♥ finner inget bra ord för detta

Min dag har i stort sätt varit bra ända tills jag redigt kände hur jag fick en kostig känsla på jobbet idag som jag inte redigt kan förklara, för vet inte hur jag ska kunna förklara det.. :(

Funderar starkt på att skita i allt i helgen och dra hem till Småland för att träffa pappa och familjen Franzén och mina vänner. Men ja.. Jag vet inte jag får se helt enkelt.


Vet inte nått för tillfället.
Värdelös dag helt klart :(


♥ trött

Åh herregud vad trött jag är. Skulle kunna gå i sömnen och bara sova tror jag och verkligen kunna somna vart som helst just nu, så trött är jag. För kunde inte redigt sova inatt. Somnade runt 2 och gick upp för 30 min sen. Så har inte blivit allt för mycket sömn :( Men att.. Själv göra själv ha kanske hehe ja det är nog så.

Ska fixa mig jätte fort nu, sen sringa till tunnelbanan som i vanlig ordning för att hinna i tid till jobbet. Kanske skulle ändra på mina vanor lite så att jag inte behöver stressa häcken av mig varje morgon ;)

Går in på mina sista 15 dagar som 21 åring, för runt 22 så kommer det bara gå utför har jag hört. Att man kommer bli så gott som typ.. Kärring? :( Haha hemskt det låter. Men jag tror inte på sånt där. Jag är ung och tänker fortsätta leva livet precis som innan :) Hehe.


Du finns i mina tankar dag som natt.
Basshunter - Don´t walk away

♥ jag minns dagarna

Blev en liten miss ikväll då jag skulle åkt till Jakan för att umgås med MR X. Men trög som jag är missuppfattar jag allt som vanligt :( Så har badat typ halva kvällen och nu sitter jag och kollar på Wallander som jag egentligen tycker är piss läskigt haha. TÖNTVARNING på mig kanske, jaja är man lite känslig så är man hehe. Speciellt om man bor själv med. Så inatt kommer jag sova med lampan tänd och sedan ha datorn på bara för att känna en liten trygghet haha, jag har mina ideér ;)

Jag har hållt mig hela dagen från att ringa eller skick sms, så jag fortsätter med det, även att det kliar i fingarna som bara den. Men jag har lovat mig själv att va stark, jag ska kämpa på! Inte falla tillbaka Michaela, INTE!


Taggar till tusen redan nu inför den 11-13 feb. då jag drar hem till... Småland för att umgås med tjejerna och fira min 22 årsdag på pumpen. Ser verkligen fram emot den helgen vill jag lova ;) Men innan dess är den en hel till, den kommande helgen och den kommer bestå av en hel dag på ett japanskt spa med jobbet sen på kvällen party med fett bra folk :) Har 2 redigt bra helger att se fram emot :) Jag klagar inte!

Såg att det hade kommit in massa snyggt på Gina! Så får verkligen ta en tripp in dit imorgon efter att jag har gymmat :) För kolla vilka läckerheter som jag hoppas finns kvar och blir mina! Det är ju kul och sådär att mina kläder mest består av svart svart svart svart svart förutom mina partykläder tyyyyp. Haha svarta tjejen!





♥ ett misslyckat försök

Igår fick jag ett samtal på dolt nummer. Där det var ett par tjejer som försökte få mig osams med Carro, min bästa vän. Tragiskt att ni misslyckades IGEN! ;) Och idag gör dom tydligen ett försök till genom att göra en fake face book om mig. Med min bild och sen bli vän med mina vänner. Asså HALLÅ?! Nu får det vara bra tycker jag. För hur ni än försöker kommer ni misslyckas, så omogna och patetiska! Om ni vill mig nått, kom till mig ist :)


♥ varje dag

Min helg har varit bra måste jag faktiskt säga :) Den har innehållt allt möjligt, god mat med syster, alkohol, bra sällskap, fest och skratt som har blivit till gråt. Så skrattmuskler finns det gott om efter denna helg :)

Det som försöker döda mig och hugga mig i ryggen är verkligen sådant som stärker mig mer och mer som person, det har jag märkt. Speciellt efter igår, inatt och idag. I vanliga fall hade jag just nu varit hur depp som helst och bara tjutit som en idiot och skickat sms hit och dit. Men grejen är att jag ens inte kan få ut en ända tår, jag bryr mig ens inte längre om det som sker. Och det är nu jag kan inse att jag äntligen håller på att släppa allt mer och mer. Och denna gång tänker inte jag ge upp faktiskt. Jag är en glad tjej i slutet på att släppa allt gammalt oci i början på att släppa in det nya :)


Det är ni som ligger varmast om mitt hjärta :) Jag älskar er.

♥ nykter helg

Vaknade inatt rut halv 3 tiden att det var nått som verkligen lös rätt i ansiktet, vart livrädd. Men det visade sig bara vara datorn haha. Låg och kollade på Kungarna av Tylösand igår då jag skulle kunna somna lättare och det gjorde jag ju iaf :) Så nu vet jag ju vad jag ska kolla på varje kväll typ. Skippar helt det bländande ljuset rakt i ansiktet bara :)

Började min fredag med att försova mig då jag ändå hade sovmorgon, men jag fixade det :) Sen sken solen under dagen och man blir jun så glad av solen, visst? Jag blir iaf :)  Sen har dagen varit bra och jag har skrattat mig igenom den på jobbet, som alltid :)

Skulle ha festat ikväll, men känner faktiskt inte för det. Och för mitt eget bästa blir det nyktert! Ska laga hamburgare och se bara hänga i soffan med massa gosaker :) Kanske ska dra till söder en sväng sen lite fort och hälsa på några gamla kompisar :) Är fortfarande jätte sur för att jag inte kunde åka hem till Vimmerby i helgen. Men får göra det bästa av allt helt klart och se fram emot nästa hemresa :)

Hörs senare! :)

♥ ååååååh

Titta vilken sjukt söt hund jag hittat, den åt vänster. Jag bara smälter! Vilken liten björn.


