♥ sjukt jobbig dag

Har tagit adjö till alla barn, all personal och sen min syster. Har varit sjukt jobbigt och jag har fällt en hel flod med tårar. Trodde inte det skulle bli så jobbigt, men fy vad jobbigt det blev. Helt sjukt. Usch. Känner hur jag kommer sakna allt och alla. Så har lovat alla barn idag att jag ska komma i sommar och hälsa på dom, och det ska jag verkligen göra! Längtar redan tills jag ska hälsa på dom!

Har packat klart och städat klart! Bara dammsugningen kvar, men det kör jag imorgon på morgonen! Ska tvätta imorgon klockan 7 också, kommer va en aning trött! Men men :)

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova sista natten i Stockholm. Det låter helt sjukt, men jag har inte redigt fattat allt ännu att imorgon kväll kommer inte jag befinna mig i Stockholm utan i Småland tillsammans med min bästa vän Carro!

Återkommer imorgon med "om min tid i Stockholm" :)

♥ sista dagen

Sista dagen på förskolan idag, och jag har redan hunnit tjuta 1 gång när jag bara tänker på det. Åh vad jag inte vill sluta idag känner jag mer och mer nu.

Ska ta ett djupt andetag nu och fixa mig sen åka och jobba dom sista timmarna och säga hejdå till alla barn, jobbkollegor och sen hejdå till min syster. Hatar verkligen sånt här att behöva lämna folk som man kommit så nära in på och som man verkligen verkligen verkligen ser upp till och gör en glad. Nej usch, har en tuff dag framför mig känner jag :(

♥ snickerskaka

Förlåt att jag verkligen är kass på att blogga nu, men jag packar packar packar och packar hela tiden känns det som. Har mycket att stå i nu dom sista dagarna. Men lovar att jag ska skärpa till mig när jag kommer på plats till Vimmerby. Okej? Bra hehe.

Har iaf jobbat idag, sen har jag bakat snickerskaka med min syster :) Det var himla mysigt. Och god blev den med. Är inte så förtjust i sånt där, men har mest gjort den till mina jobbkollegor. Eftersom det är sista dagen imorgon, åh fy vad  jag kommer tjuta. Märkte det idag när jag skulle gå från förskolan när barnen står och vinkar hejdå till en och en del börjar gråta för att man ska gå hem. Nej herregud vad hemskt.. Men den dagen tar jag imorgon.

Ska koncentrera mig på min städning och packning nu så jag blir klar någon gång. Jag har inte fattat detta själv än att jag om sådär 1 dag lämnar Stockholm. Det känns sjukt faktiskt..


♥ utflykt

Förstår inte varför det alltid ska vara så svårt att somna för. Man ligger och vänder och vrider på sig och kollar på klockan. Varför inte bara kunna lägga sig koppla av och sova? Hade varit så otroligt mycket bättre. Men nej ist finns det en massa andra saker som spökar runt i huvudet. Men just nu tror inte jag att jag kan koppla av och sova för att jag vet att jag snart ska åka hem till Småland och lämna allt här uppe. För det känns helt ärligt sjukt. Och jag har gråtit om nätterna av en massa olika anlednigar.

Idag är det iaf näst sista dagen på förskolan. Och idag ska vi på utflykt och jag ska INTE glömma att köpa sallad påvägen till förskolan. Kan egentligen sätta nästan vad som att jag kommer glömma det. För hur var det nu.. Minnet är kort och inte bra hehe.

Ska umgås med min syster sen ikväll :) Hon ska komma hit och hjälpa mig lite med städandet och sådär. Sen ska jag på något sätt någonstans försöka hinna med att baka en snickerskaka tills imorgon. Hoppas på att jag hinner med det i allt hej och hej och hej och hå att stå i :)

Bäst för Telia att dom klickar igång min telefon vid 9 annars kan dom förvänta sig ett rejält samtal! Så trött på dom nu så jag bara vill typ spy på dom!

Ha en bra dag alla i d et fina vädret som lyser fram mellan molnen :)


Det är inte alltid utsidan som räknas.
Insidan måste också få sin chans.

Bild från google.

♥ hellre få äkta

Du är ens inte värd att kalla för vän längre... 

♥ minnet är kort

Imorgon blir det utflykt med förskolan :) Så får inte glömma köpa frukt och kycklingsallad imorgon. Mitt minne är ju rätt dåligt och kort haha. Så har satt upp 3 lappar i lägenheten för att jag ska komma ihåg det! En vid sängen så jag ser det när jag vaknar, en på toaletten och en precis vid dörren. Hoppas det hjälper ;) Borde ju inte missa den vid dörren iaf precis innan jag ska gå hehe.

Hoppas på att Telia stänger igång min mobil imorgon med, skulle bli så mycket enklare då. Men dom är ju rätt sega i sin skalle har jag märkt. Vi sätter igång det på tisdag. Aaa jo tjena, hela dagen har gått och ingen har satt igång det. Om det inte kommer igång imorgon då ja då, kommer arga miss Karlsson fram hehe.

Pratade med Carro förut och vad vi planerar inför fredag, helt sjukt! Hoppas på det bästa nu och håller tummarna för att lägenheten ska va grymt bra! :) Annars är det bara att leta vidare. Men det skulle verkligen vara helt perfekt! :)

Nu väntar sängen på mig. Men innan jag somnar ska jag kolla på BB! :)


Du ♥


♥ vill ha fredag

Sitter och lyssnar på sommar musik som får mig att längta sjukt mycket till sommaren. Som tex alla helger som jag och mina underbara vänner kommer spendera på Öland bland annat, då vi ska åka till Göteborg, Skåne och Stockholm, Hultsfredsfestivalen, GP:T i Målilla, alla grillkvällar, vinkvällar, myskvällar. Ja hela sommaren. Det är helt sjukt att det snart är en ny sommar. Och det känns som denna sommar kommer bli bättre än någonsin faktiskt. Jag har dom mest underbara vänner man kan ha, och jag mår sjukt bra med dom. Så vad kan gå fel? Inget känns det som just nu! :)

Men just nu sitter jag och längtar till fredag! :) Flytt hem till Småland, sen ska jag kolla på lägenhet och på kvällen taggar vi fest med klackarna upp i taket så det bara sjunger om det. Just nu ser det ut så att vi drar till Sävsjö på fest :) Jag klagar inte. Kommer bli en hel grym kväll i think! Får spendera den med grymt folk! :)


Du visar mer och mer för varje dag, och det glädjer mig. Men ska jag våga chansa en gång till?



♥ efter sådär några timmar

Nu har jag äntligen kunnat ta mig upp ur sängen, men har fått krypa in till toan för att inte kunna kissa på mig i sängen. Haha detta är ju hemskt som det samtidigt är lite kul fast ändå inte.

Ligger i sängen nu igen och glor på alla Fb statusar om att skolan suger och hej och hå. Haha stackars människor som lider i skolan, faktiskt! Jag skulle inte vilja byta med dom. Har även sökt jobb i väntan på att värken ska kunna släppa.. :) Hoppas att jag snart fåt nått napp om nått :)

♥ börjar dra ihop sig

Ligger hemma idag. Då jag verligen behöver vila. Har varit ännu en hemsk natt. Trodde allt började släppa igår, men det satt igång sen inatt igen. Så knappt igen sömn inatt heller.. :(

Nu börjar det verkligen dra ihop sig till fredag. Imorgon är det redan onsdag. 2 dagar kvar att jobba på förskolan. Och på fredag kommer pappa och tar med mig till Småland. Har suttit i sådär snart 1 vecka och försökt skriva ihop ett brev till min syster som tack för allt, men det är svårare än jag trodde det skulle vara faktiskt. För kommer nog aldrig någonsin kunna tacka henne för allt som hon gjort för mig under denna tid. Men jag jobbar på det :) Ska även skriva ett litet tack till dom på förskolan :) Mycket att stå i dessa dagar.

Sova bort värken en stund nu och hoppas på att den släpper.. :)


På nått sätt tränger sig saknaden efter dig fram mer och mer.

♥ tråkig jag varit idag

Förlåt för jag varit så himla off och tråkig idag och knappt inte bloggat alls. Men är bara för jag mått skit verkligen hela dagen och har inte orkat nått. Men lovar att jag ska bättra mig tills imorgon :)

Carro har gjort min dag, när vi pratade förut. Jag skrattade så mycket så jag knappt inte fick luft till slut och inte hon heller.. "Jaaaa skåne" HAAHA! Tror att ett ord kan säga typ mer än sådär tusen ord. Planerade även inför fredag och det hela med Smålandsresan ser ut att bli bättre än förväntat delvis tack vare Carro och hennes pappa! :) Kommer bli super bra detta! Åh så glad jag är!

Nu ska jag koppla av i lugn och ro och försöka få mer sömn än vad jag fick inatt.


Tänker på dig, bara dig!

♥ hemsk natt

Haft en hemsk natt. Somnade runt 4 imorse och vaknar kvart i 6 av att klockan ringer. Har legat och vridit och vänt på mig hela natten och fällt för många tårar. Enbart för att det bara högg sönder och värkte sjukt i mina revben hela natten. Och när det sätter igång så påverkar det mitt hjärta. Så har inte kunnat koppla av något inatt.

Men gav mig iaf upp imorse och jobbade, men fick sen vid 2 tiden bege mig hem. Så nu ligger jag bara i soffan och försöker ta det lugnt. Men det är inte heller så lätt. Men det är för mitt eget bästa detta. Hoppas det kommer försvinna under natten så jag kan koppla av och koncentrera mig på dom sista dagrna på jobbet.. :)

Ska försöka sova en stund nu.

