~ THE NEW PLAAAAACE!

Nu är jag på plats! Åkte fel med bussen förut, haha hoppade av vid fel hållplats! Men det fixade jag så bra så :) Jag säger bara såååååååå nice detta blev! Har en skidbacke utanför fönstret som jag kommer se varje dag, och ja haha det påminner ju rätt hårt om när vi var i Sälen! Dock ska jag ju bara bo här i 20 dagar, men fy vad fint! :) Trivs redan! Men den andra kommer bli bättre, är så glad idag känner jag :)

Bartenderskolan ikväll! ETT MÅSTE ATT SE!



~ MYS HOS SYSTER & PIZZAKÄK!

Försov mig imorse haha typiskt vill jag lova! Men det löste sig som smack, jag hann till jobbet och allt! :) Bra jobbat av mig, hem och städa hela lägenheten. Trodde aldrig jag skulle hinna. Men jag hann och det var tack vare min systers hjälp, hade aldrig gått utan henne. Bästa Madde :) Nu sitter jag hemma hos henne. Vi har nyss käkat pizza! Hur gott du vill kan jag lova! MUMS! Jag är helt känner jag. Så blir nog sängen snart :) Imorgon är det jobb igen sen blir det att flytta till nya lyan, peeeppppppp på det! :) En 2:a också, lite nice asså!


Jag tänker på dig!

~ FLYTTSTÄDA = HAT!

Börjar äntligen bli klar med allt mer och mer. Men fyfan vad jobbigt det är att flyttstäda, oj jag svärde men det beskriver just vad det är! Men nu börjar det komma mer och mer på plats. Och jag vill inte vänta 2 dagar på att få flytta in i nya lyan. Vill flytta nu nu nu nu NU! Fattar ni? Hehe. Inte ens jag fattar så inte ni heller då, vi säger så för att det ska bli rättvist haha. Nu ska jag slänga mig i sängen, ställt klockan på 06.30 SUGIT eftersom jag har sovmorgon imorgon också. Men det får helt enkelt gå. Godnatt :)

Frågan är om du någonsin kommer att kunna hålla dig till sanningen...



Bästa vänner stavas inte som det låter det stavas...
Malin Knutsson, Carolina Murto och Emma Haag ♥ ♥


~ VARJE GÅNG DU TAR DIN HAND I MIN!

Äntligen har jag tvättat klart! Puuh var en hel del så att säga. Men nu är det över :) Hänger tvätt över hela lägenheten och då skojar jag inte! Men det är ju snyggt och sådär. Ska slänga i den sist blonderingen nu, sen är håret klart! Börjar bli snygg färg nu :) Har insett att jag faktiskt ska vara blond, då inte kritvit i skallen utan normal blond. Niiice or whaaaaat! Nu ska jag fortsätta packa och få nån ordning på allt.


~ SÖNDAG!

Kollade på lyxfällan igår då dom skulle hjälpa Vanita, haha asså bruden är helt rå skön med sina kommentarer. Satt och skrattade åt henne hela tiden. Så jag somnade gott sen inatt :) Och idag är det ju söndag.. Tråkig dag visst? Men min ser ut att bli helt okej! Ska försöka tvätta och sen träffa mr A :) Men får se hur det blir med det. Mycket funderingar känner jag.. Men det löser sig :)

Min frågestund verkar gå åt helvete haha. Och jag funderar starkt på att sluta blogga just nu, då jag inte vet vad jag ska skriva om eller nått. Så ett hjälpe i sista minuten kanske vore nått? Annars lär jag sluta blogga haha.

~ SMÅLAND!

MICKA KOM TILL HARRYS, SNÄLLA MICKA KOM, MICKA VÅRAN LILLA PARTYDROTTNING KOM NU! Fyfan vad glad man kan bli av samtal från Småland :) Men skippade tyvärr Harrys ikväll faktiskt.. Kände att jag inte hade tid för det haha. Ska krypa ner i sängen nu med det tjockaste duntäcke jag hittar och mina myskläder. Känner att jag mår illa. Vet inte varför jag gör det om kvällarna :( Men det går över, hoppas jag! Helt slut i kroppen nu känner jag, mer än innan så kommer ju somna med en gång. Hoppas ni haft en otroligt bra kväll, för min har varit helt okej! :)

GODNATT!



~ ÅREN GÅR!

Städat lite idag, flyttar ju på tisdag till nya lyan jag ska ha i 20 dagar! Fett med  nice. Sen efter det blir det flytt igen till lägenheten jag ska ha i 3 månader! Redigt bra det kommer bli :) Vill det ska bli tisdag NU! Men det får vänta några dagar till. Ska tvätta imorgon och packa det sista hade jag tänkt. Så jag blir klar någon gång! Sen på kvällen ska jag umgås med mr A! ♥ Mysigt :)

Har suttit och kollat på Bartenderskolan nu och käkat popcorn, fett med chill asså. Men det är ju sånt som behövs så att säga :) För känner att jag inte har någon ork till nått ikväll.. Vill bara vara hemma och ta det lugnt och kolla på film och sådär.

Kände förut idag att jag borde ändra uppfattning om vissa saker.. För idag såg jag framsteg och framför allt ärlighet. Det chokade mig verkligen, men det gjorde mig samtidigt väldigt glad och jag är glad att det samtalet blev av så att säga. För annars hade jag stått kvar vid samma beslut som innan. Men en ny väg öppnades upp!



Dina kyssar gör så att jag får fjärilar i magen.
Dina kramar gör mig varm.
Ditt leende får mig att smälta.
Alla ord gör mig knäsvag

Jag kan inte neka det längre, du är det vackraste jag vet!

~ FRÅGESTUND!

Kör på en frågestund! :) Så passa nu å att fråga nått! Ska även passa på att svara på en fråga..

My - jag känner precis likadant ibland. oftast på natten, hjärtat typ bara springer iväg & det känner som att det hoppar över slag.. läskigt! vad beror det på? vet du det? :s

Svar -Nej! Usch stackare.. Det är inte alls kul när det blir sådär. Hoppas att du fixar ditt. Jag har problem med mitt hjärta sen ungefär 3 år tillbaka. Och mitt övergår till att jag ibland till och med kan svimma. Dom har inte httat nått fel på det, dom vet inte vad det kan vara eftersom jag får det i olika omgångar så att säga.. Men kämpar för fullt för att det ska komma fram ett svar på vad just det kan vara. Skulle kännas skönare om man vet vad det är! Ha det fint My!