♥ en början på en ny kärlek

Jag är trött på att hela tiden få höra att jag ligger runt, fast jag inte gör det. Sen det tog slut mellan mig och Rasmus har jag endast legat med 2 pers, och detta är sen i augusti. Sen att jag träffat en hel del andra killar tycker inte jag har direkt med saken att gör. För att jag ligger inte med dom. Jag umgås med dom som vänner, kan vra för att jag har det lite svårt för att ha tjej kompisar och går bättre ihop med kill kompisar. Visst det var annorlunda innan för då kunde jag inte hantera det där med vänskap och kärlek. Men jag har lärt mig det och det går jätte bra från min sida iaf och det är ju det som räknas tycker jag!

Jag är trött och jag vill inte längre vara singel känner jag. Vill ha någon som jag känner mig trygg hos, som jag kan ha kul med ihop, göra saker med, bygga upp något bra med, känna fjärilar i magen, någon jag kan mysa med, få hålla om, visa upp för världen, vara kär i och kunna säga jag älskar dig. Jag vill bara hitta de rätta och låta allt flyta på.

Så... Min kärlek, vart finns du?




♥ krympande kläder

Vad kan vara värre än att få stå och vänta på tunnelbannan i sådär 20 min och veta att man har en tvätt tid vid en viss tid, är inget som är så populärt hos mig faktiskt. Men jag ska väl inte klaga, jag kom ju hem till slut :) Men å andra sidan kanske det var ett tecken på att jag inte skulle tvätta idag, då jag varit snurrig hela dagen och det gav resultat vid tvättningen nu, då jag råkat krympa en av mina favvo tröjor :( Och jag och mitt temprament är väl sisådär haha. Men jag säger välmsom jag brukar... Jag bjuder på att jag är trög och inte redigt kan hantera en tvättmaskin ännu, trots min ålder haha.

Jocke frågade om jag ville med på bio ikväll, hade verkligen varit pissnkul. Men hade tvättstugan och sen mår jag inte helt 100 känner jag, så tackade nej. Men blir en annan gång :)
Ska slänga mig i soffan nu med en massa frukt och bara mysa ner mig under min gosiga filt. Bra avslut på en bra fast snurrig dag hehe.

Imorgon är det redan helg. Och jag som hade planerat in en Vimmerby resa. Men det kan jag bara glömma.. Då det inte finns några platser kvar på varken tåget eller bussen. Och jag måste säga att det är skit trist. För var pepp på att åka hem över helgen, men men.. Det kommer ju fler helger ;) Har ännu inga planer för helgen, så får se vad den har att erbjuda :) Det märks.

Kände idag att fy satan om man får säga så.. Vad jag kommer sakna alla barn på förskolan. Jag som är så otroligt känslig när det väl gäller nått kommer säkert börja tjuta när jag ska sluta på förskolan. Kände verkligen det idag när barnen frågade varför jag skulle sluta. Dom tyckte att jag skulle bytas ut mot någon, så himla gulliga och söta. Och all kramar och pussar man får varje dag från alla. Usch vad jag kommer sakna det. Men ska göra dessa sista månder till det ännu bättre än vad jag redan gjort det :)



Inte förbjuden, så jag satsar väl, eller?

♥ jag önskar allt kunde vara lättare

Säg mig..
Är det nu jag ska släppa allt,
lägga det bakom mig,
ta allt med en klackspark och..
gå vidare i livet?
Säg mig bara älskling, hur gör jag detta utan dig.
För ett liv utan dig finns inte.. Eller?!


Jag kan inte längre hålla mina tårar inne. Jag kan inte dölja det längre bakom mitt falska leende. Utsidan säger en sak mendans insidan är helt förstörd.

Jobbig kväll, och inget blir bättre av att du hör av dig.
Ringer iväg ett samtal till Nässjö och hoppas komma på bättre tankar ♥

Godnatt, var rädda om varandra och håll fast vid det som verkligen betyder något. För glöm inte att vi lever i en hel sjuk värld där folk har stake till att göra vad som helst.. Vad som helst. Ta vara på det du har, imorgon kan det vara försent och det är då du ångrar dig.

♥ shopping och fika

Johanna kom hit igår :) Var henne jag skulle möta. Och inte en kille som vissa visst trodde efter alla sms jag fick haha. Lite väl nyfikna kanske? Hehe. Vi hade en lugn och bra kväll. Somnade fortare än någonsin också. Det sa bara pang!

Upp imorse, hann till och med käka frukost imorse, kors i taket. För när hände det senast undrar jag.. Ja för kanske typ nån månad sen om inte mer. Jag hann iaf med allt idag och hade till och med tid över. Ännu ett kors i taket haha. Har varit en bra dag på förskolan. Var meningen att vi skulle åka skridskor idag, men tro det eller ej.. Men jag slapp! Puuuh vilken lättnad, i sådär 5 min. För ska tydligen åka nästa vecka ist, andas Michaela ANDAS! Haha.

Slutade halv 4 idag :) Blev en runda på stan med syster, hittade mig en ny plattång, ÄNTLIGEN! För imorse kom det ens ingen värme från min haha. Så stod och slet och drog och hade damp. Så var skönt att jag hittade en ny, men det sved rätt rejält i kontot, men men :) Hittade även lite annat smått och gott :) Vi gick och fikade sen, världens största morotskaka och kladdkaka blev det. Gud så gott det var :) Mums! Ska verkligen gå till det fiket fler gånger, himla mysigt med. Sen har vi pratat om allt möjligt och skrattat så vi gråtit haha. Tant tant! Madde är verkligen världens bästa och finaste syster. Hon är inte bara min syster utan min IDOL! Ser upp till henne och älskar henne. Stolt och glad över att hon är min syster :) Tack för en jätte bra kväll på stan!

