsen. Men hoppas det blir bättre under dagen så jag kan gå och jobba imorgon :) Sjukt att jag förr jämt ville va hemma, men nu när jag börjat jobba vill jag jobba hela tiden. Har tänkt på det mycket från att inte göra nått på 6 år till att jobba och gymma varje dag, vilken omställning på det hela. Men jag ångrar det verkligen inte :)

Ska kolla på lägenheter idag med som jag gjorde hela dagen igår, satt och uppdaterade blocket hela tiden haha. Tidsfördriv? JA! Nej nu ska jag göra mig en kopp te får se hur många koppar jag får i mig idag. Igår blev det ju hela 7 stycken haha.



Du förlorade och jag vann! Jag står som segrare och du som förlorare. Min vinst din förlust. Jag är den starka och du den svaga. Jag kommer alltid va bättre än dig och komma längre i livet än dig. Jag spelar inget falskspel och jag lever inte på lögner och svek. Ärlighet och sanning det är det som ger. Se och lär!

~ TIME!

Har varit depp typ hela dagen för att jag är sjuk :( Men ikväll har vissa människor fått mig på redigt bra humör och hjälpt mig med en hel del, så nu är jag glad :) Men är lite putt enbart för att jag måste va hemma imorgon med. Men ska gå till jobbet på torsdag har jag bestämt mig för! Så är det bara hehe.

Alla letar efter att hitta lyckan.. Och dom som hittar den låt dom få vara lyckliga. Gör inget patetiskt försök att förstöra nått enbart för att du inte tål att se lyckliga människor och för att du är avundsjuk, det kommer bara förstöra för dig själv i slut ändan. För det sägs ju att hämden är ljuv! Sköt ditt eget och ge fan i andras.



Goodbye my lover, goodbye my friend. This is the end...

~ DET ÄR DIG JAG SER UPP TILL!

Du har lärt mig att se livet på ett helt annat sätt än vad jag innan gjort. Jag vet inte hur jag ska kunna tacka dig. Men jag hoppas du vet hur värdefull du är. Såna som du växer inte på träd. Det är därför jag är extra rädd om dig. Du är den bästa människan som finns och jag vet inte vad jag hade gjort utan dig! Du lyser upp mitt liv och mina dagar blir genast så mycket bättre när du är i min närhet. Jag finns alltid för dig som du finns för mig. För varje steg du tar i ditt liv är jag med dig även att du inte ser mig. Mig kan du alltid komma till då det känns svårt och jobbigt. Jag har en axel du kan gråta emot och jag har en mun som du, så vi kan skratta ihop. Alla ord som du sagt till mig, det har mig verkligen fått att inse saker som jag inte innan har insätt. Du är min idol, min bästa vän och min syster. Du är mitt allt. Du gör mig glad och lycklig och du har visat mig vad äkta syskonkärlek är och vad det betyder. Jag älskar dig Madelene Bergqvist! ♥

/ Din lillasyster


~ MENINGSLÖS DAG!

Är nog bara förnamnet. Har inte gjort ett skit idag knappt mer än att legat i sängen och kollat på barnprogram och typ hostat och snorat ihjäl mig. Har bytt piercing i tungan också det är väl det ända som hänt just idag. Lagat makaroner nu också för att fördriva tiden lite. Kollar på the hills nu sen blir det the city. Att veta att jag behöver vara hemma imorgon också får mig att typ vilja spy!


Man måste bara våga och tro

~ HALSFLUSS & ÖRONINFLAMATION!

La mig vid 7 igår haha. Sjukt. Kollade på tv hela kvällen och kände hur sjuk jag blev med tiden som gick. Sovit med tjocktröja och mjukisbyxor och ett tjocktäcke på mig. Blev besök på sjukhuset idag! Halsfluss och öroninflamation leder till en sängliggandes Michaela som dricker te och kollar på barnprogram och känner sig otroligt rastlös. Vill absolut inte ligga hemma och ha tråkigt. Vill gå till jobbet och träna. Skulle ju dubbel träna denna vecka. Men har inte blivit något alls med det :( HEMSKT! Gör snart en hinderbana i lägenheten och springer på runt runt runt. Känner att jag måste träna, känner att jag måste jobba. Ska vara hemma imorgon med. Känner att jag kommer klättra på väggarna ungefär nått i den stilen, TYP!