♥ inte igen

Kommer inte kunna sova på hela natten känns det som just nu. Det bara hugger satan i mina revben så jag bara vill skrika rakt ut. Fyfan för denna smärta. Sen har hjärtat börjat spöka igen.. Vill inte gå igenom samma skit som jag gjorde för 1 månad sen, inte nu. Vill bara slippa detta och kunna leva normalt utan dessa problem.

Jag är rädd..

:'( :'( :'(

♥ kan inte koppla av

Kan inte koppla av och sova, det snurrar sådär just nu tusen tankar i skallen och jag vet varken ut eller in.. Det är väl så det är att när man väl ska sova så kryper alla tankar och fundringar fram som mest..

SVAR PÅ KOMMENTAR
CarolinaOlofzon - Men Michaela då, du kan ju inte bara köra shake, vatten och frukt :O Visst du kommer gå ner i vikt men det är inte värt konsekvenserna som kan bli och dessutom är du redan smal och behöver inte ens!!!
Svar - Nej jag vet att det inte är värt det egentligen. Men jag mår sjukt dåligt över att varje dag behöva se mig som jag är och min kropp också. Tyvärr så är det så det känns hos mig just nu. Jag vet att det är en idiotisk idé längst där inne. Men trivs man inte som man är, är det kanske värt iaf att ge det ett försk för att kunna må bättre och trivas med sig själv och till slut lära älska sig på ett sätt. För just nu skiker jag bara efter hjälp där inne, men det är ingen som ser det. För min utsida visar en helt annan sida än vad min insida bär på...

♥ dag 1 avklarad

Ja då var dag 1 avklarad med min diet eller vad man ska kalla det. Har iaf fått i mig alla 5 shake som jag ska och druckit hur mycket vatten som helst. Har varit en liten jobbig dag faktiskt med att få i sig alla i och med att jag är sjuk, men jag har lyckats. Nu är det bara att fortsätta kämpa mot högre höjder och ta mig till det mål jag vill. Jag ska lyckas denna gången! :)

Nu ska jag rengöra min piercing sen tvätta ansiktet och bänka mig i soffan med en hel kanna med vatten och bara njuta av kvällen och hoppas på att jag är bättre i halsen när jag vaknar imorgon :) För då väntas det jobb. Går in på mina sista 4 dagar imorgon på förskolan. Och för det är det just nu otroligt mycket blandade känslor.

Det är ljust ute än, underbart! Vi går mot ljusare tider nu :)


♥ på tv ikväll hos miss karlsson


♥ dröm eller verklighet

Somnade visst på soffan ett tag, men det  var himla skönt. För känner hur redigt sjuk jag faktiskt är. Men en sak som är så otroligt lustig är att varje gång jag sover och drömmer spelar det ingen roll vad det är för dröm. För att i varje dröm jag drömmer så är samma kille med HELA tiden. Och det är helt sjukt. Jag börjar undra mer och mer om det faktiskt är en dröm som ska bli till verklighet..

♥ 20.00

Ikväll klockan 20.00 ska jag bänka mig i soffan för att kolla på Jersey shore


♥ hur fan tänkte jag

Har tvättat all min tvätt, jag hann även att jag förlorade 1 timma på det, mn jag läste det :) Är man grym så är man hehe. Skönt att all tvätt är tvättad nu.

Sitter och funderar på om jag ska dra en runda på stan eller om jag inte ska göra det. Kan verkligen inte bestämma mig, veliga miss Karlsson är i farten som alltid då det är något haha. Känner för att gå ut en runda i solen, men samtidigt inte, vill bara sitta inne och kolla på film och bli frisk. Jobbigt läge där hehe.

Är hur sjukt hungrig som helst. Men som tur är har jag slängt all mat jag hade i kylskåpet, så finns just nu bara shake och vatten att välja på. Jag undrar hur jag tänkte när jag beslutade mig för att enbart bara köra på shake, vatten och frukt i sådär ett par veckor, månader framöver? Haha jaja. Själv göra själv ha.

♥ vad hände med klockan?

Har sovit otroligt dåligt inatt. Vaknat flera gånger och kollat på mobilen. Och varje gång har jag blivit lika fundersam och ledsen över vad som egentligen står i mina sms jag får. Jag förstår inte redigt meningen med allt för tillfället. Men det är väl en pusselbit som kommer komma på plats efter hand hoppas jag på.

Och jag skulle gå upp vid 06:50 imorse, men ringde klockan? Nej. Tur att jag vaknade lite innan 8 iaf. För har missat 1 hel timma på min tvätt tid. Men löser det nog på ett rätt bra sätt iaf tror jag :) Men klockan på mobilen har ställt om sig, men själva larmet har inte ringt. Skumt måste jag säga. Så jag låg som ett frågetecken i sängen imorse och bara sten glodde på klockan och frågade om den var dum i huvudet haha. Och det var den!

Sitter och kollar på barnprogram nu för att fördriva tiden och ska snart ta min första shake för dagen. Skulle ge mig ut och shoppa idag, men vet inte om jag orkar det helt ärligt. För är så otroligt förkyld och hostar så jag håller på att hosta ihjäl mig. Usch. Men får se hur jag gör :)

Nu ska jag snart hoppa ner i tvättstugan igen och hänga upp tvätten. Känner mig lite sådär halv vuxen som går upp vid 8 på en söndagmorgn för att tvätta. Och igår kollade jag på körslaget, dack te och mumsade på jordgubbar och ananas. Lite vuxen poäng på det också tycker jag hehe.

Nu är dagarna till Smålandsresan hem lätt räknade på bara en hand. 5 dagar!


Du säger en sak men menar en helt annan..


♥ baby kolla på mig nu

Duktig jag känner mig, har städat hela lägenheten, diskat all disk och till slut packat ner alla kläder som jag inte behöver dessa 4 dagar som är kvar! Lite dutkig tjej :)

Men nu sitter jag i soffan och är helt slut. Och ska faktiskt snart lägga mig, för ska upp vid 7 imorgon och tvätta. Ja.. Tvätta en söndagmorgon klockan 7 det låter hemskt haha men så är det iaf. Men sen ska jag ge mig ut en runda på stan och shoppa lite! :)

Den 9 april sticker jag och tjejerna till Ullared! Ska bli otroligt skoj. Sen blir det närmare och närmare till Elmia, och det ser jag fram emot dutkigt mycket. Blir att åka i samma bil som Carro, Thesan och Sofie :) Hur det kommer sluta är ju en helt annan sak hehe. Sjukt kommer det bli iaf om jag känner tjejerna rätt. Ser även fram emot den helgen av en speciell anledning :)

Idag är det sista dagen för allt onyttigt. Imorgon hälsar jag frukt, vatten och shake välkommen till mig :) Byter ut allt från och med imorgon till shake, frukt och vatten. Åhhh hej vad jag ska pressa mig själv till detta nu! KÄMPA MICHAELA KÄMPA!


Lär känna mitt inre och inte bara mitt yttre. För det utsidan visar är inte vad insida har att ge..



♥ just nu hos miss karlsson

Såhär går det när man glömmer att stänga av vattnet till diskmaskinen innan man drar bort slangen! Haha ja, jag är en aning blöt vill jag lova.


♥ packa

Somnade runt halv-4 inatt efter mycket om och men och gick upp halv 9 idag. Försökte verkligen ligga kvar och sova, men lyckades verkligen inte med det hehe. Är något konstigt med mig och min sömn.

Skippar shoppingen idag och tar den imorgon ist. Och imorgon vid 7 på morgonen ska jag tvätta haha. Roligt att tvätta söndag morgon vid 7 när man kan sova. Livet är hårt ibland ;)

Ska sätta fart och packa nu, diska all disk och städa lägenheten. Är ju bara ett få dagar kvar nu. 6 DAYS! =) Och om dagarna hinner jag inte städa eftersom jag jobbar.. Så bäst att passa på idag.

♥ fortfarande vaken

Ja.. Jag är fortfarande vaken för sitter och pratar med en sådär liten lagom söt människa som verkligen får tiden att bara rinna iväg :) Men nu är det faktiskt snart sov time som gäller. Kommer somna med ett sådant leende på läpparna ikväll, det bara pirrar i kroppen och sådär flyger runt lite fjärilar kanske hihi.

♥ i väntan på nått gott

Jag har inte redigt kommit i säng än hehe. Sitter och väntar på något mycket mycket mycket bra :) Och eftersom det är något redigt bra så skiter jag i att sova utan väntar ett tag :) För att vänta är det ju helt klart värt!

Insåg förut att nästa vecka vid denna tid befinner jag mig antingen i Småland tillsammans med Carro eller så är jag i Skåne, det är sånt som märks nästa vecka helt klart :) Känns sjukt på nått sätt att flytta tillbaka till Småland igen. Jag vill men samtidigt inte, tror jag börjar få lite ångest över allt IGEN! Jag är inte förvånad. Men jag är ju som sagt flyttbar så passar det inte i Småland så flyttar jag bara. Allt hänger ju på jobb och sådär med, sen finns det väl en liten annan sak som spökar runt i det hela :) hihi.

Pirret i magen får mig att le och se allt på den ljusa sidan, att livet inte är som det innan var, att allt har en mening och att bakom varje mörker finns det ett ljus. Ibland tar det längre tid att komma fram till ljuset och ibland tar det kortare tid. På något sätt under resans gång måste man hitta sig själv och lära att älska sig själv för den man faktiskt är. Är man inte nöjd med den man är, kan man alltid göra något åt det. För det är just det jag håller på att göra, men jag lär mig ändå att acceptera mig för den jag är. Men allt det där dåliga hos mig är det jag vill ändra till det bra! Dom mål som sätts upp är dom man ska uppnå! Och det är aldrig målet som är vikigast utan hela resans väg till målet.