Imorgon ska jag jobba med min syster, det ser jag fram emot. Kommer bli en bra dag har jag på känn :) Ska kolla på tv lite nu, sen krypa ner i sängen och sova.

Du är min dröm.
Som jag vill ska,
bli till verklighet.
Så fin! :)


Ja... Allt är ju inte alls genomskinligt hörrödu, så pinsam!

♥ lönings dag

Kräksjukan går på förskolan igen, hoppas att jag inte blir drabbad av det.. För orkar inte vara hemma mer och spy och ha mig, usch. Jag hoppar helst verkligen över det. Så kanske ska be till gud ikväll om förlåtlese för att jag varit en ond flicka haha, tyyyyyp något sånt! Fick jobba över idag med, men klagar inte. Fett med caaaasch blir det.

Lönen trillade in på kontot idag, och den satt redigt fin, oj oj om den gjorde :)

Har tänkt på pappa hela dagen, och jag hoppas verkligen att det har gått bra för han idag. Ska ringa han om en stund och se hur han mår. Åh hoppas att han mår bra! :) Men han är stark och fixar detta, det har jag på känn!


Ser fram emot imorgon, mysdag på stan med bästa syster!

Nu drar jag mig mot T-centralen för att möta upp mitt sällskap för kvällen och natten, sen vidare till affären för att handla lite gott och smått till kvällen och sådär! :)



Du har bevisat för mig, vem du är för gott..

~ bara några få ord.

Så jävla lättlurad, så ledsen, så besviken.. Fyfan!

~ du.

Kom i säng runt halv 2 inatt och tog mig upp vid 7 imorse, då jag låg och snooozade i sådär 1 timma haha. Bra kämpat! Men jag hann till jobbet, kom till och med tidigare än jag skulle börja. Ah ahaaa, imponerande visst? För att vara mig haha. Så ikväll ska jag verkligen försöka att komma i säng tidigare. För detta kommer ju aldrig hålla i längden hehe. Har varit en bra dag iaf :)

Sitter och tänker på pappa nu, som är på sjukhuset då han ska operera sig imorgon. Åh vad jag önskar att jag kunde vara hos honom nu och stödja han genom detta. Men har redan skickat 8 sms till han, haha. Vill ens inte veta hur många jag kommer skicka imorgon då. Men jag ska hålla alla tummar jag har och hoppas på det bästa! För inget får hända han, INGET! Älskar han med hela mitt hjärta, världens bästa han :)

Skönt att det inte är så kallt ute längre utan att man känner att det är redigt härligt att faktiskt gå ut! Hoppas på att snön försvinner rätt fort nu. Är trött på vintern! Sommar och sol helt klart året om, någon som kan inskaffa det? Hehe.

Tvätta av mig sminket nu och lägga mig i badet eller soffan, åh kan man inte kan göra båda för samtidigt? Haha. Har svårt att välja mellan saker nu för tiden hehe.


Snart har jag födelsedag! :) tralallalaa.


~ home sweeeeet home, stockholm!

Dåligt med upp-dat i helgen, jag vet. Men har inte haft tid. Kanske borde fixa blogg i mobilen så jag kan blogga där ifrån, kanske vore nått :) Får kolla upp det, om jag skulle klura ut det hehe.

Har iaf varit hemma i Vimmerby över helgen, då jag kände att jag behövde det, och det var verkligen behövligt. Jag har haft en bra helg faktiskt, om man bortser från vad vissa människor har för problem. Men är väl bara att inse att dom är nollor och jag är en idol. Vimmerby är ingen stad jag kommer flytta tillbaka till, inte i en längre tid iaf. Jag har det bra dom gånger jag är hemma, på korta visiter. Men på även dom korta skapas det kaos. Och om man då skulle flytta tillbaka skulle jag bli fast i skiten igen. Och det vill jag inte. Då åker jag hellre hem lite då och då :) Känns helt okej för mig. För i Vimmerby kan man ens inte ha ett prvat liv faktiskt, för då man bara kramar eller ens säger hej till en kille då har man tydligen legat med killen, pinsamt och patetiskt enligt mig. Har även insätt ett och annat under helgens gång från vissa håll. Känns skönt att få allt bekräftat mer och mer.

Ska snart hoppa i sängen och sova. Ladda upp inför en ny jobb vecka som kommer innehålla bland annat skridskor åkning på onsdag haha.



Allt jag vill är att det ska vara bra.

~ ta en få två på köpet.

Kom inte upp imorse till jobbet, jag kämpade och slet, men det fanns inte redigt någon kraft till det. För kraft måste man ha när man ska kunna jobba med barn. Så blev att vara hemma idag med. Så nu är jag mer utvilad än innan. Men inte ett dugg sugen på mat. Känns sjukt att inte fått i sig en matbit sen i tisdags kväll. Men är verkligen inte sugen på mat ett dugg.. Hoppas på att det vänder under helgen. Får iaf i mig vätska så jag inte torkar ut helt i kroppen :) Så det går ju iaf framåt än bakåt just nu och det är ju bra.

Ska försöka fixa till mig lite nu och se ut som en människa kanske. Sen pendel till Jakan för att möta upp Carros pappa, sen åker jag hem till Vimmerby över helgen. Då jag känner att jag verkligen verkligen verkligen behöver det. Ska faktiskt bli skönt att komma hem för en stund. Då läget inte varit allt för stabilt dessa dagar. Skönt att få lite annat att tänka på och ha sina nära och kära runt omkring sig. Åker även hem p.g.a en annan anledning då en av dom närmaste inte verkar må tillräckligt bra, och jag mår seriöst dåligt när nån som står mig nära drabbas av en massa problem som ens inte angår henne. Klart man ställer upp för sina vänner..



Släpp allt gammalt runt omkring dig och håll det nya hårt!


~ tar en dag i taget.