Den som gör mig frisk får en puss!

Nu ska jag kolla på lägenheter för att fördriva tiden.. Sen hoppas jag på att mr X kan få mig på bättre humör ikväll när han ska ringa mig! :) Nått kul att se fram emot iaf.


~ USCH!

Jag säger bara.. Värdelös dag :( Har ingen ork till nått. Kryper ner under täcket och somna det lär jag göra med en gång. Så tack och hej för tråkiga mig för idag.. Godnatt!

~ SJUK!

Kände imorse när jag vaknade att jag inte alls var pigg, har vaknat flera gånger om och om inatt med :( Det värker i hela huvudet och jag är as täppt i näsaan och det gör ont i halsen när jag sväljer.. :( Tror jag åkt på världens dunder förkylning med andra ord. Och det gillas verkligen inte. en ska göra ett försök nu och åka till jobbet iaf. Får se hur det går under dagens gång. Någon träning blir det iaf inte :( Idag suger mitt liv för tillfället enbart för att jag hatar att vara sjuk och att jag absolut inte vill...

~ LALA!

Ska lägga mig i sängen nu med en stor kopp med te och läsa Chic :) Sen kommer jag somna så otroligt skönt kan jag lova. Är helt slut i kroppen. Så bäst att lägga sig tidigt. För imorgon är det en ny jobb vecka och en ny vecka med dubbel träning som gäller :) TAGGAD? JA! Pressa pressa pressa!


Everything i do, i do it for you. And you know that!


~ LADIES NIGHT!

Ladies night, sång, dans, skratt, fett bra sällskap, hes som en kratta, V.I.P, dödande blickar, öl och champange. Jag säger bara: GRYM JÄVLA KVÄLL SOM JAG KOMMER LEVA LÄNGE PÅ! ♥ Jag hade hur kul som helst. Och detta kommer bli ett minne för liv et. Längtar redan tills nästa år! Som sagt..... GRYMT OCH OSLAGBART! Et stort tack till alla underbara människor :)

Nu ska jag springa bort till donken och köpa maaaat! Sen ikväll ser det ut att bli bio. Myyyys. Slänger in ett antal bilder under kvällens gång :)


















~ TRÖG TJEJ!

Haha ja det beskriver mig väl ändå bra. Har fått hjälp av Oscar med telefonen. Han har skrattat så han typ dött haha. Ja jag vet, jag är trög. Men jag är ju helt klart bara som jag är. Okej vi löste det mesta. Men det funkar ändå inte. Antingen är det jag som inte fattar eller är det mobilen som har fått sneslag eller nått. Haha jag har inte en aning. Men nu ska jag lägga på ett kol och fixa mig.

REDIGT TAGGAD INFÖR IKVÄLL!!!!

~ IPHONE 4!

Om det är någon som har en iphone 4 som gärna vill hjälpa mig.. Hur man skaffar ett aplle id eller itunes lösenord skulle jag bli överglad. För snart får jag nog snart världens utrbott känner jag! :( Jag fattar inte ett skit och inget går som jag vill för tillfället... Its suuuuuucks!


~ BRA MORGON!

Ny bakade frallor, en ny bakad kanelbulle och ett stort glas med kall mjölk :) God lördagsfrukost måste jag säga. Ibland får man lyxa till det. Nu sitter jag och camar med Carro och skrattar sönder haha. Tjejen gör mig glad kan jag lova. Ska strax hoppa in i duschen och sen städa lite. Sen kommer syster hit och ska sminka mig :) KUL!


~ NYKTER KVÄLL!

Kom hem för en stund sen från Nina :) Varit på middag som sagt. Har varit en trevlig kväll, mycket trevlig! Med massa god mat, nyktert för min del, mys och en himla massa skratt. Jag har helt klart träffat världens roligaste och bästaste jobb kollegor. Helt underbara är dom hela högen :) Inte tråkigt 1 sekund. Skrattmuskler finns det gott om.. Och det sägs ju att ett gott skratt förlänger livet jag herregud vad jag kommer leva för ni får mig verkligen att skratta. Blir så himla glad av er! :)

Nu ska jag strax borsta tänderna och sen lägga mig i sängen och prata lite med mr X hihi :) Sen kommer jag somna med en gång kan jag lova. Mina ögon håller på att falla ihop känner jag.. Sova och ladda om krafterna inför imorgon för då är det.... LADIES NIGHT som gäller! :D


Måste även passa på att säga grattis till världens bästa Joel som fyller 18 idag, stort grattis till dig my friend :) ♥


~ FREDAG!

