~ hejdå 2010 välkommen 2011

Dom senaste dagarna, har fått mig att inse att livet kan ses på ett helt annat sätt än vad det innan har gjort. Jag har inte varit ledsen en sekund. Allt har verkligen vänt från det dåliga till det bra. Och jag hoppas att det kommer hålla i sig in på det nya året. För jag mår så otroligt bra nu!

Jag har haft ett helt ok 2010 år med alla underbara människor. Men jag har även fått smaka på min egna medicin, då jag huggit folk i ryggen. Men det är det som fått mig att inse att jag gjort fel och att jag ska rätta till mina fel. Jag har sätt livet på ett helt annat sätt. Jag har begått misstag, men jag har ändå hjälpt folk. Jag har varit hatad, jag har varit älskad! Jag kommer sätta nyårslöften och sätta mål som ska ske under 2011! Jag vet vad jag vill och vad som måste göras. Jag tänker inte ge upp, jag ska kämpa. Och visa vilken människa jag är :)

Jag tackar alla för 2010. Men 2011 gör vi till ett bättre år.

Nu ska jag duscha, sen tagga och peppa fest. Middag med tjejerna, sen blir det spel, alkohol och vad allt kvällen kommer att innehålla! Jag satsar på en grym kväll med otroligt bra sällskap. Men det bästa av allt är att jag får tillbringa kvällen med dom bästa tjejerna i hela världen! Emma Haag & Carolina Murto, ni gör mitt liv, ni gör mina dagar! Aldrig mer utan er.


GOTT NYTT ÅR, FRÅN MIG TILL ER ALLA DÄR UTE! Va rädda om er och ta hand om varandra.

~ vet varken ut eller in.

Tråkig blogg-tjej jag blivit på senaste dagarna. Men det är bara för att allt just nu är upp och ner och att jag inte vet vad det är som händer och sker. Jag vet varken ut eller in. Jag hänger inte med för 5 öre. Det är som om man går runt och väntar på att nått ska explodera, men det händer aldrig. Det bara tickar...

Återkommer imorgon ist.




Du fick min värld att snurra..


~ det finns inga gränser.

Det finns inga gränser för vad du gör.
Men för mig finns det de.
För nu har du gått över den.
Och nu säger jag tack och adjö.
Jag orkar inte mer.
Mina krafter tar slut.
Jag finner inte längre någon lycka med dig.
Det ända jag finner är hat.
Jag vänder ryggen till och...
Jag låter allt rinna ut i sanden.
Vinden tar med allt som har med dig att göra.
Du blir nu som bortblåst.


Det är alla motgångar som gör mig till en starkare människa.

~ linköping och bilåkande.

Igår drog jag, Emma, Carro, Martin och Max till Linköping fär shopping. Och det blev det vill jag lova. Hittade mycket fint! Blev käk på donken och en hel dag med skratt. Back in Vimmerby fick Carro och jag för oss att dricka. Ja.. På en måndag haha. Kvällen innehöll allt och inget och skratt så man har skrattmuskler idag! Var en sjukt rolig kväll. 4 pers i en säng, vad ska man säga om det... TRÅNGT! ;)

Sitter hemma hos Carro nu och väntar på att mamma ska komma. Ska bort till lägenheten och göra iordning den, så jag har det klart! :) Kvällen består väl av sällskap av Carro och Emma! Jag klagar då inte :)


Jag har snackat skit om dom.
Jag har hatat dom.
Jag har skällt på dom.
Jag har bråkat med dom.
Jag har skrattat med dom.
Jag har gråtit med dom.
Jag har skapat minnen med dom.
Jag har gjort allt och inget med dom.
Det är det som gjort att vi idag har den vänskap vi har.
Att vi hittat tillbaka.
Och vet vart vi har varandra.
Jag har världens bästa och finaste vänner.
Carolina Murto & Emma Haag!
Ni gör mitt liv.
Ni gör mina dagar.
Jag älskar er!
Vi passar som handen i handsken.
Vi är av samma sort.
Och det är det som gör oss till det oslagbara!
Lämnar er aldrig!
Jag är så glad att jag har er i mitt liv.... igen.
Och denna gången är ni här för att stanna.










~ bakis häng.

Kvällen igår ska jag nog ens inte säga något om mer än att.. FY! Finns nog inte allt för mycket mer och säga om den kvällen. Men hoppas nu att man lärt sig av sina misstag, och insätt en gång för alla.

Varit bakis hela dagen, haft häng med Carro, Martin och Max! En runda på stan, men hittade inget! Sen blev det film. Har varit himla trevligt. Och jag har skrattat så jag tjutit! Dom är inte som dom ska kom vi på idag haha.

Snart blir det sängen för att tagga en hel dag med shopping! :) Det ser jag fram emot.



~ bästa julen.

Jag har haft den bästa julen. Jag skulle bara säga det. Varit i Högsby över natten hos pappa och Viktoria, Wincent och Lorentz. Jag säger bara gud vlken mysig familj! Så glad för pappas skull. Igår blev det lite vin och kex och sådär. Mysigt mysigt. Jag är nöjd med denna julafton!

Ikväll taggar vi fest, nej... DYNGFEST! Sjukt taggad. Sitter hos mamma nu och väntar på att Carro ska komma. Hem till henne sen till Samantha, sen är det köööört! Vi är på gång vi är laddade v är tända. Ikväll kör vi så det bara ryker. Eller? SKÅL!



Jag vill känna din kropp emot min.
Höra pulsen slå.
Din mun tätt emot min.
Hjärtat snabbar på.
Jag ser på dig.
Och du ser på mig.
Jag säger jaja.
JAG VILL HA DIG!

~ bort-tappade dagar

Ja det där med att för varje dag skriva nått, har jag lagt på hyllan för ett tag. För jag har helt klart inte haft tid och sen bara orkar jag inte just nu känner jag. Tråkig jag är eller huuuuur? Ja jag vet! Men what ever så är det hehe.

Kom fram till Vimmerby efter typ 3 timmars försening, det var ju mysigt och sådär eller inte. Fick gratis pizza på Palma haha lika sköna som alltid där inne. " Åhhh michaela vart har du varit, du som var här jämt innan " - Jag har flyttat till Stockholm. Haha söta dom är och sådär! Är iaf på plats nu. Men... Jag är redan trött på skiten känner jag. För mycket drama första dagen! Planerar starkt just nu att boka en resa hem innan nyår. Får väl se om lite saker kan lösa sig! Ellleeerrrreee.. Fy säger jag bara!