Lite upp-dat! Har inte spytt å hela dagen. Fått i mig vatten som jag fått behålla i kroppen. Hjärtat har krånglat lite då och då, men har legat i soffan hela dagen och bara vilat mig och tagit det lugnt. Så det känns lite bättre än vad det gjorde igår iaf :) Men det är väl bara att inse mer och mer att det inte kommer bli som innan, men ska göra det bästa av allt. Tackar ännu en gång allt och alla för alla hälsningar och sms, telefonsamtal allt. Utan er just nu skulle jag inte ha någon ork alls. Så tack för allt ni gör..

Imorgon åker jag hem till Vimmerby över helgen för att umgås med dom nära och kära. Känner att jag behöver det just nu! Så nu ska jag packa, sen sova. Jobb imorgon först, får se hur det går.


~ när livet inte längre har någon mening.

Började inatt runt halv 1 att jag började spy, låg i ca 2 timmar och bara spydde och spydde, det gjorde så ont att det bara sprutade tårar ur ögonen. Började få huggningar i hjärtat mer och mer för varje gång jag spydde. Blev räddar och räddare. Inte sovit ett skit. Har spytt sammanlagt i ca 13 timmar tror jag om inte mer. Och då har jag spytt 3 gånger varje halvtimme. runt halv 12 idag började hjärtat spöka mer och mer och jag fick knappt luft och allt bra svartnade för ögonen, det slog dubbla slag, hoppade över slag, slog långsamt, slog fort, så var bara att sätta mig i en taxi till sjukhuset. Där jag fick ta en massa prover och EKG och vad dom nu allt tog. Svimmade av ett tag och var borta i ca 1 timme. Vaknade upp och visste knappt var jag var, blev mer och mer rädd. Så kom en syster så fick prata med henne, var helt snäll och det hjälpte att prata med henne. Hon kunde lugna ner mig.. Sen kom läkaren med det mest tråkigaste besked jag fått tror jag, all min kraft, energi, ork och lycka bara sögs ur kroppen, det var som att allt bara stannade. "man måste ha ett friskt hjärta för att kunna leva länge Michaela" att höra en läkare säga dom orden, det går inte att förstå eller få in i huvudet. Jag fattar det inte än.. Har ärtv mitt hjärtproblem efter min farfars och min morfars bortgång, då flera i släkten också har drabbats. Ska tillbaka om 1 månad för att träffa en special hjärtläkare som kommer att hjälpa mig med att få medicin troligen och om det inte finns nån hjälp för det så vill jag ens inte tänka eller nämna vad som kommer att ske. För det hela är så hemskt och att jag skulle drabbas av detta hemska det trodde jag aldrig. Jag har inte innan tagit detta på allvar, men när man minst anar det så säger det verkligen bara pang. Jag kommer nu få leva efter regler i hopp om att kunna få leva ett längre liv än planerat. Varje dag kommer nu mera vara en utmaning mer än vad det redan varit. Just nu skulle jag bara vilja sticka en kvin rakt igenom mig och önskar att detta och denna dag aldrig hade kommit.. den 19 januari 2011 då livet förändrades. Jag kan inte sluta gråta, jag kan inte sluta tänka på allt. Jag vet för tillfället varken ut eller in. Jag vill bara ha hjälp... Men frågan  är om det ens finns någon hjälp.

Tack till alla som funnits vid min sida hela dagen, för alla hälsningar och allt. Det uppskattas verkligen, för just nu är det ni som ger mig den lilla orken som finns. Ni är helt underbara. TACK! jag älskar er..

~ alla gör misstag, ingen är perfekt.

Jag kan inte få det jag gjort ogjort, men jag kan ångra det och försöka ställa allt till rätta. Då har jag iaf försökt göra det bästa av allt. För det är ju bättre att ha försökt än aldrig försökt. För antingen vinner man eller förlorar man.. Man inser mer och mer vad det är man gjort för fel och misstag i sitt liv. Jag vet mina fel och mina misstag och nu när jag insätt allt skulle jag aldrig göra om dom igen, aldrig! Skulle inte utsätta dom människor för samma skit igen, inte heller någon annan. För nånstans där inne hos varje människa hoppas jag att vrje person har lite vett, medkänsla och skuldkänslor för vad man en gång har gjort. Det är bättre att ta vara på det man har, för man vet verkligen aldrig när man kan mista det. Livet är för kort och det är en sjuk värld som vi faktiskt lever i. Där människor kan göra vad som helst. Det är faktiskt skrämmande!

~ kycklingsallad och godis.

Om 1 vecka ska jag stå på ett par skridskor med brngruppen på förskolan och bland massa andra barn. Jag har redan börjat fråga mig själv hur det ska gå och hur det ska sluta. Haha jag på ett par skridskor? Haha ja det är väl en härlig syn eller? Haha nej herregud säger jag bara! Kanske skulle ta och öva lite innan ;) Har iaf varit en hel bra dag på jobbet :)

Känns som jag håller på att vända tillbaka mitt dygn mer och mer. Och det är ju helt otroligt bra. Så jag slipper somna lite här och var när som helst typ haha.

Ser ut som att jag kommer spender min helg i Småland faktiskt :) Ska ringa Carros pappa snart och fixa det. Vore faktiskt jätte kul att åka ner dit känner jag. För att jag delvis saknar vissa människor mer än andra och sen för att kanske reda ut ett och annat med :) Sen hörde jag nått om... Fest såklart hehe!

Käkar kycklingsallad i typ en hel vecka nu haha. Och jag har inte tröttnat. Kan man tröttna på att äta det? Jag börjar verkligen funder. Jag tycker det är lika gott varje gång, och kommer nog börja leva på kycklingsallad känns det som haha.

Ska bänka mig framför tv:n nu under mysfilten och min lilla godisskål med gott godis, för vem köper äckligt godis? Haha.