Fredags kvällen närmar sig ich det innebär mexicotema/middag med jobbet och en nykter kväll :) Kommer bli en grym kväll med bra sällskap av alla från jobbet. Nu ska jag fixa mig, sen är det dags att bege sig. Hörs ikväll/inatt om inte.. Hörs vi imorgon :)

~ SUPER BRA MORGON!

Sovmorgon idag igen :) Lite väl bra. Och jag kunde inte ha vaknat på ett bättre sätt! Hihi. Tro det eller ej men idag har mitt hår kommit upp i en stor toffs på huvudet. Jag som typ hatar att ha håret uppsatt har börjat att acceptera det mer och mer :) Ska försöka fixa en bild under dagen. Nu är det bäst att kila iväg mot t-banan så jag hinner med allt jag ska innan jag ska börja jobba :) Och som sagt kvällen består av mexicotema/middag med jobbet. Kommer bli en bra dag/kväll detta! Ha en bra fredag alla söta läsare och var rädda om er .

En liten fredags puss från mig.

~ LEV VÄL!

Jobbat, varit glad och gymmat med syster :) Härlig dag! Avslutade med att äta en morotskaka och klunka en flaska med vatten till paradise hotel :) Som sagt... Härlig dag. Nu ska jag snart hoppa in i duschen sen ska jag prata med mr X! Hihi :) Sen blir det att sova. Sovmorgon imorgon också :) Sen på kvällen blir det mexicotema med jobbet. Så kommer inte blogga imorgon. Isf när jag kommer hem :) Annars är jag tillbaka på lördag en kort sväng :) För på lördag är det dags för Ladies night!! V.I.P och lite, kommer bli gryyyyymt! ;)


Tur att det finns så underbara människor som gör mig glad och får mig att le och skratta. Ni är bäst!


~ HANDS UUUUPP!

Allt var så onödigt, allt var så nödvändigt. Det var värt det, men det absolut värsta jag varit med om. Jag vill aldrig mer uppleva det. Aldrig mer. Det är dags, det är dags...

Soooooovmorgon imorgon :) Men kommer väl vakna samma tid som alltid haha. Vaknat vid 6 varje morgon sen somnat och sovit till halv 7. Lite skumt är det måste jag säga hehe. Nu ska jag prata med Carro sen blir det att sova. Skönt det ska bli :)



I en värld full av idioter står du först i kön.

~ HELGEN!

Helgen ser ut att bli grymt bra :) På fredag blir det mexicotema och middag med jobbet, på lördag Ladies night med Syster, Anna, Liselott och några andra och sen på söndag avslutar jag min helg med att träffa mr X. Bra eller bra? Över bra om man får säga så :) ♥

~ DET DU SKAPAR!

Kaos till dag? JA! Började dagen men att inse att jag skulle ha med mig lunch till förskolan eftersom det var dags för utflykt. Var bara det att jag skulle köpa en sallad på vägen. Men... Glömde mitt bankkort hemma så hade 7 spänn i fickan haha ja det räckte ju till en yoghurt iaf haha. Bra jobbat av mig. Gymmade efter jag hade slutat :) Åkte senare hem och det var då allt blev kaos haha. Fick kontakt med en kvinna om att hon skulle komma och kolla på lägenheten.. Jag sa kom imorgon vid 6. Bla bla bla. Sen gick det en stund och jag började fundera... Vilken lägenhet? Haha. Jo såklart den i Vimmerby. He och hå den hade jag glömt att den fanns typ. Haha, ring säkert 7842782 olika samtal hit och dit efter ungefär 1 timme löser sig allt. Är helt yr i skallen efter allt. Snacka om kaos och att jag inte hänger med för 5 öre ;) Som i vanlig ordning haha.



Det du skapar och det du gör på det där sättet, det kan skada och förstöra. När du minst anar det då kommer jag inte att finnas för dig längre. Och då är det du som står ensam kvar.