~ :'(

Kunde aldrig somna inatt. Då jag låg vaken hela natten till typ klockan 5, då jag kunde koppla av lite och sova, fått mig sådär 2 timmars sömn inatt. Hemsk natt då jag legat och gråtit i perioder och mitt hjärta har krånglat av jag inte vet vad. Kämpe som jag är begav jag mig till jobbet imorse, då jag även hade ont i hjärtat. Ingen bra idé men visste att vi var 1 man kort idag, så jag tog tag i mig själv och försökte göra det bästa av allt. Det slutade dock inte bra. Fick migrän runt lunch. Så var bara att lägga sig i personalrummet. Där jag låg i ca 3 timmar och bara försökte att koppla av. Fick hjärtat att slå normalt efter dessa timmar och jag kunde själv lugna ner mig. Så begav mig hemåt. Och klarade hela hemresan utan problem. Men det har varit en jobbig natt/dag för mig. Så ikväll blir det lugnt. Köpte med mig lite godis på vägen hem bara. Så det blir godis och bartender skolan hela kvällen för mig. Ska lägga mig i sängen redan nu och bara ta det lugnt. För det kan jag behöva. Det låter inte alls som detta är farligt och visst det kanske inte är världens frligaste sak. Men när hjärtat börjar slå för fort, när det hoppar över slag, man får panik och blir kall och varm, man inte kan fokusera på nått, man får migrän, det börjar bli svart för ögonen och allt bara känns skit. Då är inte läget helt stabilt så att säga. Önskar bara att detta inte hade hänt. Gråtit mig igenom halva dagen känner jag :(

Men vill iaf tacka alla mina underbara jobbkollegor som är dom finaste och bästa man någonsin kan ha! Tack för erat stöd under hela dagen och tack syster för allt du gör för mig.

Tack för mig för iag och ha en jätte bra fredag alla! Ta hand om er! Kram från mig

~ STAPLAR HÖGT!

Sovmorgon, pulkaåkning, tårta på jobbet, häng med Mikaela, donken käk och till slut en misslyckad färgning av håret haha. Men jag klagar inte. Har varit en grymt bra dag och en otroligt rolig kväll med Mikaela! :D Mycket skratt. Härlig tjej hon är :)

Imorgon ska jag köpa nytt löshår och blondera sönder håret. För nu vill jag fasen bli blond! Så det bara sjunger om det, traalalallaaala! Helgen ser ut att bli otroligt bra för övrigt måste jag säga. Då det blir flyttstädning med syster och till slut bio med henne, mysigt! Sen blir det en lugn helg. Känner att jag behöver det faktiskt. Tänka igenom en hel del saker också. För herregud vad jag har börjat att tänka den senaste veckan ungefär. Och jag vet precis varför också, till viss del är det bra, men till viss del inte. Får väl se hur det slutar :)

Nu ska jag verkligen krypa ner i sängen, sköööönt! Och imorgon har jag sovmorgon IGEN! Nice or whaaaat? Ohyes! Och har inte tänkt att fixa mig alls imorgon, så extra lång sovmorgon! :) Ska för övrigt köpa mig en sax imorgon och klippa lugg! MAKEOVER TOMORROW! Cya! Tjarååååhhh.

~ NÄR JAG VAR UNG!

Köpen jag gjorde igår av mina nya skor och jacka var verkligen behövligt märkte jag idag! Frös inte alls idag, huu så skönt :) Bra dag på jobbet igen! Allt flyter på som det ska! Härligt härligt. Himla mysigt att åka pulka med barnen och måla idag när man ser att snön faller utanför :)

Fick panik förut när jag åkte hissen, av nån anledning fick jag för mig att öppna hissdörren då jag inte kommit upp till min våning än, bara för att se vad som hände. (nyfiken som man är) haha. Vilket gav ett reslutat av att hissen stannade!!!! TYPISKT! Fick lite smått panik, stod i 5 min och tryckte på den vången jag skulle till, men inget hände. Kollade på telefon och såg att jag inte hade någon mottagning, PANIK! Haha, emn till slut kom jag på att om jag stänger dörren och trycker på vången jag ska till igen kanske det går. Och helt riktigt, jag överlevde. Haha. Man måste våga för att se vad som händer ;)

Gottat mig med kinderägg och Tom & Jerry kex ikväll :) Kände att jag var värd det efter denna långa arbetsdag :) Nu ska jag snart krypa ner i sängen och prata i telefon lite hade jag tänkt! :)

Imorgon är det dags att slinga mitt hår också :) Hoppas på att det blir fett bra! :) Resultat kommer väl imorgon om det hinns med :)

~ DANCE FOOORRR MEEE!

Telefonsamtalet igår, ja vad ska man säga.. Gick en helt magisk känsla genom hela kroppen. LYCKA! Somnade gott sen kan jag lova. Har varit en bra dag idag. Fick jobba över idag med, men inte gör det mig något. Extra caaaasch! ;) Sen blev det en sväng på stan. Fick lov av pappa att shoppa lite faktiskt :) Så köpte mig en jacka, ett linne, ett par skor, benvärmare, och nya leggings! Tror jag fick med allt :) Jag är nöjd iaf! Har inte gjort ett skit resten av kvällen. Bara tagit det lugnt. Skönt må jag säga :) Blir snart att krypa ner i sängen och vänta på något gott, hihi. Är trött känner jag. Och jag har ingen tv heller, haha bra kämpat liksom! En vecka utan tv, jamen det är ju sooooft asså! TRÅKIGT LIV? JA!

Har varit som rena rama isgatan idag på gatorna. Trodde man skulle typ slå ihjäl sig! Men jag lyckades hålla mig på benen, som tur var ;) haha. Hatar halka och snö, och blask..


Längtar till flytten! Bara några dagar kvar :) Spännande spännande!


~ R.I.P MIN TV!