Det finns vänner som kommer och går genom hela ens liv.
Vissa smyger bara förbi medan vissa gör ett intryck i ens liv från första början och stannar för evig.
Det är ni dom bästa jag har som jag hoppas kommer stanna för evigt
 ♥

Vissa människor saknar man mer än andra!

♥ Gurkan

http://www.youtube.com/watch?v=pljEXJ7ojCk
Garvar om och om och om igen, får knappt igen luft så ja.. Skrattmuskler finns det gott om vill jag lova, för aså Gurkan är så sjukt skön hahaha.

Nu ska jag sova. Godnatt :)


♥ varma mackor

Ligger i soffan ännu. Kollar på film och käkar varma mackor :) Fin fredag jag har. Förutom att jag är sjuk då. Blev nyss erbjuden att haka på till en fest med Johan och grabbarna. Men tackade faktiskt nej till det. Då jag inte alls känner för att resa mig ur soffan med den höga febern jag har och ge mig iväg på fest. Dock hade det varit sjukt roligt, men nej. Jag har det bra här hemma i soffan :)

Är visst många som försöker nå mig på min mobil, den är fortfarande ur funktion! Kommer igång på tisdag troligen! Men har ju som sagt ett tillfälligt nummer sålänge, men är knappt ingen som har det.. :) Och det är faktiskt rätt skönt måste jag säga. Inga dumma sms eller nått :) Bara fina sms från fint folk, i like it :) hehe.

Har beställt lite nya navel och tung piercingar, sådär lite tröstshopping på fredagskvällen :) Så får man göra när man inte mår bra hehe. Hade tänkt ge mig ut på stan imorgon och köpa ett par skor jag tittat på, men får se om jag har ork till det.. :)

Nu ska jag kolla på film och äta lite  cheeeeez balls! För så får man också göra när man är sjuk hehe.
Är även sjukt pepp på att börja med min diet nu! Kommer bli sjukt bra :) Dock tycker inte jag att nån ska veta om vad just det är ännu, men det kommer jag berätta mer om sedan.

Hoppas ni alla har en bra fredags kväll :) Skönt att vakna upp nykter imorgon för en gångs skull utan en djävulsk huvudvärk som i vanlig ordning annars då partybruden är i farten. Men det är så gott som slut med det nu, iaf för ett tag! :) Och det känns helt ok! :) Vill man uppnå sina mål så ska man också kämpa för dom!

Hoppas på ett sådär litet telefonsamtal under kvällen, det skulle få mig att bli lite piggare tror jag hehe. Och det lär väl komma snart, och kanske inte bara ett utan sådär kanske 12 som i vanlig ordning :)

Och ja.... Det är DIN förlust och inte min. Du borde nog tänkt efter en extra gång innan du faktiskt slängde ur dig dom orden du faktiskt sa till mig. Du har förstört allt! Vissa människor kommer, men stannar inte för alltid.


Är jag vaken tänker jag på dig.
Sover jag drömmer jag om dig. ♥

♥ feber

Fick gå hem från jobbet idag. Har feber och kan knappt inte prata. Så ligger i soffan med hubudvärk också. Det är faktiskt synd om mig idag tycker jag. Och jag som skulle städa och packa denna helg så allt var klart. Just nu kan jag bara glömma det. Finns ingen ork till något, min kropp är just nu inte stark alls. Usch för detta..

Lägger mig och sover en stund igen i hopp om att bli frisk nu med en gång.



♥ 9-17

Godmorgon, då var det fredag igen :) Sovmorgon, sol, en hes Michaela men ändå en glad tjej.

Har sovit bra inatt, bara att jag vaknade vid halv 2 och var klar vaken och skulle dricka vatten, men fick knappt inte ner vattnet för det gjorde så sjukt ont i halsen. Så ja, halsen är det inget vidare med :( Så låter verkligen som en hes kärring. Känner inte alls för att gå och jobba idag då jag mår såhär. Men får väl se hur det går under dagen. Kommer säkert få gå hem känns det som.

Idag är det våffeldagen, så idag ska vi äta våfflor på förskolan och sen har vi fruktfredag idag, så det blir ett litet kalas :) Mysigt. Hoppas jag får vara uppe hos dom stora barnen idag!

Går nu in på min sista vecka i Stockholm. Nästa fredag lite senare under dagen är jag on the way back to Småland med pappa som kommer upp och hämtar mig och alla mina kläder hehe. Skönt iaf att jag inte har några möbler.

Min helg blir lugn, ska bara städa, diska och tvätta och sen sova och mys med mig själv :) Hadr tänkt laga jätte got mat ikväll typ potatisgratäng och kött och sallad :) Mums. Men får väl se vad jag gör för nått sen. Är ju rätt lat av mig och jag suger på att laga mat också haha.



♥ börjar tappa rösten

Pratade nyss med Carro i telefon och jag har skrattmuskler nu vill jag lova. Det största samtalsämnet var helt klart det lilla ordet med 3 bokstäver som heter sex haha. Vad jag skrattat. Men det sägs ju att ett gott skratt förlänger livet så ja... Så mycket som jag skrattat genom alla år borde jag leva länge och kanske till och med vara den första människan på jorden som kommer ur livet levande? Hahaha. Skämt och sido.

Låter som en hes kärring för tillfället, och i vissa stunder kommer det ens inte fram nån röst haha och det är ju sådär lagom bra inför imorgon när jag måste prata hela tiden. Kommer jag ha nån röst kvar är just nu den stora frågan? Återstår att se hehe.

Nu ska jag krypa ner i sängen, skriva sms med snyggingen och kolla på BB! Imorgon har jag sovmorgon igen eftersom det är torsdagsfredag :) Nice nice!


♥ tillfälligt

Har löst det där med min mobil nu, eller ja själva numret fram tills måndag. Så har ett annat nu sådär tillfälligt i ett par dagar.. Skillnad på mig och Telia alltså ;) Haha. Borde vara typ jag som äger det där företaget haha.
Vände mitt humör på 1 timma haha.

Ska faktiskt tvätta av mig sminket nu, sen ska jag tvätta min piercing och sen.. Ska jag krypa ner under täcket. Haha moget, visst? Klockan är inte ens 8, men jaja. Är bara för jag har så sjukt ont i min hals så det inte är sant. Det är verkligen hemskt :( Men vill inte bli sjuk nu. Nej nej nej! Så lite mer sömn än vanligt kanske gör suuuuusen :)

Om precis 11 dagar är jag tillbaka på fotbollsplanen, i love it! Och om 8 dagar är jag tillbaka i Småland. Och om 28 dagar får jag träffa den jag ser fram emot att få träffa mest av allt! DET GÅR BRA NU KOMPIS!

Skönaste kommentaren idag på förskolan när det började blöda på linnet från min piercing.
Teo - MICHAELA MICHAELA MICHAELA!
Jag - Ja Teo vad är det?
Teo - Det blöder på ditt inne, har du ont?
Sigge - Får jag se, aj aj aj. Vi måste ringa 112 nu Ela.
Aså skönaste grabbarna någonsin! Jag låg på golvet sen och bara garvade åt dom. Dom är ju bara för söta, för då kommer dom fram och ger mig varsin kram och säger det kommer ordna sig och klappar mig på huvudet, aså hahahaha.
Barnen gör verkligen mina dagar. Usch vad jag kommer sakna dom nästa vecka, känner redan nu hur jobbig den dagen kommer bli och vad jag kommer fälla tårar.


Du gör allt så mycket enklare för mig :)

♥ telia är skadade

Ja.. Så sant som det är skrivet. Man måste alltid sitta i kö hur länge som helst innan man ens kommer fram, du har köplats nummer bla bla bla bla får man höra flera gånger om. När man väl kommer fram får man ens inte svar på det man vill ha nått svar på. Och det är ju så jävla bra tycker jag eller INTE!

Men hur som har iaf Telia stängt av min mobil, så kan varken skicka sms eller ringa eller få kontakt med någon. Och då underar jag hur fan dom tänkte när jag senast pratade med dom och vi bestämde att jag skulle betala sluträkningen imorgon. Jo då stänger dom en dag innan av mobilen. Bara gör det för fan. Så får jag till svar att jag kan låsa upp den imorgon om jag vill då jag betalat räkningen men då ligger den kostnaden på nästan 400 kr för att jag ska kunna få låsa upp mobilen samma dag. Aså är dom helt skadade i skallen eller inte? Dom gör fan allt, ALLT FÖR ATT TJÄNA PENGAR PÅ FOLK!

Men tack Telia för att ni är så otroligt "bra" och verkligen har någon slags kontakt med varandra på erat kontor där i Happaranda eller vart ni nu håller hus. Inte alls glad på dom just nu kan jag lova. USCH!

Nej men så är iaf läget, ingen mobil fram tills måndag kanske till och med tisdag. Och det känns ju sådär lagom bra. Om nått händer kan jag inte få kontakt med nån, ååååååh. Blir störd på detta och det är faktiskt läskigt. Speciellt helgen med. För min syster är inte hemma så henne kan jag inte vända mig till om det skulle va nått och som sagt kan inte ringa nån eller nått.

Lite trött, arg, ledsen och irriterad tjej just nu!

♥ jobbet väntar


♥ lätt att somna

Godmorgon :) Somnade tidigare än vanligt igår. Himla skönt och bra måste jag säga. Men det hade sin lilla anledning till varför det gick så lätt igår, hihi :)

Har sjukt ont i halsen, kan kanppt inte svälja :( Vill verkligen inte bli sjuk nu dom sista dagarna på förskolan. Så får helt klart bita i det sura äpplet och kämpa på :)

Nu ska jag fixa till mig i skallen, för just nu ser jag ut som en pudel haha. Lockigt lockigt lockigt och då menar jag verkligen LOCKIGT! Så kan jag inte se ut haha. Så bäst att sätta fart nu så jag hinner med det jag ska, så jag inte behöver springa till tuben idag. Och ska lyckas sätta på mig mina leggings åt rätt håll idag och sen ska jag lyckas att sätta på mig min bh också haha.



