♥ denna dag, denna smärta, dessa tårar

Finner just nu inga ord knappt.
För nerför min kind rinner det bara tårar.
Och det känns som dom aldrig kommer ta slut.
Jag bara skakar av rädsla.
Jag vet inte vart jag ska vända mig.
Vad jag ska göra.
Jag vet inte nått längre..

Det långa liv man hade framför sig med alla drömmar.. Det är inte längre lika långt som man trodde

♥ småland

Har varit en lugn och skön dag på förskolan idag, med tanke på att det är sportlov här uppe i Stockholm nu eller ja iaf för barnen på förskolan där jag jobbar. Så jag har ledigt resten av veckan. Lite skönt måste jag säga. Fast hade ändå jobbat också.

Drar mig hem till Småland imorgon för att spendera en hel vecka där och reda upp en massa gamla saker sen tidigare, får väl se hur det går med det. Sen ska jag hälsa på farmor med som är sjuk :( och en massa annat har jag att se fram emot!

Nu ska jag boka biljett!

♥ jo tack

Märks rätt tydligt att det är måndag morgon måste jag säga! Jag har försovit mig, hittar bara 1 sko, förstört 3 strumpbyxor och har exakt 13 minuter på mig att hinna fixa håret och sedan springa till tunnelbanan. Måndag mogon suger just idag kan jag lova!

♥ när ska man inse

Trodde inte att du skulle fällas mer tårar.
Inte att det skulle hända fler gånger.
Men vad ska man säga.
Jag har nog bara svårt att inse att jag hela mitt liv kommer bli huggen i ryggen.
För jag tror inte folk kan göra mig illa.
Men ändå händer det allt för ofta.
Jag vill inte tycka illa om någon.
Jag vill inte vara osams med någon.
För jag vill tycka bra om alla.
Kunna hjälpa alla.
Men när ska jag inse att det inte funkar så i denna värld?
För vi lever i en sjuk värld..
Där man inte ska lita på någon annan än sig själv.


Hoppar ner i badet nu och dränker alla mina tankar!

♥ för alltid du

Låg hemma igår och kollade på film hela kvällen med Amanda och Louise! :) Drog och köpte pizza, och det var så sjukt gott så jag tryckte i mig en hel pizza. Haha herregud. Sen blev det chips och läsk reste av kvällen :) Mumisgt.

Fick tråkigt besked igår av pappa då farmor ligger på sjukhuset. Tänker på dig hela tiden ska du veta farmor. Men en viss liten sötnos som ringde mig livade upp allt lite bland allt mörker. Sötaste du :)

Idag har tjejerna åkt hem. Så blev donken innan dom drog hem. Sen har jag inte gjort ett skit. Bara suttit och glott här som en kines eller nått haha. Men ska snart hoppa i badet sen blir det solsidan, sen lär jag nog faktiskt däcka rätt omgående hehe. Känner att jag är sjukt trött.

Börjar undra mer och mer vad folk i Vimmerby har för liv egentligen. För vissa verkar vara skapligt intresserad av mitt iaf och sen en aning avundsjuka, svartsjuka kanske vad vet jag ;) Men att snacka skit och sprida falska rykten är vissa otroligt bra på. För att igår var jag tydligen nämligen i Vimmerby och höll på med den ena och den andra. Fast vänta nu... Jag var hemma i Stockholm och kollade på film. Så hum, var visst nått som inte stämde där. Ja.. Jag blir så himla trött. Hur var det med att sköta sitt egna liv och ge fan i andras!!!


Jag är din om du bara vill...

♥ farmor

Farmor ligger på sjukhuset.. Och jag kan inte sitta hos henne bredvid pappa och hålla henne i handen och säga att allt kommer lösa sig. Jag känner mig hjälplös. Men jag sänder henne alla mina tankar och all hjälp och allt. För hon får verkligen inte försvinna. Min älskade finaste bästa farmor.. Jag vet att du kommer klara detta, du är stark och tillsammans är vi starkast. KÄMPA MIN VÄN, KÄMPA!

Jag älskar dig, och hur mycket det är obeskrivligt.

♥ Efter 22 år

Har verkligen varit en hel dag på stan med tjejerna :) Har varit super mysigt och kul! Blev en hel del shopping måste jag faktiskt säga.

Efter 22 år har jag köpt mina första jeans för första gången i mitt liv, haha. Rätt starkt jobat av mig måste jag säga! Blev en hel del annat också, leggings, tights, trosor, bikini, tröja, skärp, linne kjol och allt var det nu var. Blev så mycket iaf, men det är jag värd tycker jag hehe.

Blir en lugn kväll med chips, godis, pizza och film-maratooooon med tjejerna :) Nice! Känns att det behövs en lugn kväll efter igår :) Så jag klagar inte. Men lugn och lugn, känner att det kommer bli kaos på min telefon ikväll som i vanlig ordning på lördagar och sådär när det är lite "speciella" dagar! Aja jag tar det som det kommer under kvällen :)

♥ super sugen

Jag måste börja med att jag suger på att blogga när jag har typ sådär tusen saker att göra, men det är ok va? Hoppas det ;) Bra då har vi löst det!

Lollo och Amanda är hos mig nu, har varit här sen i torsdags :) Dom är ju bara för gulliga hehe. Har massa skoj med dom, synd bara att Lollo åkt på magsjuka. Hoppas att inte jag kommer bli smittad. För vill inte bli sjuk IGEN!

Igår blev det utgång med Moa och Alexandra. Vad säger man om kvällen då? Jag måste blivit redigt full i något hörn eftersom det inte var nått som stämde med mina sms imorse när jag kollade på telefonen och sen måste jag även haft en sjukt bra kväll med fint folk om man kollar på bilderna, där av kanske alla mina skrattmuskler som idag känns. Om man bortser från alla minnesluckor och sådär så chansar  jag på att jag hade en sjukt bra kväll för det känns som det hehe. Träffade Simon och Johan igår som jag träffade i sommras på donken av alla ställen haha. Även deras 2 kompisar var med :) Var redigt skoj!
"Men aså du micka, alla borde ha en micka för du är fan skönaste bruden ever" SMICKRANDE SMICKRANDE ;) haha jag säger bara.. älska Stockholm och alla människor!

Ska ta och fixa till mig nu, för sen blir det stan med tjejerna. Shopping, donken käk och... Ja vad dagen allt har att erbjuda :) Kommer bli en fin lördag med baksmälla och soooool :)

GRATTIS TILL VÄRLDENS FINASTE OCH BÄSTA PAPPA SOM FYLLER ÅR IDAG! puss, love you :)


Går bättre än förväntat med allt, jag är imponerad av mig själv faktiskt! :) CHA CHA!






♥ besök hela helgen

Blev chillkrök hemma hos mig igår med Carro, Moa och Alexandra. Och kvällen innehöll fia med knuff, alkohol, skratt, prat, massa minnen och en massa skrattmuskler. Jag hade en sjukt bra kväll med tjejerna :) Kom dock aldrig iväg någonstans haha. Men det slutade ju bra iaf. Helt grymt bra kväll!

Hade dock lite problem imorse med att komma upp. Men jag fixade det rätt så galant måste jag säga. Dock runt ett tiden idag kände jag mer och mer hur mina baksmälla började att tränga sig fram och det blev genast jobbigt haha. Så hela eftermiddagen har jag fått plåga mig igenom. Men har lekt björnen sover tusen gånger så låten kan jag utantill nu, som på en räls haha.

Ska strax bege mig till T-centralen för att möta upp mitt sällskap under hela helgens gång :) Louise och Amanda kommer hit :) Så kommer bli en lyckad helg detta känner jag på mig. Sen kommer det upp en och en annan i helgen med ;) Gr!