Hoppade in i duschen.. En lång varm skön dusch! Härligt efter denna dag i all kallhet, usch! Hoppas på lite varmare dag imorgon :) Nå iaf... När jag kommer ut från duschen är tv:n helt DÖD?! Helt skumt. Har försökt i säkert 30 min nu att få den att funka.. Men den vill verkligen inte ge med sig. Vad är felet? Sörd jag blir. Slår snart sönder den tror jag eller skickar ut den genom fönstret om den inte skäper till sig och återupplivas igen!


Och jag orkar inte bara 1 gång till... Så är det! Det får du leva med. Du vet vad som gäller!

~ MÅNDAGS SHOPPING!

Kalas grymt bra dag måste jag säga :) Har heltidsjobb fram till sista mars. Fett med caaaaasch säger jag bara! Sen efter det? Bo kvar i Stockholm, flytta hem till Småland, bartender utbildning? Ja jag har just nu inte en aning. Men att det går grymt bra nuuuuuu måste jag säga :) Jobbar till halv 6. Sen blev det stan en sväng. Hittade lite smått och gott :) Sitter nu och kollar på PH! Som sagt.... Alltid lika kul haha. Lär somna rätt fort sen. Skönt!

Boka resa hem till Småland i slutet av veckan, soooooft asså! Tjaråååh!

Tro det eller ej, men JAG MICHAELA KARLSSON!
Fick med mig ett par gröna byxor hem idag, sjukt jag vet haha.
Men dom var otroligt snygga, och rea också!


~ VI SKA ÅT SAMMA HÅLL!

Dagar kommer, dagar går.. Men minnen och känslor består! ♥
Jag har insätt att jag behöver dig för att få min värld att snurra runt.
Allt jag gjorde mig dig den stunden vill jag göra om igen.

~ FIN SÖNDAG!

Började min morgon med att ligga i sängen extra länge och kolla på disneydags, haha var ett tag sen man kollade på det. Kände lite julstämmning i det hela! Mysigt. Sen fixade jag mig och begav mig mot t-banan för att möta upp syster och bege oss iväg mot Hammarbyhöjden för att skriva på mitt nya lägenhetskontrakt. Och jag säger bara guuuuuuud vilken lägenhet. Jag är helt kär! Precis min stil och allt. Kommer bli grymt bra! :) Sen blev det attr äta pizza med syster och gå en runda på stan. Var en grym förmiddag/eftermiddag! :) Nu känns det helt okej inför att byta lägenhet! Vill bara flytta nu! Flyttat massa möbler från den jag bor i nu, lite väl tomt haha. Men man ska väl inte klaga så länge som man kan bo inne ist för gatan ;)

Ska mysa ner mig i sängen snart med en fet godispåse och kolla på film resten av kvällen. Imorgon är det dags för jobb igen, ser jag fram emot. Som jag gör alla andra söndagar också att det är en ny jobb vecka :) Man nästan längtar på helgerna att få jobba!

Kollat lite olika fotbollsklubbar under kvällen och hittat en hel del faktiskt. Ska ta kontakt med en av dom i veckan hade jag tänkt. Sen får vi se vad det blir :) Hoppas på det bästa. För jag är redigt sugen på att börja spela. Det börjar kännas i kroppen att jag saknar det mer och mer. Vill bara dra på mig skorna och springa skiten av mig efter en boll. Låter ur töntigt, jag veeet! Men det är kärlek till fotboll på en otroligt hög nivå :)


Ha en skön söndag, för det ska jag iaf ha! :)


~ EVERYBODY!

Världens bästa pappa räddade min kväll! Satte in pengar på kontot så jag kunde köpa mig lite lördags mysgodis :) Han är bäst. Vet ärligt talat inte vad jag hade gjort utan honom faktiskt! Gick till hemköp förut och köpte godis. Men kunde inte bestämma mig till en början vad jag skulle ha, haha var där i sådär 45 min, bra jobbat Michaela!

Sitter och kollar på Heart BreakHotel just nu och håller tyyyyyp på att dö av garv flera gånger om, påminner mig så mycket om alla dagar då jag festade i Vimmerby och den gången Towe var i Stockholm. Inser mer och mer att jag saknat Towe och Emma som en jävla idiot faktiskt! Känns otroligt skönt att vi börjat prata igen måste jag säga. Jag vet att jag gjorde världens största misstag att stöta bort världens finaste och roligaste människor p.g.a en kille. Det var fel. Men som sagt.... Man lär sig av sina misstag!

Lyssnat på massa gamla låtar ikväll med och tänkt tillbaka på alla gamla minnen med folk hit och dit.. Alla sommardagar, alla fester, alla mysdagar, alla vinterdagar, midsommar, Öland, Stockholm, Harrys, Metro, Palladium, Morella, ja.. Allt med andra ord. Det är tufft och jobbigt vissa stunder och ibkand bara känner jag att jag vill flytta tillbaka till Småland igen. Men jag ska ge Stockholm en chans, en stor chans. Jag har iaf kommit och tagit mig någonstans i livet. Hade jag varit kvar i Vimmerby hade jag stått kvar på samma plats. Allt jag gjort under denna korta tid har gett mig goda reslutat.










Tackar för mig.. Och säger godnatt :) Imorgon blir det att gå upp och skriva kontraktet på lägenheten! Lite nice så att säga faktiskt :) Och ni får tycka att jag är hur dum i huvudet som helst, att jag är patetisk ja tyck vad ni vill.. Jag känner som jag gör och jag vågar stå för det jag gjort, och jag vågar visa att jag saknar det som jag en gång hade. Jag har skyllt på andra, jag har skyllt på alkoholen, jag har skyllt på allt. Men nu gör jag inte det längre. Jag vet att allt är mitt fel, jag har varit falsk. Men alla kan förändras... Och vem har egentligen inte varit falsk? Alla har varit vänner, alla har snackat skit om alla. Alla har vi någon gång svikit en nära vän. Men som sagt.... Man lär sig av sina misstag! Sen måste man även inse sina egna fel, det kan ingen annan göra. Bara man försöker att rätta till det, så har man iaf gjort rätt för sig ist för att bara skita i allt. Jag vet att jag jämt jämt jämt rer om att man ska vara ärlig och alltid tala sanning, men ingen är fan perfekt. Alla gör misstag någon gång!


~ STANNA VID MIG FÖR ALLTID!

