♥ helt slut

Jobbat idag. Gick upp halv 6 imorse och då hade jag sovit 4,5 timmar. Skapligt död tjej vill jag lova! Men jag har fixat mina timmar på jobbet idag :) Sen ringde dom från förskolan ute i Djursdala idag med och frågade om jag ville jobba. Och jag blev så himla glad! :) Så kul att det bara ringer mer och mer för varje dag!

Stack ut till Orremåla efter att jag hade jobbat. La ner all våran tid på Blackie idag :) Och det gav mer och mer resultat för var sak vi gjorde. Så det var 2 galda tjejer som stack från stallet idag :) Imorgon blir det en tripp ut dit igen :) Det är fasen LYCKA att vara i stallet. Speciellt när Fagge lägger sitt huvud på min axel, jag bara smälter. Åhhh så glad jag är för detta val som vi gjort :)

Spenderat lite tid med mr X! Det behövdes verkligen kände jag. Så nu känns det lite bättre än innan :) Men man ska inte lita på allt heller. Du har mycket att bevisa tills jag litar på dig till 1000! Men du gör ju framsteg mer och mer :)

Ikväll ser det ut som vi ska till Storebro en sväng och kolla läget på nån fest. Annie och Elli skulle haka på oss också :) Kommer nog bli en grym kväll detta :) Funderar på om jag ska korka upp min sprit eller inte. Men det märks.. Känner inte för det just nu utan tänker ist tagga sönder tills imorgon. Valborg, inflyttningsfest, örs, metro? Jaaa fy så bra det kommer bli :)


Fagoli hjärtat!


FRAMSTEG! :D


♥ Så minns vi helgen








♥ tillbaka på hästryggen

Har fattat mitt beslut att sätta mig på hästryggen igen och ta tillbaka min hästkarriär! :) Känns som ett helt bra beslut av mig! Så har varit i stallet hela dagen och pysslat om det lilla hjärtat :) Så himla mysig dag det varit! Kommer bli bra detta känns det som! :)

Ringer från Tallen där jag jobbar som vikarie gång på gång. Så himla kul tycker jag! :) Att jag får jobba lite då och då och jag tjänar ju en hel slant så jag kan inte klaga på det :) Så himla härligt! Hoppas bara på att det kan bli fast anställning så småning om :) Det vore bättre! Men jag gillar läget som det är just nu :)

Nu väntas det mat. Kött och potatisgratäng, mums så gott det ska bli :) Mmmmmm!

Fagoli ♥


Kan va världens roligaste bild ever. "Sådan häst sådan skötare" HAAAHAHAHA!


Fina fina fina Blackie.


=)

♥ jag i ett smartskaft

Igår när vi åkte till Västervik låste jag in Carros bilnycklar i hennes bil så att vi var fast i Västervik i sådär nästan 3 timmar, satt på donken och glodde i hopp om att komma hem haha. När väl reservnycklarna kom så började vi åka mot Vimmerby. Men nähä vad händer då? INGEN BENSIN! Mitt ute i skogen står vi i sådär 1 timma och väntar på att Jonte the man ska komma och BOGSERA hem oss! Haha var hemma vid halv 1. Bra jobbat måste jag säga..

Idag har jag tvättat mitt bankkort, körkort och mina nycklar. Jag fattar inte hur jag hela tiden lyckas med sådant som jag inte ska lyckas med? Haha, ja tur iaf att jag kan skratta åt allt.

Skratta åt allt, precis som jag gör åt dig/er just nu!

♥ ibland börjar man undra

Dum i huvudet det är jag, men så dum i huvudet att jag inte fattar att det är nått du döljer för mig, så dum i huvudet är jag inte. Jag tänker inte ge dig massa eller ställa upp för dig förän du lägger fram alla kort på bordet och säger som det är, vad det är som pågår! Fram tills dess får se vara som det är. Det är hos dig bollen är angående våran vänskap. Ta hand om bollen eller släng iväg den och låt då allt det vi haft ihop rinna ut i sanden, och då kan du även ta med dig alla minnen och allt. För snart kommer det inte finnas nått kvar. Jag är trött, trött på att bli behandlad som en påse med ren skit! THAT IT´S!

♥ Elmia

Här var det bloggtorka till tusen. Men har verkligen inte hunnit med att blogga dessa dagar. Men nu är jag tillbaka igen :)

Dom senaste dagarna sen i torsdags har innehållt - grillkväll, bråk, hångel, pussar, kramar,  skratt, gråt, knvihugg i ryggen, Elmia och en helt mängd med alkohol.