Löning imorgon, nice or whaaat baby! Shopping klirrat på lördag, great :)

♥ som att gå in i en frys

Igår kom Carro hit! :) Vi åkte iväg en vända för att inhandla lite gott :) Sen blev det även häng på donken i sådär 1 timma, satt och pratade om allt och skrattade tills vi tjöt haha. Och det där med att köpa en tuben biljett för zon ehh ja. Haha.. Det var inte det lättaste vi gjort iaf. Men till slut lyckades vi rätt bra med det :) Vi hade en mysig kväll med chips och dipp och en massa skratt! Alltid lika spännande avv sova haha. OKEJ, MEN NU SKA JAG SOVA SERIÖST, GODNATT! Efter ett tag från båda - hahahaha. Ja tjejer och sova i samma säng blir väl bara en massa fnitter hehe. Men vi somnade till slut :)

Nu ska jag platta mitt hår, sen blir det att dra iväg och jobba medans Carro ligger och sover. Jag är inte alls avis på henne eller så nejdå, nej nej. Fyyyyy :( Hade hellre stannar kvar under mitt varma täcke och sovit idag känner ja. För fy vad kallt det är ute, burr..

 Ser ut att bli utgång ikväll och alkohol med fina människor :) Får väl se vad dagen och kvällen säger om det på en onsdag hehe.


En vänskap som aldrig dör ut!
Trots alla motgångar.
Men det är alla motgångar som gör oss starkare.


♥ kaos i köket

Började vid 8 imorse och fy vad hemskt det var att gå upp tidigare än vanligt. Men jag tog mig upp och fixade hela dagen utan att somna även att mina ögon åkte i kors lite då och då haha.

Har hunnit städa hela min lägenhet också sen nä jag kom hem. Strålande. För det såg ut som om det hade sprängts en bomb hos mig haha. Men nu ser det mycket bättre ut :)

Mitt paket från tävlingen jag var med i hos Mikaela och Malin kom idag :) Jätte fina smycken. Dock var min ring trasig :( Hoppas att jag kan fixa det!

Sitter och väntar på att Carro ska komma nu :) Hon ska vara hos mig i ett par dagar, åh vad mysigt det ska bli! :) Kommer ha super kul. Ska bege oss ut en sväng när hon kommer hit :)

Kaos i mitt kök! Haha ja en aning kanske. Skulle använda diskmaskinen förut för första gången och för att jag hade världens diskhög. Var bara det att jag GLÖMDE att trycka till slangen redigt, så ja.. POFF POFF POFF åt alla håll och kanter bara for det vatten över hela köket. Jag blev dyngblöt och hela mitt kök var fyllt med vatten, bra michaela, BRA! Hahaha. Oturen i oturen eller så är jag bara utsatt för alla dessa saker! :P

♥ säg mig, är du redo

Helt slut tjej vill jag lova. Skulle kunna somna sittandes tror jag haha. Fy. Men gud vad kul det var att komma tillbaka till förskolan idag. Alla ungar bara slängde sig om mig när jag kom och kramade mig och pussade mig. Man blir så himla glad. Men samtidgt blir jag ledsen eftersom det snart är dags att säga hejdå. Det skär i mig när jag tänker på det, för det kommer bli otroligt jobbigt. Usch. Men tar en dag i taget och gör den sista månaden till den ännu bättre än bäst :)

Nu ska jag faktiskt tvätta bort sminket och lägga mig. Tråkig jag var idag. Förlåt. Men är så sjukt trött :(



Är du redo för att dansa?
Dansa hela natten.
Allt det vi missat.

♥ måndag morgon

TJA!!!! Haha jag är på sjukt bra humör idag. Och jag kom upp vid 05:45 imorse. Helt otroligt för det har väl inte hänt på hur länge som helst skulle jag gissa på. Rätt duktigt av mig :) Men nu måste jag hoppa i ytterkläderna och springa iväg till tuben så att jag hinner till jobbet i tid :)

Och jag är inte alls avis på er som har lov, nej då inte alls. Om man kollar ut just nu skulle jag bara velat legat kvar under täcket. Men.. Jag är en jobbande kvinna ;) yeee ye yee!

♥ jag vet inte vilken väg

Nyss badat :) Så härligt. Med massa ljus och lugn musik som bara får en att tänka på allt. Även skrivit världens längst brev genom tiderna tror jag och jag är inte klar än. Sjukt! Stackars människa som får det..

När jag låg i badet kom jag och tänka på att jag snart inte vet vart jag ska ta vägen. Sista mars börjar att närma sig och jag blir bara mer och mer nervös fast jag inte borde. För jag vet att allt, att allt har en lösning jag vet det. Men jag vet bara inte vart jag ska ta vägen. För när jag säger till mig själv nej jag flyttar hem till Småland igen, då bara nej jag ska vara kvar i Stockholm. Och om jag säger till mig själv att jag ska vara kvar i Stockholm blir det nej jag ska till Småland. Asså jag står verkligen mitt emellan 2 helt olika världar där jag inte vet vilket håll jag ska gå åt, när ena hjärnhalvan säger en sak och den andra en annan sak. I sånna här lägen önskar jag bara att allt vore enkelt.. Men men får se framåt och inse att allt verkligen kommer lösa sig för mig :)

Laddar upp inför en arbetsvecka, känns skönt att få vara tillbaka hos alla barn imorgon :) På torsdag kommer det besök hit som kommer att stanna hos mig ända tills söndag! Mysigt :) Carro är uppe i Stockholm nu på en liten kort visit, bara tills tisdag dock :( Men ska försöka hinna träffa henne imorgon hade jag tänkt! :)

Ska försöka komma i säng snart och verkligen släppa alla tankar och bara koppla av..

♥ jag kan fånga dig

Har ännu inte kommit igång med städningen. Bra kämpat av mig, VISST? Haha nej. Det är faktiskt så att jag blir lite arg på mig själv. Jag bara ligger här i soffan och just nu mår så illa som man bara kan :( Så har ingen ork att ta mig upp ur soffan just nu. Så ligger kvar här ett tag till känner jag :) Eller vänta nu.. Om jag inte städar nu, kommer jag behöva göra det sen och då är det massa bra på TV:n då måste jag skjuta upp det tills imorgon, då har jag inte tid och inte nästa dag heller och inte den efter det och inte den efter det och inte.. RES PÅ DIG MICHAELA, OCH DET ÄR NU! :)


Den utsida du visar är inte den insida du bär på.
Älskling, jag ser att ditt hjärta gråter efter mig.
Inte bara ditt hjärta utan hela du.
Den äkta ser tårarna och det brustna hjärtat bakom det falska leendet du bär på.
Se mig i ögon och ta min hand.
Så löser vi detta du och jag.
För vi ska ändå åt samma håll.

♥ hemlighet bakom balklänningen

Har haft en hemsk natt, eller hemsk jobbig och hemsk kanske man ska säga. Haft as svårt för att somna, sen när jag väl somnat då har jag vaknat flera gånger och varit as rädd. Usch vill bara glömma denna natt.

Spenderat hela min morgon med att kolla på balklänningar. Balklänningar och Michaela tänker säkert ni nu. En liten hemlighet ännu varför just jag kollat på balklänningar :) Hittat en massa fina iaf :) Skulle vilja ha alla haha. Men kanske lite svårt. Får nog nöja mig med en. Får väl se vad det blir för någon bara, ett mycket svårt val tycker jag.