Jag är helt slut i kroppen känner jag. Så ska krypa ner i sängen snart hade jag tänkt. Sen imorgon ser min dag ut på följande ungefär
- Julafton x4.
- Namnsdag. (Ewa)
- Åka till högsby.
Min dag ser ut att bli otroligt bra måste jag säga! Och får hoppas den blir det också.. För denna dag har ju varit lite si sådär.. Nej nu ska jag lägga mig och glömma denna dagen, och se det som så att imorgon är det en ny dag med nya tag!


Ja.. Du högg mig i ryggen med en gång.
Borde jag ens vara förvånad egentligen.
Fyfan..

~ jag är fast

Förut satt jag fast i Stockholm, nu sitter jag fast i Linköping haha. Vilket rent ut sagt jävla julkaos jag hamnade in. Jag trivs inte med detta. Nu sitter jag på Centralen och väntar på kustpilen som ska ta mig till Vimmerby. Om det ens kommer komma något tåg! Jag håller tummarna så det bara sjunger om det! JAG VILL HEM NU OCH VARA FRAMME! Jag åter kommer under tiden :)


Jag tror det hördes något om torsdagsmys ikväll kaaaaaanske hihi!

~ Jag är frisk, eller?

Haha är jag frisk eller är jag inte frisk? Jag kommer ju aldrig va frisk så nej. Men jag är ändå frisk nu. Komplicerat eller huuuur ;) Jag fattar ens inte själv! Men what efter. Tog mig upp rätt skaplig tid idag och gav mig ut för att handla dom sista julklapparna. Och huu så bra det gick. Men vad slut jag var när jag kom hem haha. Var verkligen som ett joggingpass och jag trodde jag skulle falla ihop vilka sekund som helst, armarna var som gele haha. Men jag klarade det! Har fixat håret ikväll och är hel nöjd! Tror jag haha. Packat klart att jag ska ha med mig hem till Småland. Så allt är klart nu :) Slagit in alla julklappar också.

Ska nog slänga mig i badet nu, sen lägga mig. Imorgon ska jag jobba! Sen drar jag HEM! :D Så sjukt mycket jag längtar tills att få hålla om alla och är hur fest sugen som helst, kommer bli gryyyyyymt!




~ Det är ingen annan.

Tråkg jag varit idag känner jag, eller ja dessa dagar jag varit sjuk. Men det finns liksom ingen kraft till att skriva en massa hela tiden. Man vill bara ligga ner och tyyyyyyp vara död och vakna upp när man blir frisk eller något sånt haha. Läskigt det lät men det är nästan så det är.


Har haft en hel sjuk kväll känner jag. Där jag gråtit så jag inte har några tårar kvar att gråta. Hemlängtan tar över mer och mer trots att det bara är 2 dagar kvar. Men att bara sticka iväg och vara ifrån mamma, pappa, farmor och alla nära och kära. Det tar liksom knäcken på en. Det är hemskt jobbigt. Även om man visas som stark kan även den starka falla. Men efter att jag pratat med mr B så blev allt lite bättre :)

Sen kom nästa moment då mitt gråt gick över till åskmoln där min ilska bara exploderade kände jag.. För varför ska ni sitta nera i Vimmerby och snacka skit om mig när jag för fan inte har nått med er att göra längre. Är jag så jävla bra så att ni blir svartsjuka och avundsjuka så ni gör allt för att förstöra för mig? VILKA IDIOTER! Get a life! Jag skaffade mig iaf ett och gjorde nått med mitt liv. Sååå.. Folk kan duktigt sluta med sitt förbannade fjäskande och sitt jävla skit prat !Jag tror inte alls att jag är nått enbart för att jag bor i Stockholm och har jobb. Jag valde helt själv att flytta hit och jag är fan stolt över mig själv att jag tjänar mina egna pengar! Jag gjorde nått med mitt liv ist för att gräva ner mig i skiten! Därför kan jag gå rak i ryggen


Nu ska jag krypa ner i sängen. För imorgon trillar min FETA LÖN in på kontot som jag jobbat mig till för att få. Blir julklapps-shopping och blondering! Sen på kvällen ska jag packa. Sen drar jag heeeeeeeem!!!!


Jag är hemskt ledsen.
Men jag förstår mig inte på dig..
:(

~ Dag 4 – Det här åt jag i dag

Kul dag jag haft eller inte. Har inte spytt mer sen inatt iaf. Och det känns otroligt bra! Men pratade med chefen förut, och jag blir hemma imorgon med för säkerthets skull. Så om jag känner mig bättre imorgon, ska jag ge mig ut och handla dom sista julklapparna som jag har kvar. Och det är ju en del har jag insätt nu haha. Bra och vara ute i tid Michaela, haha inte min sak det direkt!

Allt du sa till mig, det fick mig att tänka om.
Du är bra och jag är glad att jag har
dig!



- DET HÄR ÅT JAG IDAG!
Ja det blir väl en ganska enkelt uppgift att svara på. Med tanke på att jag legat och spytt i 2 dagar har jag inte fått i mig så mycket, men gjorde iaf en liten tallrik med frukt förut, sen ett glas med Vitamin och till slut en shaaaake med gå ner i vikt saken jag börjat med! Fick inte i mig allt dock, men lite frukt har jag fått i mig idag och sen vatten! Bättre än inget! Och jag har till och med lyckats behålla det i magen. Det har inte kommit upp igen :)

~ I hopp om att bli frisk!

Har sovit hur bra som helst inatt. Förutom att jag vaknade en gång och spydde. Där av inget jobb för mig idag heller. Är redan trött på att vara hemma. Usch, det är inget kul alls. Man bara ligger och glor och sitter vid datorn och går runt för att fördriva tiden. Men inget händer! It suck´s! Ska fördriva min tid med att fortsätta kolla på Prison Break idag. Det är så bra och vilka läckerbitar det finns hehe. Ska göra det bästa för att bli frisk. För jag har ju mycket att se fram emot nu.


Sara - gud, det blev ju as bra ju :)
Svar - Ja, jag är super nöjd! :) Kom upp till Stockholm nån helg Sara! Hehe. Hoppas allt är bra med dig. Vore kul att ses och säga hej nu när jag kommer hem till Vimmerby under jul! Kram

~ Så här bor jag nu!

Lovade ju eller ja jag sa att jag skulle försöka fixa bilder. Kanske inte dom bästa. Men är man sjuk orkar man inget. Men här är iaf mitt nya place som jag bor i nu :)



~ Dag 3 – Mina föräldrar

Ligger hemma i soffan och bara glor. Kollar på prison break, hela säsongen. I hopp om att bli frisk. Fick åka hem från jobbet idag. Då jag spydde. :( Har spytt 3 gånger till efter det. Så det är nog magsjuka jag åkt på. Och fy fan rent ut sagt. INTE NU :( Usch. Men hoppas att det går över!