Orkar inte i detalj sitta och skriva allt som har hänt :) Men det har varit bra dagar och dåliga dagar. Så just nu är jag en aning förvirrad av allt som hänt känner jag. Vet varken ut eller in.
Men en sak vet jag och det är att jag inte kan lita på någon annan än mig själv...

Slänger in helgens bilder senare. För nu väntas det en dusch och sen ska jag ut och äta glass och träffa lite fint folk i den underbara solen!


BEHANDLA ALLTID MÄNNISKOR SÅ SOM DU SJÄLV VILL BLI BEHANDLAD!

♥ bilder

Hoppade till rätt så rejält förut när det bara vibrerade i hela sängen av att en viss mr X ringer och härjar sönder med mig. Här får man då inte sova hur länge man vill inte haha. Men det var ju ett härligt sätt att vakna på, eller inte vill jag nog mer säga!

Min lön har trillat in på mitt konto, och det satt redigt fint vill jag lova! Sen har jag ju världens bästa pappa också som är som han är hehe. Trillade in en hel slant från han också, undra varför? Tomten kommer visst tidigt i år ;) haha.

Ska fixa mig nu sen invänta att Carro ska komma hem. Drar en repa på stan. Ska bland annat inhanda en piercing :) Sen lite annat smått och gott. Sen väntar systemet rätt hårt på mig. Och sen då? Ja då är det bara att korka upp och invänta finbesöket från Skåne! :) Kommer bli sjukt bra helg detta! :)

Har kommit på att jag lever mest på vatten nu för tiden och typ daim päron glass och frukt. Får inte i mig nån mat knappt alls. Och det känns inte bra faktiskt... Men kan man inte äta så kan man inte, inget man kan rå för!













♥ förväntansfull

Har jobbat idag och jag är helt slut, men fy vad underbart det har varit att jobba idag med alla sjukt söta barn. Åh jag blev helt kär i en liten kille. Men jag måste erkänna det. Att det är inte samma känsla som uppe i Stockhom. Fy vad jag saknar alla där uppe. Tänker nästan på dom varje dag. Är så att jag får tårar i ögonen vissa stunder. Dom fick verkligen mina dagar att gå snabbt och dom gjorde dagarna till det bästa. Sjukt vad barn och kollegor kan sätta sig fast fort! Men snart är det sommar och då ska jag åka upp och hälsa på dom! Längtar redan.. Och att bara ta klivet innanför dörren på förskolan i Stockholm det kallar jag LYCKA!

Har tvättat all min tvätt och satt upp lite på väggen inne im mitt rum :) Blev hel nöjd. Nu väntas det en dusch för mig. Sen ska jag krypa ner i sängen och jag lär somna med en gång.

Har sjukt mycket att göra imorgon känns det som, men jag klagar inte :) Men börjar ändå blite lite smått nervös på ett sätt och samtidigt är jag himla peppad och taggad och en aning förväntansfull. Så ja.. Morgondagen kommer består av nervöshet typ halva eller kanske hela dagen haha.


Om ni bara visste skulle ni lämna dom lika snabbt som dom kom in i erat liv! Men... Det man inte vet mår man ju inte dåligt av, eller hur är det nu man säger flickor ;) Jag kan inte längre än att bara skratta åt det!

♥ tallen

Igår hade jag en sjukt fin dag! Promenad med Carro, sen cab glid och fett bra sällskap genom hela dagen! :) Klagar verkligen inte. Tog en massa fina bilder när vi var ute och gick igår, slänger in dom sen ikväll om jag hinner.

Ska hoppa i skorna strax och bege mig bort till Tallen för att vara vikarie under dagen på dagiset! Alltid lkul att få jobba lite :) Men känner att jag är sjukt nervös idag, vet dock inte varför. Men det kommer släppa när jag väl kommer fram och allt. Det är just steget som är det svåra, men bara man tar sig igenom det går allt. Om jag hade fått denna förfråga för ca ett hav år sen om jag skulle vilja jobba som vik hade jag aldrig gjort det. För jag hade inte vågat, men nu vågar jag mer än jag själv någonsin har kunnat ana.

