♥ p a r t y

Det bär så vi säger det!

♥ regn

Igår blev det en hel dag tillsammans med bästa Moa :) Började med att jag gick till stationen 1 timme innan bussen skulle komma om jag liksom inte skulle hitta, men jag hittade helt galant och det tog ca 15 minuter att gå haha. Fixade även att köpa biljett, hitta rätt buss och ta mig till Lund! Lite plus i kanten till mig för att va från Småland och hitta i Skåne haha. Blev en hel dag i Nova Lund där det spenderades en aning med pengar, men hittade mycket fint så jag är hel nöjd med dagen! Gick lite fel sedan och sådär men det tillhör väl haha. Avslutade dagen med att sänka lite drinkar och cider, det satt fint. Pratade om allt mellan jord och ogräs haha. Helt klart GULD dag. Tog tåget till Malmö och klarade av att byta tåg där och hoppa på tåget till Simrishamn :) Kom hem vid ca 1 och då mötte hjärtat mig på stationen, himla gullig :) Vesslan var också med! :) Hem och sova, var en aning trött!

Idag är det regn regn regn regn regn :( Jag hatar REGN! Det borde inte få finnas. Så idag blir det en inne dag antar jag, men klagar inte på det :) Bara att jag är super hungrig och det finns inget att äta!! :( Så får väl hoppa i kläderna snart och bege mig till affären och köpa mat!

Sjukt taggad inför lördag! Party står på schemat, Moa ska komma hit till Simrishamn och då är det paaaaaarty till 100! Tror att det lutar åt en minttu kväll, känner suget efter det haha.


Jag trodde aldrig att det skulle bli såhär, aldrig! Att det skulle bli du och jag, VI! För vem tror att man kan hitta den rätta under en fylleresa på Öland under midsommar av alla ställen? Det trodde inte jag iaf. Men det var där du fanns. Jag kommer aldrig någonsin att kunna förklara hur mycket jag tycker om dig, hur speciell du är för mig, hur glad du gör mig, hur dina pussar får alla fjärilar i magen att flyga runt, hur dina kramar värmer, hur underbar du är. Det är helt magiskt! Skulle kunna sitta här och skriva hur mycket som helst om dig och hur mycket du betyder för mig men du skulle ändå inte förstå för att alla ord skulle inte räcka till. Jag är världens lyckligaste med dig och det är bara dig jag vill ha ingen annan, du är världens bästa människa som finns! Tänker aldrig släppa taget om dig. TEDDY


♥ heldag med bästa Moa

Uppe med tuppen idag :) Vilket vi inte var igår iaf haha. Sov till halv 7 på dagen? HALV 7? Haha sjukt vill jag säga! Blev väckt av hjärtat innan han stack förut :) Kanske sista gången jag fick ser han??? Hahaha nejdå så illa är det inte hoppas jag. Han ska på äventyr till Ven idag med sina kompisar :)

Har fått lön idag som trillat in så fint på kontot :) Så vad passar inte bättre än att sticka till Lund idag till bästa Moa och spendera en heldag tillsammans med henne! Shopping, mat och alkohol på det. Är helt sjukt galet shopping sugen idag det bara kliar i fingrarna haha. Och jag ahr inte shoppat på ca 3 veckor vilket är rekord så idag är jag värd att kasta lite pengar omkring mig! GINA GINA GINA GINA GINA, kan va världens bästa affär!

Annars då? Jo livet rullar på, jag är kär i världens finaste kille, förlorar vänner lite här och var? Och det ser ut mer och mer som att jag inom en snar tid kommer att flytta till Skåne :D KAN DET BLI BÄTTRE? Åh nej du det kan det inte, ingen kan vara gladare än jag!! :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa till mig :) Och försöka hitta till stationen och rätt buss haha. Önska mig lycka till för detta är kanske sista gången ni hör av mig haha.



Teddy Andersson ♥

♥ lön och shopping väntas

Nu var det ett tag sen jag skrev igen så ja... Vad har hänt sen sist?