Mina val blir lättare och lättare för varje dag :)

♥ inget kan stoppa oss nu

Badat och fixat lite bland mina kläder. Så nu är jag helt slut måste jag säga. Krypa ner i sängen snart och invväntar sms från gullet :) Har egentligen sovmorgon imorgon, men blir inget med det då jag tvättat håret ikväll och då tar det extra lång tid att fixa det på morgonen :( haha.

Har ställt mig och Carro i bostadskö hos Vimarhem. Då vi beslutat oss för att vi troligen ska flytta ihop :) Hur det ska gå är ju en helt annan fråga, men tror det kommer gå grymt bra i och med att vi bott ihop under hela tiden jag varit i Småland. Visst har vi tjafsat lite då och då, men det är ju sådant som tillhör :) Och vi löser ju alltid allt efter sådär 5 min :)

Känns sjukt att nästa torsdag gör jag min sista dag på förskolan.... Blandade känslor!


Aldrig känt denna känsla innan.
Det bara pirrar och kryper i kroppen.
Jag bara ler.
LIVET ÄR UNDERBART DÅ DET GÅR SOM BÄST! :)

♥ du tror allt är så enkelt

Morgonen var piss, förmiddagen var piss, eftermiddagen blev så himla mycket bättre när allt föll på plats mer och mer och jag fick reda upp lite saker :)

Slutade vid halv 4 idag och skulle köpt jackan, men blev inte så. Köpte ist ett as snyggt linne :) Lite tröst shopping sådär, så får man göra. För det har min pappa sagt hehe.

Ska ta tag och rensa bland mina kläder nu, för nu är det endast 9 dagar kvar tills jag sticker hem till Småland och dom dagarna kommer bara att rpinga iväg så fort känner jag. Funderar på att ha en liten bloppis sedan med alla kläder som jag inte kommer vilja ha längre- För har tänkt att byta ut hela min garderob och inskaffa lite vuxen/snygga kläder ist för det jag innan haft :) En helt ny stil alltså. Så håll utkick efter bloppisen :)

Snaaaaaaaaaaaart E L M I A! ingen kan vara lyckligare än jag..


Folk som är ute efter att förstöra och som försöker hugga mig i ryggen ni gör bara ett stort misstag att ens försöka, för ni kommer inte lyckas. Det är som sagt inte som förr! Jag kommer nu alltid stå som vinnare och ni som ett gäng förlorare :)

Hur nära vänner man än stått finns det gränser och man behöver inte gå över dom. För saker man sagt i förtroende ska också bevaras i förtroende..

♥ on the floor

Jobba, köpa jackan, städa, börja packa.. :) Så ser min dag ut just nu. Och jag har legat och snoooozat i sådär 45 min haha kommer komma försent idag känns det som. Men nu sätter jag fart! :)


♥ nått som inte stämmer

CarolinaOlofzon: Öland är det bästa på Sommaren, stranden, solen och alla underbara människor :D
Svar: Helt klart snygging! Och du... Tycker det är dags att ses snart. Så kan du haka Öland i sommar med. Så blir allt toppen i galoppen! :D

Mina ögon går i kors, jag kan inte sluta tänka, jag kan inte koppla av och sova. För just nu rinner det en tår nerför min kind, den har en betydelse, jag vet bara inte vilken...

Tar och rengör piercingen sen slänger jag mig i sängen. Jobb väntar imorgon, så sömn behövs. Godnatt.


Hoppas på lika fint väder imorgon som det varit idag!

Jag vill känna din kropp emot min, höra pulsen slå.
Din mun tätt emot min, hjärtat snabbar på.
Jag ser på dig och du ser på mig och jag säger ja ja, jag vill ha
dig!


JAG VILL TILL ÖLAND NU MED SÅ FETT BRA FOLK SOM DET BARA GÅR! HÖRA MUSIKEN FRÅN ALLA HÅLL OCH KANTER, VAKNA UPP I EN DYNG VARM HUSVAGN, TITTA PÅ SOLNEDGÅNGEN, TRÄFFA SJUKA, UNDERBARA, ROLIG, UNDERBARA NYA MÄNNISKOR, LIGGA PÅ STRANDEN OCH DRICKA BÄRS, KRAMAS, PUSSAS, HÅNGLA, KÖPA PIZZA SOM BAKIS MAT, GRILLA OCH BARA NJUTA AV SOMMAREN 2011 MED DOM ABSOLUT BÄSTA!

♥ ge inte upp

Har varit en mycket bra dag på förskolan, och det var super god mat idag. Så en toppen dag helt enkelt :) Resten av veckan ska jag vara med dom stora barnen :)

Sprang en runda på stan efter att jag hade jobbat, skulle leta efter en jacka. Stod ca 30 min framför spegeln inne på HM och velade fram och tillbaka om jag skulle ha den eller inte. Gav sedan upp och hängde tillbaka den vilket jag nu ångrar som in åt bomben haha. Som i vanlig ordning när det gäller mig! Får väl ta en titt in imorgon med för och se om den finns kvar, så ska jag klicka den med en gång :)

Imorgon är det redan onsdag, var det inte måndags nyss eller söndag nyss då jag åkte upp hit igen? Shit vad veckorna springer iväg.

Skulle börjat packa ikväll, men har inte kommit någonstans med det som i vanlig ordning. Varför tar det alltid sådan tid för en tjej att packa egentligen? Konstigt det där :) hehe. Men ska försöka packa imorgon, för jobbar inte så länge imorgon! :)

Nu väntas det ett bad och telefonsamtal :) mysigt!


Du gör mig helt gaaaaaaaalen, och detta är något jag inte tänker ge upp!





♥ du är så

Trodde det skulle vara lätt att somna igår/inatt men det var svårare än jag trodde. Vet inte hur jag sovit men sovit kanske 15 min sen vaknat sen sovit 30 min sen vaknat sen sovit 2 timmar sen vaknat sen sovit 1 timma. Vet inte vad det är som spökar redigt. Men tror jag har mina små aningar. Och det är inget dåligt utan nått bra :) Men jag vill ju kunna sova om nätterna. För det märks på dagarna att jag inte får den sömn jag egentligen behöver. Men lida lite är det kanske värt iaf :)

Börjar jobba vid 8 idag till klockan 4. Så idag ska jag hinna med att städa lägenheten hade jag tänkt och sen så ska jag även börja att packa lite smått med :) Även att jag inte har några möbler som ska med hem så har jag ändå sådär en hel hög med kläder, har sätt att jag har kläder där prislappen ännu hänger kvar haha. KLÄDGALEN är rätta ordet som pappa säger till mig hehe.

Nej nu ska jag platta håret och våga det lite, sen drar jag på mig solglasögonen och sticker till jobbet :)


Kan inte sluta le.
Kan inte sluta tänka på dig.
Kan inte sluta vänta och längta tills jag får hålla om dig.

♥ ny badad

Har badat och kollat på Nu blåser vi Sverige. Haha dom är ju inte kloka någonstans! Eller är det jag som inte typ har någon humor alls och garvar åt allt som i vanlig ordning till och med åt saker som jag ens inte fattar haha.

Ska iaf slänga ner mig i sängen nu och kolla på tv och vänta på telefonsamtal :)


L Y C K L I G
jag väntar och längtar.
Sjukt hur en människa kan få en att le så mycket :)

♥ 11 dagar kvar

Har sovit sjukt dåligt inatt och höll inte på att komma upp imorse. Men tog mig upp efter mycket om och men. Men det var tufft vill jag lova.

Men har haft en bra dag på förskolan och har med mig sådär en hel hög med teckningar hem från alla barnen och vad pussar och kramar jag fått idag, helt sjukt :) Men kan inte annat än att le åt dom underbara barnen :)

Sitter och kollar på Ullared nu, sen ska jag ta mig ett bad och bara njuta där i en hel timma faktiskt :)  Sen väntas det nu blåser vi Sverige och efter det ska jag försöka komma i säng hade jag tänkt. För börjar 8 imorgon :) Och då kan det behövas mer sömn än vanligt känner jag :)

Räknar ner dagarna mer och mer för varje dag som går. 11 dagar kvar nu tills jag flyttar hem. Kommer inte sluta att räkna ner dagarna. För jag ser fram emot att få flytta hem igen!

Men mest av allt ser jag fram emot Elmia helgen som jag kommer spendera med sjukt bra folk och sådär nått extra, åhhh vad jag längtar efter den helgen :)

Köpte ett par dö heta solglasögon idag, steeeeeeeeeeeek!

♥ jag kollar på dig i smyg

Jaha. Då var man tillbaka i Stockholm, och det är just nu lite blandade känslor för tillfället faktiskt. Känns inte helt okej att vara här uppe faktiskt. Men ska inte re mer om detta nu, för jag vet att jag måste vara här uppe i 12 dagar. Och jag ska klara av dom också, som jag brukar säga.. Man måste vinna över det svaga hos sig själv för att kunna bli starkare som person.

Har iaf haft ett par sjukt bra veckor i Vimmerby tillsammans med alla nära och kära. Trotts att jag vrickade min fot och hoppade på kryckor. Men allt har varit sjukt annorlunda denna gången än alla gånger innan jag åkt hem. Alla har varit så sjukt rara. Ingen som bråkat med mig eller något. Allt har bara flytit på så sjukt bra :) Ska slänga in en hel del kort under veckan hade jag tänkt sen denna Smålandsresa :) Men gör inte det ikväll iaf, för har ingen ork till det.

