♥ redo

Redo för en shoppingtur med bästa Carro :)


♥ vad liksom typ asså sådär hände

Kom 2 timmar för tidigt till jobbet imorse, men satt där äna tills jag började, sen när jag väl skulle börja fick jag gå hem haha. Lyx eller rent bara onödig tid jag spenderat denna förmiddag? Ja man kan ju tolka det på 2 olika sätt kanske.

Är iaf hemma nu, ska slänga i mig lite knäckebröd sen fixa till mig så jag ser ut som typ.. FOLK! Haha. Blir en repa ut till pappa lite fort om han inte hinner ha typ ihjäl mig för att mitt hår är rött! Haha pappa gillar inte redigt det där med att jag håller på och färgar mitt hår hit och dit :) Men han ska inte klaga denna gång för det var sjukt länge sen jag faktiskt färgade håret! Så shhhhh :)

Ska invänta Carro sedan, då blir det en repa på stan! Såg att mina linser hade kommit med, så ska hämta ut dom! Där kan vi snacka om snabbleverans :) Beställde dom igår och dom har redan kommit. Lite GRYMT! Sånt gillas när det saker man vill ha hem kommer fort :)

Farmor fyller år idag. Så.. Grattis till världens finaste farmor på hennes födelsedag! Hoppas på att jag ska hinna åka till Målilla en sväng under kvällen för att fira henne :) Vill det så gärna! Men jobbet måste ju dock gå i första hand :( Men har lovat henne att jag ska göra allt jag kan för att hinna :)

Hoppas mina kläder från Gina eller HM kommer hem imorgon! För jag är sjukt pepp på bärs imorgon och fint sällskap och Chaplin på det, men frågan är som alltid... Om vi ens kommer komma dit? Det är liksom sånt som märks ;)


Jag tror, jag hoppas att det vi skapat kan bli till den finaste kärleken som finns!

♥ vart är hon

Igår blev det jobb x2 :) Var en händelserik dag! Började dagen med att ta sönder min ena lins, lyckat! På förskolan blev jag inlåst av alla barnen, jagad av 15 ungar med varsin vattenhink och alla barnen tror att jag heter Pippi? Haha. Sjukt bra dag på förskolan. Städade efter jobbet så jag hade det klart :)

Färgade Carros hår igår när jag kom hem och fixade henne inför kvällen då hon och Sara skulle på Chaplin! Hon blev så himla snygg :) Hoppa att dom hade en kul kväll :) Avstod från alkohol och stannade hemma och myste i sängen ist :) Var som sagt en aning trött.

Vaknade vid 3 imorse och kunde inte somna om. Kollade på telefonen och fick mig ett gott skratt haha. Lite sådär fundersamma vissa människor blir när inte jag är ute! Haha kul att se måste jag säga. Sen att det kommer fylle sms och fylle samtal från alla håll och kanter är ju en annan sak haha.

Nu ska jag springa till jobbet fort som bara fan rent ut sagt haha. Kommer bli en sjukt fin dag detta känner jag på mig :) Shopping efter jobbet med Carro! :) Inhandla ett par nya Converse och kolla rean på JC med om det finns nått :)

♥ jobb x2

Somnade med det bredaste leendet som finns igår. Åh vilken underbar känsla och att vakna upp och bara le. Finns det något bättre just nu? Skulle inte tro det :) Lite väl överglad tjej kanske? En aning! :)

Sitter och käkar ballerina kex och dricker äppeljucie, det kan behövas med lite extra energi kick om man ska orka en hel dag på förskolan med alla barnen och sedan städa efter det. Lär vara helt död ikväll känner jag. Men det är det typ... Helt klart värt :) För pengar det behövs!

Nu ska jag borsta tänderna och sedan hoppa i skorna och bege mig till jobbet :) Ha en bra dag :)


Varje ögonblick, varje sekund, varje minut, varje timma, varje dag så finns bara du i mina tankar :) Alla ord värmer och det går en helt magisk känsla genom kroppen från topp till tå!

♥ jobb och fint sällskap

Tvättade klart alla mina 7 maskiner tvätt förut, sen stack jag och jobbade, Sara hakade på som sällskap! Och tiden bara sprang iväg och gick dubbelt så fort :) Sen stack vi till ICA och handlade. Brännvinsost är tydligen det nya enligt Sara haha. Som hon härjade om denna ost som hon till slut hittade. När vi kom till kassan insåg jag att jag hade glömt mitt bankkort hemma. Smart tjej vill jag lova haha. Men det löste Sara och jag galant :)

Sara hake på hem ett tag, satt och pratade och kollade på bilder från Öland haha fick oss ett gott skratt och att få upp en ost kan tydligen ta sådär 10 minuter om man heter Sara vill säga haha.