Jag är fortfarande kvar i SKåne hos hjärtat :) Det klagar jag absolut inte på, för har det helt fantastiskt underbart här! Åh jag är så himla glad och lycklig att jag träffat han! Världens absolut bästa kille :)

Har precis diskat, så  nu pratar jag med Emma på msn, lite saknad hon är! Ska träffa henne direkt när jag kommer hem från Skåne, när det nu blir :) Har tänkt att söka lite jobb idag också. Är rätt trött på att inte ha nått fast jobb. Och nu under sommaren har jag inte haft nått då förskolan har varit stängd. Vill ha ett fast jobb och en fet lön varje månad. Kan någon snäll människa ge mig det? TACK :)

På onsdag får jag min lön och då väntas det shopping med gulliga Moa hela dagen, god mat och sen alkohol på det :) TUMMEPN UPP! Ska ta mig själv från Simrishamn till Lund med buss, haha undra hur det ska gå. Som tur är så är det inga byten under den färden. Men skulle inte förvåna mig om det skulle inträffa något, med den oturen jag har haha.




♥ myskväll...... med mig själv

Igår bakade jag och hjärtat dumlemuffins som verkligen blev super goda! Dom rann över lite haha. Men bra gjort av oss för att det var första gången tycker jag allt :) Såg på film på kvällen med hans syster, pappa och hans tjej! Kommer dock inte ihåg vad fimlen hette men den var hur som sjukt bra :)

Idag har vi varit i Ystad och blivit bjudna på mat av hans pappas tjej! Jätte gott var det och super mysigt. Har även sätt den vita sandstranden haha. Ännu en härlig dag här i Skåne! :)

Sitter ensam hemma hos mitt lilla hjärta nu medans han är ute med sina kompisar, han har fått en fri kväll med sina kompisar :) Tyckte att han behövde det så att han inte hela tiden är med  mig och glömmer bort sina kompisar. För att man måste faktiskt ta hand om sina kompisar även om man går in i ett förhållande! :) Så blir filmkväll med mig själv ikväll helt klart :) Ska snart se på Gladiator! Den är så sjukt bra! Lär väl somna efter halva filmen antar jag och sen kommer jag vakna inatt när älsklingen kommer hem typ.... Kalas full chansar jag på haha.

Imorgon ska jag shoppa lite kläder inför söndag då vi skulle på nått någonstans i ingenstans haha. Kan man inte Skåne så kan man inte, det är inte så lätt att hänga med i alla svängar vart man befinner sig! Men börjar iaf fatta Skånska mer och mer för varje dag! Så det är ju nått bra i det hela :)

♥ det finaste man kan ha

Finns ingen i hela världen som är så himla underbar som du är!



♥ fortfarande kvar i Skåne

Är fortfarande kvar i Skåne och har inga planer på att åka hemåt till Vimmerby ännu. Trivs i Skåne hos sötnosen som handen passar i handsken!

Har spenderat min helg på ett sjukt bra sätt, i fredags blev det bio med finaste baksmällan 2 såg vi, i lördags blev det morgonmys på taket sen kubbspel, alkohol och fint sällskap i en park sen på kvällen blev det 25 års fest och det var himla trevligt :) Söndagens spenderades i soffan med finaste, film och pizzakäk med hans syster och hennes kille. Sammanfattar min helg i Malmö hos mr T:s syster som en helt sjukt bra helg. Finns verkligen inget att klaga på. Har haft det helt underbart.

Idag har vi åkt till Simrishamn och lagat tacos och myst :) Imorgon väntas det marknad :)


Jag mår faktiskt helt sjukt bra och jag kan säga detta med ett leende på läpparna och det kommer från hjärtat, JAG ÄR LYCKLIG!



T ~ den vackraste stunden i livet var den då jag träffade dig, då allt bara stannade till och du fick mitt hjärta att slå dubbla slag.

♥ mot Skåne på helt obestämd tid

ÄNTLIGEN!!! Äntligen är denna dagen här :) Som jag längtat och härjat om att denna dag ska komma och nu är det verkligen äntligen här. Så spännande :)

Allt är packat och klart, och jag är mer än redo. Är just nu inte nervös alls men det kommer att komma sen det vet jag, för att vara nervös det tillhör alltid på något sätt, det blir liksom lite mer spänning i det hela :) hihi.

Ska försöka att blogga så mycket jag bara kan, men finns det inte tid så gör det inte det får ni stå ut med just nu faktiskt :)


Önskar alla en helt underbar helg och ta hand om er tills vi hörs nästa gång :) Säg till att varje dag räknas och se till att leva det liv ni vill leva :) Det är bara ni själva som kan leva erat egna liv ingen annan kan det, bara ni!