Så måste jag självklart sjunga... Ja må hon leva ja må hon leva ja må hon leva ut i hundrade år, ja visst ska hon leva ja visst ska hon leva ja visst ska hon leva ut i hundrade år. Grattis Malin Samuelsson på din stora  18års dag! Hoppas att den varit jätte bra och är jätte bra :) Sänder dig jätte många banske kramar! Och du... Tagga juldagen för då smäller det! Ett stort grattis till den fina tjejen som har ett hjärta av guld! Puss på dig vännen från mig.

Idag hade det varit 3 år.. Lite blandade känslor idag känner jag!


Ska försöka fixa bilder på nya lyan under dagen eller nått. Om jag orkar. Men ska göra det bästa!



- MINA FÖRLÄLDRAR!
Eftersom jag är sjuk idag orkar inte jag nörda sönder känner jag :( Så det blir lite kort och gott om mamma Lena och pappa Conny! Dom är helt klart dom finaste och bästa föräldrar man kan ha. Jag ser upp tll dom båda 2 på något sätt. Jag vet inte vad jag hade gjort utan dom faktiskt. Dom hjälper mig alltid och finns alltid vid min sida vad det än gäller. Dom båda är klart värd det bästa här i livet för dom är såna vackra människor båda 2. Har bott med min pappa hela livet dock, då mamma lämnade oss. Men minns inte så mycket av det, då jag var så liten. Jag är stolt och glad över att det är ni som är mina föräldrar och inga andra. Ni är helt klart bäst. JAG ÄLSKAR ER! nu imorgon och för alltid!


JA HON ÄR 18 ÅR IDAG, TRALALLAAA!

~ FIN SÖNDAG!

Nya lyan är klirrad! Nice or whaaaat? Kommer bilder på den imorgon kväll i think om jag inte är helt död efter jobbet :) Men ska göra mitt bästa för att ni ska få se den!

Umgåtts med min syster och Johan hela kvällen. Blivit pizza käk och film tittande. Har varit himla mysigt och roligt! Världens finaste människor är dom :) Och och OCH.. Kollade min lön förut. Och vilken FET lön som hoppar in på kontot i veckan! I´am a ritch bitch ;) så dra åt helvete, haha eller inte redigt! Känns fett bra att jobba och få nått för det :)

Folk kan ju duktigt sluta snacka om att jag är bortskämd eller visst det är jag. MEN!!! Jag jobbar ändå varje dag och tjänar mina egna pengar. Sen att jag har världens pappa det är en helt annan sak!

Nu ska jag krypa ner i sängen tänkte jag säga haha. Men i madrassen på golvet blir det ist för en natt, men jag klagar då inte! Så himla mysigt att vara hos syster och Johan :)

Min söndag har varit mer än bra!


Tilda - Söt blogg du har, tjejen :)
Svar - Åh jag får tacka så jätte mycket :)

Mikaela - MICHAELA, klart som fan att du ska åka :) ta chansen nu. pusssss
Svar - Kan säga såhär, efter allt prat med min syster och Johan ikväll kommer jag att bege mig av på denna resa faktiskt! Även att det känns spännande och att jag är fett nervös redan nu. Haha. Men man ska ju följa sina drömmar :) Hoppas du mår bra! Puss

~ I VÄNTAN!

I väntan på att få åka och byta lya bjuder jag på 3 bilder :)





~ IDAG FLYTTAR JAG!

Ja det var ju otroligt mycket jag fått sova inatt, eller inte. Haha en viss gullis ringde flera gånger om och härjade verkligen sönder med mig om allt och inget. Och man vill ju inte vara otrevlig haha. Så det var bara att verka glad. Eller verka, det behövs inte. Jag är glaaaad så det bara smäller om det hihi. Somnade inte förän 4. Mycket sömn och sådär är bra har jag hört. What ever! Jag är pigg iaf, lite små trött kanske. Men bara jag får ställa mig i duschen så kommer det försvinna :)

Idag är det dags för flytt till min nya lya! Ohh så härligt det ska bli :) Men om man tittar ut på vädret. Kunde det ha varit bättre väder tycker jag. Inte det roligaste att flytta i snöstorm.. Men men hur som är det ju inte ute jag ska bo utan inne hehe. Kommer flytta runt 4-5 i eftermiddag så jag kommer inte skriva mer under dagen. Kanske sen ikväll hur allt gick. Men det återstår att se. Kommer sova hos syster inatt med! Eftersom jag har tillträde till lägenheten imorgon. DETTA KOMMER BLI SÅ BRA :)


Dag 2 – Min första kärlek

Har varit en himla lugn lördags kväll måste jag säga. Och fyyyy vad skönt det har varit. Har bara lite kvar imorgon att fixa. Sen är allt klart. Jag kommer inte kunna sova inatt känns det som, jag är hel spänd inför imorgon (idag). Ska bli så kul med ny lya.. Igen jag vet. Men det är så jag lever just nu. I en liten resväska kan man säga, eller stor kanske är rätta ordet haha. För att fy vad kläder jag har insåg jag förut. Och detta är bara hälften eftersom resten är kvar i lägenheten i Vimmerby. Ja herregud haha. Mer kommer det ju bli då det snart är dags för mellandagsrean, oj oj! Och då ska jag åka till Linköping/Kalmar med mina bruuuuudar! :) Nu ska jag kolla på tv! Är helt slut känner jag, men kommer ändå inte kunna sova. Att byta lägenhet är nästan lite som julafton haha.