Har precis duschat, och guuuuud så skönt det var :) Så nu ska jag mysa ner mig i soffan med kex och jätte god ost och invänta filmen som går på 3:an vid 22.00 :)

Imorgon väntas det jobb x 2 :) Sen lär jag däcka rätt tidigt!

Helgen ser ut att bli otroligt fin också!


Tänker på dig dig dig dig dig bara DIG!!!

♥ ledig

Iag är jag som sagt ledig från jobbet från förskolan! Men ska dit och städa senare :) Så man kanske ändå inte kan säga att jag är ledig fast jag är det haha. Konstigt det där!

Håller på och tvättar all tvätt sedan Ölandsresan har redan tvättat 4 maskiner och har 3 kvar. Lite tvätt? Ja en aning. Har även plockat ihop lite här hemma för det såg ju ut som ett bombnedslag. 2 tjejer som bor ihop kan inte bli annat än bombnedslag kanske? Haha. Men nu börjar jag få rätt så ordning på det hela. Men disken överlämnar jag åt min kära sambo Carro! Hon är faktikt grymmare än mig på att diska! Eller? ;)

Ska shoppa lite från hm sen hade jag tänkt och på torsdag ska jag inhandla mig ett par nya converse skor :) För det behövs verkligen! Mina rosa är numera gråa om inte svarta, syns ens inte längre att dom har varit rosa! Så ja ett par nya skulle inte sitta fel :)


Idag är det typ en sådan dag då jag bara går och glor mig i spegeln så fort jag går förbi och tänker varför kan inte jag vara söt, så drar jag upp tröjan och tänker varför kan inte jag få vara smal och fin. Idag är det en sådan dag då jag önskar att jag inte såg ut som jag gör. Och det är inte bara denna dag jag tänker så på utan det gör jag nästan varje dag. Varför kan inte jag få vara vacker, söt, snygg och ha utstrålning... Men det sägs ju att man ska bli accepterad för den man är, men om man inte trivs som man är, är det inte upp till en själv då att göra något åt det för att kunna hitta sig själv så att man trivs och kanske till och med kan lära sig att acceptera sig själv så småningom... Tusen frågor utan svar idag.

♥ glad eller gladast

Några få ord från dig gjorde min dag till det bästa och till det extra! Nu kommer jag sova sjukt gott inatt och jag kan se bilder framför mig på dig när jag sluter mina ögon och det kommer jag göra med ett stort leende.

Nu kryper jag ner i sängen och drömmer om han den där speciella killen som jag spenderade hela min Ölands vecka med! :) Tror det kallas typ...... ÖDET? Att just vi skulle träffas just då just där just detta år! Vem vet vem vet :)


♥ home sweet home

Kom hem igår efter en vecka på Öland. Och det har nog varit den mest sjuka vecka jag varit med om som innehållt allt och verkligen inget. Skulle jag skriva om hela veckan skulle det bli en hel bok! Sen finns det ju nått som heter, det som händer på Öland det stannar också på Öland! ;) Längtar redan tills nästa midsommar! Fast innan dess blir det att åka till Öland några gånger till denna sommar :)

Idag har jag jobbat med alla sjukt söta barn som jag bara faller för, pussar hit och dit och kramar dit och hit, barn är verkligen nått som sprider glädje :) Har även fått ett till jobb, lite härligt :) Städare, inte världens lyxjobb då kanske, men det skiter jag i pengar som pengar! Och eftersom man ingen utbildning har får man ta det som dyker upp och jag är glad för att jag har dom jobb jag har :) Tänk på dom som inga alls har!

Har inhandlat en ny Iphone idag med min andra Iphone på ca ett halv år haha. Käns väl lite sådär. Men efter Ölandsrean så fanns det ingen mobil kvar då den dränktes i ett glas öl. Har även badat i vatten, vin och sprit innan dess. Så det kanske var dags för den att säga adjö haha. Nu har jag iaf en ny! Och den ska inte bada i något är det tänkt! Lätt nu och säga kanske. För har märkt att alkohol, mobil och en Michaela går inte redigt ihop haha.