♥ nedräkningen har typ börjat

Sitter i soffan och hör hur regnet bara slår mot alla fönster, vem är den skyldiga som har beställt detta hemska regn? Dig tycker jag faktiskt INTE om. Fy fy fy.. Hoppas verkligen på att det är bättre väder imorgon. Annars kommer typ min dag bli helt förstörd lite sådär smått haha. Är man tjej och det regnar tänker man nog mest på håret att det blir förstört. Det är iaf vad jag gör i detta läga haha. Visst finns det paraply och hej och hå men hur roligt är det? Och sen när fukten efter regnet kommer då bara korvar sig mitt hår till världens lockar USCH!! Så imorgon är det sol eller ja iaf inget regn! :)

Allt är packat och klart och jag är mer än redo inför imorgon, är faktiskt inte nervös just nu. Men åh vad jag kommer vara det imorgon haha. Kommer springa omkring här hemma som en yr höna som är full haha.

Nu är det dags för sängen och försöka sova! Ska försöka hinna blogga imorgon innan jag hoppar på tåget om inte bloggar jag under resans gång på tåget om det funkar som det ska :)


Året var 2011 då Michaela varken var på Hultsfredsfestivalen, Semesterracet eller Visfestivalen. Vuxen poäng? Haha.

♥ om och om igen

David Guetta feat Flo Rida & Nicki Minaj - Where them girls at ,går just nu om och om igen, peppar som aldrig förr inför imorgon!

Packat, fixat naglarna, valt kläder och just nu sitter jag och försöker komma på hur jag ska ha håret imorgon, är rätt trött på att ha samma frisyr hela tiden om och om igen. Kollar runt på lite google bilder, men vet verkligen inte vad som skulle passa mig! Är nog rädd för en liten förändring i håret att jag ska se helt freak ut. Men känner ändå att jag inte längre vill ha den frisyr som jag har. HJÄLP!!!!!!!!!

♥ waaaaaaaaah

Så känner jag mig just nu, alltså så sjukt nervös så det inte är sant! Haha hjälp mig någon. Fattar inte vad det är jag är nervös över egentligen? Har åkt tåg flera tusen gånger, jag vet vart jag ska byta i Linköping, vilken perrong jag ska stå på, jag vet att jag fixar allt med tåget, och mr T har jag spenderat en hel vecka med på Öland typ, så just vad är det jag är så otroligt sjukt nervös för? SKÄRP DIG MICHAELA! :)

Pratade med mr T igår innan jag somnade :) Det är alltid lika kul att prata med honom och våra samtalsämnen är helt kassa som tex om samma reklam visas i Småland som det gör i Skåne haha. Men det är iaf tur att vi kan prata om allt och att det inte är stelt på något sätt :) Somnade med en gång efter att vi lagt på och sov som en prinsessa igen :)

Vaknade för ett tag sen, eller ja... Jag vaknade vid 5 imorse och sen vid 7 och sen vid halv 10. Förstår inte bara varför jag inte kan sova flera timmar i rad utan att behöva vakna? Vaknar minst 1 gång varje natt. Lustigt det där.

Min dag... Tyyyyp!
- Packa
- Tvätta håret
- Måla naglarna
- Välja kläder tills imorgon
- Välja frisyr
- Gå till mamma
- Semesterracet med Carro?

Ser ut att bli en redigt härlig dag :) Hade hoppats på att det kunde varit bättre väder bara om det nu blir så att vi ska till semesterracet ikväll :) Då vill inte jag ha en massa regn. Usch! Så kom fram nu sooooooolen :)

♥ fotboll

Sitter hemma och kollar på damernas fotboll :) Väldigt spännande faktiskt och jag saknar fotbollen något så enormt när jag ser på detta. Att springa efter en boll kan vara så sjukt roligt, det är helt fantastiskt! Nu ska jag fortsätta kolla på fotbollen!

HEJA SVERIGE!!

♥ börjar gå åt rätt håll

Biljett - CHECK
Paket - CHECK
Nu är det bara packningen kvar som packas imorgon, sen är det fredag och då sticker jag!!!! :)



♥ dansa in i natten

Var en redigt tuff natt, låg i sängen, fällde tårar och bara kände hur allt i livet gick emot mig och hur allt ljus bara försvann och blev det en liten mörk håla. Men sen kom det ett telefonsamtal som gjorde allt så sjukt mycket bättre! Ingen kunde gjort det bättre än den människa som just ringde vid det tillfället :)

Har varit på AF idag och idag för första gången sen jag skrev in mig där var dom rejält trevliga och jätte glada. När hände det senast liksom att arbetsförmedlingen var trevliga och glada? Har aldrig innan varit med om det, så idag gick det som på en dans :) Mamma kom och hämtade mig sen, åkte och handlade lite sen har jag hjälpt henne med hennes hår :) Som blev jätte bra!