MIN FÖRSTA KÄRLEK -
Min första kärlek är ju inte min första kille jag hade precis. Jag ser det som så att den första kärlek är den man verkligen minns. Och min första kärlek är ju självklart Joel måste jag erkänna.. Och om jag skulle skriva om honom, ja då skulle jag skriva en hel bok kan jag lova haha. För det finns så mycket att skriva så det inte är klokt. Men iaf lärde jag känna Joel genom speedwayen, och detta var sommaren 2007. Och det var han som la till mig på lunar av alla tställen sen bytte vi msn och varje tisdags träffades vi på speedwaybanan. Då som vänner. Men jag minns den kvällen han skrev till mig att han gillade mig. Jag kunde inte sluta le och visste inte vad jag skulle säga. Men iaf månaderna fortsatte gå och vi träffades då och då. Första kyssen kom den 13 oktober. Sen förstörde jag allt mellan oss. Men sen den 20 december 2007 blev det han och jag. Faktiskt 3 år sen imorgon (måndag). Helt sjukt vad tiden gått fort måste jag säga. Men månaderna gick och gick. Jag trivdes med honom, och jag hade kul med han, kände mig trygg med honom, han fick mig att le och skratta, han fick mig att må så otroligt bra. Och jag var lyckligast i världen. Han visade  mig en värld som jag aldrig trodde fanns. Allt var verkligen helt perfekt. Tills den dagen då allt verkligen förstördes. Och sen den dagen har ingen av oss litat på varandra. Allt  har verkligen hänt under alla dessa år som vi känt varandra. Det är med han som jag gått igenom allt och inget. Skratt och gråt. Det är med han jag minns alla dagar med. Allt vi gjort. Ja allt helt enkelt. Jag kan sakna honom vissa stunder, det kan jag verkligen göra. Då det var som bäst mellan oss. Men Joel och jag vi hör inte ihop. Inte just nu iaf. Han är min vän och det är så det förblir just nu. Sen vad framtiden har att erbjuda det är en helt annan sak, men det låter jag tiden avgöra. Han vet, jag vet, vi vet vad vi sagt. Mina känslor för honom kommer alltid finnas kvar på något sätt det kan jag inte neka. Och jag kommer aldrig glömma tiden med honom, för det var den bästa, men som förändrades till en dålig tid. Men när jag blickar tillbaka, blickar jag tillbaka på allt som var bra och perfekt! Joel var den första kille som jag verkligen var kär i och gav allt för och som jag verkligen älskat med hela mitt hjärta och från topp till tå. Lite kortfattat iaf, för som sagt annars skulle jag kunna sitta här i år och dagar och skriva allt :) Jag tycker om dig!


~ KOMMER JAG LYCKAS, KOMMER JAG VÅGA?

Jag har länge snackat om att jag vill åka på bartenderutbildning. Jag vill så gärna. Men kommer jag lyckas, kommer jag våga? Våga åka helt själv är just steget. Visst jag tog mig till Stockholm, bara lämnade allt och stack hit utan att känna typ någon. Förutom min syster. Skulle jag klara av att åka till Kos i 4 veckor helt själv och utan att känna någon alls? Det är en himla stor fråga som jag ställer mig varje dag. Jag vill verkligen åka. Jag kanske måste våga och ta steget och se att det faktiskt kan finnas en möjlighet.. Får helt klart se hur det blir. Men detta är ju en av alla mina drömmmmmmmmmar!


~ DAG 1 - OM MIG!

Har hittat as läckra iphoneskal som jag ska beställa hem hade jag tänkt, för att pimpa upp mobilen lite :) Vet bara inte vilket av dom jag ska välja :) Vilket tycker ni?

Nytt inlägg på --> http://michaelastankar.blogg.se/



OM MIG -
Jag heter Michaela Ewa Karlsson. Men tycker att Ängel Hjärta är så himla vackert. Så tycker det låter mycket bättre. Eller huuuuur? Bor just nu i Stockholm sedan 3 månader tillbaka ungefär. Är uppvuxen i Emmenäs, byhålan gud glömde? Där har jag bott tillsammans med min pappa hela mitt liv. Tills i mars 2010 då jag flyttade till Vimmerby! Jag är inte plugg människa, där av ingen utbildning. Jobbar just nu på en förskola på heltid. Dock är det är inget jag vill jobba med en längre tid. Jag vill bli klädförsäljarebartender och fotograf! Jag älskar att shoppa, helt galen i kläder! Gymmar och spelar fotboll på min fritid. Och umgås självklart med mina nära och kära. Får väl inte glömma att nämna i´am the partyquuuuen ;) Ja det var väl allt om mig eller inte allt. Men lite kort och gott tyyyyyp.

~ VARJE DAG!

Varje dag från och med idag kommer jag skriva som vanligt, men utöver det kommer det varje dag komma ett litet stycke om dessa saker. Alltstå ett för varje dag :) Kul va? Haha inte direkt. Men what ever. Iaf nått :)

Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Min första kärlek

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Roligaste semestern

Dag 09 – Detta tror jag händer efter döden

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Min första cykel

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Den här månaden

Dag 21 – Mina stora tre mål i livet

Dag 22 – Det här får mig arg

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – Min favoritartist när jag var liten
Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina värsta minnen

Dag 30 – Mina tre största upplevelser i livet


~ TVÄTTA, PACKA, STÄDA!

Låter min lördag kul eller kul? Haha inte kul alls skulle jag vilja säga faktiskt. Men det väntar faktiskt något gott, får flytta till en annan lägenhet imorgon. Och fyyyy vad jag längtar och vad fin den är. Den här har varit mer mysig, den andra är mer fin! Kommer storm trivas känner jag på mig. 3 gången jag byter lägenhet nu haha. Kommer väl åka fel som jag gjort dom andra gångerna. Inte lätt att hålla reda på alla håll man ska åt. Haha. Men det fixar sig efter ett tag hehe.

Fyyyyyyy vad jag längtar tills juldagen! Hörde nått om dyngelidyngDYNG ;) Kommer bli helt grymt. Jag är så sjukt taggad. Och mer taggad på att få åka hem till Småland. Kommer krama ihjäl alla underbaringar!


YOU IS OUT! bye bye..

~ CP BLOGG?!

Igår satt jag hela kvällen och försökte komma in på min blogg, men jag lyckades inte. Cp or whaaat? E ja! Men nu ikväll funkar det så what ever hehe. Igår iaf så fick jag världens utskällning när jag skulle åka med bussen hem av en kärring och gubbe om man får uttrycka sig på det vciset. Ur munnen hoppade dessa ord till mig från dom - " Är du för fin för att ställa dig sist i kön och vänta på din tur för att få gå på busen som alla andra? " Hahaha asså what tänkte jag.. Ja jag är för fin för att stå i kön annars hade jag ju ställt mig i kön ;) NÖTTER!

Ikväll har jag varit på julfest med jobbet! Och det har varit helt galet kul! Och vi har ätit god mat, druckit och bytt julklappar och lite smått och gått. Himla trevligt måste jag säga. Men kände att jag höll på att somna i soffan där ett tag ;) Haha så lika bra att åka hem! Så jaha nu är jag hemma, och nu då? Haha. Jag bööööör nog lägga mig hehe.

Skänker just nu förbannat mycket tankar till min älskade vän Emma som sitter hemma i Småland med knät ur le och troligen nått är sönder. Jag känner mig så ohjälpsam, då jag inte kan bara hos henne. Jag vill kunna hjälpa henne! Men jag hoppas att hon kommer repa sig otroligt fort och snart bara på benen igen! Jag tänker på dig Emma. Och sänder dig alla krya på kramar jag bara kan! DU ÄR BÄST! Puss till min fina vän :)



Hjärtat säger en sak och hjärnan en.
Medans i magen bara flyger det fjäriljar!
Jag är förrvirad just nu.
Men kommer snart på en lösning.
Jag vill du ska vara min!