Jag vill spola tillbaka tiden och göra om den studen igen då du höll om mig och pussade mig

♥ läget är under kontroll

Vi är på plats!!!!! Efter att ha sovit i bilen en hel natt i baksätet med Carro som var helt sjukt trångt och bökigt haha, som slutade med att vi låg med fötterna utanför fönstret då jag vaknade av att en unge säger "MAMMA TITTA TITTA FÖTTER" hahahaha. Var iaf en sjukt kul natt trots allt bök.

Igår fick vi komma in på campigen, och att sätta upp ett tält eller kanske rättare sagt ett hus i världens jävla blåst rent ut sagt det är inget jag kan rekomendera måste jag säga, lite bråk där emellan också om hur en pinne ska sitta hahaha. Igår blev det fest med granngrabbarna som slutade med att vi bastade, i string och BH! Vilken upplevelse haha.

Vi har sjukt kul, imorgon satsar vi på stoooooort! Ikväll glänser vi bara imorgon är det fullt ös medvetslös!

♥ kan man bli mer laddad

HYG haar blivit en camping bil till etthundra, det finns tusen funderingar över resan, men en sak är säker och det är att vi ska göra denna vecka till det bästa, sjukaste, roligaste, galnaste, underbaraste och vad det nu allt mer kan innebära!

Om några timmar åker vi och jag är den gladaste tjejen som lämnar Vimmerby för en vecka med ett stort jävla leende på läpparna!


Mitt kära älskade Ölaaaaaaaaaand, här kommer vi!

♥ taggar Öland i en hel vecka

I fredags stack jag till Hultsfred med Becka för att kolla in min finaste tjej Emma :) Hon var så fin! Och vilken lycka det var att se henne ta studenten! Det bara glänsde i hennes ögon! Fina Emma! Hade en sjukt bra kväll i Emmenäs hemma hos familjen. Haag! Jätte god mat, fint sällskap, mycket skratt, god tårta och en hel del alkohol. Uppskades till tusen att jag fick komma och ta del av Emmas student! Kommer vara ett minne för livet. Sen stack jag och Becka till Vimmerby. Det var där allt spårade ur.. Resten av kvällen spenderade jag med Carro genom att va dyngrak så jag spydde ut genom fönstret haha. Vet inte vad jag ska säga mer om kvällen.

Igår skulle vi åkte till O-hamn på modell för en dag, men jag kunde inte följa med. Blev en resa till Västervik ist. Usch, så säger inget mer om det. Sen satt jag och Carro hemme hela kvällen och bara hade det bra, skrattade så vi tjöt av alla sms till alla håll och kanter. Jag däckade vid halv 12, lite trött tjej där vill jag lova!

Idag har vi packat packat och gjort klart allt inför imorgon. Så nu är jag laddad till ett hundra!! För imorgon sticker vi till Öland i en hel vecka. Kommer nog bli den mest sjukaste veckan på länge.

Jag kommer ha med min datorn och kommer uppdatera så mycket som det bara går, så ni vet att jag lever och sådär! Hehehe. Eller kommer det bli som förra året när jag var på Öland med Lina, Madde och Amanda att vi blev utslängda? Hahaha kommer aldrig glömma det. Jävla Stockholmare, det var deras fel! Hoppas dom har kvar MC taxin då ska jag åka det, haha.

Nu kommer det en hejdundrandes massa bilder från studenten! :)

Färgade mitt underhår rött i veckan! :) Nöööjd tjej!










♥ STUDENTEN 2011

Känns som att jag går i sömnen. Haha sjukt. Är hur trött som helst, vaknade vid 5 imorse och var sjukt pigg låg och vred och vände på mig till klockan halv 7 typ då somnade jag igen och sov till halv 8. För jag var tvungen att gå upp då, annars hade jag legat i sängen ännu och sovit!

VAD FAN ÄR DET FÖR VÄDER VI HAR IDAG?!?!! USCH! Hoppas att det blir ljusare under morgonen/dagen.

Ska på möte på AF snart, därför jag är uppe! Fattar ens inte varför jag ska gå dit. För dom säger aldrig något vettigt iaf, dom bara rer om samma saker varje varje varje gång! Puuuh, jobbiga!

Ska hem och sova i ca 2 timmar sen så jag är mer taggad inför kvällen än vad jag redan är! Emma tar studenten idag, min lilla mobil flicka till häst tjej och till speedway luder, eller hur var det nu? ;) Haha. Siktar på att detta kommer bli den sjukaste kvällen på länge! Resten av kvällen kommer spenderas med Carro gissar jag på! :)

Nu ska jag hoppa i mina kläder och springa bort till AF i regnet så dom blir nöjda!