Ska äta frukost nu, sen blir det att öppna balkongdörren och släppa in solen, lyssna på musik och städa. Helt ok söndag än så länge eftersom jag fortfarande ligger i soffan haha. Men kommer bli jobbigt sen. För att städa är direkt inte min starka sida om man säger så. Gör hellre massa annat. Men känner dock att det behövs städa :)

♥ alla sätter sina spår

Blev en jobbig kväll som slutade i tårar.. ge aldrig upp, se aldrig tillbaka :'(


♥ i mina hörlurar just nu

Seg lördag, yeeees! Somnade förut och sov i nästan 2 timmar. Haha trött tjej och bakfull tjej tror jag. Men är lika trött för det. Kommer bli en tidigt kväll för mig känner jag. Men känns helt okej. Hade aldrig klarat av att inta alkohol idag igen. Så jag är nöjd med mitt beslut över denna lördags kväll :)

Ska göra lite rostade mackor nu med smör ost och marmelad på sen ett glas nyponsoppa eller kanske 3 glas :) Och bara njuta av min kväll. Kolla på film och bara chilla med mig själv. För det vet jag själv inte när det sist hände :)


Italobrothers - Upside down
Allt är upp och ner.
Inget är som förr.
Inget är som det borde.
Livet är som en berg och dal bana.
Det går uppför.
Åt höger.
Åt vänster.
Det går nerför.
Rakt fram.



♥ tror det kallas bakfull

Hade en grymt rolig kväll igår ute i Fisksätra hos Henke med vimmerby grabbarna och dom andra, sen kom Mia och gänget :) Vilka underbara och fina människor det finns. Helt sjukt :) Kvällen var otroligt grym måste jag säga. Och jag ångrar inte en sekund att jag hakade på :) Att jag köpte fel groggvirke och lite det bjuder jag på haha.

Varit på stan med min syster en sväng, men fy satan vad jag mår dåligt idag. Kanske inte skulle druckit dom där sista glasen av vinet och allt annat, men själv göra själv ha ;) haha.

Nu intar jag soffan med min cheez balls påse och här tänker jag ligga resten av kvällen också. BAKFULL BAKFULL BAKFULL.. Vänta nu, sa jag att jag var otroligt bakfull idag? Alltså jag menar verkligen BAKFULL!

♥ på G

Ye yeee yee. Men lite feber kvar i kroppen beger jag mig till grabbarna för att hänga lite :)


♥ drink

Har inte kommit in i duschen eller ja badet än haha. Lika seg tjej som alltid. Men att vara ute i sista sekund tycker jag visst är kul, eller? Nej. Säg då till att göra det du ska NU Michaela! För jag hatar att stressa och blir bara arg sen. Men allt är som i vanlig ordning :)

Ikväll ska jag till Henke är det tänkt och jag hoppas på att Mikaela kommer att följa med också :) Alltid är det samma sak varje gång man ska ut. Vad man ska köpa på systemet för gosaker, vad man ska ha på sig för kläder och skor och hur man ska ha sitt hår och sitt smink. Alltid samma sak haha. Det är inte lätt att vara tjej ;)
Varje gång jag öppnar min garderob och ser alla kläder tänker jag NEJ NEJ NEJ inte nu igen haha.


Min favvo drink är helt klart rosa pantern, dricker den jämt när vi är ute :)

♥ svar på kommentarer

Anonym - kommer du inte att sakna honom ? ni har hållt ihop länge..
Svar - Till och börja med hade det varit trevligare om du hade sagt vem du var :) Men.. Jo visst jag kommer sakna honom hur mycket som helst, det märkte jag redan igår. Så det kan jag absolut inte neka på något sätt. För att Joel är ändå Joel för mig. Men jag får väl det låta gå ett tag och kämpa mig igenom detta. Men visst det kommer alltid finnas kvar en känsla för han och en viss saknad och det vet han om också. För han  var som en första kärlek för mig och en första kärlek gllömmer eller släpper man ju aldrig redigt. Han har en plats i mitt hjärta längst där inne och den kommer han fortfarande ha kvar trots allt som hänt, men på den plats bevarar jag dom fina minnen vi upplevt tillsammans och allt vi haft och dom känslor och den saknad som alltid kommer finnas :) Men nu är det som det är och går inte göra så mycket åt. Jag önskar han lycka i livet och allt väl :) Hoppas du är nöjd över ditt svar.

Anonym - vadå två olika världar?? vi alla lever väl i samma..
Svar - Jag tycker inte att vi alla lever i samma värld. Ska försöka beskriva det lite kortfattat med ord.

Hittade inte redigt någon bra bild men hoppas att du förstår mitt budskap i det hela.
Små barn och barn i andra länder måste varje dag jobba, leta efter mat, svälta, ta hand om sina syskon och vad det allt nu innebär. Jag har inte sådan stor koll. Men varje gång man ser på TV:n då det kommer RÄDDA BARNEN! Jag mår dåligt och nästan varje gång fäller jag en tår, jag tycker det är så hemskt att se hur barn och människor i andra länder måste lida, lida så otroligt svårt av allt detta som dom utsätts för. Jag tycker inte det är rättvist.

Ett barn, en vuxen i ett annat land måste kanske dricka sitt eget kiss en dag för att över huvudet taget få vätska i sin kropp.
Ett barn, en vuxen i Sverige tex får rent vatten, men det finns ändå dom som måste leva på gatan.

Jag tycker bara att livet är så otroligt orättvis. Vi är verkligen alla människor, men ingen är den andra lik. Men vi har alla ändå känslor. Vi lever inte i en rättvis värld, för alla blir behandlade på olika sätt. Vissa lever bättre än andra. Fattig som rik jag tycker inte det spelar någon roll. Jag tycker alla i världens borde ha tillgång till ett boende och till mat. Att inte krig skulle finnas, att bråk, slagsmål, mobbning och allt hemskt inte skulle finnas. Men detta är nått vi alla kommer få leva med livet ut, att bli orättvist behandlade.

Jag tycker inte livet är rättvist för någon. Jag tyker alla borde få tillgång till samma saker, fattig som rik. Ingen ska behöva lida. Det borde vara lika för alla.

Om en rik och en fattig skulle byta liv för ett en dag eller bara ett par timmar. Skulle den fattiga klara sig bättre än den rika. För den fattiga skulle bara nöja sig med att få vatten och nybakat bröd. Den rika skulle svälta sig själv, den skulle aldrig i hela sitt liv dricka sitt egna kiss.

Alla borde inse vad dom egentligen har och vad dom inte har, hur livet på andra sidan är.. Hur folk behandlar folk. Hur vi i Sverige behandlar dom som kommer hit. Jag säger inte att alla som kommer hit är bra, men flera av dom är mycket bra.  Se det som så, att hur vi i Sverige skulle bli behandlade om vi kom till ett annat land. Man får vända på allt och se det bra och det dåliga. Då kanske man ändrar uppfattning om allt. För det är det jag gjort. Och jag kan med rak rygg säga när ändå en tår fälls från mitt ögna längst med min kind att jag lider med dom i  andra länder, att jag inte klarar av att se hur folk mår dåligt. Jag skulle vilja hjälpa dom alla. Men jag är hjälplös. Ännu en gång handlar livet om orsättvisa och att bli illa behandlad..

♥ två olika världar

Ingen är mer värd än någon annan, fattig som rik, alla är vi människor fast olika men alla har vi känslor..
Livet borde vara mer rättvisare än vad det är.

Svarar på kommentarerna imorgon :) Nu ska jag försöka få sömn i kroppen. Godnatt

♥ vinnaren tar allt

Kom på att jag inte bloggat på hela dagen. Men det har faktiskt sina förklaringar. Jag har sovit som en stock titt som tätt idag så har verkligen inte haft nån ork till att blogga. Febern sitter fortfarande i och huvudvärken också. Så blir hemma imorgon med. Usch varit borta från jobbet i en hel vecka nu. Känns inte alls roligt. Men på måndag igen får jag gå tillbaka och jobba, underbar känsla :)

Ballerina och gifflar till frukost, sånt får man faktiskt bara göra när man är sjuk :) hehe.