~ JULKLAPPS-SHOPPING!

Slutade redan vid halv 4 idag! Nice or whaaaat? Blev en hel eftermiddag med bästa syster som innehållt as garv på tuben, julklapps shopping, hämtning av min biljett, fika och en jätte mysig dag! Skönt att få annat att tänka på för en stund :) Min syster gör mig alltid glad. Hon är den bästa! :) Hittade en hel del julklappar iaf, men ska shoppa resten imorgon tror jag det får bli, eller nej haha inte alls kom jag på! Nästa vecka får det bli :) Typ dagen innan jag ska åka eller nått! Bra att v ara ute i tid har jag hört ;) Har inte tid imorgon för då ska jag till Jakan och umgås med mr X! Spännande eller hur? ;) Haha! Hann precis hem så jag kunde titta på Paradise Hotel förut, för det går ju inte att missa. Jag vet inte vem jag tycker ska vinna faktiskt.

Har hämtat ut min biljett idag som ska ta mig hem till Småland om exakt 7 dagar! Pepp eller pepp?  Det är nog tusan frågan tror jag! ;) hihihi! Jag är..... sjukt peeeeeeppppppp!

På tal om annat är det den 15 december idag, 2 månader kvar tills jag fyller år. Och när min syster frågade mig idag hur gammal jag blev fick jag.. hjärnsläpp! Haha, helt sjukt att man kan glömma bort sin ålder, eller så vill man inte bara bli påmind om att åren kommer att springa iväg! Jag fyller 22 år om 2 månader. SJUKT VILL JAG SÄGA! Jag känner mig inte som 22 år? Hallå liksom! Var jag inte nyss typppp 18?

Nu ska jag faktiskt duscha sen ska jag lägga mig bums i sängen med en gång! Tur jag har lite sovmorgon imorgon, det behövs verkligen känner jag efter denna dagen! JAG ÄR HELT SLUT!





~ FIIIIIIIIN TISDAG!

Har jag haft en bra tisdag eller har jag haft en bra tisdag? Jag har haft en bra tisdag :) Läst sagor, ritat roliga gubbar och åkt pulka hela dagen! Soooooft måste jag säga! Sen har jag bara tagit det lugnt resten av dagen. Och det har varit skönt :) men ska städa lite nu, sen blir det sängen!

Har garvat hela kvällen åt detta jävla kort rent ut sagt, HAAAHA! Det var sommaren 07 som jag mötte Emma! Tro det eller ej men på Hultsfredsfestivalen när jag var som mest bakfull, efter att jag hade suttit ute i spö regn en hel natt med mitt duntäckte och fötterna i en hink var av jag hade däckat! Och inte nog med det hade jag tappat bort min nya telefon och en viss människa fick vara uppe med mig hela natten. Haha fyfan vilken festival! Saknar festivalen sjukt mycket. Hoppas på att kunna åka på någon i sommar faktiskt, vore soooooft :)



~ HUVUDVÄÄÄÄÄÄÄÄRK!

Ja, det är just vad jag har. Så det bara smäller om det. Så ska faktiskt hoppa ner i sängen och lägga mig. Och hoppas att det fixar sig tills imorgon. Vill INTE vara sjukare denna vecka än jag redan är haha dumt det lät. Men så är det faktiskt. Ska vara hos dom minsta barnen denna vecka, såååååååå mysigt! Och herregud  vad söta dom är. Skulle kunna göra om allihoppa till små kakor och äta upp dom! Hihihi! Jaja... Godnatt då :)


Minnah Karlsson - Piece of my heart
Soulja Boy - Grammy
Går på repeeeet om och om å om igen!

~ LUCIA!

Malin - flytta ihelgen? ;o HOPPAS TA MIG FAN ATT DET ÄR HEM IGEN! =D =D =D
Svar - Hehe gullmajja! Det är inte hem till Småland, men det kanske kommer ;) hehe! Denna gång ska jag bara byta lägenhet. Mot Hammarbyhöjden! :D

Vilken härlig dag jag haft. Hur har eran varit? Min har bestått av, luciatåg med alla barnen på förskolan, lussekatter, pepparkakor och varmchoklad! Bra dag måste jag säga :) Och alla barnen var så söta, så jag höll på att smälta sönder, åååh vad mysig dag det varit.

Fått samtal från Småland från lite alla håll och kanter idag! Och jag har insätt att få saker verkligen kan få mig glad. Måste bara säga att jag är så otroligt jävla glad glad GLAD om man nu får svära  att jag och Emma fått upp våran kontakt igen. Den människan finns det ingen som kan ersätta! ALDRIG!

Och... Vad hade jag gjort utan min syster? JAG ÄLSKAR DIG!

Glad Lucia hälsning från mig till er!


~ MJÖÖÖÖLKH!

Har haft en grymt härlig söndag eller.... NEJ! Haha fy. Men nu ska jag iaf krypa ner i sängen! Och sooooova aset :) Imorgon blir det jobb och sen? Kanske dags att packa lite.. Eftersom jag ska flytta till helgen, ja IGEN haha! Jag vet. Men nu är det som det är. Jag lever i en resväska just  nu!


Ja...
Du har själv gett dig in i leken.
Och nu får du leken tåla!
Jag tar ingen skit.
Och låter ingen köra över mig.
Det måste väl även du fattat att..
Det du gör mot mig.
Det kommer att komma igen.
Bara att mitt är 10 x så värre!
IDIOT!

~ CRAAAAAZY!

Fick visste lite att göra igår, där av inget skrivande under dagen/kvällen. Illa av mig, i knoooow! Men Rebecka hörde av sig och frågade om jag ville haka på och fika. Ja visst sa jag. Drog till bla bla vad det nu hette. Var dö rädd vid t-centralen att jag skulle sprängas! Haha, men klarade mig ;) Sen drog vi vidare med Jocke till alvik och sen nån "nybana" som becka påpekade att det var. Wht ever. Mitt ute i ingenstans hamnade vi i ett hus med bubbelbad. Jag nöjt och det blev lite alkohol också. Skrattade mig igenom hela kvällen åt ens saker som inte var kul! Haha typiskt mig! Lite skvaller och sådär. Men det var en redigt nice kväll måste jag säga :) Vet inte hur snabbt jag hade att komma i sängen men iaf har jag slängt av mig alla kläder precis innanför dörren, HAAHA! Och om man kollar på telefonen idag, ja vad ska man säga? Haha just nu skulle jag bara vilja sjunka genom jorden! Men man ska ju bjuda på sig själv ;)

Idag blir det att ta det lugnt, för att imorgon jobba. Ser inte fram emot det, då jag fått en sådan otroligt hemlängtan. Men ska ta en dag i taget och kämpa mig igenom detta. Får ju åka hem om ett par dagar.