Ikväll är det städ och tvätt som gäller :) För imorgon kommer det fin besök från Skåne :) Som jag längtat efter detta! :)

Hoppas på sol idag med :) Man blir så mycket gladare då :)

♥ dubbelgångare

Får ständigt höra att jag är lik Vanita Bergman (känd från Bartenderskolan och Lyxfällan). Folk påstår att det finns en koppling mellan oss. Minns då när bartenderskolan gick och hon var med. Folk skickade och frågade om det var jag som var med. Haha sjukt vill jag säga.. För jag ser ingen viss likhet mellan henne och mig alls :) Dock är hon förbannat snygg måste jag erkänna. Och om jag kanske tar och går av mig några till kilon så kanske det finns en viss likhet nånstans. Men å andra sidan vill jag inte va nån som redan är den den är :) Men det sägs ju att alla har en dubbelgångare. Men i detta läge förstår inte jag vart ni ser likheten mellan henne och mig!


♥ ingen bra start på dagen

Är inte alls på humör idag och mår inte bra för fem öre. Skulle gått på stan idag och köpt en navel piercing och lite. Men orkar inte det. Huvud bara värker till tusen och mår illa som in i bomben.. Blir att lägga sig på soffan nu och kolla på film och hoppas på att allt bara släpper!


:(


♥ löpning och glass

Har ätit glass med Malin idag, himla mysigt och fy vad varmt det var. Stack till Emmenäs sen och hämtade min tröja hos farmor, som var så fin! :) Men sen.. Ja hände det som inte fick hända. BÖTER så det bara sjöng om det. Fattar inte vad dom höll på med! Så hoppade i löparskorna när jag kom hem och gav mig ut och sprang i ca 60 min! Det var en underbar känsla.

Käkat glass med Carro ikväll. Glass x2 på en dag är soooft hehe. Daim päron är helt klart min favvo av glassarna :) Varit på polisjakt ikväll, haha skrattat så vi nästan tjutit! Alltid händer det nått :)

Nu väntas sängen :) Godnatt!

♥ full packad vecka, eller?

Har sovit bättre inatt än vad jag gjort dom andra nätterna :) Fast har ändå haft en oro i kroppen. Men bara jag får allt bekräftat så kommer även det bli bra på sitt egna sätt.

Kom aldrig upp imorse eller jo upp kom jag, men klarade inte av att ta en promenad då mina vader är helt ja jag vet inte vad. Så får ta en liten träning hemma ist! :) Bättre än inget!

Har inte en aning om vad jag ska göra idag. Funderar på att fixa till mig och sedan trippa iväg till mamma för att hämta bilen och dra till Emmenäs en sväng och hämta lite saker som vi behöver! Men känns inte så jätte kul att åka fram och tillbaka bara för en liten sak. Men får se hur jag gör. Kanske kan hälsa på farmor om hon är hemma :) Men får iaf besök senare under dagen, hihi.

Vill träna ikväll, men får hoppa det då det aldrig kommer att gå eftersom att jag har världens verk i mina båda vader efter flytten i helgen. Inga bra skor att bära en massa möbler i upp för alla dessa trappor. Det är lätt att va efterklok hehe.

I veckan blir det att träffa mr X bland annat, sen ska jag jobba på Tallen på onsdag och sen på torsdag får vi besök ända från Skåne :) Som ska stanna här tills måndag. Hur det ska gå haha ja det är ju en helt annan fråga ;) I helgen är det dags för Elmia ännu ett år och denna gång ska det bli sådär bra ist för att det ska spåra ur som för nått år sen haha. Hemsk tanke när jag tänker tillbaka på det. Men tur att man kan inse sina fel, mogna till och växa upp :) Hoppas på att Lina, Madde och Michaela kan åka med oss på lördagen till Elmia. Vore sjukt kul!



Kanske är dags att tänka till en extra gång..

♥ underbar känsla

Haft mys söndag med Carro. Ätit på Sibylla och sen käkat glass i solen på ett as härligt ställe som vi eller jag hittade! ;) hehe. Var himla skönt att bara sitta och prata och skratta. Underbart! Sen att folk glodde som dom aldrig sätt människor innan är ju en helt annan sak dock haha. Ja... Vi kan väl inte rå för att vi är som vi är! Snygga och oslagbara haha.

Har kollat på film med Carro resten av kvällen, en as bra film. Vet inte vad den hette men bra var den iaf :)

Funderar på om jag ska lägga mig nu eller om jag ska va vaken ett tag till för att gå ut och träffa mr X! Kan inte redigt bestämma mig. Så funderar på saken ett tag till :) Hihi.