Ska snart slänga mig  i soffan och glo på Solsidan :) Sen lär jag nog somna om jag ska vara helt ärlig. För är helt slut, somnade på tåget förut en stund också. Så sömn lär behövs inatt om jag ska orka med en hel dag på förskolan imorgon med alla barn :)



Du snurrar min värld och det är du, du som får mig att le.

♥ mot stockholm

Till och börja med måste jag bara garva ännu lite mer åt kommentaren som jag har fått..
"Anonym: försvin och återkom aldrig"
Synd för dig säger jag bara att du ogillar det så hårt men... du kommer tyvärr få stå ut med mig ;)

Har varit en sjukt mysig natt med sällskapet jag fick inatt :) Och inte har det blivit sådär jätte mycket sömn enbart för att jag och Carro trodde att det var en råtta i rummet. När det sen visde sig att det faktiskt var en råtta men dock i väggen haha. Vi skrek till som 2 ungar som nyss hade kommit ut haha.

Ska fixa till mig nu, sen bär det iväg till Stockhom! Bloggar när jag kommer hem ikväll och idag hoppas jag på att alla mina tåg håller dom tider som dom ska göra, för orkar inte med en massa förseningar :)

♥ vaaaaaakna

Har haft en helt sjukt bra kväll med Carro! Som vi skrattat åt alla fulla, roliga, knäppa, tröga människor ja kalla det vad ni vill. Jag har skrattmuskler så det räcker att bli över efter denna kväll vill jag lova :)

Har hållt mig nykter hela kvällen, har endast druckit vatten och käkat vindruvor och massa zoooo godisar! Det är det nya helt klart hehe.

Ska kolla på film nu och invänta mitt nattsällskap för natten :) Mysigt!

Imorgon lämnar jag Vimmerby för att dra upp till Stockholm, ååååh vad jag inte inte inte inte INTE VILL!! :( Men men nu är det som det är inte jag ska inte traggla mer om det.

Nu väntas det mys med snyggingen :)


♥ just nu hos karlsson/murto

OM MÖBLERING PÅGÅR!


♥ pingu

Lagde mat förut tills Carro kom hem :) Hemsk gulligt av mig måste jag säga! Sen hade jag skrivit en liten lapp till henne med hihi. Blev iaf fiskpinnar, pommes/kroketter och sallad :) Himla gott tyckte vi båda det var. Så det var ju iaf bra att det var godkänt hehe.

Har sovit i ca 1 timma nu, för är helt dyngtrött känner jag. Carro sover ännu :) Lilla gumman så söt. Jag ska iaf ta och fixa mig nu och göra mig klar inför kvällen :) Vet inte alls vad vi ska göra ännu :) Men det märks. Vi hittar ju iaf alltid på nått roligt vad vi än gör :)

Åh vad jag inte alls vill åka upp till Stockholm imorgon. Känns as jobbigt, men jag måste ju som sagt.. Men det är bara att bita ihop och klara av dom sista dagarna :)

Nej nu måste jag fixa till mig i skallen för ser ut som ett troll just nu och då skojar jag inte. TROLL!

♥ go och glad

Var ju planerat att jag inte skulle dricka igår, men fick i mig 2 cider och kanske lite vin och sådär med. Betlade 50 kr för att gå in på Harrys där jag sen aldrig var inne. Nödvändigt Michaela NÖDVÄNDIGT! Hade iaf bra sällskap med Malin och Carro genom hela kvällen :) Och allt spårade ur lite då och då haha. Kändes även som jag och Carro åkte runt typ hela Sverige. En lyckad kväll iaf :)

Det bästa med kvällen måste varit alla 9 samtal som varje gång fick mig att bara le och skratta och känna en sådan underbar känsla genom hela kroppen. Helt sjukt vad en person kan få en att komma från botten till toppen bara av ett litet samtal :)

Idag blir det en lugn dag hade jag tänkt eftersom jag imorgon ska åka till Stockholm. Carro är och jobbar just nu. Stackarn måste vara dyngtrött efter natten, men starkt gjort av henne :) Får väl se om vi ska köra lite folk ikväll eller vad vi ska göra för något :) Hittar alltid på nått kul med henne iaf :)


Du är min dröm som jag vill ska bli till verklighet!

♥ häst jävel

Lilla Tulta står nere i hagen helt själv och om jag kunde skulle jag ta in henne i huset bara för att hon är så tjock och söt som Carro säger haha.

Skulle iaf gå till den stora hästhagen och hämta hö till henne. Men nähä? Det brukar sådär ta kanske 10 minuter, men jag har nog slagit redkordet.. 40 MINUTER! Bara för att ena hästen är helt cp som jagar mig så fort jag gick in i hagen och naffsa efter mig. Jag bara WHAT? Haha. Den jagade ut mig bland stenarna så jag ramlade haha snyggt! Vilken dum häst :( Jag som är så snäll. Han vet inte vad ahn går miste om! Haha.

Nu ska jag duscha och fixa mig, sen är det nog time för Carro att anlända hem :) Ser ut att bli en hel kväll i HYG med fett bra sällskap :)

♥ du borde tänka

Låg vaken lite längre inatt än det var beräknat, men låg och pratade med sådär typ världens sötaste kille :) Så det var helt klart värt det måste jag säga.. Somnade med ett stort leende på läpparna igår. Och jag kan inte annat än att le idag heller :) Nu är det bara att vänta vänta och vänta :)

Dock vaknade jag vid halv 6 imorse. Förstår inte varför eller hur jag kan vakna så tidigt varje dag? Måste va nått jag känner av i kroppen att det är nått på gång. För sen somnar jag om i kanske 1 timma och då har det varje gång hänt nått i mobilen. Så jag tror jag kan känna på mig att det är nått som ska komma haha. Nej men sjukt är det iaf!

Igår när jag var vaken och Carro hade somnade skulle hon vända sig i sängen och jag blev så jävla rädd. För när hon vände sig så lät det precis som en råtta som smög runt. Jag skrek CARRO HJÄLP! Men att... Hon bara sov vidare eller dissade hon mig bara totalt haha.
Sen imorse när hon kommer upp nyvaken ur rummet kommer det- FYFAN VAD SNÖ DET ÄR MICHAELA! Ja Carolina du härjar inte alls varje morgon eller så med mig haha. Från morgon till kväll gör Carro mina dagar. Spelar ingen roll vad vi än gör om vi så bara sitter och tittar på varandra så börjar vi skratta. Ångrar inte en sekund att jag och Carro träffades och att vi jämt har löst allt då det uppstått problem, det är det som gjort att vi idag har den vänskap vi har! Carro är min bästa vän och som en lillasyster för mig. Vi känner varandra som handen passar i handsken. Och allt mellan oss blir bara bättre och bättre för varje dag som går. Det är det som kallas... Äkta vänskap :) Love you gumman.

Som sagt.. Snö ute idag. Och kan nästan nästan NÄSTAN ana vem människan är som beställt det. Nej usch fy och blä. Var det inte typ nyss påväg mot vårtider? Aja snö i vilket fall som helst och det kan vi inte göra nått åt :)

Har inga planer alls inför helgen, eller jo ikväll ska vi vara fyllechaffis och köra en massa fulla folk. Jag går in på min första helg som nykter :) Och på söndag sticker jag till Stockholm som jag inte alls vill.. :(

Som jag sagt, du är en del av mitt liv och jag behöver dig som en vän. Det vet du!


Jimmy Jansson - En underbar refräng
Får mig att tänka mot ljusare tider.
Får mig att tänka tillbaka.
Får mig att tänka på det som hänt.
Får mig att tänka på sommaren 2011.
Och speciellt på
dig.


♥ sweet

Tiden går så sakta när man väntar på något gott.
Men tiden att vänta är helt klart värt det.



Kryper ner i sängen nu efter en hel lyckad kväll med Carro. Som i vanlig ordning innhåller skratt skratt skratt och åter igen.. Skratt :)

♥ du kan om du bara vill

Ska vara nykter fram till Elmia helgen har jag beslutat mig för, och det känns helt ok måste jag säga :) Så på Elmia gäller det och det är då det smäller :) Ser verkligen fram emot den helgen så sjukt mycket :) Speciellt av en liten speciell anledning också, hihihi!

Ikväll väntas det film tydligen och lite sådär halv lagom bra sällskap, eller bra sällskap.


Ditt stöd hjälper mig så mycket genom allt.
Men jag undrar också hela tiden vad som är meningen med allt..


♥ press

Somnade med ett stort leende på läpparna igår, dock vaknade jag vid 7 minuter över 6 och var klar vaken. Kollade på mobilen och blev ännu gladare än vad jag var när jag igår somnade :) Det går bra nu, är det så man säger? Hihi.

Idag ska jag söka jobb som in åt bomben, sen kolla lägenhet och lite allmöjligt. Ringa till gymmet och avsluta det. Sen kommer jag väl få stå i kö till allt jag ska ringa till.. Men att så är det i livet hehe.

Päron och vatten kan vara det bästa, mums så gott!

Snart back too Stockholm för att avsluta allt. Känns rätt meningslöst att åka upp i sådär 10 dagar, men måste göra det. Kommer bli jobbigt det vet jag, men ska kämpa mig igenom det iaf.. :) Sen får jag ju vända hem till Småland. Och beslutet känns bara bättre och bättre för varje dag :) Hoppas bara på att få napp om jobb snart med, för vill inte vara arbetslös!!!!

Bara så att alla vet och sådär så vill jag åka till SKÅNELAND!


Jag kan inte tvinga fram nått som inte längre finns där... I´am sorry honey!

♥ nu får det vara bra

Jag bryr mig inte om mycket. Men när folk verkligen börjar gå över gränsen mer än vad dom redan gjort. Då finns det en glöd som hettar till hos mig.