Jag väntar och väntar, utan att det ens kanske behövs egentligen?


~ ögonen går i kors.

Höll inte på att komma upp imorse haha. Var verkligen helt slut, men jag kämpade på. Men kom lite för sent till jobbet p.g.a att jag inte gick upp med detsamma. Man har ju en liten vana av att ligga kvar i sängen då det är så skönt, men det bäst är att egentligen gå upp med en gång så man kommer upp. Tänk om jag kunde lära mig det. Ist för att behöva ställa klockan en halv timme tidigare bara för att jag ska ta mig upp hehe. Har iaf jobbat över idag. Men helt okej! Lite extra caaaaaazh! Nice or what..

Ska faktiskt slänga mig i badet snart hade jag tänkt. Sen försöka komma i säng skpligt ikväll. Så jag slipper vara så otroligt trött på morgonen. Känns nästan som att jag skulle kunna gå i sömnen när jag trippar iväg på morgonen till tunnelbanan haha. Får ta och ruska om skallen extra noga på morgonen ;)

Helt okej dag för min del. Imorgon är det en ny dag och nya tag.

Hade inte suttit fel med sommar och sol nu känner jag, och för att inte längta sönder till höstens utomlands resa med fina pappa och fina familjen Franzén :) Längtar tar över mer och mer hehe.

Har funderat länge nog på vad jag ska göra efter den sista mars. Då mitt jobb på förskolan tar slut. Om jag antingen skulle flytta hem till Småland igen eller vara kvar i Stockholm. Och jag verkar ha funnit mitt svar. Jag blir kvar i Stockholm som det känns just nu :) Och det känns helt rätt val. Men sen att det ändå finns nått som får mig att vilja flytta tillbaka också, det kommer väl märkas med tiden om det försvinner eller inte. Har ju en hel del planer inför llt efter sista mars :) Känns helt OK!



Bara du vet och bara jag och bara vi!
:)

~ sötnos.

Igår blev det att Mikaela kom hit. Vi satt och drack lite vin och pratade i stort sätt om allt. Tyckte det var himla trevligt :) Sen fick vi springa till tunnelbanan, men vi hann. Drog till Kings och sen till nått som jag inte minns namnet på. Himla trevligt var det iaf :) Sen blev allt en himla resa för mig haha. Träffade folk på tunnelbanan som var så himla snälla och hjälpte mig och allt :) Jag hamnade till slut där jag skulle. I Hagsätra hos snyggingen :) Som jag spenderat min natt med! Och känslan av allt just nu är helt obeskrivlig. Det är som att sväva på moln, faktiskt. Jag är bara så glad :)

Lärde mig igår att Medis inte är nått ställe man kan gå till utan Medborgarplatsen haha. Ja man lär sig iaf nått nytt varje dag här uppe i storstaden :)

Har nyss avslutat min jätte bra helg med julklappsbyte med syster, fick jätte fina och bra saker :) Sen har jag fått så otroligt mycket goda råd av henne. Tur jag har henne. Världens bästa syster helt klart :) Älskar dig!

Nu väntas det ett bad med massa skum och tända ljus och musik! Telefonprat och sen ska jag krypa ner i mina myskläder och mysa i soffan och hoppas på att jag får sällskap inatt också :) hihi.

Imorgon är det ny arbetsvecka, och allt flyter på som det ska nu :) bortsätt från att jag kanske har förlorat 2 av dom som stått mig närmast, för just nu känns det inte bättre.. Vill inte känna denna känsla. För alltid vi 3, var det inte så vi sa? Jag vill duga lika mycket nu när jag är i Stockholm som jag gör när jag är hemma i Småland. Ni betyder iaf lika mycket för mig vart ni än på jorden befinner er. Hoppas att finna ett svar och en lösning.

~ kort och gott.

1 månad kvar tills jag fyller år.
Duscha nu.
Fixa sig.
Tagga fest.



Jag finner inga ord!
Känner bara huggen i ryggen.


~ höstens planer.

Igår kom pappa, Viktoria, Wincent och Lorentz hit :) Det var så himla trevligt att ha dom här över natten. Så himla fina! Och jag är så glad för pappas skull, det bara lyser om honom. Blir så glad så jag fäller en tår varje gång jag tänker på det. Han om någon i denna värld är verkligen värd detta :) Vi lagade tacos, sen kollade vi på film och planerade lite inför höstens utomlandsresa :) Ååååh vad jag längtar!

Imorse vid kvart i 4 begav dom sig till Arlanda för att flyga ner till Spanien för att kolla på fotboll, hade ingen större lust att följa med denna gången :) Så dom fick åka själva. Trodde jag skulle vara piss trött vid 4, men inte det. Jag låg klar vaken tills typ 6 imorse. Hann med att kolla på andra sidan häcken och Lejon kungen i hopp om att bli trött. Och det blev jag ju till slut också :) haha.

Planerna för idag, vet jag inte alls hur dom ser ut just nu. Kanske träffa mr B eller så blir det fest med Jocke och gänget :) Får väl se vad dagen har att erbjuda. Just nu skulle jag bara kunna ligga i sängen hela dagen. Men det funkar ju inte hehe. Men detta kommer säkert bli en bra dag :)



Har frågat mig själv tusen gånger om, om det finns nått som var äkta. Och nu har jag fått svaret. Det finns inget som heter äkta och är för alltid. Det är bara tomma. Allt är ett falskt spel. Men det är eran förlust. Ni vet att jag ändå alltid kommer stå som vinnare och ni som förlorare. Jag gräver inte ner mig i skiten, för sånt som försöker hugga mig i ryggen är sånt som stärker mig. Och jag står hellre ensam än att ha er vid min sida. Vinnaren tar allt! Åter igen är jag så besviken och ledsen. Men nu vet jag vad ni går för och hur allt ligger till.. Jag låter allt rinna ut i sanden denna gången och vänder ryggen till och går min egna väg.