Har en underbar känsla i kroppen, vet inte p.g.a vad redigt, men jag kan inte klaga på den. Allt känns så otroligt bra nu och det flyter bara på mer och mer för varje dag som går. Visst kommer det motgångar, men alla motgångar gör så jag måste kämpa mer och det ger bara bättre reslutat gång för gång :)

Imorgon ringer klockan iaf 07.00 för att jag sedan ska bege mig ut och springa vid 08.00, hårda tag nu som gäller :) baaaaa-a-a-a--a-a-aaa-aa-a-a-a-a-a-a-a--aaaaa-nta! Eller? YES SIR!


♥ fin lördag

Var inte alls på humör igår, men efter mycket om och men så bestämde jag mig för att festa. Så Michaela, Lina och Cornelia kom hit! :) Blev iaf en sjukt lyckad kväll. Vi drack och spelade spel och det har gjort så att det idag finns skrattmuskler till tusen vill jag lova. Sjukt fina tjejer är dom! Fick även nattbesök inatt och det kan jag inte klaga på! :) Sjukt bra lördag!

Har städat upp allt idag från igår. Så nu är det fint igen. Hoppas på att vi snart kan få upp alla våra tavlor, så det blir redig ordning på det hela :) Ser fram emot våran inflyttningfest! :)

Blir en hel lugn söndag. Ska bara dega i soffan hela dagen :) Nya tag i veckan. Då jag bland annat ska jobba, sen får vi väl se om det kommer besök hit eller inte, jag hoppas på det iaf! :)


Jag hoppas på att finna en lösning och ett svar..






♥ man börjar ju undra

När folk från en helt annan stad skriver till en och frågar om man är på G med en för denna person fått höra det av "NÅGON" då börjar man undra hur det står till i vissa människors huvuden.. Herregud är vad jag har att säga om allt det iaf! Lite tjurig tjej just nu.. Att det alltid ska va nått, kan inte bara allt få ligga på en rak linje någon gång utan att det ska behöva bli liv gång på gång? Så hårt trött på det!!

Funderar på om jag ska dricka ikväll eller vad jag ska göra. Känner iaf för att hitta på nått. För idag verkar det ju som att allt går emot mig.



Du gör inte saken bättre med ditt velande fram och tillbaka! BESTÄMM DIG!

♥ storgatan 37

Vi har nu flyttat in i våran lägenhet! Så tänkte ge ett smakprov på hur det ser ut än så länge. Vi har mycket kvar att göra. Men ett litet smakprov ska ni ju ha såklart! =)




Carros rum =)

Mitt rum =)




♥ imorgon

Orkar inte bry mig mer, din förlust inte min.. =)

Hoppar ner i sängen när som och sover sista natten i Orremåla imorgon bosätter jag och Carro  oss i våran lägenhet. Kommer ha fullt upp imorgon, så inget inlägg på morgonen/dagen. Kommer troligen imorgon kväll =)


Ta vara på det du har imorgon kan det vara försent...


♥ jobbet kallar


♥ muuuuuumin

Sitter och kollar på mumin trollen haha. Sånt där man brukar göra på morgonen, eller ja iaf jag hehe. Men jag är ju inte som alla andra så :) Tycker det är avkopplande och roligt att kolla på gamla barnprogram sen förr i tiden, som man såg när man var liten :)

Ska snart ta och fixa till mig och sedan åka och jobba. Jobbar från halv 1 till halv 5-5 idag :) Sen tar jag CAC och åker till Emmenäs och packar alla saker. Känns som jag och Carro har fullt upp att göra idag. Puh. Men det kommer bli bra när allt väl är klart sen :) Men jag känner bara hur jobbigt det kommer bli att bära alla saker imorgon uppför alla dessa trappor. ANDAS ANDAS ANDAS!

Vet inte redigt hur vi ska få med oss alla saker från Emmenäs i bussen. För jag har ju en hel del saker om man säger så. Och nu när jag ska ha dubbelsäng och hela köret med. Men jaja det löser sig det med :) Ska bli skönt med en stor säng iaf! :)



Behöver inte falska och oärliga människor i mitt liv :) Klarar mig bra utan det! :)

♥ lite gladare

Mys dag med mina flickor. Bakat kladdkaka med hemmagjord chokladsås. Sen ut på en mysig sväng i skogen med hästarna :) Behövde verkligen detta! Så har varit en toppen dag och sen kom även det sms jag väntat på! Så kommer vara en glad tjej som kryper ner i sängen snart.