~ NÄR MORGONEN KOMMER!

Nelly - Just a dream

När morgonen väl kommer ser man saken med andra ögon och problemet som just varit det största och värsta man varit med om blir genast mindre.. Bara man får sova på saken brukar det bli bättre.




p.s I love you
Ett liv utan dig det finns inte.
Älskling det är du och jag
.


~ STOLPE!

Haha ja.. Jag började min morgon med att gå in i en stolpe då jag gick och skrev sms. Och poff rakt in i stolpen haha. Var bara det att när jag kollade åt vänster står det en buss bredvid mig som är full med folk, haha. Jag ler lite glatt och går vidare. Var bara det att.. Bussen sen var tvungen att stanna för mig när jag skulle gå över övergångsstället haha. Busschauffören skakade på huvudet och as garvade haha så kul var det. Får nog helt klart bjuda på det haha. Och skylla på att.... I Smålands skogarna finns det inte så många stoplar ;) Var fotografering idag på förskolan :) Hoppas det blev lite läckert iaf hehe. Sen blev det att gymma. Och när jag gymmat klart inser jag att min mobil är borta haha. Så jag får panik och håller på att börja tjuta haha. Som tur var hittade jag den i... Jackfickan! Bra Michaela braaaaa ;) Haha. Avslutade dagen med att träffa syster en stund :) Haha galen på Åhlens är bara för namnet ;) LYCKAD DAG!

Nu ska jag duscha sen krypa ner i sängen och kolla på paradise hotel. Imorgon blir det utflykt, fram med dom nya vantarna och den nya mössan som jag fick av syster idag :) SNYGGT!

~ PLAY BACK!

Kollat på paradise hotel, kommer nog bli en grym säsong! Har suttit och funderat på om man själv skulle kunna ställa upp i ett sånt program. Och svaret är nog faktiskt ja. Det skulle vara otroligt kul och säkert mycket lärorikt. Hehe. Men nu är jag iaf inte med i programet och detär kanske lika bra ;)


Från att ligga höst upp på listan till att sjunka längst ner.. Det är verkligen inte min förlust på något sätt :) Jag har det jag vill ha och jag nöjer mig med det. Och vill jag ha något annat så tar jag det. Svårare än så är det faktiskt inte. Eller ja... Inte om man heter Michaela iaf ;) YOU GOOOO GIRL!

~ LÅNG DAG!

Blev en lång dag. Jobb och sen blev det en promenad i hagaparken med syster. Var himla trevligt iaf :) Var skönt att gå en sväng och prata. Min syster är helt klart min idol! BÄSTA DU :) Kom hem för ett litet tag sen. Så ska snart slänga mig i duschen. Sen ska jag bänka mig framför tv:n och kolla på paradise hotel! Har varit en grymt bra dag. Imorgon är det dags för fotografering på förskolan. Hur det kommer se ut är ju en annan visa haha.

~ NÄR JAG MÖTER DIG!

Somnade runt halv 1 inatt och gick upp 06.15 eller haha det var meningen men låg kvar i sängen till kvart i ungefär ;) Ligga i sängen är skönt! Nu sitter jag och väntar på att få gå iväg till t-banan och åka och jobba :) Har insätt att det är viktigt att man trivs med det jobb man har. Och varje morgon vet jag att jag kommer få en bra dag bland alla underbara barn och alla kollegor. Känlsan är helt härlig :)

Helt plötsligt blev allt ett lätt val.. :)


~ HÄRLIG KÄNSLA!

Pratat med mr X i några timmar nu. Och jag säger bara, jag kommer somna med en sån otrolig härlig känsla i kroppen. Jag bara ler och hoppas nu på det absolut bästa! Ser verkligen fram emot att träffa dig. Underbara du! ♥

Imorgon väntas det jobb och sen ska jag självklart gymma :) Syster ska följa med imorgon! KUL :) Känns som denna vecka kommer gå otroligt fort, och det hoppas jag den gör! För till helgen blir det massa roligheter :) Ser jag fram emot. Berättar mer om det imorgon. För nu måste jag sova. Klockan ringer 06.15 imorgon..



~ OTROLIGT NÖJD ÖVER HÅRET!