Efter 4 år nästan 5 års vänskap, kärlek, bråk, skratt, gråt, otrohet, lögner, falsk spel och tomma ord, finns det nu ett slut på det hela. Idag fick jag allt bekräftat. Och det känns redigt jävla skönt rent ut sagt att det är jag som har visat vart skåpet ska stå och att det är jag som står som vinnare och du som förlorare. Du kan kalla mig äcklig och vad du allt slänger ur dig ur din mun om mig. Till skillnad från dig kan jag stå för det jag gjort, jag kan inse mina fel och jag kan tala sanning. Du står kvar på samma plats som du gjorde då det tog slut mellan oss. Det sägs ju att man ska behandla människor som man själv vill bli behandlad. Efter nästan 5 år inser jag hur det är du vill att jag ska behandla dig, på samma sätt som du behandlat mig SOM EN PÅSE SKIT! Men jag tänker inte ge igen på något sätt, jag tänker visa att jag är den mogna och den starka. Och jag tänker heller inte ge igen, för att det sägs ju ändå att den kärlek som en gång fanns ändå alltid kommer betyda nått. Men jag kan iaf försvara mig då nån ställer en mot vägen, jag behöver inte blockerna personen på facebook för att jag inte vet vad jag ska säga då det blir jobbigt. Det var inte såhär jag ville det skulle sluta, för jag hade hoppats på en vänskap med dig som jag fann i sommaren 2007 med dig, men det kommer aldrig komma igen mer. För man ska aldrig se bakåt, du är inte den du är och inte jag den jag var. Men vi är för olika du och jag. Allt har inte handlat om kärlek eller vänskaå hos dig och mig utan om bråka, svartsjuka och sex. Jag klarar mig utan en människa i mitt liv som lever på lögner, falskhet och svek. Jag står med båda fötterna på jorden. Vinnaren tar allt. Nu låter jag våran tid rinna ut i sanden. Tack för 5 underbara och hemska år Joel Greger Larsson!

Tiden förändras och vi förändras med tiden som går..


♥ om alla bara kunde

Har haft besök av världens finaste syster ikväll. Vi har ätit daim tårta, gifflar och sen ballerina kex :) Pratat och skrattat och jag fick paket av henne. Åh så glad jag blev. Hur fint som helst. Blev super glad. Fick ett jätte fint armband och sen en kväll på en restuarang vid namn Grill. Där det är buffe och massa annat mysigt. Åh så bli så kul den kvällen, ser fram emot den redan nu. Hon lös verkligen upp lite ljus bland allt mörker och feber och huvudvärk. Bästa hon :)

Sitter och är lite irriterad just nu. För folk klagar på att jag umgås med folk som är för små? Sen när umgicks man med folk som är för små eller över huvudetaget pratar med folk. Jag skiter i om folk tycker att det är töntigt eller vad det nu handlar om. Jag pratar precis med vem jag vill och umgås med vem jag vill. Jag gör mina egna val det behöver ingen annan göra åt mig. För jag ser det som så att ålder, det är bara en siffra.. Man kan vara 30 i åldern men i själva skallen kan man vara som 18 kanske. Alla är olika. Och ingen har med att göra vem man umgås eller pratar med. Jag är solt över dom jag pratar och umgås med, jag bryr mig om dom och vågar stå för att dom människor som finns i mitt liv, finns hos mig.. Men det verkar störa folk duktigt mycket vad jag gör. Men sköt ni erat lika bra som jag sköter mitt eget så ska ni nog få se att erat liv också blir bra. Dock inte lika bra som mitt ;)


Mitt fina halsband som jag fick av finaste Viktoria, Wincent och Lorentz.
Och mitt fina armband av finaste syster.

♥ jag är en seg människa

Har inte hunnit med att gå till affären ännu haha. Fy vad seg jag är ibland. Men blir så lätt att jag blir fast nånstans och just nu vid datorn. Men jag är klar och allt. Ska bara hoppa i skorna. Så bäst att göra det :) Ska göra det super mysigt för min syster och mig :) Hörs sen ikväll! Kram på er alla från mig.



♥ vilken är din favourite

Har pratat med världens bästa kille nu, så nu känns det lite bättre än innan. Han kan verkligen få en på bättre humör. Fina han! Väldigt, och då menar jag väldigt glad att jag har honom :)

Så nu ska jag hoppa i mina kläder och se ut som ett troll i skallen och bege mig till affären och köpa min tårta jag tjatat om ett antal gånger haha. Vilken är eran favvo av Almondy tårtorna? Min är helt klart daim. Mums. Vet inte vad jag ska bjuda syster mer på ikväll när hon kommer. Hade tänkt laga mat, potatisgratäng och kött, men det har jag ingen ork till alls. Är glad om jag tar mig till affären faktiskt. Så ska kämpa mig dit nu. Kanske ska passa på att köpa mat med, fast jag inte har någon lust alls till det. Är as hungrig men vill inte ta in mat.



♥ tankar, drömmar, verklighet

Tror det är för mycket tankar hos mig idag. Ligger här i soffan med världens feber och huvudvärk så jag tror att mitt huvud ska sprängas vilken minut som helst. Mår inte alls bra känner jag.

När jag mår redigt dåligt, då blir jag sjuk och då slutar jag att äta. Har inte ätit redig mat sen i lördags eftermiddag då jag åt korv och mos hos mamma. Sen dess har inte jag fått i mig någon redig mat alls. Min "mat" har mer bestått av banan och yoggi. Fattar inte varför jag utsätter mig själv för det här, för vet hur det kommer sluta i slutändan ändå. Men nu när jag kollar mig i spegeln ser jag en rätt fin tjej. Fast.. Är det egentligen den rediga jag? Som svältit mig själv för att jag mår dåligt över nått som jag egentligen inte borde. Nej det är inte jag. Men det är den jag skulle vilja vara. Hon med den där läckra kroppen. Jag trivs inte i min kropp för 5 öre. Därför jag tränar och knappt äter vissa stunder. Jag förstår inte bara varför jag gör detta.. Jag utsätter mig och min kropp för fara. Jag sitter just nu och är döds hungrig. Men jag "orkar inte" gå till affären, eller så vill jag inte bara äta för att jag ska kunna se bättre ut.. Kalla mig dum i huvudet just nu, för det är just det jag är för tillfället.

Tänker även tillbaka på allt om hänt under alla åren som gått, allt jag fått vara med om. Vad jag haft, vad jag inte har kvar, det jag förlorat. Helt sjukt vad man egentligen tänker. Men allt gammalt är inte något jag tänker rabbla upp här för då skulle det bli nästan en hel bok skulle jag gissa på. Så håller allt för mig själv ist och försöker se framåt. Fast är det framåt jag vill? Ja jag vet varken ut eller in just nu.

Jag bara önskar att någon kunde se alla tårar som finns bakom det falska leendet.
Jag låter verkligehten försvinna i mina tankar när det blir såhär och jag ser då bara mina drömmar.
Jag är tillbaka på ruta 1.
Jag är bra på att hjälpa, peppa och tagga alla andra och få dom att se ljuset bland allt mörker och bry mig om folk som jag ens inte borde bry mig om, därför glömmer jag bort mig själv och tänker inte alls på mig. För visst är det så att jag är godhjärtad mot allt och alla egentligen för när man väl lärt känna mig tror jag alla får en annan uppfattning om mig än den dom hört..


Nej nu ska jag försöka ta mig en dusch och komma på lite bättre tankar och humör. Ikväll kommer finaste syster till mig. Ska bli jätte mysigt och skoj! Hon är min idol och den bästa systern som finns. Älskar henne! :) Puss

♥ man inser

Ja... 3 året i rad nu som du förstör min födelsedag. Jag bara orkar inte. Så meningslöst och speciellt nu när jag är som svagast med, då sparkar du på en som redan ligger ner. Det år så fegt gjort. Just nu vill jag bara glömma denna dag ännu ett år. Jag har dig att tacka igen. Helt ärligt förstör du mitt liv, jag hatar dig! :(

Ska försöka få sömn nu så jag blir lite mer motiverad till allt. För det behövs. Hade tänkt bjuda min syster på Almond daim tårta imorgon när hon kommer hit, så ska försöka och fixa det under dagen. Sen ska jag försöka baka med. Får se hur mycket jag orkar med och vad som hinns med. Nu ska jag koncentrera mig på att få sömn.