~ i väntan på pappa + sällskap.

Hej :) Mår mycket bättre nu än vad jag gjorde förut idag. Fy, kändes verkligen som om jag typ skulle svettas ihjäl och dö av det eller nått i den stilen, haha sjukt va? Men som sagt nu är det bättre än innan. Och jag har knappt någon feber kvar. Var väl bara nått skit imorse som kom.

Har städat lite idag, och sen hann jag till och med tvätta. Så nu sitter jag och väntar på att pappa + sällskap ska komma :) Vi ska laga tacos sen när dom kommer. Syster ville inte komma ikväll, himla tråkigt tycker jag. Men ska nog träffa henne på söndag :)

Längtar så sjukt otroligt mycket tills imorgon, det bara pirrar i kroppen, hihi. PUSS SNYGGING!



Fick för mig att klippa lugg förut, så satte saxen i skallen. Resultatet blev väl lite sådär. Men kan ha sne lugg, hel lugg och mitt bena. Så spelar ju inte så stor roll kanske :)

~ feber.

Vaknat flera gånger om inatt och varit helt dyng sur. Sen imorse tog jag febern och hade då 38,4. Så det var bara att gå och lägga sig igen och inget jobb för mig idag. Så tråkigt att vara hemma. Men är man sjuk så är man tyvärr. Inget man direkt kan rå för. Men så typiskt att det skulle komma just idag. Då pappa o ch dom ska komma hit. Men får göra det bästa av allt :)

Ska försöka få i mig lite att äta nu, sen ta mig ett bad. Och hoppas på att min feber försvinner så¨fort som möjligt, för jag vill inte vara sjuk.

Telefonsamtalet igår ångrar inte jag en ända sekund, minut eller timma. Det fick mig att tänka om och verkligen inse.



Kommer man någonsin hitta den rätta och finns det verkligen något som är äkta..


~ aldrig försent.

Händelserik dag, eller? Lite kanske. Började morgonen med att springa till t-banan för att hinna med den. Halkade på vägen till jobbet. Slumrade till när jag läste en bok för barnen. Och jag glömde köpa smör för 3 dagen i rad haha. Ja rätt händelserik dag tyyyyp.

Helgen ser ut att bli bra :)
Fredag - Byta julklappar med syster sen kommer pappa + sällskap hit :)
Lördag - Träffa Mr B eller myskväll med mig själv.
Söndag - Beror helt på lördagen :) Kanske bio!
Helt OK :)

Ska vänta på ett telefonsamtal sen ska jag krypa ner i sängen och verkligen försöka vända tillbaka dygnet lite hade jag tänkt. Vore ju rätt bra så jag inte somnar på jobbet haha.



Det är aldrig försent för att försonas igen..
Visst du har rätt i det du säger, men... Sanningen svider, men jag är ärlig denna gången.
Förlåt!


~ allting som jag vill.

Godkväll, godnatt kalla det vad ni vill hehe. Jag har inte kommit i säng än, otippat va? Kanske, kanske inte hehe. Kan inte redigt koppla av och sova just nu känner jag. Då det är en massa saker som spökar omkring i skallen. Men det är såna saker jag vet redan nu att dom kommer att lösa sig :)

Har sovmorgon imorgon i hela 30 min, inte illa haha. Det är värt varenda minut att få sova ett litet tag till. Speciellt nu efter veckorna i Vimmerby haha. Dom hr nästan tagit död på mig har jag känt då jag jobbat. Men jag kämpar på iaf :) Det ger ju resultat. Får se det så. Även hur mycket jag än skulle vilja ligga kvar i sängen varje morgon klockan ringer. Men har ju ett sånt bra jobb att gå till varje dag som ger mig krafter :)

Nu ska jag prata lite i telefon, en sväng sådär hihi. Sen hoppas jag faktiskt ner i sängen. Ett litet sov gott från mig till er :)


För dig, för dig skulle jag göra allt, precis allt... ♥
Känslan är helt magisk. Jag svävar på moln.


Anna
-
En liten fråga bara: Hur långt är ditt "riktiga" hår? Känns som det borde vara långt? :S Du kanske använder löshåret för att tjocka ut ditt eget?
Ja jag var lite nyfiken :)
Svar - Mitt hår är inte alls långt. Kollade nyss om jag hade en bild på det utan löshåret. Men har inte det, men kan fixa det om du vill se :) Det går typ lite under öronen. Längre än så är det inte. Så jag har inte långt hår alls :)


~ nya hårfärgen.

För det första.. Det var rent ut sagt ett jävla tjat om Joel helt plötlsigt. Kan det inte finnas andra människor som börjar på bokstaven J eller?!! Tydligen inte. Rätt skrattretande är detta faktiskt haha. Men fortfarande ingen som vet vad det handlar om. Och så kommer det också fortsätta att vara, iaf ett tag till tyyyyyyp ;)

Hämtade mitt löshår efter jobbet, och det var dock inte samma färg. Så hade en blonderings färg hemma som jag slängde i, i typ 3 min inte ens det. Men det blev helt okej. Nu är jag iaf lite mer nöjdare än vad jag var igår och imorse haha. Jag och mitt hår som min syster säger haha. Ja det är nått visst med det faktiskt. Men som jag skrivit, man känner sig naken utan löshåret när man inte har det i. Nu ser jag ju iaf mer ut som en människa än vad jag gjort hela dagen. Hallååååå där missbildad människa, haha.

Sitter och väntar på nått bra, nått mycket bra :) :*



~ vi har hela världen.

Har städat hela lägenheten, fixat mina naglar, är ny duschad och har bäddat nytt i sängen :) Duktig jag är! Lite tyyyp vuxenpoäng till mig eller något hehe. Nu ska jag borsta tänderna, sen sova! Eller ja iaf försöka. Har lite sovmorgon imorgon, för att jag inte måste hålla på och fixa med löshåret för att det fortfarande är hos frissan. Hoppas att hon fixar det :) Godnatt!