Ja precis :) Jag är otroligt nöjd över håret måste jag säga. Tycker det är super snyggt!


~ GLAD TJEJ!

Kan inte sluta le. Detta är en otroligt bra dag. Och efter helgen har jag insätt saker som jag aldrig innan insätt. Vad som måste göras och vad jag ska lägga min energi på och vad det verkligen är jag ska ta vara på.


Tillsammans är vi starkast. Du och jag min vän, min bästa vän ♥


~ VI SKA BARA!

Kollade på film igår och bara hade det skönt. Och idag är det ännu skönare att jag inte är bakfull hehe. Insåg igår att jag har druckit alkohol 1 gång på 1 och en halv månad. Förr drack jag varje helg både fredag och lördag. Lite skillnad :) DUKTIG TJEJ!

Idag kunde inte min morgon börjat på nått bättre sätt faktiskt. Glad tjej med ett stort leende på läpparna. Du är underbar! Känns som denna dag kommer bli redigt bra :) Ska nog fika med bästa syster idag och sen kanske det blir bio med Johan :)

~ NY FÄRGAT HÅR!

Ny färgat hår check! Diskat, städat, tvättat check! Duktiga jag ;) Hehe. Nu ska jag snart springa ner och hämta tvätten. Sen lägga mig framför tv:n med en stor skål med chokladmousse gooootttt!!!! Är iaf super nöjd med håret. Var tveksam in i sista sekund om jag skulle färga det eller inte, men jag gjorde det och ångrar det inte. Om några veckor blir det lite blonda slingor i också snyggt! Hoppas ni alla har en bra lördagskväll :) Ska försöka koppla av lite, men det är rätt svårt i detta trapphus haha. Ikväll är det nån som flyttar in och en granne har fest, lika livat varje helg hehe.


Nu blir jag säkert kär i dig... ;)



~ JAG HADE OTUR!

Behöver jag städa? JA! Orkar jag det? NEJ! Måste jag diska? JA! Orkar jag det? NEJ! Måste jag tvätta? JA! Orkar jag det? NEJ! Ska jag behöva göra detta just nu? JAAAA! Haha dunka lite musik och peppa på dessa tråkigheter. Men sen får man göra det roliga :) Det tråkiga först och det roliga sen, det låter bra!

Kan inte bestämma mig om jag ska vara blond i huvudet eller röd i huvudet haha. Lite väl mycket beslutsångest tror jag. Inte lätt att välja hårfärg inte. Kan det inte bara finnas en knapp man kan trycka på tills den färg man tycker om kommer upp. Sen kan man byta lika fort om man inte blev nöjd, tänk så btra det skulle vara hehe.

~ FULLT UPP!

Var ju en lång sovmorgon jag fick haha. Vaknade vid halv 7 imorse och trodde att jag skulle gå upp och jobba? Michaela det är LÖRDAG! Jaha ;) Somnade om och sov till 9, jag som hade tänkt sova länge idag. Men inte det hehe. Men det gör inget, kommer få mer gjort idag :)

Ska springa ner till tvättstugan snart och kolla tvätt-tid sen blir det kanske bullar och mjölk hos syster. Om inte så får jag se vad jag ska göra. Kanske umgås med Mathias eller så blir det bio. Har inte bestämt mig ännu för vad jag ska göra. Velig tjej ;)


Kan du förklara vad du vill med mig, det känns som du aldrig öppnar dig.. Har tusen frågor men jag får inget svar. Jag vill om du vågar.

~ UNDERBAR FREDAG!

Skrattat på jobbet idag så jag tillslut tjöt haha. Barnen är bara för söta och roliga haha. Stormtrivs verkligen, finns inget att klaga på där inte. Allt är verkligen ååh ja det går ens inte beskriva :)

Gick hem till syster efter jobbet, sen bar det iväg för show och 3 rättersmiddag. Har varit en hel grym kväll, med underbart sällskap, show, sång, god mat, nyktert och en massa skratt. Helt klart en solklar 10poängare :) Hade först tänkt haka på Mathias och dom ut, men kände inte redigt att jag orkade det. Så ska krypa ner i sängen nu :) Imorgon ska jag verkligen sova ut!! Skönt? JA! :) Hoppas ni haft en lika bra kväll som jag haft, fast det är rätt svårslaget. Godnatt alla :) Och tack världens bästa syster för en jätte mysig och trevlig kväll :) Du är bäst!