~ SUP MIG SNYGG!

Godmorgon! Somnade inte förän vid 3 inatt och vaknade vid 9, jag har fått otroligt bra med sömn känner jag. Men det sjuka är att jag ens inte är trött! Lustigt må jag säga :) Men somnade som en stock inatt. Dock drömde jag en helt sjuk dröm om en film jag såg igår haha. Vad man kan drömma konstigt! Trodde jag kände mig frisk imorse när jag vaknade. Men gjorde visst inte det sen märkte jag. Har feber och kallsvettas och allt bara snurrar i skallen. Så ligger i sängen än :) Skönt men... TRÅKIGT! Hoppas det repar sig under dagen.

Skulle just nu bara vilja gå till systemet köpa mig en box vin, säga att ikväll köööör vi och det är då jag kommer glänsa medans jag super mig så jävla snygg! ;)



Ny dag.
Nya tag.
Nya möjligheter.
En ny värld öppnar upp sig.

~ TYYYYYP BILDBOMB!

Sitter i soffan och bara kollar på tv och har det chill med mig själv! Himla lugnt och skönt faktiskt :) Orkar inte göra nått. Ska bara duscha sen och sedan lägga mig i sängen och göra mig redo inför en grym lördag imorgon ist. Har lite olika förslag på vad jag kan göra. Men får se hur jag mår också. Just nu känner jag bara att jag vill vara hemma. Men det kan ändra sig fort :) Hoppas på att må bättre imorgon!

Jag är inte som alla andra som sittar och kollar på idol! Det är inte redigt min stil faktiskt, är inte alls intresserad av det. Så nej, jag kollar hellre på en kass film. Haha. Smaken är olika och det är väl tur det :)

Suttit och kollat igenom massa bilder. Minnen tror jag det kallas... Fyfan rent ut sagt vad man kan blicka tillbaka på gamla goda tider. Men det är nuet vi lever i. Men ska iaf slänga in lite bilder :)

Ser genast fram emot att åka hem till Vimmerby den 23 då jag har mycket att se fram emot och reda ut. Känns helt okej! Och jag hoppas att allt kommer att sluta på bästa sätt :)


Ni glömmer väl inte - http://michaelastankar.blogg.se/ nytt inlägg finns!


















~ DU FICK ALLT, VAD FICK JAG?

Jag gav dig allt, för jag trodde du var den rätta.
Jag har verkligen gjort allt du bett mig om.
Jag har lydit dig, som om jag skulle vara din slav.
Men vad tjänade jag på det, vad gav det mig?
Inte ett skit, förutom...
Knivhuggen i ryggen.
Nej det är slut nu, för gott!

Jag tänker inte leva på någon annans villkor. Det är mitt liv.
Det är min tur, min tur att gå en annan väg, utan dig vid min sida.
Du förtjänar inte mig!
Jag ger dig fingret och vänder ryggen till.
Du kan ju fortsätta dröma om att få komma i närheten av mig igen.


~ SÄNGLIGGANDES!

Har inte känt mig kry på hela veckan och idag kom nog droppen. Men kämpade mig upp iaf, men det gick inte. Så fort jag reste mig upp eller gick ett steg blev allt svart för ögonen och jag fick lägga mig igen. Sen försökte jag ta mig upp igen, men då blev det samma sak. Kallsvettades och mådde illa hela tiden allt bara snurrade runt. Var verkligen hemskt.. Så jag blev hemma idag, legat i sängen hela morgonen och sovit. Har ännu inte kommit upp. Men ska försöka ta mig upp snart. Min kropp är som gele just nu :(

Blir verkligen en lugn fredags kväll, skulle ha åkt på Johans 30års fest, men blir inte så. Hoppas på att jag kommer må bättre under dagen/kvällen om inte annat må bättre imorgonm iaf.

Ja... Idag är det SYND om mig!

~ SOPPA ÖVER HELA MIG!

Min dag började väl sådär, stopp på busslinjen sen när bussen väl kommer och jag ska hoppa på så blir jag avvisad? Haha. Kliver på bussen. Busschauffören i högtalren - Du i blont hår, var vänligen kliv av bussen, de är full. Såg inte gubben att det var 5 pers som hoppade av och att det var 5 nya som kunde hoppa på? Snacka om, jaaa dum i skallen måste jag säga. Sur jag blev på han! Kom försent till jobbet p.g.a han! GUBBE! Varit en bra dag på jobbet annars, ända tills jag får en hel tallrik med soppa på mig, haha men det är ju härligt och sådär. Men kan inte bli arg, för fyyyy vad söta dom små barnen är! Helt nerkärad i dom typ! Varit och köpt lite pepparkakor och mjölk ikväll, GOTT! Kollat på PH också och whaaaaat? Vad håller Johannes på med? Haha herregud. Men han är en jävligt bra spelare  må jag säga! Ska kolla på film vid 9. Så ska duscha nu sen hoppa ner i sängen hade jag tänkt :)

Imorgon tar jag helg och tar en bääääärs eller 12 ;)



Fäller just nu en tår.
Antigen är det för allt hat mot dig.
Eller för jag saknar dig.
Jag vet inte alls just nu.
Jag önskar jag hade svaret på alla mina frågor!

~ GALNA GRANNAR!

Ja assååå, det där med att sova på kvällarna för mig går inte sådär värst bra måste jag säga. Kommer aldrig i säng då jag ska och somnar gör jag inte heller. Funderar på allt och pratar i telefon hela nätterna. Det är ju bra jobbat av mig. Men å andra sidan är det kanske inte så lätt att sova heller, då man har galna grannar som spelar musik på högsta nivå typ, springer i korridoren och vad dom nu håller på med. Just det... Glömde hunden som håller på att tappa rösen av sitt skällande! Ja det händer ju alltid något i Stockholm måste jag säga, haha. Varje dag har nått att erbjuda! :) Men nu ska jag stänga av datorn, drömma om att bli smal och få en läcker kropp och att gaddningen inom en snar framtid kommer sitta på min kropp, raoooooow! God natt :)


Du gör mig sjukt jääääävla glad!

~ GADDNING!

Funderar starkt på att ta och göra så mitt fett försvinner och skaffa mig en lika snygg kropp som hon på bilden verkar ha! Och sätta denna gaddning på min kropp. Dö heeeeeet enligt mig! Vad tycker ni? Sen även rätta till gaddningen jag har på min handled också. Som jag vet exat vad jag ska göra med! Mycket funderingar kring gaddning nu :) Gymmet imorgon var det va?