Jag har dom finaste vännerna, vissa är bättre än andra. Men bryr mig om alla och finns alltid där vid er sida.
Vilken tid som helst på dygnet, natt som dag, morgon som kväll, sekund minut, timma -
JÄMT!

♥ det jag en gång hade

Visst är det tråkigt att vara sjuk? Det tycker iaf jag. Man gör verkligen inget mer än att ligger i soffan och kollar på tv och blir dryg mer än vanligt när folk skriver till en för man bara är så rastlös haha rätt värdelöst att vara sjuk tycker jag!

Min födelsedag har väl varit sisådär. Men blev jätte glad idag när alla mina jobbkollegor ringde och sjöng för mig :) Så himla gulligt av dom! Hoppas på att vara tillbaka på jobbet på fredag iaf. För till helgen väntas det en massa skojsigheter :) Mat och utgång! Det får jag verkligen inte missa, sen vill jag tillbaka till jobbet. För saknar alla små söta och underbara barn :)

Tack för ditt samtal förut min vän, det fick att lysa upp det lite bland allt mörker.


Vet inte just nu vad jag ska tro.. Känner mig en aning förvirrad och kanske sviken ännu en gång. Tiden och sanningen avgör.


Längtar så mycket till Öland. Sommaren 2011.
Höra musiken från alla håll och kanter, träffa underbara nya människor, roligt folk, gå barfota i sanden på stranden, trampa trampbåt, dricka cider i solen, sola, bada, spela fotboll med snygga killar, vakna upp i en sjukt varm husvagn, sitta på stranden och lägga huvudet mot en axel och kolla på solnedgången, alla pussar, kramar och hångel, alkohol, springa runt i bikini och bara leva livet och känna hur underbar sommaren kan vara med dom man tycker mest om! Åh vad jag längtar!

♥ 1989 - 2011

Hello :) Ligger fortfarande hemma i feber. Inte kul idag i och med att jag fyller hela 22 år. Det är nu det kommer gå utför jag kommer få rynkor. Haha eller? Känns som jag just fyllde 18, eller är det jag som vill vara ung livet ut och inte åldras med åren som går hehe.

Ska passa på och rensa min garderob nu under eftermiddagen. Rensa bort massa kläder ännu en gång. Tycker inte jag gör så mycket annat faktiskt hehe. Slänger ut dom på en liten bloppis här sedan :)

Grattulationer bara trillar in från alla håll och kanter :) Tack för alla grattis jag får. Ni gör min dag! LOVE



♥ feber så det bara sjunger om det

Legat i soffan typ hela dagen för har haft sådan feber och den verkar inte hellre sjunka. Den vill vara så hög som det bara går. Blir att vara hemma imorgon med. Och jag hatar det. Man bara ligger och sover, kollar på film, dricker vatten och tycker synd om sig själv typ något sådant haha.

Ska försöka baka snickerskaka tills torsdag eller fredag då jag hoppas på att vara tillbaka på jobbet :) Det är ju så gott! Ska baka till jobbet för att jag fyller år imorgon. Och kommer ju inte kunna vara där då :( Så tar med mig godsakerna när jag är frisk :)

Ja jag fyller som sagt år imorgon hela 22 år. Undrar mer och mer var dessa år har tagit vägen? Var jag inte nyss 18? 22 år är ingen speciell ålder man känner sig nog bara mer och mer gammal haha.


Snickerskaka!

♥ alla hjärtans dag är en meningslös dag

Hello hallo.. Tänkte blogga igår när jag kom hem med tåget till Stockholm men eftersom mitt tåg blev försenat ännu en gång i sådär nästan 2 timmar orkade jag inte redigt det för somnade med en gång när jag la mig. Typiskt SJ att det alltid ska krångla med nått. Men ska va glad att jag kom hem :)

Säger inget om lördagen i Vimmerby för den blev katastrof. Och att ni gör så jag blir ledsen visar bara hur ni är. Man gör inte så.. På söndag morgon drog jag till Högsby till pappa, Viktoria, Wincent och Lorentz :) Världens bästa och finaste dom :) åt jätte god mat. Sen blev det Nisse lull cup resten av dagen för att kolla på när Lorentz spelade :) Var en himla mysig och trevlig dag. Satte mig sen på tåget hem till Stockholm och då kom tårarna igen..

Längtar ännu mer till i sommar nu, då vi ska åka till Göteborg en hel vecka under  Gothia cup, kommer bli så kul!

Ligger hemma idag i feber och halsont att jag ens inte kan svälja.. :( Lite synd om mig tycker jag. Är ju även alla hjärtans dag idag. Och jag tycker denna dag är helt meningslös då jag inte tycker att man ska visa sin kärlek till alla nära och kära 1 speciell dag. Tycker man ska visa lika mycket kärlek varje dag på årets alla dagar. Visst att man kanske gör något extra idag men inte mer än så. Seb ska man visa kärkek varje dag.. För alla vet vi att vi lever i en sjuk värld så man vet aldrig vad som väntar på nästa sida. Ta vara på det du har och håll det kärt alla dagar om året. Inget grattis från mig till er utan jag älskar er alla och finns för er på samma sätt jag gör varje dag, varje år, varje sekund, varje minut och varje timma.

♥ party

Lördag och sista kvällen i Vimmerby! Taggar party med brudarna nu och gör Vimmerby lite extra osäkert ikväll. För det man inte vet mår man ju som sagt inte dåligt av ;) HAAHA! Hämnden är ljuv sägs det ju ;) SKÅL!




♥ sol och bakfull

Hello alla mina fans, helloo haha ;) Skämt och sido! Hade inte tid att blogga på hela dagen igår. Då den var fullspäckad med massa saker hela tiden. Sjukhuset på morgonen, sen 3 timmar försent tåg till Småland, väl framme taggade jag utgång med tjejerna. Och jag hade en sån fantastiskt rolig kväll så det var helt galet kul :) Mindre bra idag, bakfull som in iiii ja jag vet inte vad. Men solen skiner så fint, så ska inte klaga! :)

Har tänkt ladda om mina batteri och tagga inför ikväll, för då kör vi så det ryker! Blir pumpen och lite födelsedagsfirande för mig, yeee :) Tippar på en grym kväll innan jag drar mig till Högsby imorgon för att träffa pappa och familjen Franzén :) Ska på  fotbollscup för platsbröderna ska spela sen ska vi fira mig :) Vänder sen på kvällen hem till Stockholm igen.

Jag blev utsedd till vinnare på Mikaela och Malins blogg :) Himla skoj tycker jag att det var. Och vann en ring och ett öronhänge. Som var super läckert! :) Himla rolig tävling för övrigt måste jag säga att det var. Man skulle berätta bland det pinsamaste man hade varit med om haha. Och detta blev mitt vinnande bidrag..
Vi vet väl alla hur det är att vakna upp hos en kille dagen efter en fest, och redigt känna hur dåligt man mår. Så man bara måste springa på toaletten. Jag vaknade upp hos en kille helt naken och bara kände hur jag var tvungen att gå på toaletten. Frågar då denna kille om det är någon hemma i huset mer än han och jag. Han svarar nej och säger att hans föräldrar och syskon är på kalas. Gött tänkte jag då slipper jag hoppa i kläderna för att gå på toa. Så jag trippar upp på toaltten, ser inte någon sitta i soffan men tv:n är på. Tänkte inte mer på det. Så trippar in på toaletten. När jag kommer ut från toaletten möts jag av... Att i soffan sitter hans bror och hans pappa och mamma. Där står jag helt naken med håret åt alla håll och kanter och ser ut som ett lik. Jag försökte se lite glad och fin ut i kanten och säger det blev visst lite hårt igår och springer in till killens rum igen och sedan hoppar jag i alla kläder och smyger ut bakvägen och säger till killen att jag genast kom på att jag skulle vara barnvakt. Han såg helt förvånad ut och fattade inte ett skit. Sen dess har jag fått höra, tjejen utan kläder. Idag skrattar jag bara åt det, me just i den situationen ville jag bara sjunka genom golvet när jag kände hur deras ögon bara öppnades så stort och bara glodde på mig

♥ stor dag framför mig imorgon

Har typ äntigen packat klart. Tog ju bara sådär några timmar. Men är ändå inte redigt klar än. Men orkar inte mer just nu. För mina ögon går i kors. Så jag har faktiskt tänkt kypa ner i sängen eller.. Ja numera soffa haha. Så jag kommer ta mig upp imorgon.