Kom hem för en stund sen, ska hoppa i lite andra kläder nu och sen trippa ner på stan och handla ett paket till sötnosen :) Spännande va eller hur? Haha. Kan inte avslöja vad det är! Kan göra det efter han fått det :)

Att prata med någon som man verkligen har fått upp ögonen för, kan prata med allt om, bara glömma alla problem för en stund och längtar efter det är en sådan härliga känsla.. Att prata med en sådan fin människa tills fåglarna kvittar på morgonen och man ser att det är ljust ute det är verkligen något speciellt under sommaren. Pratade med finaste inatt i 2 timmar och klockan slutade på nästan 4 när vi la på. Efter det slöt jag mina ögon och somnade som en prinsessa med det största leendet på läpparna som jag någonsin har haft :) Har aldrig känt en sådan här känsla innan i min kropp som jag gör just nu. När jag hör din röst ryser jag i hela kroppen, jag blir glad, helt varm och bara känner hur livet har vänt sen jag träffade dig! Och veta att om 2 dagar är jag hos DIG, DIG?!?!! Åhhh vad det pirrar i kroppen!



JAG ÄR LYCKLIG, LYCKLIG LYCKLIG, HÖRDE NI? L Y C K L I G!!!


♥ han som alltid förstår

Pappa förstår alltid, han finns alltid där och är världens bästa. Kunde inte hålla inne tårarna längre, det var det som skulle ut. Det är för mycket känslor inblandade och jag hatar att tjafsa  med människor jag älskar, tycker om, bryr mig om och som ligger nära mitt hjärta. Allt bara brister när sånt här händer och om du/ni bara skulle se vad som döljer sig bakom leendet som alltid finns på utsidan skulle ni kanske förstå att den starka oc h godhjärtade är den som bär på mest saker inombords.....

Ber just nu till Gud om att imorgon vaknar jag upp och då är detta problem ur världen, men jag blundar inte för mina problem som uppstår jag vill lösa dom och göra det bästa av allt, för man kan inte blunda för verkligheten för det är i den vi lever!

♥ idiot

Har varit hos mamma hela dagen :) Har sytt in alla linnen som behövdes sen har jag även sytt ett eget linne, blev faktiskt nöjd för att det var förta gången :) Slänger in en bild på det imorgon :)

Har suttit och kollat på dum och dummare nu, mina ögon går i kors och tvärs känner jag, kanske dags för sängen så att jag orkar upp imorgon. Har ju en del att göra imorgon.. Och puuh på torsdag ska vi inte tala om hur mycket jag har att göra, kommer packa om väskan sådär 10 gånger känner jag och välja kläder säkert 627627 gånger inför fredag, kaos haha.

Börjat kolla på lite lägenheter i Stockholm igen, kanske ska vända upp dit ännu en gång? Eller kanske någon annanstans i världen :) Allt hänger på hur det går, vad som händer och sker! Jag hoppas ju mer än något annat på det bästa, men att hoppas på för mycket blir bara så fel om det inte går som man hoppats på..

Vissa människor kommer jag aldrig att förstå mig på. Skiter i allt som har med vänskap att göra snart. Allt känns ändå så falskt och inte ens värt att lägga ner energi på för fem öre. BESVIKEN TILL ETTHUNDRATUSENMILJONERGRADER!


Idiot, lämna mig i fred, jag lever ett liv utan dig!

♥ symaskin

Uppe med tuppen, eller? Haha tog lite sovmorgon idag till 9 :) Skönt det var. Hade problem att somna inatt igen, fattar inte det där. Ska jag inte kunna koppla av och sova vettigt någon natt enbart för att jag är så nervös haha. Inget kul alls att ligga och vrida och vända på sig i typ 2 timmar innan man kan somna. Skippar helst det, så snälla sömn gör så jag får sova vettigt inatt! :) haha.

Har fixat mig och allt så nu väntar jag på att mamma ska komma hem så jag kan trippa ner till henne. Ska nämligen sy in alla mina linnen idag som är sådär en aning förstora! Tur jag har världens bästa mamma i detta läge som varit sylärare i skolan och som är helt grym på att sy :) Kommer bli sjukt bra detta!