♥ ingen lust att blogga

Just precis, det är vad jag inte har.

Taggar inför Emmas student imorgon! Det är väl det nya, typ... Och att jag gråtit hela dagen när jag varit i Emmenäs, hemskt skulle jag vilja säga.

Tråkig tjej återkommer imorgon ist :)

♥ sömn är inget för mig

Gick och la mig vid elva igår, men lika väl förbannat rent ut sagt somnade jag runt 1. Så har nog kommit fram till att sova inte är min grej och inte nått för mig. Men jag vet idag när jag kommer hem från jobbet efter att ha jobbat 11 timmar kommer jag vara rätt så död. Om jag inte är det, nej då, då borde jag nog typ söka hjälp haha.

Carro sov inne hos mig inatt, alltid lika mysigt och vi skrattar jämt tills vi somnar! Skulle ibland vilja ha oss inspelade på band så folk fick se våran humor och vad det egentligen är vi hålls med haha. Men vi skulle bli för kända för det, mer än vad vi redan är haha.

Sjukt taggad inför helgen och även nästa vecka! Kommer bli hel grymt! På måndag glänser vi på torsdag röjer vi, yeeee!

Ska hämta ut mitt HM paket idag och sedan fixa till skallen lite med ny hårfärg! :) Resten av kvällen ska jag vara fyllechaffis. Känner inte suget efter att dricka för 5 öre just nu. Laddar mer inför midsommar :)

Nu ska jag springa iväg till jobbet och ha en fin dag med alla söta barn, GÖMMA!!! Hahahaha. Skrattar redan nu innan jag ens hunnit dit. Hoppas vädret håller i sig och att det blir en solig dag. Men solen försvann just men den kanske tittar fram snart igen, hoppas! :)

Ha en fin dag och vill säga grattis till min bsta vän Carro som idag går ut andra året på gymnasiet :) Som du kämpat detta året gumman! Stolt över dig! Grattis grattis. Nu är det bara ett år kvar tills vi ska gå på bal du och jag och göra klänningar av lakan, vara fulla i en hel vecka och bara mååååå, skrika och häva alkohol som aldrig förr! Nästa år gäller det och då smäller det! Håll i nu och ge inte upp se till att njuta av sommaren. LOVE YOU!

♥ mycket denna vecka, puuuh

Skulle gått till Konsum förut och hämtat ut mitt HM paket och köpt hårfärg men kände att det fick vänta tills imorgon ist när jag slutat jobbet :) Då blir det hårfärgning i skallen för hela slanten :) Dom har nått på Cubus imorgon med, nån rabbat grej under hela dagen! Ska ta mig en tripp dit och se om jag hittar nått :) Man ska passa på när det är billigt! :) För allt hänger ju inte på priset utan på stilen och det man trivs i som bäst :)

Känner att det är mycket denna vecka som jag har att stå i...
Onsdag - Jobb 06.15 - 16.30, hämta ut HM paketet och färga håret.
Torsdag - Åka till Emmenäs och hjälpa pappa och sedan fixa studenpresenter.
Fredag - Möte med AF, Studenten i Vimmerby och Hultsfred, Emmas stundenmiddag med Becka.
Lördag - Modell för en dag med bästa Carro, Högsbydagen.
Söndag - Packa det sista inför Öland.
Måndag - Köra Carro till hennes kurs, handla det som behövs till Öland sen... Invänta Carro och sen dra till ÖLAND I EN VECKA MED HENNE!!!!!

En hel del JAAAA! Men det är bara bra saker hela veckan så jag ska verkligen inte klaga. Känns bara lite körigt med allt just nu, och det får gå ut över människor som jag verkligen älskar. Men inget är med meningen. Jag behöver bara coola ner lite och koppla av och kanske tänka lite! Jag är ju inte så grym på det, haha.


FÖR..... JAG TAR ALDRIG STUDENTEN FÖR JAG TAR ALDRIG STUDENTEN FÖR JAG TAR ALDRIG STUDENTEEEEEEN FYFFAN VAD JAG ÄR BRA! Tralalalalaaaala

♥ saknar gamla tider

Tänker tillbaka på hur allt var förr.