Stor dag framför mig imorgon.. Känns åt helvete just nu. Faktiskt så är jag så nervös och orolig så jag fäller tårar så fort någn nämner det. Usch detta är verklige hemskt :( Men ska vara stark för mina nära och kära som hjälper mig genom detta. Tack alla!

God natt alla fina underbara söta vackra människor!

♥ puss, kram, snöängel

Har ni haft en bra dag? Hoppas det. För det har iaf jag haft! :) Dock började det ju snöa under dagen. Och det gillas verkligen inte hos mig, då jag verkligen avskyr snö faktiskt. Men klarade mig igenom det med. Dagen har innehållt pussar, kramar, snöänglar och en massa underbara barn som får mig att skratta hela dagarna. Spelar verkligen ingen roll hur trött man är på morgonen. För när man kommer till förskolan får man värsta energi kicken av alla barn :) Det är lycka över det! :)

Har en hel del att göra ikväll känner jag.
- Tvätta löshåret.
- Sätta på naglarna.
- Packa.
- Hitta min tågbiljett.
- Bada.
- Göra en sallad.
- Ringa 5 samtal till Småland.

Visst det kanske inte låter som mycket. Men jag är tjej och att packa för en tjej det tar liksom kanske sådär från 1 timme upp till 3?4? Ja något sådant iaf. Eller håller ni inte med? Haha. Om man heter Michaela tar det sådan tid iaf. Man måste välja vad man ska ha på sig inför helgen och det är inte alltid lätt! ;) Ni tjejer fattar vad jag snackar om.

Sjukt nervös inför morgondagen, då jag ska besöka sjukhuset och hjärtläkaren. Men hoppas på det bästa.. Men det är ändå piss nervöst och mycket känsligt. Men jag hoppas allt ska gå vägen.

Nu väntar mitt bad och alla andra punkter.



Du och jag, det är så det sägs, det är så det varit, det är så det är skrivet och det är så det alltid kommer vara.

♥ var det inte nyss måndag

Har inte ni märkt hut fort dessa alla veckor går? Jag tyckte nyss att det var måndag. Idag är det redan torsdag. Min sista arbetsdag denna vecka. Så inleder denna morgon med sovmorgon och sedan jobb för att sen ta helg :) Och vad passar inte bättre än att inleda den med ett gym pass! GRYMT!

Ledig imorgon för att jag ska vara hos läkaren 07.00 och sitta där i ca 4 timmar. Är piss nervös just nu. Men det kommer släppa imorgon när jag väl kommer dit. Det vet jag. Och jag är så glad att jag äntligen får den hjälp jag bett om. Så detta kommer ge bra reslutat. Jag hoppas på det bästa iaf :) Efter sjukhuset blir det tågresa till Vimmerby! Yeeeee..

Mer om helgen sen. Nu måste jag platta håret :)

♥ härliga kväll

Har skrattat mig igenom hela kvällen, åt  typ allt och alla och det ena och det andra och hej och hå haha. Den ena är verkligen värre än den andra. Ja herregud! Men skrattmuskler har jag gott om igen, som om jag borde ha det nu med tanke på min träningsvärk? Fy säger jag. Men... Ett gott skratt förlänger ju livet. Så jag kommer leva otroligt länge.. Eller?

Jag har tagit bort ditt nummer.
Men hur fan kan du då ringa mig.
Kan det utantill.
HAAHAHAHAHAHA!

♥ zooooo

Helloooo hello there! :) Kom nyss hem från en otroligt bra dag från morgon till kväll, faktiskt. Trotts min trötthet imorse. Men det fixade sig galant när jag väl kom upp och kom iväg till jobbet :) Har varit bland dom stora barnen idag, har varit jätte skoj :)

Drog till gymmet efter jobbet och pumpade lite. Men kände av min otroliga träningsvärk så jag faktiskt höll på att börja lipa haha. Fyyy vad ont det gjorde. Får hoppas den går över snart :)

Drog en shoppingrunda på stan sen och jag som INTE skulle köpa så mycket, fick med mig en hel del hem. Otippat för att heta Michaela Karlsson? NEJ! Haha fy på mig säger jag bara. Men är redigt nöjd över mina köp :) Slänger in en bild på det. Jag som gillade tröjorna jag köpte.. Förra veckan? Förr förra? Aja what ever. Hittade 2 till idag. Så 5 stycken nu och jag bara älskar dom :) Sooooo Micka style!

Tänkte avsluta min kväll med att laga lite god mat. Med bland annat potatis. Men hallå? Hur gick det med det, haha. Ja rent åt skogen. Antingen kokade det över eller blev dom för mjuka så dom var som mos eller blev dom för hårda som typ sen. Så jag la ner det rätt fort och insåg att jag inte är någon kock haha. Tacka gud för att yoggi finns! ;)



♥ du ger mig värsta kicken




♥ vi alla behöver någon

Yeeee. Idag blev det skridskoråkning. Och fy vilken kul och härlig dag jag haft det. Jag som var så opepp imorse, blev på strålande humör så fort solen smög sig fram :) Underbart!

Har lekt björnen sover ca 100 gånger tror jag om inte mer haha. Så den visan kan jag helt klart utantill nu ;) Alla barn är så himla söta, åh! Idag när jag skulle gå hem kom dom och kramade mig och pussade mig på kinden och sa du är bäst Michaela. Man blir så glad i hela kroppen :) Åh vad jag älskar alla dessa barn.

Gymmade efter jobbet. Och herremildamakter vilken träningsvärk jag märkte att jag hade i magen när jag skulle göra magmaskinen. Höll verkligen på att dö där i ca 1 sek tror jag haha. Men jag kämpade mig igenom och pumpade på! :)

Nu är jag hemma igen och jag är verkligen helt.. Slut måste jag säga haha. Och då menar jag verkligen SLUT! Mina ögon bara hänger kors och tvärs. Men ingen idé att gå och lägga sig för kommer ändå inte kunna att sova, så rätt värdelöst. Får väl kolla på någon film sen och försöka sova i tid? Jojo vet ju hur det går med det hehe.

Haha kan ens inte hosta för då känner jag träningsveäken i magen haha. Det är lite synd om mig i och med att jag håller på att typ hostar sönder. Men asååå vill man vara lite fin får man också lida lite för det ;)

Hämtade ut min tågbiljett förut, yeeeeeeeee! :D




♥ utflyktsdag

Tisdag morgon REDAN! Veckorna springer iväg känner jag. Snart är det fredag igen och det ser jag ju fram emot! Idag är det utflykt med förskolan igen. Och jag hade sätt fram emot detta, men just nu sjönk mitt peppande då jag såg att det bara yr snö ute. Usch och burr. Skulle helst bara vilja ligga på soffan hela dagen under täcket och mysa. Men får ta på mig mössan och bege mig till förskolan för jobb och utflykt. Sen ska jag gymma såklart :) Hörs ikväll! Ha en bra dag alla söta läsare! :) En varm snö kram från mig!