Ser ut som koskit, men fy vad gott det vaaaaar!







♥ jobb

Ringde från AL skolan imorse och frågade om jag kunde hoppa in som vik. idag på Gullvivan. Absolut sa jag. Flög upp ur sängen och gjorde mig klar på 20 min. Inte illa för att vara mig hehe. Var sjukt kul att jobba. Så blir att jobba imorgon med! :) Sjukt söta alla barn var idag, har fått en massa olika smeknamn och alla har slitit i mig och det var verkligen härligt att få jobba idag! :) Jag trivdes!

Sen ringde dom från Tallen och frågade om jag kunde jobba där nästa onsdag, och absolut sa jag! Rullar det på nu eller rullar det på :) Bland allt mörker finns det trots allt ett ljus! :) Så nu är mitt humör bättre än vad det var igår! :)



Börjar radera dig sakta men säkert, kanske är lika bra trots att mitt hjärta blöder...

♥ dödfågel, fika och mystisdag

Stiv flög in i mitt fönster och bröt nacken. Vi begravde stiv. Tack för din tid i luften! / Micka och Eve!

Dog lite när vi höll på och fixa graven haha. Skrattmuskler finns det gott om. Nu väntas det fika hos Carros morfar och där efter väntas det tisdags mys med snyggingen! :) Fin tisdag då jag får massa annat att tänka på än all skit som alltid annars finns i tankarna. Tur det finns fina och bra människor som får mig att le och tänka på annat :)



♥ jag ser ett ljus

Vaknar imorse av att jag sitter fast med mitt armband i mina spets trosor och inte kan komma loss, och mitt morgon humör är inte det bästa så blir en gnutta förbannad haha men sen kan jag inte annat än att garva åt mig själv!

Igår gled vi cab med Martin och Danne! Inte en lugn sekund någonstans när man blandas med dom. Carro och jag skrattade iaf så att vi tjöt. Var skönt att få annat att tänka på för en stund.

Men samma visa varje kväll när man ska lägga sig att man alltid tänker på allt då och att alla tankar smyger sig fram. Man ligger och vrider och vänder på sig och alla tankar bara flyger omrking. Man tänker och tänker så man inte kan koppla av och sova. En sjukt jobbig känsla. Som jag snart hoppas på att den försvinner så det slipper vara så jobbigt att sova om nätterna som det är..

Idag ska inte jag göra ett skit har jag bestämt mig för, bara skriva alla papper och sen försöka coola ner mig själv lite och koppla av. Eve är hemma idag så kanske hittar på nått med henne :) Fast hon är ju dock lat så haha. Hon är iaf lika sugen på pizza som mig, så kanske blir in till stan och köpa pizza och fetta oss lite! Hehehe. Det får man när man heter Eve och Micka ;)

Nu är det bara 3 dagar kvar tills jag och min bästa Carro flyttar! Sååå spännande! Och snart är det helg igen, lördag ser jag fram emot! :)


Kanske är lika bra att ge upp för det verkar bara bli värre och värre. Jag som trodde på nått bra som blev till nått sjukt dåligt. Jag är hemskt ledsen. Men allt som hade byggts upp försvann på 1 sekund... Var inte detta jag ville! :(

Har stylat om  min dator! :)



"Ta ett kort på mig med priset så mamma kan bli stolt över mig en gång i mitt liv"
HAAHAHAHAHAHAHAHA!

♥ så värdelöst

Allt var tomma ord utan att det ens fanns en mening med allt..

♥ sömnlösa nätter

Har sovit sjukt illa inatt. Vaknat flera gånger och varit helt kallsvettig, drömt mardrömmar och ja.. Det har helt enkelt varit en jobbig natt. Är inte på humör idag heller. Skulle åkt in till stan, men har ingen ork till det. Ingen ork till nått idag känner jag.

Kan kanske bero på att jag inte fått i mig redig mat på hur länge som helst heller. Men orkar inte ens att äta längre knappt.

Bland allt mörker finns det ändå ett ljus och det är att vi flyttar in i lägenheten om 4 dagar! Längtar sjukt mycket till det! :) SKa bli himla mysigt! Kommer bli dö läckert tror jag med alla snygga saker vi har! :)

Ska söka lite jobb nu i hopp om att det greppar på nått snart!