Blev att dra till Täby igår på lite grabbkväll med bärs. Var himla trevligt faktiskt. Men var så himla trött så drog hem efter ett par timmar. Var skönt att lägga sig i sängen och sova vill jag lova! Gick upp för någon timma sen. Sjukt vad trött man kan bli av att jobba en hel vecka på förskolan! Det tar verkligen på en. Från festprinsessa till kärring? Haha tyyyyyp! Ska börja diska nu, sen blir det att packa alla saker. För nästa helg bär det iväg mot Hammarbyhöjden :) Känns sådär just nu, men det kommer bli bra! Man måste ju ge det en chans.

Får se vad som händer ikväll, just nu ser det ut att bli väldigt lugnt :)

Bestämt mig för att bli en aning blondare i skallen också. Så ska boka in en blonderingstid nästa vecka!

~ BÄRS & GRABBHÄNG!

Idag är jag faktiskt inte trött! :D Är hur pigg som helst! Gryyyyymt ;) Ska höja musiken nu, sen hoppa in i duschen, fixa mig, tacgga och sedan drar jag mot Täby för att dricka lite bärs  med grabbarna :) Hörs imorgon! Ha en bra fredag alla söta läsare. En stor kram från mig :)


Ännu en gång står jag som segrare. Ja det är inte lätt att vara en idol medans alla andra är nollor ;) PUSS! Det ni hålls med i Vimmerby, sköt det för er själva. Till mitt försvar så skiter jag i vilket så att säga. Jag har det bra nu, otroligt bra. Så blanda inte in mig i en massa skit längre. Jag är inte en av er nu mera. Jag har dom jag vill ha nere i Småland och det är dom jag pratar med. Alla andra skiter jag totalt i. Dom är få, men hellre det än en hel hög med ja vad man nu kan kalla er, finner inte redigt nått ord.


~ AMEN FRÄÄÄÄÄÄSCHT!

Inget ovanligt nu för tiden att jag säger att jag är helt slut va? Haha. Tror verkligen jag kommit in i någon slags trött period. Hoppas det vänder tillbaka snart :) Var så himla mysigt idag på förskolan när det föll lite lätt snö och alla barnen kliade mig på ryggen med sina små händer och massagebollarna, jag bara röööös. Mysigt :) Kan inte annat än att älska mitt jobb! Det är verkligen LYCKA!

Har hittat världens typ snyggaste lägenhet, nej jag skojar bara. Men far åt skogen så snygg den är! Hoppas på att den kan bli typ min NU! Hihihi.



~ HOPPET!

Glad och lycklig tjej säger godnatt :)


~ SLITEN TJEJ!

Kom hem för en liten stund sen, är helt slut idag känner jag. Jobbat från 9 till halv 6. Är nog näst in till död, eller kanske inte redigt men ja nästan! Min första stängning idag på förskolan. Och det gick helt ok :) Så nu kommer det nog kännas bättre ikväll när jag ska lägga mig. Så jag inte behöver vara lika nervös :) För det fanns inget att vara nervös för haha.

Ska inte göra ett skit ikväll känner jag. Göra hårinpackning i håret iaf sen ta en varm lång skön dusch bara sätta på mig myskläderna och mysa ner mig i sängen och hoppas på att det blir helg rätt fort, hihihi! :)




Jag hoppas mer än något annat att allt kommer komma tillbaka.... Även att det känns långt bort, kommer jag inte sluta hoppas!

~

Var sjukt sugen på choklad och kanelbulle förut, men orkade inte gå till affären, får nog ta det imorgon ist :) Hehe. GOTT! Kollade på PH förut, sen fick jag mig ett gott skratt då reklamen om skidsemester kom upp... Sälen, lindvallen och hej och hå. Hahaha mkom och tänka på resan vi gjorde dit som slutade helt sjukt! Mer behövs inte sägas haha.

Ska duscha as snabbt nu, sen lägga mig i sängen och kolla på film. Imorgon har jag sovmorgon och i sådär 2 veckor framåt, underbart visst? I know i know :) Jag klagar inte!


Snart är det...
heeeeeeelg!

~ TILLSAMMANS SKA VI KROSSA DOM!

Skulle gymmat idag efter att jag hade slutat jobba... Men det gick ju åt helvete? Haha. Ja denna gången hade jag glömt mitt gymkort hemma. Det verkar gå bra för mig dessa dagar, visst? Haha fy säger jag bara! Tror jag är nervös inför imorgon mest då jag ska stänga förskolan. Har haft världens mardrömmar om det, men hoppas det släpper efter imorgon, så jag kan återgå till mitt normala and crazy life igen haha. Annars är allt helt under kontroll... Tror jag? Snurrigare människa än mig för tillfället får man nog leta efter just nu. Men det rer sig :)

Söker lägenheter för fullt och kollar lite olika klubbar vart jag skulle kunna tänka mig att lira fotboll :) För ska absolut inte sluta med det bara för jag flyttat! Hoppas det kommer dyka upp nått bra :)



Idag är en sådan dag då jag bara kan le åt allt :)

~ THE DOOR!

Saker och ting man aldrig mer trodde skulle komma tillbaka, kommer sakta men säkert.. Och den dörr man aldrig trodde skulle öppnas, är den som öppnas med spänning!


~ FJÖÖÖÖS!

Kollat på PH under kvällen och fått mig ett redigt gott skratt haha dom är verkligen inte kloka i det programet måste jag säga. Sen fick jag ett telefonsamtal som fick mig att skapa ännu mer skrattmuskler haha ja herregud. Vad ska man egentligen säga? Kan bara skratta åt skiten ist :) Mycket glädjande samtal iaf!

Ska snart strax hoppa in i duschen, sen blir det sängen bums med en gång känner jag. Mina ögon börjar krympa ihop mer och mer. Tror jag är en aning trött faktiskt. Och jag känner att jag behöver extra sömn.. För ibland snurrar det omrking för många tankar.

Godnatt :)



Suttit och kollat på massa kort och fällt en tår då och då och skrattat. Jag tror det kallas minnen... Då vi åkte till Vimmerby för att köpa godis, då vi såg han med nattlinne mitt i Hultsfred, Amen tjenare snäääckan va fan göru då, nyår, metro, harrys, hultsfredsfestivalen, fjöööös, alla sjuka kvällar jag minns allt du och jag har gått igenom. Och jag saknar tiden, men jag hoppas att den kommer att komma tillbaka faktiskt! Förr eller senare, det spelar ingen roll. Bara den kommer tillbaka. Det skulle betyda så mycket. För du vet att innerst inne betyder du för mig. Som du gjorde då... :)

~ KASS MÅNDAG!