Jag vill känna samma känslan som jag gjorde den där sommaren, dom där 3 åren, då vi hade alla grepp om varandra på alla sätt som man bara kunde ha. Då var det bra tider. Men allt har förändrats med tiden och även vi med den. Kvar finns det bara minnen. Det är dom jag bär med mig varje dag. Men jag kan inte längre neka det, jag saknar er och dom ni var! Om jag kunde spola tillbaka tiden skulle jag göra det och stanna den då det var som bäst.

♥ innesittar dag

Burr. Idag är det en sådan dag man bara vill sitta inne i soffan och bara mysa framför tv:n och verkligen bara ta det lugnt. Och det är precis vad jag ska göra idag också. Chill dag med andra ord :)

Imogon väntas det en jobbdag på förskolan, KUL! :) Få träffa alla söta barn igen, det är ju som sagt en hel del lycka i det :) Dom är så himla söta och gulliga! Men puh vad vissa barn kan ta slut på ens krafter, oj oj. Men det är väl helt klart sånt som tillhör :)

Förstår inte vad problemet är med att somna för mig om kvällarna. Igår la jag mig redan vid 11 och somnade inte förän ca 2-halv 3 men när jag väl då somnar är det någon/några som har typ... PROBLEM? Och ringer mig 25 gånger under nattens gång. 25 gånger?



Varför saknar man något som aldrig varit något äkta...

♥ nu blir det sådär igen

När det är ett spänt band mellan 2 människor. Man vill bara klippa i det och fråga vad det är. Men allt ska inte jämt behöva göras av mig. Jag ska inte jämt behöva ta steget och fråga vad det är som är fel. Jag vill inte dra ur människor saker. För så bra känner vi varandra att man ska kunna säga när nått är fel.. Hoppas det släpper omedelbart orkar inte gå igenom sånt här en gång till..

Såg en sjukt snygg hårfärg på konsum förut, så nu vet jag hur jag ska göra med håret! Ska färga underhåret brun/rött sen ska jag lägga slingor i över håret och spara lite av det ljusa! Inte mycket, men bara så det blir lite nyans på det hela! ÅH vad läckert det kommer bli hoppas jag =)

Har så sjukt tråkigt att jag ska tvätta av mig sminket och lägga mig och försöka sova och hoppas på att det blir en bättre dag imorgon! =)

♥ sömnlösnatt och fortfarande döv

La mig runt 12 igår, men somnade inte förän halv 3-3. Kunde verkligen inte somna. Låg och vred och vände på mig. Tänkte på allt, fick upp en massa bilder framför mig och fällde hur många tårar som helst. Ska man verkligen behöva må såhär? Ingen fattar, ingen förstår....

Skulle ringt till sjukan och hela köret idag, men jag skippade det och hoppas ist på att allt försvinner med tiden. För orkar inte sjukhus och all dess peronal som finns.

Om en vecka är vi på Öland! EN VECKA, EN VECKA!!!!!!!!!!!!!!! Och jag känner att jag kanske borde packa nästan redan.. NU? Haha för jag är ju rätt glömsk även att jag skrivit ner alla saker på en lapp, men ibland tycks inte det ens hjälpa. Har detta med åldern att göra?

Idag har vi lämnat in min bil på versktaden, så att så fort den kommer tillbaka ska vi sälja den. Letar en annan bil för fulla muggar. Är lite inne på golf faktiskt, eftersom jag sagt hur länge som helst att jag vill ha en! Men ja, jag vet inte. Det där med att skaffa en annan bil är svårt tycker jag när man inte vet vad man vill ha för nått. Men har blivit lovad att få hjälp =)

Hoppas på att mina pengar trillar in på kontot snart så jag kan hämta ut mitt HM paket och sedan köpa hårfärg. Har beslutat mig för att färga håret mörktbrunt eller brun/rött =) Vill inte va ljus längre!

♥ när sanningen tar över

Jag faller lika lätt varje gång jag ser dig.
När våra blickar möts och jag ser dig djupt i ögonen.
När du kysser mig på det där speciella sättet.
När dina kramar värmer mig som mest.
Då är jag fast på samma sätt som innan.
Jag behöver inte säga orden, du vet vilka ord det är!

Taggar Öland som aldrig förr med Carro. Kommer bli en helt sjukt bra vecka, hehe! Och nu på lördag den 18 ska vi till O-hamn och vara modell för en dag andra gången jag ska dit nu och göra det. Kommer bli sjukt kul :)

Nu ska jag krypa ner i sängen med en ond hals och feber och ett öra som jag inte hör ett skit på. Imorgon väntas det en tid hos sjukan. Känns inte sådr lagom skoj alls. Men hoppas på att få hjälp med mitt öra! För jag vill gärna höra nått haha.