~ JAG FANN JUST DIG, DIG!

Håll inte på att komma upp imorse. Kvart i 7 kom jag upp och min buss gick kvart över för att jag skulle hinna i tid till jobbet. Lite stress där ja! Men jag hann med det jag skulle, och hann med bussen också! Rekord tror jag :) Haft en bra dag, idag när vi var ute var det ett par snöskottar gubbar på taket, eller ja inte gubbar kanske, men män då. Och en av dom kläcker ur sig, har du barn? Hahaha jag barn? Nej nej nej! Fick mig ett gott skratt.. Sen på slutet blev min dag bara värre och värre :( Fick ont i äggstockarna så jag knappt kunde röra mig, höll helt seriöst på att börja tjuta. Usch :( Så har legat i sängen ända sen jag kom hem. Orkar inte göra nått känner jag. Vet inte alls just nu vad som händer med min kropp. Men något är det som inte stämmer iaf :( Jag är bara så rädd! Vaknar varje natt flera gånger om och är klar vaken. Förstår inte något alls.. Hoppas det vänder tillbaka snart.


Ja man väljer ju sina vänner efter sina egna val..

~ LATAST I VÄRLDEN!

Stämmer rätt bra, iaf just idag. Fick för mig att gå till donken och käka, halvvägs inser jag att jag mår illa som fan rent ut sagt, så vände hem igen. Inget donken för mig inte. Var skönt med en nypa frisk luft kan jag lova. Men mår fortfarande ap illa och mitt huvudsprängs nog när som. Undrar hur det ska gå att jobba med det imorgon om det fortsätter :( Inte alls kul. Hoppas det går över till imorgon. Känner inte för att vara hemma, blir så rastlös då. Fuderar starkt på att slänga mig i duschen sen lägga mig i sängen och invänta PH och sedan är det ju bartenderskolan ikväll! Ett måste att se, riiiiight? ;) Vanita is the favvo on Bartenderskolan och on PH vet jag inte vem jag redigt diggar, men måste säga att jag dreeeeeglar över Damir! HOT HOT HOT!

Snart bara 2 veckor kvar tills jag ska vända hem till Småland i 2 veckor, och det känns just nu jätte bra. Träffa nära och kära, fira jul och nyår, Carros födelsedag och till slut blir det utgång efter utgång. Peppad? JA! :)

Nu lockar duschen faktiskt!



~ SPY!

Jag mår illa, jag är sur och har huvudvärk.
Drar mig bort till donken för käääääk och hoppas på att det blir bättre!

~ TANKAR!

Eftersom jag har så himla mycket tankar, funderingar och alltid säger vad jag tycker och tänker. Har jag nu gjort en blogg där jag kommer samla alla tankar, funderingar och säga vad jag tycker och tänker! Kommer självklart ha kvar denna blogg som min dagliga blogg vad som händer i mitt liv :) Hoppas att ni kommer att följa den andra också lika bra som ni följt denna.

Tankar, funderingar, talan om allt och inget -----> http://michaelastankar.blogg.se/ 

~ VÄRDELÖS DAG!

Inte min dag alls idag känner jag. Gnällig och hängig och allmänt trött på allt just idag faktiskt.. Morgonen började ju inte heller bra. Försov mig, sen när jag kommer till busshållsplatsen, kommer det inga bussar för det var stopp, väl framme vid t-banan, är det fel på t-bans linjen, bra dag? NEJ! Blir helt klart att sitta inne hela kvällen, ska kolla på PH och sen sova. Ingen sovmorgon imorgon inte. Börjar 8 imorgon, hur jag ska orka det är ju en helt annan fråga! Men får hoppas det helt klart blir en bättre dag imorgon! Tur att dom minsta barnen på förskolan har gjort min dag idag! Så söta, tror jag nästan dör så söta är dom!


Jag kanske skulle tagit vara på allt bättre...

~ STRESSAD TJEJ!

Försova sig 1 timme, mensverk, inse att det tar längre tid att åka buss idag än vanligt fall, börjar om 45 min. Måndag morgon var det ja.. Fy fan säger jag bara! Vill inte veta vad resten av dagen kommer att erbjuda!

~ HATA DISKMASKIN!

Skulle starta diskmaskinen förut och diska all disk var bara det att den startade aldrig. Antingen var det den som var helt dum i sin skalle eller så var det helt enkelt jag. Bra fråga vem av oss faktiskt! Fick till slut diska all disk för hand, lite sur jag var. Men nu har det gått över :) Har precis duschat och tagit på mig mina myskläder. ¨Så ska krypa ner i sängen nu känner jag och sova. Kollade schemat förut och hade visst sovmorgon imorgon, GÖTT! Men resten av veckan blir det då ingen sovmorgon! Men skönt att komma upp på morgonen också faktiskt :) Nej nu lockar sängen så det bara sjunger om det. Godnatt :)



~ ATT VARA SMART ÄR INTE MIN SAK!

Somnade rätt sent igår, ungefär runt halv 3, då jag pratade med mr X typ hela natten. Men det var det värt och mycket  saker kom fram och gav ett bra resultat :) Så nu är ett problem ur världen! Sov bara till 10 idag. Har inte gjort ett skit under hela dagen bara legat i soffan och kollat på tv och haft en bra söndag helt enkelt. Börjar kännas bättre i halsen också :) Så imorgon är jag sjukt pepp på jobb! Ska vara hos dom minsta barnen imorgon, mys mys mys :) Dom är såååååå söta! Hihi. Kvällen blir lugn, ska försöka komma i säng rätt tidigt faktiskt. Då jag har andra jobbtider denna vecka. Så sömn lär behövas :) Nu ska jag ta tag i all min disk som jag har, orkar inte se den mer nu känner jag! Och jag vågar inte ge mig på diskmaskinen, får då lär den väl falla ihop och gå sönder!


Jag tycker Vanita är heeeeeeeel grym! Diggar henne till max. Helt klart HISS på henne!


~ DEN FALSKA UTSIDAN!