Min måndag började ju dirket inte bra, Och inte har den heller blivit bättre haha. Började med att jag försov mig i en hel timme, endast för att min klocka inte ringde, VÄRDELÖST! Sen när jag kom till tunnelbanan, inser jag att jag har glömt mitt sl kort hemma, var bara att vända om och springa hem och hämta det. Tro det eller ej, men efter denna hemska mórgon hann jag ändå i tid till jobbet, redigt bra gjort av mig! :) Regnat hela dagen. Vilket inte gillas alls faktiskt. Bara öst ner regn hela dagen. En aning blöt man var efter att man hade varit ute idag. Och kallt var det med, burr. Nej som sagt ingen bra måndag alls.

Ska lägga mig tidigt ikväll och verkligen försöka somna tidigt också. Då jag låg vaken otroligt länge inatt. Men redde iaf ut en sak, eller ja redde ut och redde ut. Fick iaf det jag ville få igenom så att säga. Och det kändes otroligt bra :) Hoppas att allt annat också löser sig, men tar det som det kommer :)

Nu ska jag leta lägenheter så det bara sjunger om det! Sen blir det PH ikväll.



Tygskor i spöregn är verkligen ingen hiss av mig utan en stor DISS!

~ DET ÄR SANNINGEN MAN KOMMER LÄNGST PÅ!

Man inser inte vad man hade förän man hade förlorat det... Livet är för kort för att det ska slösas bort på allt bråk som skapas. Ta vara på det du har, du vet inte vad som väntar på nästa sida! Glöm inte att vi lever i en sjuk värld, där vad som kan hända. Behandla dom människor du har i ditt liv som du själv vill bli behandlad. ♥

Godnatt!

~

Det finns 2 speciella människor som jag saknar lite mer än alla andra typ.. Som jag svikit och huggit i ryggen. Som jag behandlade som skit. Varför det blev som det blev har jag inget svar på. Jag vet bara att det som hände aldrig skulle ha hänt. Jag har ångest, och det är helt rätt att jag ska ha det också. Men det sägs ju att man lär sig av sina misstag. Och att man ska göra rätt för sig. Så jag tänker iaf göra rätt för mig och be om ursäkt, säga att jag är hemkst ledsen, att jag saknar er, att jag inte kommer göra samma misstag igen och att jag tänker försöka ställa allt till rätta. Ni låg varmast om mitt hjärta. Det var er jag hade kul med, det var med er som jag skapade minnen. Jag gjorde fel det vet jag, men egentligen är ingen bättre än någon annan..

Älska, glömma, och förlåta. ♥



E - T

~ LAT!

Har inte kommit upp från sängen ännu haha. Tycker jag ligger otroligt bra här faktiskt  :)

Har funderat en hel del på om det är värt att säga förlåt och försöka reda upp allt, men ja jag vet inte. För visst saknar jag det. Men frågan är om det kommer funka.. Får nog fundera ett tag till. Eller jag kanske ska se det som så att det är bättre att ha försökt än aldrig ha försökt, då har jag iaf gjort rätt för mig, sen är resten upp till var och en. För visst är det så att jag saknar..... ER!

~ PAPPA! ♥

Farsdag idag :) Och jag är en aning långt ifrån min pappa idag. Skulle helst bara vilja vara hos han idag och äta middag med han och ge han ett paket. Men som sagt, en bit ifrån honom. Men man gör väl ändå det bästa av allt :)

Det är du som har tagit hand om mig hela livet, från den dagen jag föddes till idag, tills imorgon, tills nästa vecka, tills nästa månad, tills nästa år ja ändå tills den dagen då jag dör och längre än så också. Det är du som fått mig att stå på benen varje gång nått har varit jobbigt och svårt, du har alltid funnits där för mig. Du har hjälpt mig hela tiden genom livets gång. Och jag vet ärligt talat inte vad jag hade gjort utan dig. Du finns alltid vid min sida vad det än gäller och vad det än är. Du är min livskraft. Jag vet inte hur jag ska kunna tacka dig för allt du gjort för mig under alla åren som gått. Jag skulle kunna skriv en hel bok, men det skulle ändå inte räcka. För du är allt för mig och du kommer aldrig förstå hur varmt du ligger om mitt hjärta. Du är min bästa vän, min pappa, min idol ja som sagt du är verkligen allt. Jag finns alltid för dig som du finns för mig. Tillsammans är vi som starkast och som oslagbarast du och jag. Det sägs ju.. Sådan far sådan dotter. Jag vill bara säga att du är den finaste, bästa, snyggaste, underbaraste, snällaste, gulligaste, klokaste, vackraste pappan som finns. Det finns ingen som är som du. Såna som du växer inte på träd, det är dig man ska ta vara på och behandla som man själv vill bli behandlad. Du är värd allt gott här i världen och det absolut bästa. Jag är så glad och lycklig för din skull det vet du. Utan dig vore jag ingenting. Jag älskar dig med hela mitt hjärta. Puss och kram. Och ett stort GRATTIS till dig på farsdag. / Din dotter ♥ ♥

Man ska ta vara på det man har, man vet aldrig vad som väntar på nästa sida. Livet är för kort för att man ska bråka med dom man tycker mest om.

~ DÅLIG UPPDAT!

Hallå hallå! Har visst inte skrivit på några dagar. Men har helt enkelt inte haft tid faktiskt. Har haft en full packad helg :) Drog till Väsby i fredags och mötte upp Serran och hans kompisar, drog mot stan sen, och mötte några till och drog mot Vällingby för fet fest? Haha jo tjena! 3 pers. Men allt blir ju vad man gör det till. Jag hade iaf en sjukt bra kväll och skrattade mig igenom hela kvällen med otroligt bra sällskap :) Igår blev det Märsta och Signtuna för fest igen. Drog till Sam sen vidare till Teo. Kvällen började grymt bra, men slutade inte helt bra. Jag drog hem till slut och sov. Mycket skönt :) Vaknade för ett tag sen, härligt att sova ut lite :) Det sliter på krafterna att jobba, det har jag märkt, men... Jag klagar inte! :) Hade klagat om jag inte hade trivts på jobbet, men nu gör jag det otroligt mycket. Så nej inget klagande här inte :) Blir en mycket lugn dag. Då jag känner att jag är otroligt trött trött trött och återigen trött hehe.