Sömnlösa nätter med tusen frågor utan svar..

♥ ingen bra dag

Kommit på lite andra tankar för en stund då jag haft bra sällskap för ett tag. Men nu känns det skit igen. Så ska ta och tvätta av mig sminket  och lägga mig. För detta känns inte alls bra.. Inte på humör eller något. Vill bara vrida tillbaka klockan och få allt ogjort. Men det går inte i detta läge.

"Tänka först och handla sen"


:(


♥ ullared och kaos

Dålig jag har varit på att blogga nu på ett tag igen. Men nu är jag tillbaka igen! Har bara haft sjukt mycket att göra så där av har det inte blivit så mycket skrivande!

Har spenderat min helg med Carro såklart! :) Inte helt otippat va? I fredags blev det en lugn kväll då vi skulle åka till Ullared på fredags natten. Och att komma i säng vid 9 på fredagen gick sådär. Kom hem vid halv 12 och då somnade Carro med en gång, medans jag pratade i telefon ända tills det var dags att gå upp. Så fick ingen sömn den natten. Men klagar verkligen inte, för hade sjukt fint sällskap! :)

Drog till Ullared iaf på natten och var framme i Ullared runt kvart över 6 tiden och det öppnade vid 7 haha. Tidiga tjejer! Hittade inte så mycket till mig själv, utan mer till lägenheten :) Var iaf en sjukt rolig dag och jag pratade väl sådär i sömnen några gånger. Han som bor här i Sävsjö träffade jag på Söland! Öland Michaela ÖLAND! Jag ska nog snart ha min mens. Va? Ska du boka din mens Carro? Hahaha skrattade så vi tjöt.
Var iaf en sjukt bra lördag med Madde och Carro! :) Hem till Vimmerby för att tagga fest och kvällen giår slutade väl lite hur som helst. Yttrar mig inte så mycket mer om det känner jag utan säger bara att idag har jag ångest och jag skäms till tusen!

Legat i sängen hela dagen och kollat på film och tänker fortsätta med det också! Får troligen besök över natten ser det ut som! Klagar inte på det :)


Jag är hemskt ledsen, kan inte mer än att säga förlåt just nu och rätta till det jag gjort fel. Jag vet mitt misstag och mitt felsteg. Det var fel gjort av mig.. Förlåt!







♥ mot emmenäs

Sticker in till stan strax oxh äter glass med absolut bästa Carolina genom tiderna! :) Sen drar vi oss mot Emmenäs för att hämta min gamla säng och lämna den till mammas kompis!



♥ sömnlös natt

Har inte sovit många timmar alls inatt. Har vridit och vänt på mig flera gånger om. Snurrat runt, suttit upp. Ja jag vet inte alls vad det har varit som spökat inatt. Och just nu känner jag bara att jag inte ens skulle vaknat idag. Är inte alls på humör och allt känns just nu bara så kasst! Får väl hoppas att det vänder under dagen..

Idag ska jag inte göra nått. Bara vänta på att Carro ska komma hem från skolan så att vi sedan kan åka och hämta min säng och sängbord i Emmenäs som jag har sålt till mammas kompis, för ett helt okej pris :) Känns gutt att få lite extra pengar till Ullared imorgon!

Är planerat att vi ska gå och lägga oss vid sådär 9 ikväll eftersom vi ska upp vid 3 inatt för att åka till Ullared vid 4, vet inte alls hur vi ska lyckas med det, men ja haha. Det återstår att se! :)

Ska hoppa in i duschen nu. Sen får jag väl bara söka jobb resten av dagen i hopp om att tiden ska gå fort!



Kan jag inte få dig, är det ingen annan jag vill ha..

♥ p-böter och glass

Jamen rolig dag jag haft. Fått p-böter på 600 kr bara för att jag råkade stå lite för länge. Sen har det bara varit skit skit skit skit skit skit skit och skit resten av dagen känner jag!

Nu ska jag åka in till stan och äta glass med mina lillasystrar och sen Malin!


♥ ska vi

Vi är lika rädda båda två.
Men om vi går åt samma håll hand i hand.
Och ger det en chans så kommer vi lyckas!
Jag vågar, men... vågar
du?