~ HELG!

Är sjukt trött idag, med tanke på att jag somnade jätte sent igår enbart för ett telefonsamtal. Men det var det värt efter mycket om och men.. Hoppas jag iaf. Lite blandade känslor för tillfället, men det rer sig :) Och det kommer visa sig.

Insåg imorse att jag hade sovmorgon, så kunde sovit lite längre. Men faktiskt så orkade inte jag att somna om hehe. Börjar vid 9 idag och jobbar till 5. Sen blir det att byta om jätte fort och fixa sig. För sen ska jag och syster på Goldenhits och äta 3 rättersmiddag :) Mysigt! Och imorgon ska jag hem till henne och då ska vi äta nybakade bullar och dricka mjölk haha. Kommer bli en bra helg detta i think :)


Längtar till den 29 otroligt mycket måste jag säga! ♥

~ LÄNGTAN!

Fikat med Mikaela idag/ikväll :) Var himla kul och trevligt. Pratade om allt mellan himmel och jord. Mysigt var det iaf :) Och fick oss ett gott skratt då och då hehe. Har även köpt en kjol idag inför imorgon :) Blir 3 rättersmiddag och goldenhits med bästa syster, det ser jag fram emot. Men innan dess blir det jobb. Så har precis duschat så ska krypa ner i sängen nu. Och bara glömma allt.. Det är inte värt det längre har jag insätt. Jobbigt och svårt. Men detta var nog det bästa valet.. Eller? I dont know...

~ SOVMORGON!

Somnade runt halv 9 igår haha. Trött tjej? En aning. Och idag märkte jag att det var otroligt bra gjort av mig för en gångs skull att jag hade satt mobilen på ljudlös ;) Har sovmorgon idag sköööönt :) Så börjar vid 09.00 och jobbar till 17.00 sen ska jag fika med Mikaela :) Ska bli himla kul. Ska hinna med att köpa en kjol också tills imorgon :) Berättar mer sen. För nu måste jag hoppa in i duschen och fixa mig.

~ JOBBA OCH GYMMA!

Först vill jag bara säga: HAAAHAHA! På kommentarerna jag fick i mitt förra inlägg, inte allt för svårt att lista ut vilka det är. Mogna ni är måste jag bara säga ;) GET A LIFE AND GROW UP!

Har varit på utflykt idag med förskolan. Trveligt var det :) Kul att se sig lite runt om i Stockholm också. Hittar inte så jätte bra än, men jag hittar till det jag ska hehe. Gymmade efter jobbet, syster var med idag :) Var himla kul. Så kom hem för en stund sen. Nu sitter jag och letar lägenheter för fullt och har ätit fiskpinnar och potatismos.. IDAG IGEN! Haha. Men det är så gott :) Och det sägs ju att man blir klokare av fisk haha. Kan ju alltid hoppas ;)

~ SKRATTRETANDE!

Har man för mycket fritid gör man ett patetiskt försök att förstöra för andra som man är rejält avundsjuka på och ur munnen bara hoppar det grodor som aldrig förr haha ja jävlar i.. Det är så NI gör i Smålands trakterna märker jag ;) HAHA! Otroligt pinsamt och skrattretande måste jag säga.

Tur att jag flytt från alla problem och börjat om på en ny kula. Jag vet vad mina misstag och fel vad. Det är dom jag inte kommer göra om. Alla rykten vill jag inte ha med mig. Allt kan förändras. Och sen jag lämnade Vimmerby har en stor klump släppt från magen, jag kan koppla av och jag kan ändra på livet. Nu bara njuter jag av allt och mår så otroligt bra. Det bara glänser lycka i mina ögon. Jag är inte fast, utan jag stack. Jag vågade jag och jag chansade.. Jag är grym. Jag är den jag är och jag vill rätta till mina fel här i livet. Även att jag säger och tycker det jag vill är jag inte en sämre människa för det. Jag är en idol och ni är nollor!

~ HÄNDELSERIK DAG!