Ser fram emot en ny vecka, då mycket står på schemat :) Alltid kul att ha nått att se fram emot. Det blir så genast mycket roligare och spännande då!

Hoppas ni haft en bra helg alla :) För det har iaf jag haft, lite föööör bra kanske. ♥

~ ASSÅ PARADISE!

HAAAHA! Paradise är verkligen underhållande måste jag säga, till varje pris varje kväll. Ett gott skratt får man sig iaf varje kväll. Och ikväll fick jag ett speciellt då Adnan knäcker ur sig "LILLA GUMMAN" haha kom och tänka på ett bråk för något år sedan. Haha kunde inte låta bli att skratta åt det. Ja herregud. Ibland inser man att man faktiskt saknar vissa människor. Men men nu är det som det är. Även att det är lätt att vara efterklok och att man ångrar sig...


Sängen lockar en aning just nu! :)

~ VÄRDELÖST!

Värdelös dag som började super bra, men slutade värdelöst. Väntar på att Paradise Hotel ska börja. Sen ska jag lägga mig i sängen och sova vill jag lova. Helg imorgon, behövligt och underbart. Mycket att se fram emot! Ny dag imorgon och nya tag helt enkelt. Det är det ända. Som sagt... Det behövs motgångar för att man ska stärka sig själv som person. Och detta kommer stärka mig. För jag vet att jag ska upp för dpom stegen som jag just föll ner för.



Vissa dagar är jobbigare än andra, men när jag väl vet hur allt ligger till, tar jag det med en klackspark!

~ PUSS!

Jag minns sommarkvällen som om det vore igår.
Då vi satt vid vattnet.
Du höll om mig.
Dina armar om mig fick mig att bli varm.
Du pussade mig i pannan.
Du tog min hand och sa..
Jag älskar
dig.


Jag saknar just det där speciella.

~ SAKNADEN AV FOTBOLLEN!

Vaknade av nått bra idag att jag hade fått svar på en lägenhet, så nu håller jag tummarna för fullt att det blir nått :) Traskade iväg till jobbet sen i sådär snöblask, USCH! Ingen höjdare alls måste jag säga faktiskt. Men eftersom man vet att man kommer få en toppen dag på jobbet oavsett väder, är det värt vad som helst. För det finns ju inga dåliga kläder bara dåligt väder hehe. Kom hem för en stund sen. Skönt att sluta tidigt idag :) Kommer hinna med mycket ikväll känner jag :) Håller på att tvättar nu. Och sen ska jag städa hela lägenheten. Och om jag inte är för trött så ska jag följa med Tobias och gänget ut en sväng. Men det får tiden avgöra, och min kropp :) Men hade varit skoj! Märkte idag på vägen hem från jobbet på Tuben att det finns mycket märkliga människor haha. Speciellt killar i detta fall. Satte sig ett killgäng bredvid mig, och höll på att smygfota mig, men dumma som dom var hade dom glömt stängt av blixten, HAAHA! Smarta killar ;) Tror både dom och jag skrattade lika mycket till slut. Härlig resa hem iaf :)

Nu kallar tvättstugan igen, får ju en aning motion genom att springa upp och ner för alla trappor, varför ta hissen när man kan springa hehe. Håll iiiiiiiiiii!

Mycket att se fram emot nu :) Känns som det hela tiden dyker upp nya saker, och det verkar som om det är en tid då jag kommer träffa många nya människor :) Det gillas!


Saknar det där med att... Knyta på sig skorna, springa efter en boll, göra mål, sitta på bänken, stå i målet, vara back/forward, springa så man inte knappt får luft, vara arg på sin tränare, allt skratt, matcherna, träningarna och att ha kul tillsammans. Jag saknar fotbollen så in i helvete rent ut sagt!

~ SÅ KOM SNÖN!

Trodde dock inte på att det skulle komma någon snö idag, men det har verkligen bara kommit mer och mer snö under hela dagen! Det gillas inte från min sida, tycker det kan ligga snö bredvid vägarna så att säga och sen ska det snö lite mysigt på julafton också :) Hatar när det är blaskigt och allt bara blir så blött. Drog och gymmade efter att jag hade jobbat, det var härligt. Sen var det bara att ge sig ut och vandra i snön igen. Och vilken tid det tagit med t-banan idag. Vill inte veta hur det kommer bli imorgon om det fortsätter såhär. Mycket händelserik dag iaf :) Sitter nu och kollar på tv och ska snart duscha. Sen ska jag faktiskt lägga mig i sängen med en gång. Var otroligt trött imorse. Så bäst att lägga sig tidigt ikväll och få extra sömn :) Det lär behövas inför morgondagen om allt blir som det är tänkt vill säga hehe.



Hur jag än vrider och vänder på allt.
Kommer jg såra någon.
Inte bara en person.
Utan det handlar om fler.
Jag bara hatar detta.



~ BLÅS!

Somnade rätt fort sen igår efter att jag hade fått prata av mig lite med Tobias :) Bra vänner har man, för i nöden sätts vännerna på prov.  Var lite väl segt att gå upp idag kände jag, då jag var döds trött! Men upp kom jag :) Har varit en bra dag idag. Ska snart hoppa in i duschen sen ska jag krypa ner under alla mina 3 täcken och mysa med mig själv :) Sånt som behövs ibland!

Söker lägenheter för fullt, då det bara är sådär några veckor kvar eller ja några och några sista november står jag utan lägenhet om jag inte hittar nått, men det kommer jag göra.. Hoppas jag på iaf :) Hehe.

Snart är det jul, himla mysigt. Längtar tills dess. Åka hem till pappa eller jag till Högsby lär det väl bli hehe. Mysigt ska det bli iaf :) Kommer bli en bra jul detta tror jag, det känns som det iaf :) Inte som alla andra jular som innan. SKÖNT vill jag säga. Tål bara inte vissa längre.. Bara för inte allt går i eran väg och jag säger som jag tycker och vill, omvandlas jag till ett hatobjekt, haha pinsamt! Men inte min förlust :)

Allt har verkligen känts bra idag, speciellt efter igår då klumpen i magen släpptes. Jag gjorde vad som krävdes, men det räckte inte till. Bara att glömma och se framåt :)

Nu ropar duschen på mig hör jag! :) Jag mår bra, otroligt bra!