Känns som vi typ ska.... flytta haha! Och ännu är vi inte klara med listan.

♥ döv på vänster öra

Jag har inget på mitt vänster öra! Det är helt sjukt läskigt. Känns verkligen som om att jag är döv. Och jag har rensat mina öron och allt, men det hjälper ändå inte. Får nog ringa till sjukan imorgon och se vad dom sägerom detta! För kan ju inte gå runt och bara ha ett öra som jag hör på. Haha blir seriöst skadad av detta!

Jajaja igår blev man inlåst i bilen mellan 2 andra bilar. Och jag skrattade så jag tjöt när den ena sitter och skriker men kör då micka kör och den andra sitter och skriker gasa kör om och den framför skriker BACKA! Haha som vi skrattade. Kul att folk kan liva upp  så mycket bara på ett få minuter :) Sen att folk har GLOSJUKA till tusen är ju en helt annan sak. Tur att vi bara kan skratta åt allt :)

Det är sol, söndag och jag ska träffa mr X framåt kvällen :)

♥ bal 2012

Haha bestämde tydligen igår och lovade på allt jag har och äger att jag ska gå balen nästa år och dansa i ishallen också. Så hallå balen 2012 du är hjärtligt välkommen till mig!

♥ när alla kort kommer upp på bordet

Igår körde vi på en party kväll! Och jo tack, det ser vi idag på storgatan 37B hur det gick med den  party kvällen. Haha sjukt skulle jag vilja säga om kvällen igår/natten. Pizzakäk, en dyngfylla, fint sällskap, chips krig, skratt, gråt och en massa spel!

Är en aning bakfull idag. Så mitt huvud är som ett ja vad ska man säga.. Åskmoln! Blixtrar oh dunder i hela skallen. Så hallå där vattenkranen är min bästa vän idag!

Ska äta mat hos mamma idag! Himla gott det ska bli med lax, mmm älska det! Hörde nått om kladdkaka också hos mamma även ny bakade bullar och världens godaste kaka! SMARRIGT! Sen har jag inte den blekaste om vad det blir att göra ikväll. Men det slutar väl alltid lika bra som det gör varje helg! :)


Kändes redigt bra att få gråta ut igår och bara känna dina armar om mig oh luta mitt huvud mot din axel och känna trygghet och säga precis som jag tycker och tänker! Och även allt du hade att säga. Nu har jag svar på dom frågor som jag vill ha :) Så nu kan jag starta om på nytt! Hitta tillbaka till mitt rätta jag och bara samla nya krafter, all energi och bara starta upp motorn och satsa på högre höjder! :)

♥ monster

Ja kvällen igår blev att både jag och Carro låg med varsin kökskniv vid sängen då köksdörren smällde igen så vi trodde hela huset skulle åka ihop. Låg och var livrädd i sådär nästan 2 timmar. Ingen kunde koppla av eller sova. Haha vilka tjejer! Slutade med att vi låg och håll om varandra med lamporna tända! Sjuk natt? JA! Men ett gott skratt mitt upp i allt fick vi ju oss iaf!

Imorse väcks jag av att Carro ligger och pratar i mobil, morr på henne! Och mitt morgon humör när någon väcker mig är ju dock inte det bästa! Så slängde täcket över huvudet och höll för öronen! Sen somnade jag om igen, men nej då ringer min mobil 78278 gånger! Ingen skönhets sömn här inte.

Har precis duschat. Så nu känner jag mig som en ny människa efter att ha varit sjukt varm med feber och sådär! Puuuh. Hoppas alla baskilusker försvann ner i avloppet så att dom dog :) Hehe!

Ska fixa till mig nu och sedan ska vi panta alla våra flaskor bege oss till systemet och sen ska vi tagga fest för en helt slant :) Jag satsar på att det kommer bli en grymt bra kväll för det kan det inte bli annat när man är i Carros närhet! ;) Grrr haha. Det är jag och Carro och the boys! Hoppas att vädret håller i sig hela kvällen så det slipper komma en massa regn. Sen kanske vi kan skippa att dansa på tv-bordet ikväll och riva ner lampan haha. TJEJERNA MED ÖSET!