Du gör mig så sjukt glad.
Det känns så bra.
Orden räcker inte till för att jag ska kunna förklara allt.
Du är fin, söt, snäll, helt underbar.
Det finns ett hopp och jag börjar se ett ljus.
Det bästa av allt är att ingen vet
:)
J.

~ rätt trött.

Skapligt trött tjej. Då jag inte somnade förän runt 2 inatt. Satt hur länge som helst pratade med underbar, så att tiden bara sprang iväg. Helt slut imorse. Trodde aldrig jag skulle ta mig upp, men jag hann fixa mig på 25 min. Rekord kanske haha. Men vad jag sprang till t-banan för att hinna i tid till jobbet. Varit en bra dag på jobbet. Efter det blev det frissan för att fixa till skallen. Och jag är rätt nöjd iaf. Men löshåret blev kvar över natten, då det blev lite fel. Men ska hämta det imorgon! :) Skulle rosta bröd till kycklingsalladen, men det var bara det att det blev en brinnande brödrost ist, haha ja jag fattar inte ett skit av hur det kunde hända!

Ska sätta igång och städa nu om jag orkar, eller det handlar inte om att orka just nu, jag måste, sen kommer jag lägga mig i sängen med en gång. För är en aning ledsen och förbannad just nu.


SVAR PÅ KOMMENTAR
Anonym
- J :* ? joel ? :S
Svar - HAAAHA! Eftersom du är anonym har du inte med det att göra ;)

~ när det bara säger poff.

Varje början har ett slut. Det vet både du och jag. Våra vägar är inte längre på samma. Jag går åt ett håll nu och du ett, detta var det bästa av allt som kunde hända. Det känns inte så just nu. Men jag vet att det är det. För allt har varit ett falsk spel. Du vet, jag vet, vi vet. Någon dag kanske våra vägar korsars igen, men det låter jag tiden avgöra..

Inte kommit i säng än haha. Men nu ska jag äntligen krypa ner i sängen och vakna upp imorgon och va dygn trött. Kanske borde lära mig att vända tillbaka dygnet. Vore en bra idé tror jag :) Tror även jag hittat en hårfärg. Lite nervös inför imorgon och såååååådär!


J :*


Hade tänkt mig kanske nått i denna stilen.

~ en minneslapp hjälper inte.

Första dagen avklarad, och jag är redan helt slut. Men det var otroligt kul att komma tillbaka till alla barnen idag. Vad jag saknat dom :) Så det var iaf kul att vara tillbaka. Men hade lite svårt att somna inatt. Var så otroligt tomt. Inte var det trångt i sängen eller nån som låg och kollade på mig eller låg på mig eller skrattade med mig till sömns, eller sa hej, hejdå, hejdå hej hej hej, hejdå. Haha, saknar mina tjejer kände jag. Men det gick bra iaf :)

Dagens är väl när jag är i affären och går runt med min inköpslista och handlar. Sen när jag står vid t-banan kommer jag på att jag glömt köpa.. SMÖR som står först på listan och är nått man typ alltid behöver. Jag är ens inte förvånad. Men om man skriver upp en sak på en lista förväntar man sig kanske inte att glömma köpa det? Haha men men jag lyckas ju iaf med det mesta.

Har suttit hela kvällen och letat efter en snygg hårfärg, men har väl direkt inte hittat nån. Ska till frissan imorgon vid 16.00 lite väl spänd kanske haha. Men får hoppas det kommer bli grymt bra :) Ska försöka fixa en bild på håret imorgon när jag kommer hem för att visa resultatet. Känner att jag inte vill va sönderblonderat omogen i skallen haha.

Borde slänga mig i sängen och sova. Men känner inte för det just nu, då det finns nått mer speciellt som lockar just nu  faktiskt! Glad tjej är rätt ord för detta :)

Orkar inte slänga in bilderna idag heller, tråkig tjej! Jag vet. Men om det är nån som känner att den personen vill fixa min bloggdesign skulle jag bli mer än bara glad eller nåååååååått :)



Livets stora gåta är väl... Vem fan man egentligen kan lita på.
Man vet aldrig vad som väntar på nästa sida.
:(

~ back in Stockholm.

Ja... Vart ska jag börja någonstans :) Tar vl och börjar med mina 2 veckor i Vimmerby! Dom har verkligen innehållt allt och inget, men jag har haft det så otroligt bra så jag ens inte ville åka tillbaka till Stockholm idag. Men efter att jag fällt lite tårar hit och dit. Satte jag mig i lastbilen som skulle ta mig hit upp igen. Och nu är jag tillbaka. Kändes sjukt konstigt förut. Att va själv igen. Men det blir det ju ändring på nu har jag märkt :) Får överleva en natt själv iaf, och det ska väl funka rätt så okej hoppas jag :) Ska faktiskt slänga mig i badet nu och bara ta det lugnt, sen kolla på film och jag lär väl somna till filmen. För så trött är jag just nu. Mina ögon åkte ihop flera gånger när vi åkte upp hit. Men jag höll mig vaken :) Måste vända tillbaka på dygnet med. Ja det kan jag ju försöka med när vi varit uppe hela nätterna! Det är ju sånt man gör i Vimmerby haha. Men dagarna i Vimmerby har varit guld. Allt har flytit på hela tiden. Dock vet jag inte vad som hände på slutet med allt, men det löser sig hoppas jag på :) Eller är det kanske bara jag som är för snäll... Aja det märks :) Slänger in en hel hög med bilder imorgon :) Tack allt och alla för alla dagar med er i Vimmerby! Saknar vissa av människorna redan :(

Idag är det 5 år sen bästa farfar lämnade oss. Det känns tungt och jobbigt. Och jag tänker extra mycket på farmor idag som sitter ensam, så synd om henne. Jag får knappt fram några ord om detta för jag inte redigt vet vad jag ska säga mer än att jag är hemskt ledsen och att jag saknar farfar och älskar han och farmor miljoner varv runt jorden och tillbaka! Minns alltid när jag var hos er, och när farfar lärde mig att bada, då han alltid stod bredvid på fotbollsplanen och skrek. Det är sånt man alltid kommer minnas. Du finns alltid med mig vid min sida. Och jag vet att du ser ner på mig och att du vakar över mig. Vi ses återigen en vacker dag på fotbollsplanen! Älskade farfar.