Din dröm, min verklighet


~ I NEED YOU!

Att så lite kan få en så glad. Kyper ner i sängen och ser fram emot en ny jobb vecka :)

~ LÄNGTAN HEM!

Ikväll är det en sådan kväll då jag längtar hem. Inte hem till msjälva Vimmerby, utan till vissa människor och till pappa, farmor, mamma. Allt klänns så långt borta just nu. Det jag vill ha nära mig, känns som om det aldrig kommer komma nära mig igen, men jag vet att det kommer det. Men ibland blir allt bara lite jobbigt, men det är väl så att allt inte hela tiden kan gå uppåt utan att det också måste komma motgångar så att man får kämpa sig uppåt och bli starkare. Man måste vinna! Det är inte lätt alla gånger. Men finns viljan och energin då går det mesta. Jag vill så gärna tro på allt, jag vill det. Men jag vet att det du säger, det kan du lika gärna säga till dom andra också. Jag har lärt mig efter alla år vad det är du går för. Även att det finns nått visst man alltid fastnar för, men denna gången är allt annorlunda. Du kommer inte få det du söker. Jag tänker inte ge med mig. För jag vet till 110% säkert att du kommer hugga mig i ryggen igen, och jag känner att det inte ä värt det. Du har mycket att bevisa innan jag kommer lita på dig.... Du påverkar mitt liv. Om du bara kunde va den du en gång var, och även att jag kunde va den jag var. Ibland blir det bara för mycket tankar som snurrar omkring. Men jag vet att allt har en lösning även att det känns åt helvete just nu.

~ POPCORN!

Nu har tjejerna åkt hem, eller ja dom åkte hem redan vid 3 ungefär :) Skulle ha tvättat ikväll men sedan jag kom hem har jag bara legat i sängen och kollat på tv och typ sovit lite då och då. Sjukt trött då det var en liten sötnos som höll mig vaken inatt med telefonsamtal och sms och hej och hå hehe. Har varit en otroligt bra helg iaf :) Och den ena är värre än den andra haha. Mycket skratt har det blivit.

Ligger i sängen och kollar på tv och funderar lite, men kommer inte fram till nått bra. Så plockar fram min popcorn påse och myser ist :) Får väl se om jag får lite sällskap under kvällen hihi.




~ SKRATT SKRATT SKRATT!

Sjuk dag sjuk kväll haha. Men gud vad gott om skrattmuskler det finns just nu kan jag lova, tjejerna är inte kloka. Och dom har redan bestämt att dom ska komma upp till jul, sportlovet, och i sommar är väl bara att le och se glad ut, haha nejdå. Så farligt är det inte :) Kul att ha dom här! Så himla söta! Slänger in alla bilder imorogn ist, för känner inte att orken räcker till det nu. Myspys är det som gäller nu, hihi.



~ SHOPPING OCH SOL!

Har varit en shoppingdag idag också :)  Med sol, fast ändå kallt dock. Men fick med mig en tröja iaf. Sen blev det käk på donken idag IGEN. Tjejerna ska nog gå på bio ikväll tror jag. Om dom nångång kan bestämma sig vill säga haha. Men det reder dom väl snart ut :) Lugn kväll blir det för övrigt :) Sötnosen kanske kommer hit en sväng sen och säger hej, kan ju alltid hoppas på det :)



~ MAN BÖRJAR INSE!

Somnade otroligt snabbt igår då vi kollade på film haha. Roligt sällskap jag måste va eller inte. Men tjejerna lyckas underhålla sig själva verkar det som :) Vaknade efter ett tag av att Lollo sitter och blåser upp sin luftmadrass haha. Jag säger då det, dom där 2 ;)

Ska snart försöka väcka dom, för idag blir det shopping igen sen blir det nog bio ikäll tror jag :) Får väl se vad vi hittar på under dagen/kvällen :) Kan ju hinna och ändra sig sådär 100 gånger om hehe. En sak är iaf säker och det är att vi inte ska äta på donken idag, och det har sin lilla lilla förklaring haha. Hörs under dagen, ska försöka fixa lite bilder på mina nya kläder med :)


Allt var tomma ord...

~ ETT SPEL!

Man ska ta vara på det man har och det man får för vissa saker kommer aldrig mer igen..


Shoppat en sväng idag, hittade 2 kjolar, ett par byxor, ett linne och en mössa :) imorgon blir det lite mer shopping :) Men ska dock inte gå i mina klackskor. Då mina fötter är rätt så döda nu kan jag lov, aj aj aj. Skönt med helg. Känner att jag verkligen behöver det :) Men tjejerna är ju hel galna haha. Myser just nu framför tv:n med chips, godis, dipp och en kall cola! Idag är allt upp och ner känner jag..

~ INGEN KOCK DIRKET!

Nu är småtjejerna här hos mig :) Och på denna korta stund har väl typ allt hänt haha. Iaf har vi käkat tacos och jag är ingen kock kan jag lova haha. Köttfärsen bara flöt i vatten haha. Herregud Michaela lär dig laga mat! Men det var himla gott. Tacos med banan, mums säger jag bara! Nu ska jag göra mig klar för sängen och försöka sova lite om det går bland dessa töser haha.



~ KLAR BLÅ HIMMEL!

Vaknade upp idag av att det var klar blå himmel och sen hade jag sovmorgon också, guld värt! :) Jobb 9-5 så kom hem för ett tag sen. Ska snart göra mig redo för att dra till centralen och möta upp Amanda och Lollo som ska vara här hela helgen :) Sen ska vi nog mysa till det med tacos ikväll tror jag :) Jag borde diska och tvätta. Men finns orken just nu? Nej va hehe. Längtar för övrigt efter sötnöten som jag inte vet vad.. Men jag vet inte om det är värt all energi och llt hopp och all kraft, men det märks med tiden :)

Har pysslat lite idag på förskolan när barnen sov :) Gjorde 2 kort. Och kände att det var otroligt kul att pyssla. Kanske ska börja göra det hemma också. Ska iaf börja göra smycken snart. För så småningom ska jag och syster på marknad :) Team work and... Syskon kärlek på hög nivå :) Bästa Madde! Slänger in en bild på korten.