Får se vad som händer resten av kvällen :)

Har en oro i kroppen av att snart allt kommer att rinna ut och vi kommer gå skilda vägar.. Vill verkligen inte det egentligen. Men gör du ditt val så kan inte jag göra mer än det jag gjort hittils. Dags att leta ny lägenhet eller varför inte flytta vidare? Mycket som snurrar omkring i huvudet nu. Varje början har ett slut men varje slut har en ny början...



Det är du som ger mig energi till att orka :)

♥ nervös

Tror att jag är en aning för nervös inför resan till Skåne på fredag, för kan inte sova om nätterna och när jag väl somnar vaknar jag lika fort som jag somnat sen somnar jag igen och sover inte alls länge. Haha känns som det är det ända jag pratar om hela tiden att jag snart ska åka till Skåne. Men om ni bara skulle förstå hur mycket jag längtar till att bara sätta mig på tåget skulle ni förstå även att jag som sagt är hur nervös som helst. Mitt hjärta kommer hoppa ur min kropp när dom säger "om några minuter anländer vi till Malmö Central" just i det ögonblicket kommer mitt hjärta att hoppa ur mig och stanna haha.

Idag? Ja idag vad ska jag göra idag? Packa lite smått kanske och försöka tvätta all tvätt som måste va ren tills jag ska åka. Det är väl det jag har att göra idag isf. För det är inget soligt väder ute idag, bara moln moln moln. Hade hoppats på sol idag, men inte! Jo.... Kanske ska gå och sola i solariumet sen då så jag får lite mer färg på mig :) Det lät himla lockande!

Nu ska jag äta knäckebröd och dricka nyponsoppa, finns det typ nått bättre än det? Tveksamt! :)


.......... hahahahha, så säger jag om allt och alla i Vimmerby just nu!

♥ fin söndag

Ätit jätte god mat hos mamma lax och massa gott :) Nu sitter jag i soffan och bara myser och har tänkt göra det resten av kvällen också om inget annat dyker upp! Ska iaf ringa till finaste sen och se hur han mår idag haha. Åh vad jag verkligen LÄNGTAR tills jag är hos honom :)

♥ vad gör jag vaken

Somnade runt 2 inatt vaknade vid 5 och sen vid kvart i 8. Har sovit piss dåligt hela natten och kvart i 8 vaknade jag av att jag hade världens mardröm, FY! Så kunde inte koppla av och somna om så är nog av den anledning jag är vaken just nu. Mina ögon går i kors känner jag och jag vill egentligen bara sova..

Kollar på tv just nu för det brukar hjälpa att kunna somna om igen :) För jag behöver verkligen mer sömn än detta lilla..

♥ kan inte annat än att le

Har legat i soffan hela dagen/kvällen och kollat på massa Astrid Lindgrens filmer, haha barn på nytt typ! Men vissa filmer är ju så sjukt bra så att man inte kan sluta skratta åt dom, man tänker verkligen tillbaka på när man var mindre när man satt i soffan med pappa med snutten och kollade på filmer varje kväll tills man somnade haha vilka tider.

Kommer somna med ett stort leende på läpparna ikväll känner jag :) För sötnosen ringde förut och livade upp min kväll :) Han får mig verkligen att le och bli varm i hela kroppen så fort jag bara hör hans charmiga skåne dialekt som jag ens inte typ förstår mig på visssa stunder haha. Men det börjar gå bättre och bättre med att fatta iaf, så det börjar ju gå åt rätt håll lite sådär halvt haha. Längtar så sjukt mycket nu så jag håller på och längta ihjäl mig, men bara 5 dagar återstår snart sen kommer jag vara i himlariket.. Åhhh vad jag kommer må bra! :)

Nu ska jag krypa ner i sängen hade jag tänkt fast jag ändå inte är trött :) Imorgon? Inga planer alls så återstår att se vad dagen har att erbjuda :)


L Y C K A!!!!!

♥ dålig dag

Idag är det ingen bra dag... Huvudet säger en sak, hjärtat en och magen en! Vill inte känna såhär.

♥ internet har varit nere

Nu är jag tillbaka efter att internet har legat nere p.g.a att åskan slog ur Telia nätet i Vimmerby förra veckan då dess hemska alla smällar kom. Fy vad saker och ting kan hända när det åskar. Jag tycker det är läskigt.