Jag vet att jag har varit en idiot, ett svin, elak, hemsk, redigt dum i huvudet. Jag vet om det själv. Att jag varit otrogen att jag ljugit för mina "killar". Jag vet precis vad det är jag gjort mot var och en som jag varit tillsammans med, jag vet det mycket gott och väl.
Men är det nått jag inte accepterar så är det verkligen att folk går runt och snackar om saker dom absolut inte har den blekaste aningen om och som dom ens inte har att göra med.

Jag vet mina fel, och jag har själv insätt dom och det är ingen annan än jag själv som beslutat mig själv för att ändra på mig för min egen skull. Det är bara jag som kan avgöra det.
Jag vill inte att folk ska snacka om mig, men det är nått jag alltid kommer få leva med. Bara för att jag gjort som jag gjort en gång i tiden.
Men snälla...

Ingen är väl sämre människa än att man kan ändra på sig och göra rätt för sig.

Nu när jag blivit äldre och "lekt av mig" skulle jag aldrig mer i hela mitt liv vara otrogen, ljuga, hugga någon i ryggen eller vara ett sådant svin som jag var. Jag har kommit över det. Även att det inte märks på mig. För ni som inte känner mig går på alla rykten som ni hör. Ni lär inte känna den människa jag är nu, ni ser bara det illa som jag en gång höll på med. Jag är bara så trött på att hela tiden få höra att jag ligger med den ena och den andra när jag ens inte gör det. Jag står för det jag gjort och ja....
DET VAR SÅ FÖRR! Men inte längre.

Jag vill hitta den rätta, känna tryggheten, kunna säga dom 3 orden och verkligen mena det. Och bara få hålla killen i handen medan alla andra ser på och visa världen att jag inte är som alla tror. Att den omogna lilla fjortisen som låg runt kan ändra på sig, mogna och bli en seriös flickvän..

För där inne där finns det ett gråtande hjärta när ingen ser kommer tårarna.


Människor borde tänka till en extra gång innan dom faktiskt öppnar sin käft om saker och ting..
Jag är inte så hemsk som alla tror jag är.
:(

♥ hemlig ort

Igår tog Carro körkort så umgicks med henne hela dagen, Thesan och Sofie var med en stund också. TRAKTOR MAFFIAN! Hahaha. Ja skrattmuskler finns det ju gott om idag måste jag säga! Carro skulle städa igår på förskolan med, så följde med henne och det blev ju som det blev. Tror vi garavde mer än vi städade och att hitta en lysknapp tar ca 15 minuter för sen ger man upp. Städa i mörker är cooooolt!

Spenderade kvällen/natten ute i skogen hos hennes pappa där vi kommer vara bosatta resten av veckan med. Och det känns helt okej, as mysigt med alla djur :) Blev aldrig av att vi red igår då vi aldrig hann med det. Men det får bli imorgon ist :) Ska bli as roligt! Men kanske lite synd om hästarna som måste stå ut med oss 2 haha.

Idag ska vi besöka AL-skolan för att hämta ett papper till mig, sen ska jag på lite sådär hemligt uppdrag för en stund :) Känns helt ok! :)


Tycker att folk duktigt ska sluta bry sig om vad andra gör och vilka dom umgås med...

♥ grattis

STORT GRATTIS TILL MIN BÄSTA TJEJ SOM IDAG TAGIT KÖRKORT!!!



♥ häst

Sovit otroligt bra inatt :) Måste varit tack vare snyggingen igår hehe.

Idag ska jag hoppa upp på en hästrygg efter ca 6 år. Då jag var med om en olycka. Det har satt sina spår. Men tycker det är dags att vinna över den rädslan nu och komma i gång igen :) Så nu väntas det snart en ridtur med bästa Carro! Ska bli så himla mysigt! :)

Imorgon ska jag försöka snöra på mig mina fotbolls-skor och åka och träna med det saknade laget! Känner verkligen att jag vill komma igång med allt igen som jag missat. För fy vad jag saknar fotbollen och faktiskt att rida också.

Mycket planer nu med Carro! Och det ser ut att flyta på otroligt bra för oss! :)


Ska du svika mig, så gör det med stil denna gång, för du vet att allt ändå kommer igen i slutändan!

♥ gullringen

Spenderat någon timma med Carro, hon får mig alltid på bra humör! Vi drog till Gullringen av alla ställen, men det var helt klart värt det måste jag säga :) Så nu är jag på lite bättre humör än innan..

Nu ska jag krypa ner i sängen och drömma om snyggingen, gr! :)

♥ ?

Just nu känns inte nått bra....

♥ monday

Nu är jag tillbaka efter en helg som varit hel grym.

I fredags blev det metro med Thesan, Sofie, Emma, Carro, Emma. Förfest hemma hos Bobben. Jag vet inte vad som hände redigt, men på nått sätt iaf så shakade jag loss på scenen på metro och trillade ner mellan högtalaren och scenen så... Jag skadade armen. Haha förvånade? Förra helgen var det foten. Och kissa på toagolvet är visst nått nytt, VÄLDIGT NYTT! Hade iaf en sjukt bra kväll trots alla minnesluckor.

Lördagen bestod av ångest och bakfylla. Men jag taggade om och körde på en minttu kväll igen. Vilket slutade i.. En dyngfull Micka. Inte heller så förvånade över det kanske haha. Härjade med Thesan, Sofie och Emma i CAC! Sen är allt bara svart. Men jag hade en sjukt bra lördags kväll också. "Vem av deltagarna tror du har haft sex med flest personer" jag garvar så fort jag tänker på det. Hahahaha.

Söndagen bestod av ångest ångest ångest bakfylla bakfylla ångest ångest bakfylla. Hade häng med Emma isådär några timmar. Och det är besvisat att från Sibylla till övre taxi tar det hela 5 min för Emma att åka. STÄLL NER DRICKA, DRICK INTE, ÄR INTE KORVEN, ÄT INTE DÅ, VARVSTOPPET, TUTA, TA DÖ PÅ EN GUBBE! Skrattmuskler till 1000! Var en fett bra bakishängdag även att jag spydde lite då och då haha. Sen stack jag till Carro och pratade med henne och skrattade åt allt som hände under lördagen!

Det man inte minns har inte hänt, men det jag inte vill minnas är det jag minns.

♥ oslagbart

Här var det dött med nya inlägg från mig, men... Jag lever! Återkommer sen.



♥ fredag vilken underbar dag

Somnade med det största leendet på läpparna igår och vaknar med det största också. Kan inte annat än att säga underbart! Och när jag tittar ut ser jag en strålande sol och en klar blå himmel, ännu mer underbart. Visst? Vilken härlig och bra början på en otroligt bra dag, hoppas jag på iaf :)

Har sovit bort mina problem som jag hade igår kväll, och nu känns allt genast mycket bättre!

Ska snart äta frukost, sen duscha, fixa mig, klä på mig som tar sådär en längre tid, för när man är tjej är det rätt svårt att välja kläder. Även att jag inte har med mig så mycket hit ner då jag bara trodde jag skulle stanna en kortare tid, men är kvar i Småland ännu hehe. Men klagar inte på det :) För allt går bättre än förväntat!

Ikväll hörde jag nått om party @ metro med Emma, Thesan och Sofie :) Ser ut att bli en redigt grym kväll. Men ska ta det lugnt med min haltande fot! Eller.... ALL IN LET´S PARTY!

♥ finns ingen rubrik

Jag vet inte vad det är jag håller på med eller vad det är som håller på att hända, jag vet inte vad jag har gett mig in på. Jag vet verkligen inte nått. Och jag vet inte hur jag ska komma ur detta heller. Jag vet varken ut eller in. Min hjärna går på högvarv till 110. Vill inte känna denna känsla som jag känner just nu. Det känns faktiskt rent åt helvete och just nu bara rinner det tårar nerför min kind. Hoppar ner i soffan och stänger av mobilen och datorn och bara skiter i allt......

:(

♥ kurvan

Har träffat Emma en stund och pratat massa med henne, det var verkligen behövligt kände jag :) Följde med henne in på gymnasiet med. Och hahahaha lite sådär lagom skrattmuskler finns det nu måste jag ju säga! Men det var trevligt :) Saknat henne massa, min lilla kurva bakom kurvan hihi.

Sitter nu mitt i ingenstans på en parkering och väntar på att mamma ska sluta jobba, för ska bjuda henne på kinan när hon slutat :) Väldigt gulligt av mig måste jag säga hehe. Ibland kan även jag vara lite snäll sådär :)


Imorgon peppar jag visst.... METRO! Men frågan är vart är förfesten?


<3


♥ cac 479

Somnade runt 9 igår och vaknade vid 7 imorse av att Wincent och Lorentz kommer in och skjuter pilar på mig och frågar om jag vill spela FIFA fotboll med dom. Visste knappt vad jag hette haha. Men eftersom dom är så otroligt gulliga, pallade jag mig upp! Nu har dom stuckit iväg till skolan, så nu är det lugnt hehe. Men fy vad söta dom är. Igår gav dom mig varsin godnatt kram och sa att jag var den bästa storasystern! Blev lite tårögd där!

Idag har jag tänkt slänga kryckorna lite åt skogen och sätta mig i CAC 479 och åka till Vimmerby och lite här och var :) Hur det ska gå med foten är en helt annan sak. Men kan iaf gå på hälen nu som tur är. Men det ser ändå typ ut som jag har blivit... Hum, rövknullad hahaha. Att en fot kan få det att se så illa ut.

Helgen ser för övrigt ut att bli otroligt grym :)

Nej nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag fixa mig, och det tar ju dubbelt så lång tid än vad det brukar göra. Men det går sakta men säkert framåt :)



Du har gjort mina dagar till det bra, men nu gör du dom till det bästa!