♥ slut

Jag gjorde vad jag kunde. Men du tog inte emot det. Jag har satt stopp nu, för jag klarar inte mer eller orkar inte mer. Jag gör detta för mitt eget bästa. Du har satt dina spår men du har ändå gjort ditt i mitt liv faktiskt. Sanningen är att jag kommer sakna dig. Vem vet vad framtiden har att erbjuda, någon dag kanske vi möts du och jag på samma väg igen. Det är det ingen som har svar på det är sånt som tiden får avgöra. Detta kanske var det ända rätta och det bästa hur svårt detta än svider i hjärtat och när nu det rinner tårar nerför min kind. Det är dags min vän att säga farväl. En första gång och en sista gång..


Jag minns varje stund första gången som vi sågs då du pussade min mun och jag fick väl ingen sömn.
Varje dag tillsammans vi byggde ett liv jag gav dig allt jag kunde men du vände ryggen till..
Goodbye my lover goodbye my friend.


♥ tomat

Gud vad fort min dag gått. Den har bara hopat iväg känns det som :) Jobbade till klockan 5, sen drog jag till gymmet och pumpade upp mina icke muskler som jag inte har haha. Gick helt okej. Hem och laga sallad tills imorgon då det är dags för utflykt med förskolan igen :) Och denna gången blir det.. TADA! Skridskoråkning haha. Får väl hoppas på att banan är öppen denna gången så skridskoråkningen blir av :) Har inget mer planer inför morgon dagen mer än att jobba och sen gymma. Eller... Juste det hämta ut min tågbiljett med som jag beställde nyss! ON THE WAY TILL VIMMERBY PÅ FREDAG ;)

Michaela "miss micka" kungen av Tylösand... TYP! hahaha. Vad jag garvat. Jo jo det vore ju nått att ställa upp i va, haha. Men kanske ska göra det för skojs skull och söka? Haha man vet ju aldrig ;)



♥ måndag igen

Hej och hå! 5 timmars sömn är inte så mycket att hurra för direkt. Men jag är faktiskt inte så trött som jag brukar vara då jag sovit längre. Konstigt måste jag säga :) Men redigt bra av mig att redan vara uppe då jag alltid brukar ligga kvar i sängen i ca 1 timme innan jag kommer upp, men tog mig 1 kvart idag :) Framsteg Michaela framsteg hehe.

Varför tar det alltid sådan tid för oss tjejer att göra oss iordning varje dag? Såhär ser min morgon ut varje dag.
- Gå upp
- Kissa
- Duscha
- Välja kläder
- Tvätta ansiktet
- Sminka mig
- Platta håret
- Sätta i löshåret
- Dricka 2 glas vatten
- Äta 1 banan
- Borsta tänderna
- Välja skor och halsduk

Typ klar haha. Asså hallå? När man är kille är det inte alls lika mycket saker soim måste göras. Dom kan kliva upp direkt ur sängen och ändå va dö snygga trots att håret står åt alla håll och kanter. Det är ett tufft liv att vara tjej ;) haha.

Dags att sätta igång med allt som ska göras så jag hinner :) Jobb väntar och sen en rejäl omgång på gymmet!



Det är inte målet som räknas, utan resans väg dit.. Hur man utvecklas och tar sig igenom allt.

♥ sova själv är värdelöst

Kan inte sova om nätterna. Sover ens inte i sängen längre. För kan inte sova då. Ligger och är piss nervös och blir rädd för massa saker som jag tänker på. Så har verkligen bosatt mig ute på soffan om nätterna. Helt sjukt jag vet. Men det är så det är just nu. Måste nog vända tillbaka det där. För kan inte sova på en soffa hur länge som helst. Men det är skönt att sova här och sen ha tv:n på. Det blir liksom som en liten trygghet eller vad man ska kalla det :)

Ska krypa ner i soffan nu och kolla på film och försöka få mig lite sömn. Imorgon väntas det jobb, sen ska jag träna röven av mig! Har tänkt att jag ska försöka och träna i sådär 2 timmar faktiskt. Bara för att haha. Galet! Men det är väl så... Vill man vara fin får man lida lite ;)

Har snart skrivit klart min lilla bok som jag skrivit, den handlar i stort sätt om livet i en liten hål, steget över linjen, utveckling och hur man ser livet på olika saker, goda råd och lite smått och gott. Kanske skulle ta och skicka in den till ett bokförlag och se vad det kommer ge för resultat :) Bättre att chansa än att aldrig chansa :) Aja får se hur jag gör men den saken, är ju inte redigt klart ännu. Hehe. Jag skriva en bok tänker ni säkert haha. Men det är faktiskt sant :)


En sten har just släppt från mitt hjärta.. Nu kan jag andas ut och lägga en del bakom mig :)

♥ solsidan och sen bad

Sitter och inväntar solsidan, sen ska jag slänga mig i ett varmt bad och bara njuta av kvällen :) Bara ta det lugnt och koppla av, ladda upp inför en ny jobbvecka och hoppas på att jag blir frisk snart.


♥ hiss och diss

HISS
- Jag hissar helt och hållet Paow. Jag tycker att människan har en helt naturlig och vacker utstrålning. Tycker det verkar som att hon är en helt genom go och snäll tjej. Gillar det hon skriver på hennes blogg och att hon är så pass ärlig och verkligen står för allt hon gör. Helt ärligt är jag faktiskt en gnutta avundsjuka på henne och det är en tjej jag ser upp till trots att hon är yngre än mig, men diggar henne till 110! Jag tror på henne och att hon kommer gå långt i sitt liv.



- Swingfly - Me and my drum
- Skinande sol och klarblå himmel
- Hemresa till Småland den 11 feb


DISS
- Vem dissar jag inte bättre än Kissie? Hon ska föreställa sig vara Sveriges största bloggerska med läsare som är allt från 12 år och uppåt skulle jag gissa på. Om man nu är Sveriges största bloggerska, ska man inte då föregå med gott exepmel ist för att nästan uppmanna sina mindre läsare om att tex banta, förstora brösten, läpparna och se ut som en sticka i sin kropp. Jag tycker att Kissie ser sjuk ut faktiskt och tror att hon lider av nått längst där inne. Men sen samtidigt verkar hon vara en skit gullig tjej. Kn inte yttra mig så pass mycket om henne då jag ens inte känner människa eller något. Men man får ju helt uppfattade meningar om henne när man ser hennes bilder på hennes blogg. Tycker bara det är synd att hon förstört hela sig typ. Innan var hon jätte söt, men nu ser hon verkligen sjuk ut. Men är det så hon vill se ut är det självklart upp till henne. Alla ska ju bli accepterade för den man är. Men hon har gjort sig till någon annan än vad hon egentligen är! Bakom din utsida tror jag det finns en helt annan tjej än vad du visar..



- Helt meningslösa söndagar
- Människor som är ute efter att förstöra
- Alla tusen kläder man måste pälsa på sig så fort man ska gå ut
- Snön

♥ skinande sol och klarblå himmel

Har ätit god frukost på balkongen i myskläder och vinterjacka, även suttit och ökat på sidorna i min bok som jag skriver :) Var så härligt att sitta på balkongen och kolla på en helt klarblå himmel och känna hur den stora skinande solen värmde på lite lätt medans det kom lite blåsiga vindar. Så mysigt! :) Jag hoppas på att det går mot ljusare tider och lite lätt mot sommaren nu faktiskt!

Håller på och tvättar och städar för fulla muggar nu. Det är det mina söndagar går åt till då det inte finns så mycket annat att göra direkt! :) Så jag passar på medans jag kan.

Sjukt taggad och peppad inför den kommande veckan då jag ska sätta igång med mitt gymmande igen och sen med matätande eller vad man ska kalla det hehe. Sjukt pepp på att börja gymma igen. Sen resten av veckan ser ut som vanligt, jobb, jobb, jobb och jobb. På fredagen kommer jag vara ledig för hoppningsvis. Då jag ska till läkaren på morgonen angående hjärtat och senare under dagen kommer jag bege mig hem till Småland.