Har varit fullt upp hela dagen känner jag :) Jobbat från 08.30-17.30 sen vid 18.00 blev det att gymma till ungefär 19.00 och nu sitter jag här, kom hem för en stund sen :) Varit på AF en sväng idag också. Där tar det ju sådär 100 år känns det som, eller känns det som.. Det gör det rättare sagt. Lägg på ett kol liksom haha. Blev iaf klar med det jag skulle. Är helt slut i kroppen ikväll. Så ska slänga in mig i duschen strax, sen blir det att lägga sig bums med en gång :) Lär somna på typ 2 sek hehe.


The life is goooooood, very good. And you, YOU IS SOO FINE! ;) haha.

~ PATETISKT!

Att tro att man kan lita på någon som står en nära och tro att det är ens vän, men sen visare det sig att personen går bakom ryggen på en och ljuger och inte kan tala sanning. Och ett patetiskt försök att förstöra för en, för att man ska må dåligt. Det kallar direkt inte jag för någon bra vän iaf. Jag säger bara fyfan!

Pratade nyss med underbara, du är bäst! ♥

~ BAKFULL!

Bakfull är bara förnamnet, varit bakis i 2 dagar haha sen vårat lilla party i lördag. Illa skulle jag vilja säga, men nu har man iaf lärt sig en och en annan läxa..

T-bana åk, skratt, gråt, rolig kväll, taxi åk, tappa mobil batteri, blåmärken, stor blöja, träffa nya människor, bli uppraggade, gratis drinkar till ett pris som inte bör nämnas springa som idoter, tigga en 5 krona, bli hatade av läkarna, krossad spegel, ner spydd och till slut vakna upp på ett sjukhus. Hemkomst vid 6 imorse. I Stockholm kan allt och inget hända det är tydligt.. Haha ja våran lördags kväll förklarar nog det mesta.

Är för trött för att skriva. Nu blir det fiskpinnar och potatismos och säng häng till sruuuuubs :)

~ PÅ G!

Vänta kan va det typ tråkigaste och värsta om finns, jaaaaaa!



Du fick mig att fälla några tårar precis..


~ YOU PLAY!

Somnade otroligt bra igår :) Kunde slappna aav och fick en mycket bra sömn inatt. Härligt härligt! Dock alla sms och samtal under nattens går är väl inget att gilla direkt ;) Haha. Men fulla människor är kul!

Mår mycket bättre idag faktiskt. Och ringde sjukan förut och fick veta varför jag spytt. Så nu är läget stabilt igen :) Ska duscha nu och sen fixa mig. Sen ska jag spendera en dag på stan och lite :)

~ ALLT KAN ÄNDRAS!

Börjar med att svara på en kommentar..
Anonym - synd att du mår dåligt:( men blir nog bättre snart ska du se:D ohh vad bra att du äntligen ska ta kort på lägenheten :D

Svar - Har inte hunnit med bilder idag tyvärr, men det kommer :) Sen skulle det vara mycket roligare och trevligare om du faktiskt skrev vem du är :)

Har varit en lugn och skön kväll, har tittat på tv lite och ätit massa frukt. Så nu är jag iaf lite piggare. Men inte helt ännu. Får se hur jag mår imorgon. Ska strax krypa ner i sängen. Är väldigt trött känner jag. Så det ska bli skönt. Som sagt allt har varit lugnt ända tills den ena grannen spelade piano och sen andra dunkade musik och ungen som stod ute i hallen och tjöt över att hon hade tappat sin glass haha. Lite väl livat i trapphuset :)

Har ikväll insätt vad vissa människor går för och vart alla gränser går. Tydligt att man inte kan lita på vissa människor. Tragiskt att se och väldigt patetiskt gjort måste jag säga. Usch. Klarar mig mycket bra utan sånt faktiskt.


Vissa saker är bättre än andra faktiskt, även om man inte tror det. Men allt ändras med tiden :)


~ YOU ARE MY ANGEL!

Är hemma idag för mår inte alls bra :( Finns många olika anledningar... Blev aldrig klar med håret igår heller så ska fortsätta med det idag om jag orkar det. Orkar inte skriva mer just nu. Tråkig jag är känner jag. Men jag kommer tillbaka lite senare under dagen. Ska försöka ta lite kort på lägenheten hade jag tänkt.


Det finns fler Michaela det finns fler, ge inte upp..


RSS 2.0