♥ det är du

Huvudet går på högvarv för tillfället och alla tankar bara snurrar omkring. Vet varken ut eller inte, jag förstår mig helt klart inte på folk och kommer nog aldrig göra. Nått jag ogillar är falska människor som går bakom ryggen på en. Speciellt när jag ens inte själv vet vad det är jag gjort.. Jag förstår ingenting.. :(


Tack för du finns, för det är du som lyser upp allt nu. Så glad du kommit in i mitt liv! PUSS


♥ dagen är kommen

Sitter hos pappa och Viktoria i Högsby och kollar på tv :) Har precis duschat. Var hur härligt som helst! Har sällskap av hunden med, söta den hehe. Går efter mig så fort jag går någonstans. Gulle den :) Väntar på att Wincent ska komma hem. Ska väl spela tv-spel med han och bli ägd som igår haha.

Jo nu är det så att.. Jag har gjort mitt beslut angående vart jag ska ta vägen. Stod ju mellan Stockholm och Småland. Har suttit och skrivit allt bra och allt dåligt med dom olika städerna. Och har fattat mitt beslut att flytta hem till.. Småland :) Det känns helt okej för mig. För här har jag nära och kära och sedan min fotboll som jag saknar något gud så otroligt. Hade ju självklart mer än gärna stannat kvar i Stockholm om jag hade känt någon och sådär. Men känner mig så himla ensam där uppe och klarar inte redigt av det. Men jag är stolt och glad över mig själv att jag fixat att vara där uppe i hela 6 månader. Trodde aldrig det när jag flyttade upp.. Återkommer mer om allt detta sen :)

Min dag i hel helt än så länge har varit så grymt bra. Har löst en massa saker med den ena och den andra, och allt bara flyter på så otroligt bra :) Jag är så glad, och då menar jag... SÅ GLAD!

♥ tada


♥ ballong fot

Somnade redan vid 9 igår, haha lite trött tjej. Jo tack en aning där ja. Men fy vad skönt det var att lägga sig så tidigt och kunnat sova hela natten :)

Kunde inte heller ha vaknat upp på ett bättre sätt imorse när jag kollade på mobilen, så glad jag blev :) Och sen bara lyser solen. Otroligt bra början på en bättre dag? Ja man kan ju alltid hoppas :)

Ska vara hundvakt nu vid 9, ska då passa på att söka lite mer jobb idag med. För jag känner verkligen hur tråkigt det är att bara gå hemma dag ut och dag in. Fattar inte hur jag kunde hålla på så i ca 6 år? SJUKT vill jag säga om det i dagens läge.. Men det är ju tur att jag insett hur allt fungerar :)

Nu ska jag slänga i mig en massa god frukost som står där nere och väntar på mig :) Och... Mina kryckor slänger jag åt helvete för orkar inte gå på dom. Plågas hellre utan dom. För dom är sjukt jobbiga!


Så fin, så underbar :) Känslan är helt magisk!

♥ häng med plastbröderna

Sitter i Högsby och spelar fifa fotboll med plastbröderna och blir en aning ägd av dom haha. Lite väl illa måste jag säga att det är faktiskt. Men fy vad kul jag har, vilka skrattmuskler. Dom gör verkligen min kväll :)

Ska snart lägga mig i sängen och prata med sötnosen, sen ska jag sova. Det behövs efter dena dag.

Har blivit lite för mycket skit idag på en och samma gång. Men som vanligt hoppas jag på att allt har en lösning.





♥ högsby

Beger mig till Högsby under dagen till bästa pappa och finaste familjen Franzén :) Himla mysigt det ska bli.


Vissa förvånar en mer vad andra gör...

♥ sol

Härligt att vakna upp med en härjande Carro som för liv till sådär 382937912 grader, tyyyyp iaf! Haha men kan inte redigt vara arg på henne, då hon är sötaste tjejen. Som håller mig i handen när hon sover, naaaaw gullet :) hehe.

Men där emot är det redigt härligt att vakna upp med att solen lyser in :) Men det stör mig lite dock att jag inte kan gå ut, eller kan kan jag. Men känner inte redigt för att hoppa en runda på kryckor hehe.

Idag ska jag städa Carros rum, vara lite snäll för att jag får vara hos henne :) Sen ska jag söka jobb och kolla bostad. Tror faktiskt jag bestämt mig för att flytta hem till Småland. För det känns sjukt bra :) Men vart vet jag inte ännu. Kan bli Västervik, Kalmar, O-hamn.. Ja det kan bli vart som inte bara Vimmerby som alt :) Får se vart jag hamnar helt klart. Det mesta hänger på vart jag kan få jobb, för jobb måste jag absolut ha :)

Men skulle vara sjukt mysigt att flytta lite utanför själva stan i ett litet hus och börja rida igen och spela fotboll och jobba och bara liksom låta allt flyta på som det gjort i Stockholm, dock med lite ännu mer förändringar :) Men ja ja, det återstår att se hur det blir med allt :)



♥ man ska inte få vara sjuk

Var på sjukhuset idag. Och som tur var så var det inget brytet eller något, så det var en lättnad :) Dock så kommer jag hoppa runt på kryckor i ca 2 veckor, för har fått en rejäl stukning i foten. Som gör att jag varken kan gå eller stödja på den. Känns inte kul alls. Men är redigt glad över att jag är hemma i Småland och inte sitter uppe i Stockholm helt själv :)

Men svensk sjukvård vad fan rent ut sagt är det för skit? Idag fick jag till svar "Ja när smärtan kommer som värst kan du ju ta lite panodil om det hjälper, sen får du hoppa på dessa kryckor i ca 2 veckor, beroende på hur allt släpper med tiden" aså hallå? Kunde man kanske inte tex fått nått smärtstillande, för det pulserar verkligen i hela foten så att det bara värker. Och jag blir illa mående lite då och då. Nej fy.. Det var en dyr fest jag åkte på i lördags. Men... Någon ska ju alltid köra fullt ös och vara värst ;) Haha.

Har legat i sängen resten av dagen sen jag kom hem och haft sällskap av bästa Carro helt klart :) Sen en massa fina människor på sms som är så himla gulliga och hjälper mig genom alla mörka dagar!

Nu blir det te och mys med Carro! :)

♥ barnprogram

Ligger i sängen och kollar på barnprogram haha. I väntan på att få åka till sjukhuset med foten.

Inte sovit så speciellt mycket inatt.. Legat och vridit och vänt på mig flera gånger om. Och inatt när vi skulle sova låg vi och skrämde upp varandra genom att berätta en massa spökhistorier haha. Tror vi båda var lika rädda.

Ska hoppa upp ur sängen nu och försöka fixa till mig lite :) På ett ben haha.

♥ som i vanlig ordning

Hade en grymt bra fet kväll igår med fint folk, och då menar jag fint :) Kvällen var grym från början tills.. Som det går som i vanlig ordning för mig.

Alkohol, en Michaela och klackskor går inte ihop.
Imorgon väntas sjukhuset med roligt eller tråkigt besked.


♥ paaaaaaarty

Taggar party till tusen med bruden! Vad gör vi jo nu kör vi.. Att jag ska upp vid 10 imorgon är en helt annan sak, det problemet tar vi då! Gör Småland lite extra osäkert ikväll ;)

♥ däckad

Blev lite party igår med Carro. Och jag vet inte vad jag ska säga om kvällen haha. Men det var iaf en grymt bra kväll trots att vi inte gjorde nått, men skratt, alkohol och tjejer är en rätt bra kombination! Om man typ bortser från sms och sådär haha. Men kul hade vi iaf, och roligare var det väl imorse och läsa dessa sms haha.

Jag vet inte vad som hände igår, men vid nått tillfälle gick det iaf snätt, eller... Jävligt snätt haha. Då jag sovit med kläder och jacka på mig inatt, så allt är ju som i vanlig ordning när det gäller mig ;)

Ska snart bege mig till Målilla för att träffa farmor en sväng, mysigt! Sen tillbaka in till Vimmerby igen för att pierca mig :) NICE OR WHAAAAAT!

Ikväll kör vi ALL IN @ metrooooooo. 


Det man inte vet mår man inte dåligt av! PUSS

♥ kiss i byxan

Är duktigt nervös.. För nu gäller det och nu smäller det. Ner mot stan för att hämta Carro vid skolan sen pierca naveln, typ... HJÄLP MIG! Sen klirrar vi systemet ;)

♥ gummibåt

Roar mig med att ta kort i camen! I hopp om att tiden ska springa iväg..




♥ mina fynd

Brun jacka 120 kr (400:-)


Leggings 99kr (199:-) Kjol 50kr (350:-) Örhängen 29kr (59:-) och 19kr (39:-)


♥ fredag

Efter att ha sovit lite i några timmar är jag på lite bättre humör än igår kväll iaf :) Men vaknade imorse av att min kära lilla gulliga vän Carro för lite liv men.. Det är ju som i vanlig ordning och sådär ;) Som tur var för hennes eget bästa kunde jag somna om sen igen efter att hon hade gått annars ja just det CARRO! haha.

Ska hämta Carro vid 2 ungefär i skolan, sen ska vi dra till piercaren och pierca min navel. Så ja nu ska jag gå och vara nervös i några timmar haha. Sen ikväll vet jag inte vad som händer, jag kanske ska kolla på film med mycket fint och bra sällskap, men får se hur det blir med det :) Annars vet jag inte! Det märks ;)

Sen imorgon taggar jag och Carro party för hela slanten. Sjukt taggad, kommer bli en fet nice kväll. Om det kommer, OM DET KOMMER ;) hehehe.