Bloggade visst aldrig igår, hade fullt upp hela dagen och kvällen så var därför det inte blev nått inlägg! :)

Sitter hos mamma just nu och söker jobb så det bara sjunger om det. Hoppas snart att det greppar tag om något. För är sjukt rastlös om dagarna och blir nästan lite sådär ledsen av att inte ha ett jobb. Känns verkligen piss! Men bara att kämpa på och söka mer och mer..

Varit i Emmenäs en sväng idag och sätt över alla saker lite och hälsat på farmor med. Fick jätte fin present av henne! Kommer passa in skit bra i lägenheten :) Så det bugar och bockar jag för! :) Bästa hon! Snart är hon klar med min "pippi tröja" också, vad jag kommer mysa i den! :) Så snygg!

Skulle tränat ikväll men blir nog inte så som det ser ut just nu. Har träningsvärk i hela kroppen så det bara smäller om det haha illa vill jag ändå säga att det är fast ändå inte, men ja. Får väl se hur jag gör sen :) Är sjukt pepp på att träna iaf. Men Carro ska ju inte med ikväll och känns lite sådär att träna själv bara efter 1 gång.. Men som sagt får se hur jag gör! :)

14 dagar kvar nu bara, åh vilken längtan det är! Och jag blir bara mer och mer nervös för varje dag som går. Men det är väl så att.. När man väntar på nått gott får man vänta! :)


Har börjat undra på om vissa människor inte förstår vad ordet NEJ betyder! Alltså ett helt vanligt enkelt ord på 3 bokstäver som man utalar N E J! Vad är det som är så svårt med detta ord att förstå? Vill inte behöva göra samma sak som innan en gång till, och det vill inte du heller. Så bara acceptera att läget är som det är och finn dig i det. För det kommer inte bli nån förändring i det hela hur mycket du än håller på. Så snälla det lilla du har innanför pannbenet ta det och tänk till med en gång för alla.


Du vänder kappan efter vinden, till slut kommer du ingen längre ha vid din sida.


♥ ja ja

Händelsrik dag eller? Har iaf umgåtts med Malin en stund. Var himla mysigt för det var länge sen. Sedan var jag med Carro i skolan för ett tag och ja haha vad ska man säga om det? Problem gånger sådär tusen på vissa kanske? Haha ja ibland börjar man ju undra. Men jag och Carro hade iaf kul! Åkte en sväng till Jysk sen och kollade. Hittade en fåtölj som vi gärna vill ha, så får väl se om det blir den :) Skulle passa as snyggt ihop med soffan och sådär :)

Sitter ute i Orremåla nu. Carro drog till stan för en stund sen, töntig som hon är ;) Haha. Själv känner jag mig en gnutta mognare och stannar hemma och kollar på tv och bara tar det lugnt. Nej skämt och sido med det där. Kände inte för att följa med in ikväll, det ger mig inget iaf :) Så är bara lugnt och skönt att sitta här :) Funderar faktiskt på att gå och lägga mig snart. För har sådan sjuk huvudvärk så det inte är sant..

Imorgon ska vi skriva på lägenhetskontraktet! Åh vilken underbar känsla det ska bli! :)


Förstår mig inte på vissa människor som bara är ute efter att förstöra för folk hela tiden..

♥ Träningsvärk till max

Åh hallå där träningsvärken till tusen gånger miljoner haha ja typ så illa är det. Men det visste jag att jag skulle få, så det kom direkt inte som en bomb! :)

Somnade redan vid halv 11 igår ungefär, sjukt trött tjej eller ja tjejer. Carro somnade innan mig jag låg och kollade på BB ett tag men somnade senare jag också! Men vaknade som vanligt mitt i natten sen och det är alltid samma visa mitt i nätterna med mig och min telefon. Kanske ska försöka få det att försvinna innan det sätter sig i skallen på mig? Haha nej så illa är det inte. Men ibland börjar man nästan undra hehe.

Idag ska jag ha telefonmöte sen blir det in till stan och umgås med Malin! Vi ska ta en fika på stan, ska bli himla mysigt! Och ikväll ska jag och Carro ta oss en rask promenad bara för att mjuka upp musklerna lite. För det, haha ja det kan behövas!

Ser ut att bli en bra dag idag också, solen tittar fram lite då och då men ser ändå att några hemska moln smyger sig fram. Dom gillar jag inte! Jag vill bara ha sol sol sol och en klar blå himmel! Underbart :)

Igår insåg jag även hur sjukt bra sommar och år detta kommer bli. Om man ser tillbaka till förra året vid denna tid grät jag nästan hela tiden, jag var sjukt nere och visste inte vem jag var. Idag ler jag, mår sjukt bra och vet vem jag är! Mycket kan hända på 1 år! :) Det har gett bättre resultat än väntat!