Jag lever iaf :) Och mår sjukt bra eller ja... Idag är det typ baksmälla, ångest och typ vad hände igår liksom? En sådan dag är det idag känner jag. Och det är inget och ha faktiskt men själv göra själv ha sägs det ju haha.

Igår blev det lite party som började sjukt bra och slutade i typ as garv på Palma. Kubb spel hos Rasmus och tjejerna vann dom 2 gånger som det spelades :) Ja... Tjejer är tjejer och lite bättre än killar haha. Men det var sjukt trevligt och kul iaf :) Stack där ifrån sen och då spårade väl det ut lite här och var haha. Men om man tänker så hade jag en sjukt bra kväll med bästa Carolina! :)

Ska ligga i soffan hela dagen och bara ligga här och vänta på att få prata med finaste! :) Det är det ända jag har att se fram emot idag känner jag!

Bokade biljetten till Malmö igår så nu är allt klart 12:20 nästa fredag sticker jag!!!!! KAN INTE ANNAT ÄN ATT LÄNGTA! Hihi.

Nu ska jag äta Billys Panpizza och hoppas på att mitt huvud mår bättre sen!

♥ få ord

Sitter fortfarande i bara linne och trosor och klockan är... snart 5? Haha. Kanske är så att jag borde palla mig upp ur soffan och snygga till mig lite tills vi ska sticka till Västervik ikväll :) Låter som en rätt bra idé faktiskt!

Jag är jätte sur på Gina Tricot som skickat mina kläder fel och att jag troligen kommer få beställa om dom om jag vill ha dom igen. Det är rätt dåligt måste jag säga! Men är väl bara att gilla läget och se glad ut, HEJ!


Jag är så glad, så glad att jag ens inte kan beskriva hur otroligt glad jag är. Att jag mötte dig just då just där just vid det tillfället, det måste varit ödet som förde oss samman just på den dagen och vid den tiden. Kan inte släppa ögonblicket, kan inte släppa det lilla vi hann med under den veckan på Öland. För det är ett minne för mig som jag aldrig kommer glömma. Och att jag snart ska sätta mig på tåget ner till dig och bara få vara med dig i ett par dagar det får mig att längta så sjukt mycket :) Dom få ord jag får per dag från dig det lyser upp min dag och jag blir genast så sjukt glad att jag bara lyser upp och vill skrika till hela världen vilken fin människa du är! Allt känns så bra, allt är så magiskt och jag hoppas på att detta kommer sluta på det bästa sättet! För  att för mig är du en dröm, en dröm som jag vill ska bli till min verklighet.. :)

♥ 9 dagar kvar

Pratade med sötnosen igår innan jag la mig :)  Och jag tror bestämt att jag måste gå på Skåne lektioner för Smålänningar som inte förstår sig på Skånska innan jag ska åka ner till Skåne haha.

Somnade med ett leende på läpparna igår och vaknar upp med ett leende på läpparna också. Kan det bli bättre än såhär? Tror inte det :) Livet är underbart när man har världens finaste familj och vänner och att veta att man om 9 dagar kommer vara hos finisen, då kan man inte annat än le! :)

Hostan börjar faktiskt släppa lite mer, PEPPAR PEPPAR TA I TRÄD! Hoppas att det håller i sig nu och att den försvinner!!

Idag ska jag gå upp till solariumet och sola hade jag tänkt! Vet att det inte är bra att sola. Men när solen är som värst ute kan jag inte ändå vara ute i solen för jag får sol exsem :( Så av den anledningen får jag lägga mig i solariumet. Brun utan sol är ingen höjdare i mina ögon då det bara blir en massa konstiga fläckar!


♥ nya hårfärgen

Har fixat mitt hår hela dagen/kvällen känns det som och jag måste säga att jag är rätt nöjd fast det är jätte ovant att se sig själv såhär. Så imorgon kommer det väl komma ett skrik från badrummet när jag ser mig själv haha.

Ska tvätta av mig sminket nu och sen lägga mig i sängen och ringa till sötnosen :) Och sen hade jag tänkt hosta sönder mig lite, för hostan verkar inte vilja försvinna :(



♥ sjuk

Hostar hostar hostar hostar hostar hostar hostar hostar och... HOSTAR! Jag hostar så jag nästan spyr känns det som och det är rent ut sagt så jävla hemskt. Hostar så jag får ta i med hela kroppen så det kommer tårar i ögonen! Vill verkligen inte må såhär :( Fyfan! Varför ska man egentligen behöva vara sjuk? VARFÖR?!?!!