Det finns en vänskap som betyder mer än allt annat för mig.
En vänskap som har balanserat på vinna eller försvinna.
Men nu vet jag vart den vänskapens väg går.
Den går på en rak väg med ärlighet och sanning.
Visst kommer det motgångar med det är sånt som tillhör.
Och som stärker oss som bättre och oslagbarare männisskor.
Jag kommer aldrig någonsin mer tvivla på denna vänskap.
För att en äkta vänskap över vinner allt.
Och det är just vad du har bevisat för mig att den gör.
Jag trivs med dig som handen passar i handksen.
Det är du som gör mina dagar till det bästa.
Med att bara finnas till och lysa upp mina dagar med din tillvaro.
"är ni syskon" - jag tror att det ligger nått i det, bakom allt det yttre.
Jag vet vart vi står och att vi kommer komma längst i livet.
För hand i hand genom eld och vatten.
Finns det ingen som kan slå den vänskap du och jag har.
Jag älskar dig Carolina Elisabeth Murto

♥ sjuk och träningsverk

Ligger i soffan och känner mig så gott som död. Huvudet exploderar när som, jag hostar sönder mina lugnor, febern stiger och jag svettas till 110! Och på köpet har jag träningsverk sen igår då jag var ute och gick. Ska man verkligen behöva få må såhär? Usch... Känner mig helt svimmfärdig så fort jag försöker resa mig. Och är inte hungrig för 5 öre. Fast det gör ju dock inget.

Känner att jag ens inte vill stiga utanför dörren idag, men är ju tvungen :(


Räknar ner dagarna till Öland sakta men säkert :) Måndagen den 20 klockan 17.00 är det Öland som gäller. Och igår fixade vi så att vi kom in på campingen där det är 23, lite skillade tjejer! :) Kommer bli GRYMT!

♥ det är dig jag vill ha

Förut bakade jag ihop ett gäng chokladbollar! Men jag har inte ätit 1 ända ännu haha. Känner inte för det just nu i och med att jag var ute och gick förut i ca 1 timme och 30 min. Inte dåligt av mig faktiskt :) Så har nyss slängt i mig en bit gurka och vatten till tusen! Det är fint det! :)

Ska hoppa in i duschen nu, sedan ska jag lägga mig i sängen och bara koppla av. Hoppas på att min hals blir bättre och att min otroligt störande hosta försvinner! Hatar den!

Min navelpiercing är nu borta och det ser redigt hemskt ut. Själva skinnet sprack förut när jag var ute och gick så hejdå navelpiercing. Fattar inte varför den stött ifrån så mycket :( Var inte länge jag fick ha den. Så får tänka ut nått annat på kroppen ist :)

Dag 1 avklarad! Känns sjukt bra än sålänge, hoppas på att jag kan hålla detta nu och fortsätta kämpa! :) HEJA MICHAELA


Jag vill ha dig, vill hålla din hand och visa alla att du är min.
Men allt är bara drömmar..


♥ inväntar en tur med löparskorna

Vaknade imorse av att det står någon utanför fönstret och skrapar med spaden i marken så det låter som jag vet inte vad. Och det gjorde så jag blev hur arg som helst och gjorde så jag vaknat på fel sida. Så idag känner jag mig som ett bi.

Helt sjukt hur varmt det är ute! Tycker det kan komma lite regn nu så värmen dämpas ner för en stund. För nu är det bara klibbigt, äckligt och kvavt ute. Och det gillas inte! Så ingen solning för mig idag. Vill ha en klar blå himmel och en stor gul skinande sol ist för detta skit! Så regna lite nu så solen kommer sen! :)

Väntar på att det ska bli typ kväll, haha. Så jag kan plocka fram löparskorna och dra ut en runda. Känner att jag verkligen behöver det! :)

Ska vika all tvätt nu, puuuuh!

♥ sömnproblem

Kan inte koppla av och sova. Vet inte varför. Men det far omkring sådär 927492749 tankar i skallen utan att jag ens får något svar på dom.

Längtar sjukt mycket till Öland! 1 vecka där kan ni säga vad ni vill om men jag säger iaf LYCKA!

Hoppas på att det blir sol imorgon eller ja.. Idag rättare sagt med tanke på att klockan är över 00.00 så nu är det en ny dag och nya tag. Hoppas som sagt på sol så jag kan steeeeeekah på brännan lite mer! Vill va super brun!

Är ju lätt och sova och sådär för övrigt när det är flera greder varmt i lägenheten! Vi kommer nog dö rätt hårt här i sommar då dom varmaste dagarna kommer att komma, puuuh.

Min navelpiercing håller på att stöta ifrån kroppen så den kommer troligen snart att ramla bort. Jag tjuter en aning över det faktiskt! För vill ha den där. Men nähä då det tycker inte den. Men nu är det så att jag tycker det och då ska den också va där om jag så måste SY(?) fast den? Haha hemskt det lät..