Jag har nu funderat på hur allt var "förr".. Jag spelade ett spel som jag trodde skulle hjälpa mig, men det gjorde inte det. Det blev bara värre. Bara att jag inte insåg det förän jag flyttade till Stockholm. När jag bodde i Vimmerby var jag en falsk människa, som ljög, var otrogen, lekte med allt och alla, förstörde för folk, spelade ett spel, knullade runt, jag fejkade allt i min omkrets enbart för att jag skulle få ha det bra. Jag var redigt aldrig ärlig. Jag försökte hjälpa allt och alla när problem uppstod, men jag satte mig bara själv i skiten. Snacka om att inte tänka ett skit. Allt kändes bra för stunden, men när väl sanningen sen kröp fram blev det ett rent helvete. Jag fattar inte idag vad jag egentligen höll på med. Vem var det jag var egentligen? Inte den människa jag borde ha varit. Inte undra på att alla fick den uppfattning dom fick om mig. Jag ville bara vara snäll mot alla. Men man kan inte va kompis med alla, det går inte. Det är faktiskt bättre att ha några få äkta vänner än många och falska. Sen jag lämnade Vimmerby har jag börjat se livet på ett helt annat sätt. Jag har insätt mina fel, vad det var jag höll på med. Det är dom jag nu försöker rätta till och göra mig till en bra människa. Allt handlar om att faktiskt hitta sin livsglädje, ge fan i alla andra och sköta sitt eget. Man ska verkligen behandla människor som man själv vill bli behandlad.. Jag som jämt och ständigt tjatat om att man ska vara ärlig och tala sanning, jag har till och med ljugit för mig själv. Och det känns nu så bra att jag insätt hur allt varit och vad det är som måste göras. Det kommer ta tid att få nån att lita på en. Men jag tänker inte ge upp. Jag ska vinna över min svaghet! Jag ska bli den Michaela som jag egentligen är där innerst inne..

Jag kan framstå som den partygalnaste brud som finns som knullar runt med allt och alla, super sig medvetslös på varje fest för att få uppmärksamhet, jag kan framstå som en redig jävla bitch, som ett stort hot, som en idiot, som jag har världens bästa självförtroende, som att jag tror att jag är bättre än alla andra. Egentligen är jag en snäll person som springer runt och jagar en fotboll och som vill allt och alla väl, att alla ska bli rättvist behandlade, att alla ska ha nån vid sin sida dagligen, då ingen borde få vara ensam. Jag är inte som alla tror egentligen. Men jag har satt mig själv i skiten och har mycket att bevisa för världen och för mig själv. Det är väl så att alla människor är värda en andra chans och att alla kan förändras både på ett gott och på ett dåligt själv. Eftersom....
LIVET BLIR HELT KLART VAD MAN GÖR DET TILL!

~ MYS LÖRDAG!

Har inte gjort ett skit under hela dagen faktiskt. Bara tagit det lugnt och sen duschat och fixat mig nu på kvällen :) Får se om jag ska bege mig till mr X sen en stund. Men det återstår att se :) Om jag har den orken hehe. Annars blir det bara lördagsmys med mig själv! Ska nog göra lite varma mackor och dricka nyponsoppa! Och hoppas på något bra, tyyyyyyyp!

Jag vet inte.. Antingen är du bara helt dum i huvudet eller är du den största idiot jag mött!



~ ROSTADE MACKOR/TOMTEGRÖT!

Kollade på tv hela kvällen igår och pratade i telefon! Käkade godis och hade det allmänt bra bara :) Det var skönt att ta det lugnt. Trots alls sms och telefonsamtal om fest hit och dit stod jag emot! :) Käkat rostade mackor och tomtegröt till frukost, GOTT! Och kollat på barnprogram. Kan det bli mer juligt eller? Hehe. Känner att jag skulle kunna sova hela dagen. Min kropp är som spagetti! Och jag känner mig sjuk :( Huvudvärk x1000 och halsen är inte okej! Får bli pigg tills måndag, vill inte missa jobbet. Ser ut att bli en lugn lördag just nu.

Hade så fin utsikt nu på morgonen så tog 1 bild från mitt fönster som blev väldigt fin måste jag säga :) Längtar till jul tills tomten kommer med mina paket, speciellt det från mamma & pappa! Iiih hihi! :)



~ NYKTER HELG!

Har varit en otroligt bra dag på förskolan med våran hälsodag :) Och pizzasnurrorna jag säger bara jammiii! Åkte en sväng till Skanstull sen för att köpa lite på HM! Sen hem hit. Ska bara ta det lugnt ikväll, njuta av att det är helg. Har laddat upp med popcorn, fruktsallad och godis :) Mys mys!


~ TRÖTT PÅ ALLT!

Jag känner en oro i kroppen.
Jag mår inte bra.
Jag är trött på det falska spelet.
Jag är trött på alla lögner.
Jag är trött på allt svek.
Jag är helt klart trött på allt just ikväll.

Jag kryper ner i sängen och ser det som så att..
imorgon är det en ny dag med nya möjligheter!

~ DANCE TONIGHT!

Har inte åkt åt fel håll idag eller hoppat av vid fel hållplats eller nått. Allt har gått som på en dans :) Bra jobbat av mig! Imorgon på förskolan ska vi ha hälsodag, ska bli himla skoj :) Baka pizzasnurror, fotbad och sen rörelse! Kul eller hur? Jag tycker det just nu iaf hehe. Men frågan är hur det kommer gå imorgon, ska baka pizzasnurror, HAAHA! Jag baktalang? Nej verkligen inte! Haha önska mig lycka till imorgon för det kan behövas vill jag lova!

Ska bara mysa i soffan hela kvällen! Invänta Paradise Hotel nu ska jag göra, och till det ska jag äta varma mackor! GOTT! :) Sen blir det duschen. Ska fixa min biljett hem till Småland ikväll med, det är ju ett måste så att jag kommer med tåget hem! Skulle ju visst bli ett himla liv på folk annars ;) Känner att jag längtar hem lite, fast dock inte till staden Vimmerby! Utan till mina nära och kära. Dom få som finns kvar, men det är dom bästa och... Hellre få äkta än många och falska!

~ FEL HÅLLPLATS!

Sov inatt somja jag vet inte vad, guuuuuud vilken säng. Värsta skön. Höll inte på att komma upp imorse haha. Då  var det skönt så att säga. Och sen åkte jag åt fel håll med bussen hahaha. Flyttat resten av sakerna ikväll med syster, vet inte vad jag hade gjort här uppe om inte hon hade bott här. Verkligen världens bästa hon! TACK :) Ätit rostade mackor ikväll med sådär 428728 kilo marmelad haha inte redigt, men gud vad gott det var. Väntar på bartenderskolan nu. Sen blir det plocka iordning alla saker, sen ska jag sova :) Imorgon ser det ut att bli en grym dag!


Jag orkar ens inte bry mig mer.
Du får dina chanser.
Men du bara kastar iväg dom.
Jag är ingen leksak som du tror.
Att du bara kan kasta iväg mig när jag inte duger.
Sen komma tillbaka igen när du ingen har och allt känns skit.
Det funkar inte så!
Jag är en människa med känslor.
IDIOT!

RSS 2.0