Såg att mitt HM paket hade anlänt och även att mitt löshårs paket var på G! Fina grejer det. Sen att mitt paket från Gina är påväg till någonstans där jag inte ens bor är ju en helt annan femma. Hoppas att dom löser det där rätt omgående. För är i behov av dom kläder jag skickat efter! Hoppas mitt löshårs paket anländer till mig imorgon så jag kan fixa mitt hår :) SPÄNNANDE! Alltid lika spännande varje gång haha.

Idag blir det verkligen en lugn dag, ska inte göra nått. Bara vara hemma och försöka bli pigg hade jag tänkt. Men det ser ju ut att gå som det går :(



En sten föll igår och alla bitar kom på plats. Jag vet vad jag ska lägga min energi på och vad som inte är värt att ens titta åt.. :) Jag har dom vänner jag har, dom är få men det är dom som är dom äkta och det är dom som är dom bästa! Jag har världens finaste familj. Och jag längtar enormt mycket tills jag ska åka till Simrishamn till världens finaste kille :) Livet är helt underbart när man väl tänker efter och falska människor behöver inte jag i mitt liv! :)

♥ när man inser att lögner faktiskt är lögner

Var och solade förut :) Himla skönt det var. Ska sola imorgon igen hade jag tänkt :) Mindre kul att gå hem i spö regn. Men var faktiskt lite sådär halv skönt på nått konstigt sätt haha. Lustigt!

Har redan krypit ner i sängen. Mår inte alls bra :( Hostar verkligen konstant hela tiden och huvudet sprängs när som känns det som :( Hoppas på att detta går över tills imorgon! Vill inte, kan inte och har inte tid att bli sjuk nu!! INTE NU FATTA DET HOSTJÄVEL!!!!!


Dina lögner dom är verkligen lögner, dom balanserar inte på att bli till sanning utan det finns rent av bara lögner och svek. Det du säger till mig, det är inte bara till mig utan även till alla andra. Världen har så mycket mer att erbjuda än en stort IDIOT!! Kom ihåg det tjejer..

Såhär känner jag mig just nu.... TYP!

♥ snabb tjej

Har hunnit med allt jag ska göra, på såhär kort tid? Det måste vara REKORD! Haha. Har även hittat mig ett par skor :) Redigt snygga. Inte sådär hel vita utan lite mer mörk vita i någon form! Jag tyckte dom satt som smäck på mina fötter så köpte dom direkt! Och varför köpa ett par vita skor som kommer bli skitiga med en gång? Ingen mening med :)

Sitter och funderar på vad jag ska äta idag och blev redigt sugen på baugetter med massa sallad och grönsaker och massa  god röra :) Så ska bege mig till ICA sen och inhandla massa gott :) Ska äta baugetter hela veckan. Grönsaker är nyttigt har jag hört :) Sitter och letar massa recpet på olika röror har hittat en tonfiskröra som låter sjukt god :) Kyckling ska också inhandlas :) MUMS vad gott det kommer bli!! :)

Insåg förut att det bara är 11 dagar kvar tills jag åker till Simrishamn. Paaaaaaah! Vad nervös jag blev haha. Men vad jag längtar efter denna dag då jag ska åka :)

♥ hostar sönder mig

Jag hostar hostar hostar hostar och hostar! Det är helt sjukt vad jag hostar. Känns som jag ska hosta upp allt jag har inom mig. Så när dom värsta hostarna kommer är det som att jag nästan spyr! Usch för detta :( Kan inte sova om nätterna för att jag hostar så mycket. Hoppas på att detta släpper rätt omgående..

Idag är jag ledig! Så ska fixa till mig lite nu, sen åka ut till Orremåla och hämta mina räkningar som jag glömt i HYG! Sen ut till pappa och lämna dom, åka till AF och lämna lappen, sen blir det att köpa ett par nya skor. För kan inte åka med dom jag har nu till Skåne haha. Nej nej det funkar inte. Börjar ju dra ihop sig och jag blir mer och mer nervös haha. Men Moa har lovat att hjälpa mig, så det känns rätt okej :)

Ska slänga mig i solariumet idag hade jag tänkt :) Ingen sol ute bara regn regn regn :( Undra vem som beställt detta väder...

Nu ska jag säga till och sätta fart så jag får allt gjort idag som jag har att göra!