Ska ta en bild på mina köp och slänga upp :)

♥ fyndat

Blev aldrig att jag piercade mig idag då jag fick förhinder. Men ska ta det imorgon ist :) Så måste ligga hela natten och vara piss nervös, känns ju bra och sådär måste jag säga haha.

Så tröst shoppade mig en jacka idag och en kjol sen leggings och 2 örhängen! Så har gjort en massa fynd idag. Det är ju alltid nice och sådär :)

Haft en bra kväll med fint folk. Men nu väntas sängen, för jag tror att mina ögon går i kors. Och jag är inte alls på humör för nått känner jag..

Imorgon ska jag ta mig till Målilla för att hälsa på farmor och sen en tur till pappa med. Saknar dom som bara den. Kanske träffa lilla Denise med, vore inte helt fel faktiskt! :) Men men får se vad morgon dagen har att säga om allt. Prio ett på listan är iaf PIERCINGEN! Cha cha på er tyyyyyyyp!


Ja man inser ju verkligen vart vissa folks gränser går och inte går..


♥ jag står mitt i korsningen

Har suttit och fixat lite på mitt CV och personligabrev nu ett tag. Och när jag satt och skulle skriva det rann det plötsligt en tår nerför min kind. Nu undrar ni säkert varför. För det gör även jag..

Men jag tror att denna tår som rann var för att jag insåg hur fort allt gått och hur mycket som hänt och hur jag utvecklas som människa och hur mycket som hänt i mitt liv på bara ett par månader. Och vad min familj och släkt gjort för mig.

Förra året vid den här tiden höll jag på att flytta från Emmenäs in till Vimmerby till min första egna lägenhet. Jag skulle lämna pappa som jag hade bott med hela mitt liv. Jag trodde aldrig att det skulle gå och då menar jag aldrig, men jag gav det ett försök och det gick bättre än förväntat, för visst var det så att pappa inte var så långt bort. Månaderna gick och gick och gick. Tills då..

Min syster anlände ner till Småland i några dagar. Det var då allt bara brast ut när vi satt och pratade om allt hur jag mådde och hur jag hade det. Det var under den tiden jag hade bullimi. Jag kunde inte äta, jag grät mig till sömns nästan varje kväll, det är en sådan där hemsk tid som man bara vill glömma. Men hon hjälpte mig verkligen. Och det är hnenne jag har att tacka som mest i detta läge.

Hon fixade praktik åt mit i Stockholm på förskolan. Stockholm tänkte jag med en gång, ska jag flytta ännu längre ifrån alla mina vänner, familj och släkt. Det kändes helt sjukt. Och jag minns att jag grät och grät den dagen då jag skulle säga hejdå till alla och undrade hur jag skulle klara mig i storstaden utan att känna någon mer än min syster och hennes man. Allt bara snurrade.

Den 4 september 2010 satte jag mig på tåget som skulle ta mig till Stockholm. Jag satt hela vägen och bara funderade och lyssnade på musik. Jag insåg inte just då själv vad som höll på att hända mig. Den 5 september 2010 skrev jag på ett läghenhetskontrakt på min första lägenhet i Stockholm som låg på söder (Skanstull). Där jag bodde i 3 månader. Jag bröjade min praktik den 8 september på förskolan och jag tyckte att alla barn och kollegor redan då var helt underbara. Jag blev verkligen bemött på bästa sätt. Men jag var jätte blyg och stängde in mig, för jag inte visste hur jag skulle hantera allt och hur jag skulle vara. Jag visste inte nått. För vem hade trott att jag skulle hamna på en förskola. Jag sa att jag aldrig i hela mitt lvi skulle byta en blöja.

Den 25 oktober 2010 blev jag tills vidare anställd på förskolan då som vikarie.

Siata december flyttade jag till Sickla Alé i 20 dagar för att sedan få flytta in i den lägenhet jag bor i just nu som ligger i Hammarbyhöjden.

Snart är det den sista mars och då går mitt vikarie jobb ut. Och jag har inte en aning om vbad jag ska göra. För när jag säger att jag vill flytta hem till Småland vill jag vara kvar i Stockholm och om jag säger att jag vill vara kvar i Stockholm vill jag hem till Småland. Så jag vet varken ut eller in. Men båda ställen har sina nack och fördelar.

Vimmerby - Alla känner alla, alla lägger i sig varandras liv. Man får inte umgås med vem man vill för då måste man ligga med personen. Man får inte ha sitt privat liv. Har alla mina vänner här, dom få jag har men det är ändå dom som är dom bästa. Mamma, pappa, farmor bor här runt omrking. Jag kan spela fotboll igen, som jag saknar som in åt... Det är svårt att få jobb här.
Stockholm - Jag känner knappt igen, bara ett fåtal människor. Jag kan göra vad jag vill utan att någon vet om det och pratar. Det är lätt att få jobb.

Men om man ser allt i allo.. Från dag 1 tills nu har jag börjar öppna mig själv, jag har börjar att gymma, jag är inte rädd för att misslyckas, för att man måste misslyckas för att lyckas i livet. Jag har börjat att öppna upp mig mer och mer för folk, är inte lika blyg som innan, jag vågar saker som jag aldrig innan vågat eller någonsin trodde att jag skulle våga, jag har växt som människa och som person, jag står inte kvar på samma ställe som jag innan gjort, jag har gått vidare och lagt mycket bakom mig, jag håller på att hitta mig själv, börjar att acceptera mig själv som person och JAG KAN BYTA EN BLÖJA! Mitt liv har verkligen förändrats sen jag flyttade till Stockholm. Jag har fått se en annan värld där det inte var som i Vimmerby.

Jag kan med rak rygg säga att jag är stolt över mig själv att jag tog detta kliv i mitt liv över gränsen och satsade och att jag vågade. Jag har vunnit över mig själv. Men min resa är fortfarande lång. Men det är inte målet som räknas utan resans väg till målet. Jag kommer bli nått stort en dag, det vet jag. Men jag är ändå inte vuxen nog ännu, för ett barn inom mig det kommer alltid finnas kvar.

Men jag vill föregå med gott exempel och hjälpa människor i livet. Man måste våga och chansa. För det är bättre att ha chansat än att aldrig ha gjort det. Lev det liv du vill leva och gör det bästa av det. Det är bara du själv som kan välja hur ditt liv ska se ut det kan ingen annan göra åt dig!

Jag är tusen gånger starkare nu än vad jag innan varit. Jag tänker aldrig låta någon köra med mig eller välja mina val, det är mitt liv, jag är den jag är och passar det inte så är det bara att dra. VÅGA VARA DEN DU ÄR!

Jag vill tacka pappa, mamma, syster, johan, farmor och alla mina vänner och nära och kära. För att ni stöttat mig under hela resans gång. Hade aldrig klarat detta utan er! ÄLSKAR ER ALLA!
/ MICHAELA

♥ nått kommer alltid finnas kvar

Varje gång är som den första gång då vi sågs även att det är över nu.
Allting har förändrats för inget är som det var. Men du finns ändå kvar.
För jag vet, lika bra som du vet.. Att nått alltid kommer finnas kvar med dig och mig..


♥ nervös tjej

Det där med att sova i tid för mig och Carro går väl lite si sådär faktiskt haha. Vi ligger i sängen hur länge som helst och bara pratar om allt och inget. Visst känns det otroligt härligt och bra att vi kan göra det. Men tycker synd om Carro som skulle upp till skolan idag, tror hon måste varit en aning trött hehe.

Mina planer för dagen ser ut som så att... Ja haha inget så att säga. Förutom vid 6 för då ska jag ner till "stan" en sväng och pierca naveln som jag är hur nervös som helst för. Fast fattar inte varför jag är det, för var samma sak sist som då jag pierca tungan och läppen, då höll jag på att gå under jorden kändes det som. Men sen förstod jag inte själv vad det jag var nervös över då det ens inte kändes. Hoppas detta inte heller känns :)


Bild från google, såååååå SNYGGT!

♥ bra kväll

Spenderat min kväll med Carro såklart, mitt ute i skogen bland hästar och skuggor som jag blev livrädd av såklart, haha förvånade? Nej tänkte väl det, för det är inte jag heller haha. Skrämde både Carro och Eve haha. Men kul har vi iaf och det är ju huvudsaken :)

Imorgon är det dags för mig att pierca mig och jag är pissnervös som i vanlig ordning haha. Hoppas på att det släpper under natten :) Lite iaf!

Nu blir det att krypa ner i sängen. GODNATT!

♥ mycket på G

Har inte gjort ett skit idag haha mer än att kollat på Greveholm hela dagen. Roande och sådär. Skrattar lika mycket varje gång utan att jag ens egentligen fattar vad det är som är kul haha. Rolig tjej!

Sitter och inväntar Carro nu hemma hos henne, får se vad vi ska hitta på för något ikväll. Igår kollade vi på film och pratade om allt och åt massa onyttigt hehe, för det får man ju faktiskt ibland :) Så glad jag har Carro! Hon lyser upp  mina dagar..

Förstår mig inte på en del människor, men men det är väl inte mitt problem.. :)


Imorgon ska jag samla lite mod och pierca naveln!
GRYMT. Hoppas att det blir bra bara :)

♥ rastlös tjej

Såhär kul har jag just nu..... typ!



♥ småland

Befinner mig i Småland. Och jag har haft en sjukt bra kväll faktiskt.. :)
Och att du gör mina kvällar, det är det bästa!
Nu blir det sängen. God natt.
Återkommer imorgon och då ska jag blogga mer

PUSS PÅ DIG SNYGGING!

♥ aså

Packa lite, duscha lite, fixa lite, åka lite, hemma i Småland ikväll om allt går som planerat. TJA!



RSS 2.0