Blandade känslor just nu, med allt känner jag, men kommer väl på en lösning för allt det också :)

~ sviken.

Igår blev det förfest hos Carro som bestod av spel och en massa garv och... En hel hög med alkohol fanns det visst också. Drog till Pumpen sen, och där varade det i hela 45 min innan någon vart utslängd, nämner väl inga namn sådär haha. Men idag bara skrattar jag åt skiten! Och det hade jag gjort igår visst också. Sen att jag försökte smöra lite extra för vakten är ju en helt annan sak haha. Drog till Harrys sen iaf, där ja, haha nått. Vet inte vad jag ska säga! Jag vet iaf någon som var dyyyyyyngfull igår haha. I say... WHAT EVER! Man lever bara 1 gång heeehe!

Jag är en aning besviken just nu känner jag faktiskt.. Men men det är väl bara att typ glömma det eller nått. Men jag tycker inte man gör så som du gjorde ikväll. Blev faktiskt hårt ledsen..

Lägger mig i sängen och laddar om mina batteri och taggar inför helgens 2 sista fester innan jag beger mig hem till Stockholm igen. Lite blandade känslor just nu. Men en sak är säker och det är att jag kommer tjuta skallen av mig på söndag. Det känns otroligt jobbigt att åka tillbaka till Stockholm denna gången, förra gången var det piss lätt. Men inte nu :( Aja, tar en dag i taget!

Det är så logiskt,
alla fattar utom
du.
Du har inte en aning.
Att jag tänker på
dig,
precis just
nu.








~ fest & tequila.

Är på ett toppen humör idag :) Hehe! Undra tyyyyp varför. Jag vet iaf svaret, men det håller jag för mig själv. Blir bäst så känner jag. För blir sånt liv annars haha.

Taggar inför kvällens fest med tjejerna. Bra sällskap, spel, och en jävla massa alkohol! Sen blir det pumpen, för att fira Carros 18 årsdag och Emmas 19årsdag :) Siktar på en grym kväll! Vad gör vi nu kör viiiiiiiii!

Nu ska jag dansa mig in i duschen, sen tagga ännu mer, fixa mig, åka på uppdrag sen är allt igång! TJA! Stirrar extra mycket på tequilan och undrar mer och mer hur kvällen kommer att sluta!

~ fika med Lina.

Har fikat med Lina idag på 48 tror jag det heter hehe. Satt iaf där i 2 timmar med henne och pratade verkligen ut om allt. Och det kändes så otroligt bra. För fy vad jag har saknat henne. Så varenda sekund, minut, timma med henne var helt guld värd :)

Varit på systemet, fixat mina naglar och nu sitter jag på golvet hos Carro och glor! Haha. Nu ska vi ut och häääääva och ragga ;) Det är ju sånt man gör i Vimmerby haha.

Sjukt taggad inför imorgon.. DYNGFEST med dom bästa! :)



~ du snurrar min värld.

Igår eller ska man kanske säga inatt blev det att åka till Södra Vi igen :) Men det är inget jag klagar på. Det bev film och en massa skratt. Kom i säng runt 4. Så jag är skapligt trött idag känner jag. Och vi som skulle vända tillbaka dygnet. Det går ju sådär för oss haha.

Ska duscha nu, sen ska Carro och jag bege oss till sopptippen? Haha inte det frääschaste stället måste jag säga. Men har man haft fest så har man :) Vid 2 ska jag träffa Lina :) Sen fixa allt inför imorgon! Träffa Nettan en sväng också :) Och sen ikväll ser det ut att bli film och mys :) Hihi. Det ser jag fram emot!


Förstår mig inte på vissa människor, så patetiskt!


~ bloggtorka!

Hemsk jag är och otroligt dålig jag är på att blogga dessa dagar! Men helt ärligt har jag inte haft tid. Jag har haft fullt upp hela tiden. Haft nått att göra hela tiden och varje kväll. Men nu tänkte jag ta mig lite tid att skriva :)

Nyår var helt grymt bra, ett bra slut på ett dåligt år och en bra början på ett nytt år! Och allt kääns så himla bra med allt nu, vet vart jag har alla och det flyter helt enkelt på. Som en ny värld bara har öppnat upp sig utan en massa lögner och svek, jag är nöjd :) Och hoppas på att det kommer att hålla i sig!

Har spenderat min mesta tid med Carro och Emma. Går inte en sekund att jag inte skrattar när jag är i deras närhet! Har så skoj med dom :)

Imorgon ska jag träffa Lina, det ser jag fram emot! Otroligt mycket :) Vi ska fika på Epok och fixa det misstag som hände.. På onsdag taggar vi pumpen med flickorna, på torsdag fyller Emma och Carro år, på fredag är det Harrys och på lördag är det dags för Carros 18 års fest på Relaxen! Och till sist... Söndag sticker jag hem till Stockholm! Känns lite sådär att dra tillbaka till Stockholm faktiskt, för denna gången jag varit i Vimmerby har allt varit så otroligt bra. Tro det eller ej, men det är ingen som har bråkat med mig eller nått. Alla har verklige varit så himla gullig. Känns så bra! Men ska kämpa på dom sista månaderna uppe i Stockholm, sen får jag se vad det blir :)

Det var lite nytt från mig :) Slänger in lite bilder på köpet!





RSS 2.0