♥ tror det kallas att tänka för mycket

Igår blev det en lugn hemma kväll, låg i soffan precis hela dagen och mådde verkligen piss haha. För mycket alkohol är ingen höjdare. Kanske borde lärt mig det efter dessa 22 år? Men icke. Ibland slår det över lite mer än andra gånger.

Gick och la mig vid 11 tror jag men somnade inte förän vid halv 2. Kunde verkligen inte sova. Låg och vred och vände på mig, det var varmt och kladdit, tankarna bara forsade omrking, förstår inte hur, HUR FAN EN MÄNNISKA RENT UT SAGT KAN SÄTTA SIG SÅ HÅRT I HUVUDET PÅ EN SÅ ATT MAN INTE KAN KOPPLA AV REDIGT! Får hoppas på att det släpper och att bitarna faller på plats så att det blir säkrare.. :)

Ska åka iväg och jobba idag, sen hade jag tänkte bege mig till solariumet och sola :)

Beställde hem nytt löshår igår.. IGEN! Haha ja, det är faktiskt sant. Men denna gång är det brunt löshår för nu har jag fattat mitt beslut om att bli brunett :) Eftersom alla kläder passar bättre till en brunett :) Och det känns helt rätt. Att bara ha EN färg i skallen än 3/4 olika som jag har just nu haha.


Är allt bara ord utan mening eller är det ord som faktiskt har en mening, säg mig hur allt är!

♥ bokat och klart

Hade en redigt fin kväll igår, förfesten var helt okej och Chaplin var grymt! Sen att man blir anmäld för att man hjälper en man upp som har blivit nerslagen är ju en helt annan femma. Man kanske inte ska va så snäll jämt för det ställer tydligen bara till en massa problem? Aja.. Bara att gilla läget och se glad ut eller nått! Får mest tacka bästa Carro för kvällen igår :)

Idag är det ingen bra dag känner jag. Bakfull till etthundra med världens huvudvärk. Vill sova för då kommer den vara borta när jag vaknar sen, men kan inte sova haha.

Blir en lugn kväll känner jag :) Ska köpa massa gott till kvällen och bara ha det lugnt och skönt. Ingen mer alkohol nu på ett tag känner jag!


Lite glad tjej bara lite.. Eller? GLADAST vill jag nog mer säga!!! :) Skåne om 2 veckor på obestämd tid då ingen återresa är bokad! Längtan är redan enorm.


♥ jag vill tillbaka

Hittade en kavaj igår när Carro och jag shoppade! Har länge kollat på den och nu bara fanns den där på rean! :) Ska ha på mig den ikväll hade jag tänkt! Hoppas på att mina kläder från Gina kommer hem idag med. För då vet jag precis vad jag ska ha på mig ikväll :) Annars kommer det bli lite svårt, men allt brukar ju lösa sig!

Igår när vi skulle sova var det världens liv, och ingen av oss kunde sova. Biltjut, någon som åker omrking och skriker helan går i en megafon, inbrott på G? Var en aning rädd där ett tag. Men efter att vi bankade och skrek så stack dom från taket haha. Vi bode verkligen anlitas som hemliga poliser jag och Carro haha. Hade passat oss perfekt... Eller? Haha. Kul att vi kan skratta åt allt iaf!

Imorse när jag vaknade så grät jag haha. Har haft en helt sjuk dröm inatt och då menar jag verkligen SJUK. Och konstigt nog var du, du och du inblandade. Förstår bara inte varför.. Det sägs ju ofta att det man drömer är sånt som har hänt eller sånt som ska hända i liknande form...

Ska jobba vid 1 till halv 5 idag. Sen hem och tagga all in fest med Carro, Sara och Sara :) Hoppas på att det kommer bli en lyckad kväll och det känns som det redan nu som om att det kommer bli. Alkohol och fint sällskap kan inte bli annat än fel! :) Hoppas regnet håller sig där uppe och att solen kikar fram ist under dagen :)



Saknar allt som har med Öland att göra.. Alla männiksor, musiken från alla håll och kanter, alla kvällar, allt.
Men mest av allt, så saknar jag 
dig, dina kramar som värmde, dina pussar som gav mig en helt magisk känsla genom hela min kropp, din kropp emot min, hela dig!
Jag vill tillbaka, tillbaka nu med en gång, bara spola tillbaka tiden och bara stoppa den då allt var som bäst när jag var med dig, när du höll om mig och pussade mig på det där speciella sättet som ingen annan kan!
Är det så att det är du som har tagit mitt hjärta med storm?


RSS 2.0