Känner att min födelsedag borde komma nu ist för om 9 dagar då jag är i skapligt behov av att få min systemkamera.. Då kameran på mobilen slutat att fungera :(

♥ jag är med och tävlar

Jag är med och tävlar hos Malin & Mikaela :) http://mmsi.blogg.se/


♥ fortfarande bakfull

Käkat donken mat, men fyy vad jobbigt det var att fixa till sig lite så man såg ut som en människa än ett lik til typ troll haha. Kände på tuben hur baksmällan trängde fram mer och mer haha. Bakfull till 110 var det ja! Men själv göra och själv ha. Haha men det är lätt värt att ha denna baksmälla efter kvällen igår :)

Har inte gjort ett skit ikväll faktiskt. Bara legat i soffan och haft chillkväll Och det har varit så otroligt skönt att inte göra nått :) Skule träffat Emma, men hon fick sådan huvudvärk stackarn. Men får ju träffa henne nästa helg ist och då även Carro och alla andra underbara människor. För nästa helg bär det hem till Småland, och jag är sjukt taggad för har metro att se fram emot och sen pumpen och födelsedags firande för mig. Kommer bli en grym helg hoppas jag på :)
Dock inte fredag morgon den 11 feb, men jag ska ta mig igenom det med. Ska till hjärtläkaren på morgonen. Så lär väl vara död på dagen sen. Men hoppas på att det ska funka nu med hjärtat och allt så det blir bra någon gång. Så jag slipper gå runt och oroa mig och tänka på det konstant. Hoppas på den bästa lösningen!

Kollade lite på sista stunden av Meldofestivalen förut och lyssnade på Swingfly - Me and My drum, och fyyy vad bra låten är måste jag säga. Den satte sig dirket i skallen faktiskt. Sjukt bra enligt mig.


Att höra din röst kändes för jävligt, jag vet inte als hur jag känner.. Förlåt

♥ magisk kväll

Igår tog jag tag i mig själv och fixade till mig, Johanna kom hit så vi förfestade hos mig. Sen bar det iväg. Vi hann inte mer än till tuben förän det kom en kille som var rappare? Haha jag skrattade åt han så jag tjöt. Han pratade engelska och jag fattade inte ett skit, till slut säger han när han ska gå av att han kan svenska. Vilken stjärna haha. Vidare till Mariatorget för min och Johannas del där Sergei mötte oss, drog till en klubb som hette öhm... Rock? Rocks? Nått sånt iaf. Ja, det var väl inte rätt klubb för mig kanske då jag genast kände mig lite mer fin än alla andra rockstjärnor haha. Men jag gjorde det bästa av allt och fyyyy vilken lyckad kväll det blev. Vakterna raggade på mig som jag inte vet vad och ena vakten påstod att han var massör haha, träffade nya människor, bjuden på drinkar, skrattade så jag tjöt och dansade röven av mig till rockmusik. Jag hade en helt fantastisk kväll med Johanna, Sergei och alla andra fina människor.

Vilken skillnad på att gå ut i Stockholm till skillnad från i Vimmerby. Efter kvällen igår vill jag bara stanna kvar ännu mer i Stockholm, mina val blir allt lättare och lättare :) Känns så himla skönt att allt faller på plats mer och mer.

Ikväll tar jag en redigt fetlördag som kommer innehålla chips, godis och självklart donken käk. Gud vlken härlig kväll jag kommer få känner jag :) Så ska fixa till mig lite i skallen och bege mig till affären för att inhandla allt som jag ska mumsa på ikväll :)

♥ inga ord kvar

Man inser inte hur allvarligt och farligt allt är innan det händer det värsta.. :'(

Vill bara att allt ska vara över nu, så jag slipper att plågas, så jag slipper tänka, så jag bara kan slippa allt. Men der går inte. För det är något jag kommer få leva med.

Utsidan visar bara sin glans och sitt leende, den där glada tjejen, men är egentligen detta leende så äkta sommdet verkar när.. det på insidan finns ett gråtande hjärta som skriker efter hjälp men ingen ser.. Ingen ser tårarna. För jag är ju tjejen som inte vill belasta andra med mina problem utan lägger dom åt sidan, men att alla andra kan belasta sina problem hos mig, jag vill alla väl och tänker inte på mig själv.

Det känns som... Jag är tillbaka till ruta
1 igen.

♥ banan stängd och hästbajs

Tro det eller ej men... När vi kom fram till Östermalms IP står det att banan är stängd. Så slapp helt klart att åka skridskor idag hehe. Vilken tur jag har och sådär ;) På vägen hem gick vi förbi en massa hästar och det låg hästbajs överallt och sen var det ishalt så alla ungar bara gled omkring haha. Aja men kul hade vi iaf :) Så min eftermiddag bestod av att virka armband till alla barnen, sen hade vi ett födelsedagsbarn så det bjöds på en glasspinne! Härlig dag för mig, jag klagar inte :)

Min kväll ser ut att bli bra. Om jag bara kan lyfta röven ur soffan och fixa till mig och åka till mr X. Men jag lär väl aldrig komma dit hehe. Så jag kanske ska ta och fixa till mig så jag kommer iväg någon gång. Jag är ju tjej och tar otroligt lång tid på mig, så är det att vara tjej helt klart! ;)

♥ skridskoråkning

Hello hello. Idag har jag kommit upp i tid :) Och har sovit på soffan inatt igen haha, någon idé jag fått för mig. Men eftersom det är så otroligt skönt så är det värt det! Mötte upp mr X igår och pratade lite med han :) Det behövdes verkligen, så nu känns det bättre än innan!

Taggar infr min skridskoråkning idag med förskolan. Kommer väl gå sisådär va, hehe. Återstår att se om jag kommer komma hem levande eller nästan dö med sådär 180 brutna ben ;) Nejdå så farligt ska det väl inte bli, hoppas jag!

Känner mig dock inte alls pigg idag. Känner att jag börjar bli redigt förkyld :( Min hals bara värker och näsan bara rinner :( Inte alls kul. Men ska ta mig igenom denna dag iaf hde jag tänkt. Så får vi se hur jag mår imorgon. Hoppas iaf på att jag mår bättre. För vill inte bli sjuk nu.


Allt vore så lättare om du bara kunde sluta höra av dig till mig! Acceptera mitt val och beslut.. Snälla!



♥ fyndaren Michaela

Sov på soffan inatt av någon konstig anledning haha. Men det är så otroligt skönt! Men var redigt svårt att ta sig upp imorse hehe. Som i vanlig ordning.

Har fyndat idag på stan, och inte så lite heller :) Oj oj oj.
Har fått med mig -
3 tröjor hem 150 kr egentligen skulle dom kostat 150 kr st
1 par zebra tights 29 kr egentligen skulle dom kostat 99 kr
1 par skor 99 kr egentligen skulle dom kostat 499 kr
1 parfym 99 kr
Allt gick på 377 kr när allt egentligen skulle gått på 1174? kr.
Fyndaren Michaela säger jag bara :) hehe. Jag är redigt nöjd med mina köp och det var inga onödiga köp alls denna gången, som jag brukar gör nästan alltid annars. Bara köper för att. Men nu tänkte jag redigt igenom och titta så bra det blev :)

Har köpt mat inför imorgon. Ska ge mig på det där att åka skridskor. Fast... Jag slapp såklart att åka hehe. Men man kommer väl bli sugen när alla andra barn åker. Så får väl se hur det går.  Men att släppa ut mig på ett par skridskor på is är väl som hägklackat på fest med alkohol i kroppen, tyyyyyp ;) haha. Ska fixa min mat nu. Sen ska jag äta glass och kolla på tv. Eller så ska jag åka till mr X! Har inte bestämt mig ännu redigt. Hihi. Får vela lite fram och tillbaka ett tag till hehe.



RSS 2.0