Hinner inte blogga mer ikväll känner jag, så det blir nu uppdat. imorgon :) Då ska det hinnas med att jobba, shoppa, och fredagsmys :) Det ser jag fram emot enormt :)



~ ÄNTLIGEN KLAR!

Är äntligen klar med mitt städande :) Bra jobbat Michaela BRA JOBBAT! Hehe. Har även hunnit kolla på Paradise Hotel och slutligen har jag hunnit att bli anklagad för att jag just nu befinner mig i Vimmerby och knullar, haha. Jag förstår bara inte hur människor tänker och får ihop allt? Snälla jag har bott i Stockholm sen ungefär 3 månader tillbaka snart. Jag BOR i Stockholm om ni missat det. Sköter mitt jobb och allt. Hur fasen kan man då anklaga någon för att befinna sig i Vimmerby och knulla? Helt sjukt! Tror det är avundsjuka och svartsjuka som tränger sig fram faktiskt. Ja herregud säger jag bara. Men visst, jag är ju unik och vädligt speciell och inte som alla andra så vem vet jag kanske lyckas med det helt omöjliga ;) Haha. Fortsätt ni om ni tror ni tjänar nått på det eller komma nånstans med det. Fortsätt bara jag skrattar iaf åt det :) Ska tvätta bort sminket nu, borsta tänderna och lägga mig i sängen och prata lite i telefon :) Mys! Godnatt :)



~ REGN REGN REGN REGN!

Gud vad det ska regna då. Det gillas inte alls. Blött och jobbigt, usch säger jag! Vart tog den underbara sommaren vägen? Har varit en helg okej dag på jobbet. Inte alls mycket barn nu i och med att det är lite lov. Men det är fullt ös iaf :) Håller på att städar det sista som jag inte hann med igår. För imorgon kommer Amanda och Lolloa hit och ska vara här hela helgen. Kommer bli en bra helg känner jag på mig. Vi har massa vi ska göra :) Mysigt! Kanske dags att sätta fart med det sista så jag kan krypa ner i sängen sen och lägga mig och mumsa lite på choklad och julskum och ett glas med julmjust och is, smarrigt :) Det är jag värd just nu! Ibland får man faktiskt :)


Dina sms och telefonsamtal får mig att se framåt i livet, du är bra!

~ SÄG WHAAAAT!

Var rätt trött imorse måste jag säga hehe. Höll på att somna på t-banan och det har aldrig innan hänt. Så ja, jag var nog en aning trött! Men det redde sig under dagen faktiskt :) Jobbat, varit på banken och nu försöker jag palla min röv ur sängen och börja städa. Men jag kommer ingenstans ännu. Men det kommer väl snart :) Sen lär jag somna som en stock ikväll. Känner hur mina ögon faller ihop mer och mer. Fattar inte hur jag kan va så trött. Men är väl denna omställning som får mig att bli trött kanske.

Tråkigt att det börjar bli så otroligt mörkt på dagen/kvällen. Så himla fort också, det gillas verkligen inte alls. Kan va så att vintern är på väg, och det gillas inte heller. Usch måste jag säga. Visst kan det vara mysigt ibland, men inte jämt. Inte alla kalla dagar och när snön bara vräker ner. Hoppas sommaren kommer fort :)



Har insätt nu att drömmar inte blir till verklighet. För mina har krossats av alla dina svek. Ibland så tänker jag på tiden då det var vi. Men det är inget som jag saknar längre. Jag orkar inte vänta på att en bättre tid med oss ska komma för du bara leker med mig. Du var underbar ett tag, men jag såg dig förvandlas. För att den du är idag det kan jag inte fatta. Du skiter i allt och bara går runt och snackar. Du är falsk när jag ser ditt rätta jag. Och jag har fattat att du är misstaget och inte jag. För varje gång du kollar på mig, kollar du snett. Och jag undrar vem du är och vad som har gått snett. Du var den där perfekta, men nu är du den sämsta. Du har krossat mitt hjärta gång på gång igen. Jag går vidare i livet med vänner vid min sida. Jag orkar inte lida mer. Du har förstört så mycket för mig. Vår tid är förbi.. Som vänner, som kärlek, allt vad det kan vara. Vi kommer aldrig mer hamna på samma väg. Jag vänder ryggen till och lämnar allt bakom mig. Och låter våran tid och du rinna ut i sanden.

~ JAG VET INTE!

Jag vet inte, men jag tror det är dags... Lägger mig i min nybäddade säng och sover på saken helt enkelt. Det brukar ju hjälpa så får hoppas att det gör det denna gången också :) Det gäller väl bara att lägga allt bakom sig och se framåt. Jag tänker iaf inte gräva ner mig i en massa skit, det är en sak som är säker.

Jag vill ha sötnosen bredvid mig nu.

~ BACK IN STOCKHOLM!

Hann aldrig blogga om lördagen eller söndagen. Har inte redigt haft tid. Men iaf lördagen började helt bra men slutade i katastrof haha ja vad ska man säga egentligen. Jag har iaf lärt mig en hel del och sen är jag portad från metro i 1 år haha. Men jag bjuder väl på det ;) Helgen har varit både upp och ner och jag säger inte så mycket mer om det så har jag inget sagt blir nog bäst så faktiskt haha ;) Har iaf haft underbart bra sällskap hela helgen, mest av Carro :) Hehe. Var jobbigt att lämna henne i söndags. Usch! Och fam. Davidsson ni är helt underbara och så bra. Resan hem igår gick som en dans :) Inga problem alls. Möttes i Stockholm av ett himla fint bemötande, det gjorde mig glad :) Så inatt har jag sovit som en prinsessa! Och idag har det inte varit nått depp alls :) är helt slut, så ska strax duscha sen krypa ner i sängen hade jag tänkt :) Har massa saker att se fram emot i veckan. Mys :) Skönt att vara tillbaka i Stockholm! Jag trivs verkligen här och det är här jag hör hemma har jag insätt :) Bjuder på ett par bilder under helgen och låter dom tala för sig själv haha.






RSS 2.0