När våra vägar möts och vi ska åt samma håll du och jag!

♥ så härligt

Kom nyss hem efter att ha haft fotbollsträning i 2 timmar. Med Vimmerby IF! Var piss nervös förut när vi skulle åka så jag nästan darrade. Men det gick bättre än förväntat! Tog mig igenom hela träningen =) Trodde aldrig jag skulle klara det och min fot höll och mitt knä också! Det var en sådan himla härlig känsla att bara få knyta på sig skorna och bara springa efter en boll och ha kul! Jag ångrar inte detta 1 sekund =) Ska träna med dom på torsdag igen! Längtar redan dit!

Ska snart hoppa in i duschen, sen ta mig nått att äta. Sen kommer jag däcka med en gång känner jag, och imorgon vill jag inte tänka på hur hård träningsvärk jag kommer ha haha. Men det är det helt klart värt! :)

Imorgon har jag lite att göra igen, som jag haft att göra idag. Skönt att jag iaf har lite att göra om dagarna och kommer upp på morgonen så jag inte ligger och sover bort dagarna :)

LIVET ÄR UNDERBART NU OCH JAG GILLAR LÄGET!



Räknar ner dagarna dag för dag, det närmar sig mer och mer! :)

♥ jaha

Världens skitigaste spegel ever, men vad gör det om 100 år! Sitter och inväntar att få åka och träna, är piss nervös vill jag lova! Men det kommer väl släppa senare :)


♥ arbetsförmedlingen

Kom aldrig i säng inatt då jag skulle komma i säng. Men allt har verkligen sin förklaring till varför jag inte kom i säng då jag skulle, men är inget jag klagar på :) Hade otroligt bra sällskap på msn i några timmar!

Idag ska jag gå till arbetsförmedlingen och prata lite vett med dom, eller ja vett och vett om det ändå skulle gå. Dom har aldrig nått bra att komma med. Så bäst för dom att dom har det idag kanske. Tycker dom kan ge mig ett jobb med en gång så jag slipper vara hemma och vara arbetslös. För det suger redan efter 1 dag har jag märkt! Så ge mig ett jobb!! :)

Ikväll ska jag få göra det jag saknat och det jag brinner för! Jag ska äntligen få snöra på mig fotbolls-skorna och träna! Dock inte i Rosenfors ikväll utan jag sak provträna i Vimmerby :) Får se hur det kommer gå. Är sjukt nervös då jag ingen kondis har och inte spelat på ett tag. Men ska göra det bästa och bara hänga på, kan ju försöka iaf hehe :) Men det ska hur som bli sjukt kul!

Nu ska jag sätta fart och fixa mig, sen dra in till stan så jag hinner med allt jag ska :)

Jag kommer aldrig ta tillbaka dig igen.. Jag har gått vidare och det tycker jag även det är dags för dig att göra. För det vi hade kommer inte komma igen något mer under alla dom åren jag kommer leva. Du lever ditt liv och jag lever mitt liv, jag mår sjukt bra nu och det tänker jag också fortsätta att göra. Du vet vart min gräns till dig går. Acceptera det eller bara dra åt helvete :)



Du är så vacker som du är! =) 16 days!

♥ glad

JAG ÄR SÅ SJUKT GLAD ATT JAG INTE KAN ANNAT ÄN ATT LE HELA TIDEN! =)
Känner pirret i magen och hur fjärilarna flyger omrking.
Jag tror och hoppas verkligen på detta, för det är en helt magisk känsla.

♥ mycket att göra

Jag lever och har det sjukt bra i Vimmerby med Carolina :) Livet flyter verkligen på. Vi har fått lägenheten vi kollat på! Så den 15 april flyttar vi in! Men innan dess ska vi dra till Ullared nästa helg och shoppa massa fina saker till lägenheten. Och i helgen har det varit fest. Sjukt bra helg och ett jätte bra välkommande hem :) Nu ska vi göra oss redo för att åka ner till Emmenäs för att kolla igenom allt och sen hämta mina fotbollskläder. Ska träna med Vimmerby denna vecka :)


Vissa är mer idiot än andra.


RSS 2.0