Du försvinner sakta men säkert, jag är stark jag ska klara detta! KÄMPA!

Imorgon, då är det dags...


Vänner kommer vänner går, men dom äkta dom består...

♥ en dag i taget

Varje dag är en kamp. Men man får göra det bästa av allt. Min familj och dom få vänner som finns är dom som får mig att vilja kämpa vidare!


Livet är int vad det borde vara.

♥ nybäddad säng

Kryper ner i min nybäddade säng efter en sjukt bra kväll! Imorgon väntas det hårfix för hela slanten om håret kommit hem som jag hoppas på =)

♥ hemmakväll

Ska ha en mysig hemma kväll med otroligt fint sällskap =) Ska laga hemmagjord pizza, käka chips, dipp och chees balls! Fint eller fint? Sjukt fint skulle jag vilja säga =) Ibland får man ha sånna här kvällar =) Undrar bara vad jag ska ha på min pizza för nått. Vill ha massa gott på, men inte så lätt i och med att jag inte tycker så mycket är gott haha.

Det man inte vet lider man inte av ;) Kan inte annat än att njuta av läget och säga ännu en gång står jag som segrare!


MYSKVÄLL PÅ HÖG NIVÅ! hihihi.


♥ på min första lediga dag

Jaha.. Nu var det dags för lång ledigt! Inte helt dumt måste jag säga =) Så idag ska jag och Carro åka ut till en sjö och äta massa goda jordgubbar, sola och bara ha det bra! Hoppas vädret håller i sig. Bada det hoppar jag, för jag är nog den största badkrukan genom tiderna som finns. Hatar verkligen det haha.

Hoppas på att vårat löshår kommer hem imorgon, det stod att det hade skickats iväg till posten och att det tar ca 1 dag! Så det borde vara här imorgon, HOPPAS! =) Lite nervös över hur det kommer att bli, men vet iaf på ett ungefär hur jag ska göra! =)

Jag ska va nykter hela helgen, lyckades vara nykter igår när alla andra var ute och festade. Det är väl sådär rekord på en skala frn 1-10 = 10! Så en extra jordgubbe är jag värd eller varför inte en extra bärs nästa gång hehe. Taggar inför Ölandsveckan och sen en dag vid studenten då med! Så ska vara lugn fram tills dess hade jag tänkt =) Ett lycka till skulle behövas där lite känner jag..

Nej nu ska jag hoppa i min nya bikini och invänta Carro! =) Ha en fin dag alla.


Jordgubbar doppade i choklad är min favvo ♥

♥ när ska det vända

Falskt spel, falska förhoppningar, falska människor, falska meningar.. Vi lever i en sådan sjukt falsk värd.


Godnatt! Ny dag imorgon och nya tag =) Bara jag får sova på allt, blir allt genast så mycket bättre faktiskt. Bara få sova bort allt!

♥ jag tycker om att vara blå

Jag dricker inte alkohol ikväll, imponerande va? Städar och tvättar här hemma ist! Men ska snart bege mig ut på en runda i löparskorna hade jag tänkt! Skönt såhär på kvällen så man slipper all den där otroliga värmen. Är lite svalare nu på kvällen, så det ska bli skönt =) Hoppas på att Carro vill följa med en sväng =)




♥ MAGALUF 2011


♥ lång ledigt

Inatt helt plötsligt blev det akut in till toan och spy. Spytt 4 gånger inatt sen bara försvann allt. As skumt. Lite sådär halv lustigt och kan inte komma på av vilken anledning jag spytt.. Men som tur är har jag inte mått illa idag.

Jobbat en stund idag med alla barn =) Mys på dom! Sen blev det en runda på stan med Carro! Köpte ett par svarta shorts för enbart 50 kr! Och det stod verkligen MICKA på dom. As nöjd över dom, så kommer använda dom flitigt i sommar :)

Beställt hem nytt löshår idag också, kommer bli sjukt snyggt =) Och är verkligen i behov av nytt nu då mitt är helt lustigt i sin skalle hehe. Hoppas det kommer hem på fredag! Då blir det hårfix för hela slanten av mitt och Carros hår! Ska använda mig av microringar denna gången så jag slipper ta ut det hela tiden och sätta i det, för det tar ju sin lilla tid!


Jag är blå, men vad gör det om 100 år =)


RSS 2.0